Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πολλαπλοί οργασμοί αρσενικών

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 6 Οκτωβρίου 2008.

  1. Emma

    Emma Contributor

    Γειά σου βρε Dueller! Έλεγα κι εγώ "ρε μπας και κάνω τίποτα λάθος;"
    Μου συνέβη το εξής παράξενο όμως: Ενώ εγώ ανήκω στις "μονοοργασμικές" (σύμφωνα με τους πιο πάνω ορισμούς), έχω συναντήσει άντρες που είχαν εκείνοι πολλαπλούς οργασμούς. Συμβαίνει αυτό και στους άντρες όντως ή έπεσα εγώ στις... περιπτώσεις;  
     
  2. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Re: ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΟΡΓΑΣΜΟΙ ΘΗΛΥΚΩΝ

    Ίσως φταίει το location σου.  
     
  3. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Re: ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΟΡΓΑΣΜΟΙ ΘΗΛΥΚΩΝ

    Δεν είναι εξυπνάδες, είναι παρατήρηση, μπορεί, βέβαια, να είναι έξυπνη παρατήρηση. Μπορεί ακόμη να φταίει ότι ανήκεις στο ασθενές φύλο.  
     
  4. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΟΡΓΑΣΜΟΙ ΘΗΛΥΚΩΝ

    Είμαι ειδικός στους πολλαπλούς οργασμούς..Κυρίως όταν έχω παρέα..

     
     
  5. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Re: ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΟΡΓΑΣΜΟΙ ΘΗΛΥΚΩΝ

     
     
  6. female

    female Contributor

    Re: ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΟΡΓΑΣΜΟΙ ΘΗΛΥΚΩΝ




    Συμβαίνει αλλά όχι όπως στις γυναίκες και είναι σπανιότατο, τόσο που είναι φυσικό να ακούγεται ως μύθος. Ασφαλώς αφορά κυρίως νέους.

    Επειδή η ποσότητα σπέρματος είναι πεπερασμένη και η παραγωγή δεν είναι όσο ταχεία όσο οι οργασμοί, (σε αντίθεση με τη γυναίκα που το θέμα της ποσότητας των υγρών - αλλά όχι και των ορμονών - δεν τίθεται ως όριο) εκσπερματώνουν σε κάπως μικρότερες δόσεις. Φυσικά εξαρτάται και από την συνολική χρονική διάρκεια του σεξ, από τη συνολική συναισθηματική και φυσική κατάσταση, αλλά κάποιοι ελάχιστοι άντρες είναι, για παράδειγμα, δυνατό να έχουν και 7-8 οργασμούς σε 2 ώρες.



     
  7. pure_pleasure_seeker

    pure_pleasure_seeker Regular Member

    Re: ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΟΡΓΑΣΜΟΙ ΘΗΛΥΚΩΝ

    Κορίτσια, ναιιιιι! Αυτό το 7-8 το επιβεβαιώνω κι εγώ!!! Δεν είναι αστικός μύθος, the truth is out there!!   (χαζό χαμόγελο ευτυχίας και αναπόλησης)
     
    Last edited: 7 Οκτωβρίου 2008
  8. The Dueller

    The Dueller Regular Member

    Re: ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΟΡΓΑΣΜΟΙ ΘΗΛΥΚΩΝ

    Καλημέρα Emma,

    εδώ μέσα(σε κάποια ποστς) θα ξεχάσουμε κ αυτά που ξέρουμε!!!

    Όσο αφορά τώρα αυτό που λές.δεν το έχω ακούσει είτε το έχω διαβάσει.Ξέρω ότι ο οργασμός στον άντρα έχει έναν ορισμό κ δεν επιδέχεται κρίση.Απ'όσο γνωρίζω επειδή μόνο μια φορά ανήγει η "κάνουλα" κ αφήνει το υγρό μας,το να τελειώνει κάποιος αποσπασματικά,ίσως αφορά σε κάποιο πρόβλημα που μπορεί να έχει.Δεν έχω γνωστό ανδρολόγο να ρωτήσω.Αν βρω θα στο πω 

    Μίλησες για περιπτώσεις κι όχι για περίπτωση,αρά να εικάσω ότι το έχεις συναντήσει πάνω από 1 φορές?

    Δεν μπορώ να φανταστώ να τελειώνει αποσπασματικά κάποιος.Συνήθως η ένταση που υπάρχει σε εκείνες τις στιγμές δεν αφήνουν καν να βγει φωνή.Μόνο κάτι μουγκριτά κ το αίμα να ανεβαίνει "στο πάνω κεφάλι",φλέβες να πετάγονται κ τα σχετικά (να μη μπω σε λεπτομέρειες ).Άρα μάλλον ήσουν άτυχη  
    ____________

    Όσο αφορά τώρα για τις 7,8 κ 13 φορές σε 2 ώρες-υπό φυσιολογικές συνθήκες χωρίς χημικά-κόκες,χόρτα,μπλε χάπια κ τα σχετικά-κι εφόσον μιλάμε για οργασμούς ανδρών,μάλλον θα έβγαζε αίμα στο τέλος...εκτός κι αν έβγαζε μία σταγόνα την φορά.
    ____________

    Υπάρχουν γυναίκες που αρέσκονται στην Ποσότητα κι όχι στην Ποιότητα των οργασμών που έχουν ή προσφέρουν. 
     
  9. Geisha

    Geisha Regular Member

    Απάντηση: Re: ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΟΡΓΑΣΜΟΙ ΘΗΛΥΚΩΝ


    Περιπτώσεις πράγματι, διότι οι ανδρικοί πολλαπλοί οργασμοί
    είναι κάτι που χρήζει εξάσκησης από τους ίδιους.
    Για του λόγου το αληθές: Can Men Have Multiple Orgasms?

    Προσωπικά προτείνω σε όσους ενδιαφέρονται να διαβάσουν το "Το Ερωτικό Ταο"
    δυσεύρετο πλέον βιβλίο αλλά εξαιρετικό.
     
  10. The Dueller

    The Dueller Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΟΡΓΑΣΜΟΙ ΘΗΛΥΚΩΝ

    Καλησπέρα Geisha,

    δυστυχώς σύγχηση επικρατεί με τους ορισμούς στην σελίδα που αναφέρεις.Γι'αυτό πρέπει να δούμε πάνω σε ποιούς ορισμούς αναφερόμαστε ώστε να μπορούμε να κάνουμε κουβέντα.Αλλιώς ..."Στου κουφού την πόρτα,..." κ τα σχετικά 

    Ο διαχωρισμός (πρβ: Male Multiple Orgasm – Learning to Experience Multiple Orgasms for Men "Ancient Taoist texts provide the earliest instruction on how men can experience multiple orgasms. As with other spiritual texts that discuss sexuality, the Taoist teachings are not simple technique. They come out of a philosophy and tradition. In the case of male multiple orgasms, there is a belief that ejaculation is an experience that depletes energy, and in order to build on your inner energy, you can have orgasms without ejaculating. Learning how to have male multiple orgasms also means that you can have several orgasms in a row. " μεταξύ Εκσπερμάτισης κ Οργασμού σαν δύο διαφορετικοί ορισμοί είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.Ο οργασμός με την έννοια που τον γνρίζουμε-χωρίς να μπει μέσα η ιστορία περί ψυχοπνευματικών καταστάσεων-είναι ένας κ το αποτέλεσμα είναι αυτό το υγρό που βγαίνει στο τέλος (όχι το διάφανο προσπερματικό υγρό του οποίου αποστολή είναι να διορθώνει το pH του κόλπου) αλλά για το άλλο που βγαίνει μετά κ σε πολύ μεγαλύτερη ποσότητα.

    Όσο αφορά τώρα το Τάο δεν έχω ασχολήθεί ούτε κ το είχα ακούσει πάλι κ σε ευχαριστώ για την πληροφορία.Όσο αφορά την αυτοσυγκράτηση,τον αυτοέλεγχο κ γενικά ό,τι έχει να κάνει με την πνευματική κατάστασή μας στο σεξ,έχω ασχοληθεί με την Tantra φιλοσοφία κ το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να αλλάξει,να δει κ να ζήσει,εάν το καταφέρει,κάτι στην σεξουαλική του ζώη-αδιάφορο το στατους του-. 
     
  11. MiB

    MiB Regular Member

    Re: ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΟΡΓΑΣΜΟΙ ΘΗΛΥΚΩΝ

    Δηλαδή πόσο "σπανιότατο" είναι το συγκεκριμένο φαινόμενο από τη στιγμή που ήδη εμφανίστηκαν 3 γυναίκες στο ίδιο νήμα να το επιβεβαιώσουν?  

    Θεωρώ βέβαια ότι σε καμία περίπτωση ο "δράστης" ή αν θέλετε ο "παθών" δεν ήταν το ίδιο πρόσωπο.. 

    Τώρα, αν σε αυτούς τους 7-8 οργασμούς/2ώρο που αναφέρεστε με τόση νοσταλγία, παρατηρήσατε από την πρώτη φορά μειωμένη - σε σχέση με το σύνηθες - εκσπερμάτωση, τότε το συγκεκριμένο φαινόμενο περισσότερο σαν κάποιου είδους πάθηση μου κάνει.. παρά για κάποιο σπάνιο χάρισμα..  

    Πάντως για μέχρι 2-3 φορές κανονικής εκσπερμάτωσης (τουλάχιστον η πρώτη) σε ένα 2ώρο είναι κάτι που τυχαίνει, ειδικά στους πολύ νέους και έφηβους παρατηρείται σίγουρα συχνότερα.. Αλλά αν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να έχει κανονικό οργασμό και εκσπερμάτωση 7-8 φορές μέσα σε ένα μόνο 2ωρο, τότε κατά τη γνώμη μου χαραμίζεται αν κάνει οτιδήποτε άλλο εκτός από καριέρα στην πορνό-βιομηχανία..  
     
  12. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΟΡΓΑΣΜΟΙ ΘΗΛΥΚΩΝ

    Βλέπεις πώς οι κοινωνικές προκαταλήψεις με οδήγησαν να σπαταλήσω το ταλέντο μου; Εγώ, που τις δώδεκα εκσπερματώσεις σε ένα τέταρτο της ώρας, τις έχω ψωμοτύρι!

    Μα καλά να μην αντιλαμβάνονται πότε χύνουν - αν και οψέποτε χύνουν - οι ίδιες. Να μην καταλαβαίνουν ούτε πότε χύνουν οι άνδρες; Αφού φαίνεται, ρε αδελφέ μου! Διά γυμνού οφθαλμού.
     
    Last edited: 7 Οκτωβρίου 2008