Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποια χώρα έχει την καλύτερη BDSM σκηνή;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 18 Ιανουαρίου 2006.

Tags:
?

Ποιά χώρα έχει την καλύτερη BDSM σκηνή;

  1. Η.Π.Α.

    11 vote(s)
    19,6%
  2. Αγγλία

    10 vote(s)
    17,9%
  3. Γερμανία

    13 vote(s)
    23,2%
  4. Ιαπωνία

    10 vote(s)
    17,9%
  5. Ολλανδία

    10 vote(s)
    17,9%
  6. Ελλάδα

    2 vote(s)
    3,6%
  1. Ricardo

    Ricardo Staff Member

    Ποια χώρα έχει την καλύτερη BDSM σκηνή;

    Όποιοι ζουν, έχουν ζήσει ή απλά γνωρίζουν από BDSM σκηνές του εξωτερικού, ίσως, θα μπορούσαν να μας πληροφορήσουν για τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία της κάθε σκηνής και αν έχουν γνώση σε πάνω από δύο χώρες, γιατί όχι, να κάνουν και μία αντιπαράθεση.

    Προσωπικά ψήφισα τις Η.Π.Α. χωρίς να έχω πάει ποτέ εκεί (ούτε και σε καμία άλλη χώρα από τις επιλογές έχω πάει), διότι θεωρώ ότι οι Η.Π.Α. είναι το πολιτισμικό κέντρο του σύγχρονου κόσμου και, το πιθανότερο, και του ίδιου του BDSM.
     
  2. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Η Eλλάδα φυσικά έχει την καλύτερη BDSM σκηνή και με διαφορά !!!!

    Χεχε... πλακίτσα κάνω!        

    Δεν μπορώ να μιλήσω για χώρες που δεν έχω επισκεφθεί δηλαδή για Η.Π.Α. και Ιαπωνία!

    Από τις Ευρωπαϊκές χώρες που αναφέρονται στην ψηφοφορία και τις οποίες έχω επισκεφθεί για να πάρω το "Μaster" μου κατά σειρά θα πω ότι είναι
    α) Ολλανδία (Ελεύθερη - για όλα τα γούστα )
    β) Αγγλία (Ελεύθερη πολιορκημένη)
    γ) Γερμανία και (Eλευθερη και light)
     
  3. arsenikikota

    arsenikikota New Member

    Εχω ταξιδεψει σε ολες τις χωρες , συμπεριλαμβανομενης και της Ιαπωνιας , οχι ομως στην Αμερικη.

    Ψηφιζω Αγγλια, ισως γιατι μου ειναι πιο οικεια.
    Στη δευτερη θεση θα εβαζα την Ολλανδια και καπου εκει κοντα και την Γερμανια.

    Στην Ιαπωνια δεν τολμησα να το ψαξω το θεμα. Λιγο η γλωσσα, λιγο οτι ενας λευκος εναι σαν την μυγα μες το γαλα εκει , δεν ενιωθα ανετα . Παντως κυκλοφορουσαν πολυ τα cartoons με sm και bondage θεματα. Σε βιβλιοπωλεια με τετοια θεματολογια υπηρχε πολυς αντρικος πληθυσμος που τα ξεφυλιζε μανιωδως.
     
  4. Goddess_Persa

    Goddess_Persa Regular Member

    Mα το Holland φυσικά!
    Καλή η Αγγλία δεν αντιλέγω αλλά αρκετα φλεγματική.
     
  5. jael

    jael Regular Member

    Αν κρίνουμε από ό,τι υπάρχει στο internet τότε Αγγλία πρώτη και Γερμανία δεύτερη. Βέβαια μόνο η Τσεχία έχει OWK ενώ άλλα αντιστοιχα υπάρχουν σίγουρα σε prive όμως μορφή σε Αγγλία-Γερμανία.
     
  6. kwstasss

    kwstasss Guest

    Νομίζω η Ολλανδία.  
     
  7. Mistress_Vanda

    Mistress_Vanda Regular Member

    Η Αμερική έχει πάρα πολύ καλή σκηνή, ίσως την καλύτερη. Δεύτερη τοποθετώ την Αγγλία για πάρα πολλούς λόγους, αλλά κυρίως λόγω της τεράστιας ποικιλίας και της καλής οργάνωσης. Η Ολλανδία έρχεται κατά τη γνώμη μου τρίτη, για ένα μόνο όμως λόγο. Εάν δεν υπήρχε η πολύ δυνατή gay σκηνή ίσως και να μήν υπήρχε τέτοια ποικιλία στήν Fetish σκηνή. Πιστεύω ότι η Goddess_Persa θα καταλάβει το τί εννοώ.

    Goddess_Persa: σκεφτόμαστε να περάσουμε απέναντι στα μέρη σας για κάποιο weekend. Εχουμε έρθει στο παρελθόν και είχαμε περάσει αρκετά καλά. Πού βρίσκεσαι αυτήν την εποχή;

    Mistress_Vanda.
     
  8. oscarwil

    oscarwil Guest

    Η Γερμανία είναι, πιστεύω, η πιο ποικιλότροπη και από τη δική μου οπτική εκείνη στην οποία οι δραστηριότητες αυτές συνδέονται περισσότερο με το "παραβατικό" σεξ (πρόβλημα: μια ροπή προς την ανέλεγκτη βία και η συσχέτιση του S/M με την εθνικοσοσιαλιστική παράδοση, αντί της ελευθεριακής) .
    Στην Αμερική, κατά κανόνα, το επαγγελματικό bdsm αποκλείει τη σεξουαλική συνεύρεση - συνήθως κατηγορηματικά, ρητά, δεσμευτικά (διαβάστε αγγελίες σε σχετικά περιοδικά, καθότι οι μικρές αγγελίες, από τις τιμές των ακινήτων μέχρι την άγρα ερωτικών συντρόφων ή την αναζήτηση πορνοπελατών, είναι η ακριβέστερη αποτύπωση των κυρίαρχων κοινωνικών "ρευμάτων", από τους "συρμούς" μέχρι τις διακυμάνσεις του οικονομικού κύκλου). Ακόμη, ο επελαύνων θρησκόληπτος νεοσυντηρητισμός (πχ ευαγγελιστές) διαχέεται σε όλα τα πεδία και προάγεται εν μέρει και αθέλητα, όσο και αν ακούγεται περίεργο, από τα κινήματα "πολιτικής ορθότητας" (νεοφεμινισμός, αφροαμερικανική υπερηφάνεια κλπ). Στην πατρίδα των "προγαμιαίων συμβολαίων" και των επί συμβάσει σχέσων bdsm, ο ηδονισμός μαραζώνει.
    Στην Αγγλία, επιτρέψτε μου την ειρωνεία, η συνουσία δεν αποτελεί, κατά κοινή εμπειρία, προσφιλή δραστηριότητα μεταξύ ετερόφυλων (οποιασδήποτε τάσης) - η χώρα αυτή έχει μιαν ιδιότυπη σχέση με τη σεξουαλικότητα, αναγόμενη στις προτεσταντικές ρίζες της εθνικής συγκρότησης της.
    Στην Ολλανδία πάλι, η "σκηνή" είναι υπέρμετρα εμπορική (ή gay-glamorous , δηλαδή μονοσήμαντα προσανατολισμένη, έστω και χωρίς την αγγλική υπερβολή).
    Το Amsterdam είναι ένα παζάρι. Συναρπαστικό μεν, εμποροπανήγυρις δε.
    Για τα εγχώρια υποψιάζομαι ότι κάθε συζήτηση είναι, επί του παρόντος, καταχρηστική.
     
  9. DreamMaster

    DreamMaster Regular Member

    Φυσικά, "De gustibus et coloribus non disputandum" (απόδοση: περί ορέξεως κολοκυθόπιτα). Μερικές σκέψεις, επιπέδου καφενείου, αφού αποφεύγω έτσι κι αλλιώς την στιλιζαρισμένη σκηνή όπου κι αν πάω, χωρίς να σημαίνει ότι δεν εκμεταλλεύομαι την ύπαρξή της που προσελκύει φιλομαθείς "περίεργες".

    Για την Ολλανδία, παρά τη σύντομη παραμονή μου εκεί στα 80s, ποτέ δεν πίστεψα την κίβδηλη "ανοχή" στο "διαφορετικό" - φοβάμαι πως τα τελευταία χρόνια με δικαιώνουν και το μέλλον θα είναι χειρότερο. Θα πρότεινα σε όποιον πάει, αφού κάνει τη βόλτα του στα "λούνα παρκ" που προπαγανδίζουν το οξύμωρο "mainstream διαφορετικότητα" (!), να ρίξει μια ματιά στην υπόγεια "σκηνή", αφού δικτυωθεί κατάλληλα με απλούς ανθρώπους. Πόλη έκπληξη για μένα υπήρξε η Ουτρέχτη, που δεν της φαίνεται!

    Η Βρετανία έχει πολύ "ταξική" σκηνή για τα γούστα μου.

    Την Αμερική δεν την γνωρίζω τόσο, στην Ανατολική ακτή είδα κυρίως πάστορες και κάστορες (όλη μέρα ασχολούνται με τα "φράγματά" τους), μια βόλτα στη Δυτική ακτή με έχει απογοητεύσει, είδα μόνο αποκορύφωση του ανδρικού φετιχισμού και δολάρια να αλλάζουν χέρια.

    Η Γερμανία παίρνει την ψήφο μου, με την αίρεση ότι προτιμώ το BDSM του βορρά, παρά του νότου και ότι συχνά δεν αντέχω την απόλυτη ακρίβεια και την απαρέγκλιτη μεθοδικότητά τους (θα γράψω κάτι κωμικοτραγικά στα ΡΕ κάποια στιγμή!)

    Η Ιαπωνία είναι η μόνη χώρα στην οποία φοβήθηκα. Οταν είσαι ξένος, ένιωσα, είσαι χειρότερος κι από σκατά.

    Να επισημάνω την παράλειψη της Αυστρίας ή της Γαλλίας, με μια ενδιαφέρουσα φινέτσα σε όλα (κρασί-τζάκι-καμουτσίκι, αντί για τα Γερμανικά πλυσταριά), της Ισπανίας (τ-ρ-ο-μ-ε-ρ-ή Βαρκελώνη!) με μια ενδιαφέρουσα ευθύτητα, και του άγνωστου Χονγκ-Κονγκ - ένα ενδιαφέρον κράμα βρετανικής αποικιοκρατίας και πνεύματος γκέισας!
     
  10. Goddess_Persa

    Goddess_Persa Regular Member

    RE: RE: Ποια χώρα έχει την καλύτερη BDSM σκηνή;

    Mistress_Vanda η αλήθεια είναι ότι στην Ολλανδία επικρατεί η gay σκηνή που μάλιστα είναι η δυνατότερη και ίσος ήταν και το έναυσμα για να στηθεί όλη η υπόλοιπη σκηνή από straight ΒDSM άτομα.
    Υπάρχουν φατρίες άλλωστε όπως υπάρχουν και παντού και καταντά να μπερδεύετε και η mafia ανάμεσα μας.
    Το θέμα μας όμως δεν ήταν αυτό.
    Το θέμα μας είναι ότι στην Ολλανδία υπάρχει η δυνατότερη και πιο ελεύθερη Fetish σκηνή από ολόκληρη την Ευρώπη και είναι σκηνή για όλα τα γούστα και μάλιστα αποδεκτή και από τους valilla. (Οι λόγοι που συμβαίνει αυτό δεν μας αφορούν) 

    Θα χαρώ να σας συναντήσω και μάλιστα να σας φιλοξενήσω και να σας ξεναγήσω και αυτό επειδή είσαστε φίλοι της Smart Lady.

    Αν ευκαιρείτε αυτό το Σαββατοκύριακο και από Παρασκευή ακόμα (28/1) θα είμαι εδώ και θα σας περιμένω.
    Την Δευτέρα που μας έρχεται (1/30) κατεβαίνω Αθήνα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων (εξ αιτίας των carrefour).

    Ίσως να ανέβω πάλι για ένα δεκαήμερο στα μέσα Φεβρουαρίου στην Utrecht κοντά στο Αmsterdam.

    Αν τότε ευκαιρείτε και πάλι ευχαρίστως να βρεθούμε.
    Έως τότε τα λέμε  
     
  11. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    Goddess_Persa τώρα σε ποιά πολη βρίσκεσαι ?
     
  12. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Γερμανία χαλαρά και με διαφορά...Ίσα ίσα που η s/m σκηνή ήταν δημοφιλής πολλές δεκαετίες πριν ,καθώς η Γερμανία απολάμβανε πριν τον ΒΠΠ μια πρωτοφανή ελευθερία ηθών(στα μεγάλα αστικά κέντρα τουλάχιστον..)..Έχουν παράδοση οι άνθρωποι..