Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποια προσεγγιση σε εκφραζει kinky - BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος sw, στις 11 Ιουλίου 2015.

  1. sw

    sw

    Προσπαθωντας να διαφοροποιησω στη σκεψη μου τις δυο "κατηγοριες" επλασα καποιες σκηνες αντιστοιχα που πιστευω πως δειχνουν με σχετικη σαφηνεια τη διαφ(θ)ορα.



    Ανακαθιστε αναπαυτικα με το αγαπημενο σας ποτο, χαλαρωστε την ενδυματικη σας περιβολη και αφεθειτε να φαντασθειτε.




    BDSMer: Μπαινεις στο δωματιο που σε περιμενω. Η αγωνια για την τελειοποιηση του βηματισμου σου, παρα τις επιπονες ωρες της εξασκησης σου, δεν μπορει να κρυφτει. Οι πανυψηλες γοβες στα ποδια σου παιζουν τη "δικη μου" ενορχηστρωση...Ο ηχος των στιλετων τους ακριβεια... μετρονομου. Το τριξιμο των ολοφρεσκων λουστρινιων κρισεντα... συγκοπτομενα να ακολουθουνται απο το πιανισιμο συρισμα του ναυλον αναμεσα στα πελματα σου και στο νοτισμενο εσωτερικο των σολων τους... υγρο πρελουδιο στα αυτια μου.
    Χωρις ηχο τα τελευταια σου βηματα. Παυσεις. ...πριν σταθεις προσοχη εμπρος μου.
    Βυθισμενες οι σολες σου στο πελος του χαλιου. Ακινητη. Τουλαχιστον ...προσπαθωντας.
    Η μαλακη αισθηση του χαλιου απο κατω τους, μειωνει την ακριβεια της ισορροπιας.
    Η ενταση και η κουραση της δυσκολιας να διατηρεις την απαιτουμενη συμμετρια ΠΑΝΤΟΤΕ και σε ΚΑΘΕ ΣΤΑΣΗ σου, ξερεις σε ποσο πιο αβολη θεση θα σε φερει αν δεν επιτευχθει, απο αυτην των υποδυματων σου.
    High Heels. ...το "απολυτο" εφευρημα της παραδοσης σου.
    Το πανεμορφο "ποντιουμ" που φτιαχτηκε να στολιζει την εκθεση σου.
    Το μεσον της αναπτυξης των αντοχων σου μετα την πολυωρη χρηση τους.
    Τα εργαλεια της αποτροπής της αποδρασης σου .
    Το βοηθημα της βελτιωσης της σιλουετας των ποδιων σου με την σφαιρικη ανυψωση των γαμπων σου...


    kinky: Με ερεθιζει το περπατημα σου που φτανει στα αυτια μου. Γυρνω και βλεπω τα "στιλετα" απο τις γοβες σου να απειλουν την επιφανεια του ξυλινου πατωματος. Οι ορμονες μου "βιασμενα" χυνονται στην κυκλοφορια του αιματος μου, καθως το αναμενομενο προκειται να ακολουθησει: σιωπηρα φημωνεται ο ηχος του επομενου βηματος σου και η φαινομενικη απωλεια της ακοης μου με βαζει σε αλλα επιπεδα καθως η "μυτη" του στιλετου μπηγεται στο παχυ πελος του χαλιου.Φαντασιωνομαι να απλωνω τον εαυτο μου εγκαταλειποντας την τριτη μου διασταση. Χυνομαι τωρα στην επιφανεια του χαλιου. Ειμαι εκει και ασαλευτα προσμενω τη διεισδυση του στο επομενο βημα σου. Το σωμα σου γερνει προς τα επανω μου. Ο μηρος σου κινει το ποδι σου εμπρος ελεγχοντας την ισορροπια σου. Οριζει την γαμπα σου που με ξεχωριστη ακριβεια κατευθυνει το πελμα της γοβας σου πανω μου. Αναμεσα στους "κομβους του πελους μου" βυθιζεται τωρα το στιλετο της "μεσα μου. Η κατασταση της αναπνοης μου θα εκανε ενα παρατηρητη να ανησυχησει... Εχεις διεισδύσει μεσα μου. Εχεις πλημμυρισει τη λιμπιντο μου και κολυμπας κι εσυ μεσα της. Σερνεις, πιεζεις τριβεις, πετας τις γοβες σου και τωρα στους "κομβους" μου βυθιζονται τα δακτυλα των ποδιων σου. Βρισκεσαι πανω μου , μεσα μου, τυλιγεσαι, ξανατριβεσαι. η επαφη ειναι αμεση...


    BDSMer: Καθεσαι στο τραπεζι. Το τεραστιο, βαθυ πιατο εμπρος σου γεμιζει πιτσιλιστα απο μια αραιη καυτη σουπα.
    ...Φακες
    Οι παλαμες σου στη θεση τους αντικρυ και εξω απο το σερβιτσιο .
    Τα ματια σου οπως παντα πριν σου δοθει η εντολη να αρχισεις το τελετουργικο της "σουπας" παραμενουν καρφωμενα στο ιχνος των δυο καυτων κεριων, του μεγαλου τραπεζιου,που μαυρισαν το παλιωμενο ταβανι.
    Γυμνη , σε ορθη γωνια η πλατη με τους μηρους σου, σε αποσταση απο την πλατη της καρεκλας σου, με τα πελματα των ποδιων σου παραλληλα μεταξυ τους στο ανοιγμα των ομων σου, ξυπολυτα, μεσα στις πανυψηλες pip-toe γοβες σου.

    Ο ηχος του Bull Whip, σηματοδοτει το τελετουργικο εναρξης του γευματος σου.

    Με κινησεις θυληκες μα με ελεγχο, παιρνεις το κουταλι με το δεξι χερι και με ολη σου την προσηλωση, χωρις να σταξει σταγονα, το αδειαζεις κατω απο την ανασηκωμενη σου φτερνα, μεσα στην pip-toe σου γοβα.
    Επαναλαμβανεις τρεις φορες το ιδιο σε καθε σου γοβα και ανακουφιζεις τα πελματα σου μεσα τους, προσεχοντας ουτε να υπερχειλισει η σουπα απο τους αστραγαλους, ουτε να διαρευσει αναμεσα στα δακτυλα των ποδιων σου προς την οπη των pip-toe σου.
    Αναγκασμενη να διατηρεις αφ ενος μετεωρες τις φτερνες σου, και αφ εταιρου τα δακτυλα των ποδιων σου στριμωγμενα προς τα εμπρος ωστε να σφραγιζουν τις ομορφες οπες των υποδηματων σου, καρφωνεις και παλι τα ματια στα ιχνη των κεριων στο ταβανι.
    Αργα αργα, αρχιζεις να τοποθετεις το περιεχομενο του κουταλιου με ακριβεια μα και θυληκοτητα στο στομα σου καθε φορα που καταπινεις ενω τα ματια σου αδιακοπα στοχευουν τα μαυρα σημαδια στο ταβανι.
    Σαραντα αργες μασησεις πριν απο καθε καταποση σου επιτρεπουν να εννοεις πως εχεις την αδεια για την εκτελεση της.
    H υπομονη σου διαταρασσεται απο τη σκεψη πως η βεβαιοτητα της διαροης απο τις οπες των πανυψηλων tip-toe σου δεν θα αργησει, δινει στη διαθεση σου μια αγωνια απο την ποινη του τελετουργικου της "Φακης" που ξερεις πως θα ακολουθησει... : Διακοπη του γευματος και συγκεντρωση του μεχρι στιγμης υπολοιπου του πιατου εντος καταλληλου δοχειου μετα εμβολου για την προωθηση του περιεχομενου του μεσα απο το αλλο ακρο του πεπτικου σου συστηματος. Χρονος απελευθερωσης: Μετα την εναρξη του επομενου γευματος, και κατα την διαρκεια αυτου, εως την επαναλληψη της διαροης κατα τους ιδιους κανονες...
    Διαρκεια μενου : 1 εβδομαδα
    Μενου : αποκλειστικα φακες
    Ποικοιλια μενου: προαιρετικα προσθηκη ξυδιου.

    kinky: Καθεσαι στο τραπεζι. Το τεραστιο πιατο με τις νοστιμες φακες που καινε εμπρος σου.
    Αγνοεις τα κουταλοπυρουνα. Σκυβεις . Βγαζεις την υπερψηλοτακουνη pip-toe γοβα σου.
    Ανακατευεις με το πισω μερος της γοβας τις φακες, και αφου το γεμισεις με μια ποσοτητα της επιλογης σου και αναδευσεις με κυκλικες κινησεις το περιεχομενο τους ωστε να μειωθει η θερμοκρασια του, το ανασηκωνεις εμπρος στο στομα σου σμιγοντας τα χειλη του στοματος σου στην οπη του pip-toe, το μεταγκιζεις εντος του.
    Το λατεξ ντεκολτε του ολοσωμου κατσουητ σου δεν μενει παραπονουμενο καθως ικανες ποσοτητες σουπας ρεουν εντος του...

    Αλτρουιστικες τασεις της καυλας σου μετα το κυλισμα σου παντου (επιπλα-πατωματα-κρεβατια-συνδαιτημονες, κ.α.) διοχετευουν το μιγμα της σουπας δευτερογενως εμπλουτισμενο με στοιχεια του σωματος σου (κατ' ελαχιστον γευση ιδρωτα-λατεξ), απο τις καταλληλες οπες του κατσουητ στα ακροδακτυλα σου στα στοματα των παρτενερ σου...
     
  2. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

    ψαγμενο !  
     
  3. antgiou

    antgiou Regular Member

    ποιος κανει kinky πλεον?Δοκιμασε να το πεις εδώ μεσα αυτό θα σε παρουν με τις πετρες
     
  4. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    kinky! kinky!kinky! kinky! 
     
  5. astarti

    astarti Love beyond Reason

    Ξεκάθαρα το υπεύθυνο, στρατιωτικό πρόγραμμα του bdsmer.