Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποινικοποίηση του αυθόρμητου φλερτ ή ορθός περιορισμός?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος AlexanderV, στις 19 Μαϊου 2018.

  1. Λύσανδρος

    Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

    Μάντης δεν είμαι, αλλά νομίζω πάντως ότι δεν υπάρχει κοσμοθεωρία, νομοθεσία ή επικρατούσα κοινωνική αντίληψη που να μπορούν να περιχαρακώσουν και να εξουδετερώσουν τιθασσεύοντας και καταπιέζοντας μέχρι αλλοιώσεως σε μαζική κλίμακα τα αρχέγονα ένστικτα επιβίωσης και αναπαραγωγής των ανθρώπων.

    Όσες φορές ο άνθρωπος αναμετράται με τη Φύση, υπάρχουν περιθώρια μέσα στα οποία μπορεί να προάγει την επέκταση του ελέγχου που ασκεί πάνω της, και όρια και πεδία που δεν έχει τις δυνάμεις να το κάνει.
    Και ακόμα και στην πρώτη περίπτωση, αυτό το καταφέρνει τόσο όσο έχει τη γνώση να σέβεται και να λαμβάνει στα σχέδιά του υπ' όψη τον γενικό αντίκτυπο εκείνων που σχεδιάζει, αλλιώς κι εκεί αποτυγχάνει με αμείλικτο τρόπο.
     
  2. Stilvi

    Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

    Η νεκροψια θα δείξει... Πιο παλιά στο Παρίσι το χουφτωμα ήταν ψωμοτυρι. Το μεταμοντερνο δεν είναι πάντα βρισια. Η αλήθεια είναι όμως ότι το πρόστιμο των 750 ευρώ είναι υπερβολικο...
     
  3. subwhat

    subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

    Πέραν του φλερτ, πέραν της αφορμής του εν λόγω νόμου.
    Γίνεται όλο και περισσότερο εμφανές, ότι σε ευρωπαϊκές χώρες νομιμοποιείται με διάφορους τρόπους η αντιπαλοτητα μεταξύ των δυο φύλων.
    Είσαι εξ ορισμού εχθρός μου, επειδή με κοιτάς, επειδή μου δείχνεις την αρεσκεια σου.
    Είσαι εξ ορισμού αντίπαλος μου, γιατί είσαι άνδρας. Μόνο το κακό μου θες.
    Είσαι εχθρός μου, ακόμη και αν κάνεις το πιο φυσικό πράγμα στον κόσμο. Αυτό που κάνουν όλα τα θηλαστικά ανά τους αιώνες.

    Αντίστοιχα με διάφορους τρόπους, νομιμοποιείται η ιεροποιηση και πλαστικοποιηση της γυναίκας.
    Είναι κάτι το ιερό, το ανέγγιχτο. Κάτι το οποίο δεν μπορείς να το αντιμετωπίζεις ως ίσο σου, εσύ άντρα βδεληγμα.

    Και όλο αυτό το πλαίσιο, προωθείται και νομιμοποιείται εντός ενός εντελώς αντιθέτου πλαισίου. Εκείνου που προωθεί τη γυναίκα ως ένα εμπορικό αντικείμενο. Που πουλάει.
    Που ορίζει ότι πρέπει να είναι με συγκεκριμένες αναλογίες, συγκεκριμένα μαλλιά, συγκεκριμένο ύψος, συγκεκριμένη συμπεριφορά.
    Και αυτό καθίσταται εντελώς αποδεκτό από όλους αυτούς που αντιτίθενται στους άνδρες.

    Το ίδιο ακριβώς πλαίσιο που προασπίζεται δήθεν την ισοτιμία, καθιστά την ίδια στιγμή τα φύλα ανισοτιμα.
     
  4. AlexanderV

    AlexanderV Contributor

    @subwhat

    Like (για το like που δεν εχει) 
     
  5. Pain-Inducer

    Pain-Inducer Premium Member

    καλησπερα και απο μενα . κατα την ταπεινη μου γνωμη ολο αυτο γινεται βασισμενο και στην μοδα που εχει γινει πλεον ολες να εχουν δεχτει σεξουαλικη παρενοχληση . πανω σε αυτο τον νομο καλο ειναι να διαβασουμε τις δηλωσεις και την κατριν ντε νεβ και τις βριζιτ μπαρντο που αναμφιβολα ηταν και παραμενουν συμβολα ομορφιας στην γαλλια . απλα οι γαλλοι εχουν ξεφυγει λιγο σε τετοια ζητηματα .
     
  6. charlotte

    charlotte «Μηδείς αγεωμέτρητος εισίτω μοι την θύρα»

    Οι αναρτήσεις που κάνουν τα Υπόγεια Ρεύματα με το εξώφυλλο του δίσκου «Τους έχω βαρεθεί», όπου αποδίδουν δημιουργίες του Θάνου Μικρούτσικου κατεβαίνουν από το Facebook.
    «Το Facebook μπλοκάρει αναρτήσεις των τελευταίων ετών των τραγουδιών από το δίσκο "Τους έχω βαρεθεί" με τον Θάνο Μικρούτσικο! Μας έχουν στείλει πολλοί φίλοι τις τελευταίες ημέρες το ίδιο screen shot. Προφανώς οι υπεύθυνοι του μέσου δεν μπορούν να ξεχωρίσουν ένα πραγματικά χυδαίο περιεχόμενο από το εξώφυλλο αυτού του δίσκου που περιέχει και το γυμνό σώμα αγάλματος. Να βάλουμε ράσο και στην Αφροδίτη της Μήλου; Η παράνοια της διαδικτυακής κοινωνίας αντικατοπτρίζει την σημερινή κοινωνική πραγματικότητα. Καλή τύχη...»
     
  7. AlexanderV

    AlexanderV Contributor





    Μετά το διασυρμό τους για τις "κατά λάθος" διαρροές πρέπει να εμφανιστούν πιο άμωμοι και άσπιλοι και από παρθενογένεση. Και όμως, παρ' όλη την εκνευριστικά ή ενίοτε αδυσώπητα στενόχωρη επαναληπτικότητα μοντέλων συμπεριφοράς και αντιδράσεων (μην το χαρακτηρίσεις βάλτωμα, προς Θεού, θα σε μεμφθούν για αυτό-αναφορικό ιδεαλισμό!), συνεχίζω να πιστεύω πως η κίνηση του Όλου είναι σπειροειδής και όχι απελπιστικά κυκλική...