Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποιες σωματικες αισθησεις βιωνουν οι Κυριαρχοι?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος ipakouos, στις 3 Ιανουαρίου 2006.

  1. ipakouos

    ipakouos Regular Member

    Θα ηθελα να θεσω καποια ερωτηματα που αφορουν κυριως στους Κυριαρχους του χωρου μας. Σε καθε συνεδρια, εμεις, ως υποτακτικα ατομα, βιωνουμε καποιες σωματικες αισθησεις αναλογα με την σκηνη που εξελισσεται. Παραδειγματος χαρην, διαφορα ειδη πονου, καψιμο, αισθηση περιορισμου, κα. Παραλληλα με αυτα, υπαρχουνε και τα συναισθηματα που νοιωθουμε. Καταλαβαινω οτι στις συνεδριες αυτες, οι Κυριαρχοι εχουνε αντιστοιχα συναισθηματα. Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι το ποιες ειναι οι σωματικες αισθησεις που βιωνουν σε μια συνεδρια περα απο καποιο οπτικο κομματι. Τι ειναι αυτο που τους ωθει να προχωρησουν περισσοτερο σε μια συνεδρια η να την επαναλαβουν?
     
  2. G_E

    G_E Contributor

    Περα απ' τα συναισθήματα, που από μόνα τους, ειναι αρκετά για να σε συναρπάσουν, είναι και το sex..έντονο sex.. άγριο sex.. βασανιστικά συγκρατημένο sex... άκρως σωματικές αίσθησεις.

    Κι επειτα ipakouos, καθώς ο σαδισμός και ο μαζοχισμός είναι αδερφάκια, μερικοί Κυριαρχοι
    μπορεί να επιθυμούν και πόνο, λίγο ή πολύ.

    Βεβαια υπάρχουν Κυριαρχοι που δεν επιτρεπουν καμία σωματική επαφή. Γι αυτούς δεν μπορώ να απαντήσω.

    Τους "ανέχομαι"  , τους δεχομαι, τους αποδέχομαι αλλά δεν τους "κατανοω" όπως γράψαμε και σε αλλο thread.
     
  3. DocHeart

    DocHeart Δυσνόητα Ευνόητος

    Ενδιαφέρον ερώτημα.

    Δε μπορώ να πω οτι έχω ψάξει σε πολύ βάθος το "πως" και το "γιατί" της τάσης μου να κυριαρχώ. Μέχρι σχετικά πρόσφατα η πάλη μου είχε επικεντρωθεί στο να συμφιλιωθώ με αυτό το ψυχικό χαρακτηριστικό μου.

    Μιλώντας, όμως, μόνο για τον εαυτό μου, μπορώ να πω οτι η κατάσταση της κυριαρχίας είναι κάτι που "εξιτάρει" το μυαλό μου, το οποίο μετά αναλαμβάνει αυτόματα να γεμίσει με αισθήσεις το σώμα μου. Σε αυτές τις αισθήσεις δεν είμαι σίγουρος αν μπορώ να δώσω όνομα. Αν επιχειρούσα μια περιγραφή, θα αναφερόμουνα σε ένα ρίγος που ξεκινάει στο στομάχι μου και φτάνει στα ακροδάχτυλα. Αισθάνομαι συνεπαρμένος, νοιώθω οτι έχω "ξεκολλήσει" από τη γη και αιωρούμαι λίγα μέτρα πιο πάνω. Οι αισθήσεις μου λειτουργούν στο maximum, η πρόσβαση που έχω από πριν φροντίσει να αποκτήσω στο μυαλό της sub μου μου δίνει την ισχύ να της κάνω έρωτα με μια λέξη, μια ματιά ή ένα νεύμα.

    Σκέψου το πιο φοβερό "high" που έχεις βιώσει ποτέ... και πολλαπλασίασε την επίδρασή του επί 10.

    Χαιρετισμούς,
    DocHeart
     
  4. DarkSide

    DarkSide Regular Member

    Εν πρώτης είναι το οπτικό όπως πολύ σωστά επισήμανες , όλα ipakouos όμως παίζονται μέσα σε αυτό που λέμε ‘’μυαλό’’ για τον Κυρίαρχο , εκεί είναι η αρχική ικανοποίηση , όλα τα άλλα έπονται.
     
  5. G_E

    G_E Contributor

    Ναι, είναι και το μυαλο. O ipakouos ρωτησε για σωματικες αισθησεις. Και μαζι μ΄αυτόν πολυ θα 'θελα ν΄ακουσω κι εγώ.
     
  6. gaby

    gaby Guest

    RE: RE: Ποιες σωματικες αισθησεις βιωνουν οι Κυριαρχοι?

    Αν καταλαβαίνω καλά, μία περιγραφή Domspace δεν είναι αυτή; Πάντως είναι αίσθηση, που περιγράφεται και ως σωματική.
     
  7. DarkSide

    DarkSide Regular Member

    RE: RE: Ποιες σωματικες αισθησεις βιωνουν οι Κυριαρχοι?

    Το να επαναλαμβάνουμε όλοι τα ίδια δεν έχει νόημα και είναι και κουραστικό.
    Κάλυψες το ένα κομμάτι μια χαρά , έγραψα για το άλλο . Το ‘’έπονται’’ αυτό σημαίνει , για τον καθε εναν με την σειρα oπως το αντιλαμβανεται και προεχει KyrieG .
     
  8. DocHeart

    DocHeart Δυσνόητα Ευνόητος

    Aγαπητή Tender Lilly,

    Δεν ξέρω αν αυτό που βιώνω (σαφώς και όχι τόσο συχνά όσο θα ήθελα) είναι κατάσταση Domspace. Πιθανώς και να είναι. Δεν χαρακτηρίζεται όμως από την έλλειψη ελέγχου του εαυτού μου το οποίο πολλοί αναφέρουν ως κομμάτι του ορισμού του Domspace.

    Ίσως μιλάμε για Domspace Light?


    DocHeart
     
  9. Sempre_Staccato

    Sempre_Staccato Regular Member

    Περιγράφοντας αισθησεις..:
    -Όραση. Αναφέρθηκε ήδη.
    -Ακοή. Δεν θέλει και μεγάλη ανάλυση. Οι ηχητικές αντδράσεις ενός κυριαρχούμενου,εξιτάρουν ακόμη και έναν sub...
    -Αφή. Οι σπασμοί, το δέρμα που καίει απο ένα καλό μαστίγωμα, ο ιδρώτας απο την ένταση του sub, αποτελούν ένα σημαντικό ερεθισμό των νεύρων..
    -Οσφρηση. Ποιός Κυρίαρχος δεν εξτασιάζεται όταν αντιλαμβάνεται απο τον sub σεξουαλικές οσμές, κατα την διάρκεια μιάς μη σεξουαλικής πράξης?(πχ torture/punish κλπ)
    -Γευση. Περι ορέξεος,....!
    Εμένα πχ με τρελαίνει να ακουμπώ την γλώσσα μου κάτω απο το αυτί της sub, αμέσως μετά απο έντονο torture,όπου το δέρμα είναι κάυτό, ο ιδρώτας μυρίζει αδρεναλίνη, και με τη γλώσσα μου να νιώθω τους παλμούς της απο την τεντωμένη απο την ένταση φλέβα της, την ιδια στιγμή που ακούω την ακόμη βαριά ανάσα της...
    Σε όλα αυτά δεν αναφέρω πουθενά την αίσθηση του ίδιου του sex, σε οποιαδήποτε μορφή. Είμαι σίγουρος οτι και άλλοι Doms/Dommes έχουν να δώσουν πολλά παραδείγματα.
     
  10. Maley

    Maley Contributor

    Να το πω απλα: εντονη στυση που νομιζω οτι θα κρατησει αιωνια (αλλα φυσικα δεν κραταει)
     
  11. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Δεν ξέρω γιατί την ερώτηση σου ipakouos την εισπράττω σαν ελλιπή και συχώρεσε μου καλέ μου την θεωρώ «φτωχή» μπροστά σε όλα αυτά που έχει να πει και να δώσει....

    Δεν με καλύπτει να σου απαντήσω μονολεκτικά.
    Ερεθίζομαι θα μπορούσα απλά να πω.
    Αλλά δεν θα το άντεχα τόσο πολύ να το εφτιλίσω.

    Και εξηγώ: Το σώμα δεν ανταποκρίνεται αν όλες μαζί οι αισθήσεις δεν συνηγορούν ώστε να γίνει μια «ερωτική συμφωνία».

    Πάντα ήμουν στην ζωή μου Κυριαρχικό άτομο... αυτό βέβαια δεν μπορούσα να το εκδηλώσω στον ερωτικό τομέα μια που ζούμε κατά βάση σε μια φαλλοκρατική και πατριαρχική κοινωνία (γεμάτη υποκρισία φυσικά)
    Έτσι περιόριζα τις ερωτικές μου συνεύρεσης σε vanilla και με ολίγο από Κinky παιχνίδια.

    Δεν μπορούσα να πω ότι ένιωθα σεξουαλική πληρότητα και αναζητούσα πάντα αυτό το κάτι που μου έλειπε....

    Για να μη μακρηγορώ όταν βρέθηκε στην ζωή μου ένας υποτακτικός κούκλος με μαζοχιστικά ένστικτα και έκδηλες τάσεις ποδολατρίας, κουνήθηκε στην κυριολεξία η γη κάτω από τα πόδια μου....

    Ζούσα μαζί του έντονες συγκινήσεις ικανοποιώντας την «Θεά» που έκρυβα μέσα μου...συνειδητοποιώντας την σεξουαλική μου ανωτερότητα σε συνδυασμό με την Κυριαρχικότητα που ζούσα στην καθημερινότητα μου.

    Έτσι κατάλαβα ότι ολοκληρώθηκα επιτέλους και βρήκα τι ήταν αυτό που αναζητούσα πάντα.

    Κάθε μαστιγιά στο κορμί του υποτακτικού μου που βλέπω να σχηματίζετε όταν τα λουριά του μαστιγίου μου πέφτουν επάνω του .... είναι μια σταγόνα ιδρώτα στο πρόσωπο μου...και λατρεύω να μου συμβαίνει όταν την δημιουργώ.

    Δεν είναι μόνο οι ανάσες του και τα βογκητά του υποτακτικού μου .... είναι οι δικές μου ανάσες και κραυγές που εξιτάρουν και αιφνιδιάζουν ακόμα και εμένα την ίδια....

    Δεν είναι μόνο ο πόνος που με θέλγει αλλά το χρώμα που παίρνει επάνω του το σχήμα στην κίνηση.... Αυτό είναι Τέχνη.

    Δεν είναι μόνο το δέρμα του που καιει... είναι ότι θέλω να γευτώ το κάψιμο και να το δροσίζω με την υγρή μου γλώσσα, η να το αγγίξω ακουμπώντας τα χέρια μου, η τα πόδια μου, η ακόμα και το μάγουλο μου επάνω στην καυτή του σάρκα και έτσι να νιώσω το δικό του κάψιμο να με διαπερνά.

    Δεν είναι μόνο το βλέμμα του που με κοιτά με δέος, με φόβο η με παράκληση και λιώνει... είναι και το δικό μου που τον ευχαριστεί για τις στιγμές που με λατρεύει και μου δίνετε...

    Δεν είναι μόνο το δικό του σώμα που μυρίζει ιδρώτα όταν η αδρεναλίνη του εκτοξεύετε στα ύψη... είναι και το δικό μου τσιτωμένο στα υπέρτατα άκρα...

    Τα κορμιά μας πλημμυρίζουν ενδορφίνες και έτσι μέσα από το σώμα του νοιώθω να γεννιέμαι και να υπάρχω...ΕΓΩ Η «ΘΕΑ»

    «Γίνομαι άνεμος για το χαρταετό και χαρταετός για τον άνεμο, ακόμη και όταν ουρανός δεν υπάρχει.

    Μιλώ για την κίνηση και την δύναμη που ανακαλύπτει κανείς να σημειώνεται μέσα στη "στιγμή" όταν καταφέρει να την ανοίξει και να της δώσει διάρκεια.

    Οπότε, πραγματικά, και η Θλίψις γίνεται Χάρις και η Χάρις Άγγελος, η Ευτυχία Μοναχή και η Μοναχή Ευτυχία με λευκές, μακριές πτυχές πάνω από το κενό ένα κενό γεμάτο σταγόνες πουλιών, αύρες βασιλικού και συριγμούς υπόκωφου Παραδείσου!" !!!

    Δεν παίζω με τα λόγια....
    Δεν μπορώ να του δώσω την αξία που του πρέπει οταν περιγράφω τα απερίγραπτα που ζω οταν συμβαίνει !!!
     
  12. Lar Torvis

    Lar Torvis Guest

    Θα αναφερθω στο ερωτημα σου ipakouos εχωντας λαβει υποψιν τις ενδιαφερουσες αποψεις των προηγουμενων ποστ.
    Οπως γνωριζουμε ο/η Dom εχουν τον ελεγχο της εκαστοτε καταστασης (δεν αναγνωριζω ως Dom αυτον που αφηνετε και συνεπαρετε απο καταστασεις οσο δυνατες και να ειναι , ενας Dom παντα πρεπει να ελεγχει την κατασταση και τις πραξεις του ακομα και οταν βρισκεται στο Domspace).
    Οχι δεν ερεθιζομαι παντα, αλλες φορες ναι , αλλες οχι . Συγκεκριμενα, σπανιοτατα στο punishment , περισσοτερο στο dishipline και αρκετα περισσοτερο στο play.
    Οχι δεν διαπερνα καποιο ριγος ή ηλεκτρισμος το σωμα μου, απολαμβανω ομως να βλεπω τις αντιδρασεις της sub αναλογα με αυτο που της κανω, μου αρεσει να εξωτερικευεται, χαιρομαι το δακρυ της, το χαμογελο της, την εκφραση υποταγης της, την ευχαριστια της, την παραδοση της.
    Επετρεψε μου ipakouos να πω οτι ενας/μια Dom εχει διαφορες σωματικες αισθησεις , τις οποιες ομως αυτος οριζει διοτι αυτος τις ελεγχει, και οταν μια πραξη ειναι ελεγχομενη, αρα αναμενομενη και επομενος προβλεψιμη, εξαρταται απολυτα απο τον ιδιο ποσο ικανοποιηση θα παρει , ποσο θα αφησει τον ευατο του να το απολαυσει.
    Για παραδειγμα πολλες φορες μπορει να βρεθει μια sub να 'λατρευει' τα ποδια του Dom, μερικες απο αυτες μπορει ο Dominant να κατσει πισω να απολαυσει τις προσπαθειες της submissive, η να απολαυσει τους καρπους της εκπαιδευσης της, στο ποσο σωστα ή λαθος το κανει.
    Αλλες φορες μπορει να εξετασει την ικανοτητα της sub , οποτε εχοντας ελεγκτικη διαθεση , δινοντας ταυτοχρονα οδηγιες ή διορθωνοντας πιθανα λαθοι, να μην ικανοποιειται σωματικα μεν , αλλα ψυχικα δε, διοτι 'γεμιζει' το ενστικτο του δασκαλου, που χαρακτηριζει καθε Master/ss.
    Ειναι τοσες οι παραμετροι και οι 'αγνωστοι' στην εξισωση που δεν περιγραφονται , εχε ομως υποψη σου, οτι την εξισωση την οριζει παντα ο Dom και απο αυτον εξαρταται αν και ποσο θα 'λυθει'  
    Τα παραπανω ισχυουν στην περιπτωση που ο sub ενεργει (παντα υπο τις εντολες του Dom).
    Στην περιπτωση που ενεργει ο Dom οπως καταλαβαινεις δεν υπαρχουν σωματικες αισθησεις , γιατι απλα δρα στο σωμα της/του slave, ο ερεθισμος και αλλα που αναφερθηκαν ειναι αισθηματα/ ερεθισματα του μυαλου, με πιθανες επιπτωσεις στο σωμα.
    Ελπιζω να σου εδωσα μια ιδεα.