Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πολυγαμία και ειλικρίνεια των Κ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Πολυγαμία' που ξεκίνησε από το μέλος White_Dream, στις 10 Μαϊου 2017.

  1. Daiana

    Daiana B R A T........

    Το ολο θεμα υποτιθεται βασιζεται στην αμοιβαια εμπιστοσυνη........και μεσα και εξω απ την οποιανδηποτε "σχεση" εχουν.....
    Life goes on.....
     
  2. Queen87

    Queen87 Summer mood Contributor


    Και θα στο απαντήσει ποιός αυτό; Όλοι οι Κ λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο; Υπάρχει κάποιο manual που να λέει αν οι Κ είναι πολυγαμικοί ή μονογαμικοί;
    Αν επιτρέπεται να είναι διπρόσωποι ή αν τελικά δεν είναι διπρόσωποι αλλά επιτρέπεται να συσχετίζονται με άλλες υπο χωρίς να δείνουν αναφορά by the book?

    Πιστεύω παρά αυτά ότι όπως σε διαλέγει ένας Κ για υπό του... άλλο τόσο διαλέγεις και εσύ το Κ για δασκαλό σου, εκπευδευτή σου κτλπ. Άπαξ και τον επέλεξες και μετ'έπειρα ανακαλύπτείς μια αλήθεια την όποια στην είχε αποκρύψει δεν σου φταίει κανένας Κ αλλά ο ίδιος σου ο εαυτός διότι δεν έδωσες χρόνο και προσοχή στις λεπτομέριες... Δεν μπορεί να μην είχες αντιληφτεί ότι χάνετε.

    Κατανοώ απόλυτα το σοκ που μπορεί να προκαλέσει κάτι τέτοιο. Όπως και κατανοώ την διαφορά του να γνωρίζεις εξαρχής οτι ο τάδε Κ είναι πολυγαμικός και έχει άλλη υ και να είναι επιλογή σου να συσχετιστείς μαζί Του και άλλο να μην το γνωρίζεις και να το ανακαλύπτεις μετά. Νομίζεις οτι έχεις άλλου είδους σχέση... αποκλειστική.

    Κατ'εμέ και μόνο κατ'εμέ (μπορείς να πετάξεις την γνώμη μου εσύ και όποιος με διαβάζει) κατ'έμε λοιπόν ξανατονίζω υπάρχουν βαθμίδες στην υποταγή και στην υπακοή και αυτό είναι βασικό μέλημα του Κ. Άν έβλεπα οτι δεν είμαι 100% δοτική και ανεκτική στις επιλογές του Κ μου... θα έφευγα... Δεν μου κάνει και δεν του κάνω.
    Το κατόπιν εορτής είναι άργα. Δεν μου φταίει κανείς παρά μονάχα ο εαυτούλης μου.

    Το έχω ξαναπεί σε άλλο νήμα...το ξαναλέω και τώρα. Παθαίνουμε ότι επιτρέπουμε να πάθουμε.

    Βασιζόμενη λοιπόν στα δικά σου λόγια θεωρώ οτι δεν έχει να κάνει με συμπεριφορά Κ αλλά με την συμπεριφορά του ίδιου του ατόμου.
    Επίσης το ότι δεν θέλει να γίνει καμία αναφορά στην 1η υπό Του σημαίνει οτι εσένα σε έχει σε άλλη μοίρα... συμπληρωματική. Άρα... σε καλύπτει αυτό; μένεις; φεύγεις;

    Παραθέτω ένα νήμα. Δεν είναι νόμος... είναι άλλη οπτική γωνία... ο κάθε Κ λειτουργεί διαφορετικά. Συμπληρώνω... ο κάθε Κ λειτουργεί διαφορετικά άναλογα την υ που έχει μπροστά του.

    Queen.
     
  3. Αυτό ακριβώς.
    Αναρωτιέμαι γιατί δεν ειπώθηκε νωρίτερα.
     
  4. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Ένεκα πολλά...
    Δεν είναι όμως ώρα για αίματα, κλάματα και υστερίες...
    Ούτε πουτσομουνοελεγείες..!
     
  5. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    Αν γνωρίζεις όλες τις d/s του κόσμου και εχεις καταλήξει σε συμπέρασμα βάσει στατιστικών,πάω πάσο.
     
  6. tithon

    tithon Contributor

    τα «δικαιώματα» (!!) του κ δεν θεσμοθετούνται, παράγονται. χωρίς χρωματάκια.
     
  7. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Όπου ξεπέτα/γκόμενος/play partner/πείτε το όπως "βανιλλιάρικα" θέτε, βάλτε Κ.
    Τώρα γιατί ο τίτλος του Κ θα έπρεπε ντε και καλά, να εξυψώνεται πάνω κι απ' τον άνθρωπα που τον φέρει, αυτό ακόμη με ξεπερνά ( σίγουρα πολύ λιγότερο από πριν ).
    Τουτέστιν, αν κάποιος είναι ψεύτης ή ανειλικρινής ( chicε ) άνθρωπας, θα είναι το ίδιο με πατάτες και σαν Κ.
    Τώρα γιατί ( δις ) η φιγούρα του Κ θα πρέπει ν' ακολουθεί κάποιο εγχειρίδιο σωστής Καπποσύνης, με ξεπερνά ακόμη και αυτό ( σίγουρα πολύ λιγότερο από πριν ).

    Ergo? Εγώ ειλικρινά κάποια πραγματάκια τα ρωτούσα/έλεγα πάντα πολύ γρήγορα ( μην πω απ' την πρώτη συνάντηση/γνωριμία ).
    Στο "χωριό" μου εκείνα τα πραγματάκια είναι θεμελιώδεις και λειτουργικοί παράγοντες του δικαιώματος της επιλογής ( τόσο της δικής μου, όσο και της όποιας "υποψηφίας" ).
    Όταν ακόμη τα Κ και τα υ δεν είναι τίποτ' άλλο παρά απλές ετικέτες. Και όσο πιο γρήγορα γίνουν τα όποια ξεκαθαρίσματα, τόσο λιγοστεύουν οι πιθανότητες σπατάλης χρόνου κι ενέργειας. Τεσπα, να τα "χώσω" στον Κ του νήματος ( όπως και σε οποιονδήποτε θα έπραττε σαν εκείνον ) και νόημα δεν έχει και χιλιομασημένο είναι.

    Μεγάλα παιδάκια είμαστε, στόμα και μυαλό το έχουμε, τις επιλογές μας κάνουμε. Αν κάτι μας ξενίζει ή αν δεν παίρνουμε τις απαντήσεις που θα θέλαμε, αξιολογούμε τα δεδομένα και πράττουμε αναλόγως ( λέγε με, το καπελάκι μου στραβά, φόρεσα κι άντε γεια χαρά ). Για μένα μόνο αυτό το τελευταίο έχει νόημα ( η δική μας αξιολόγηση των δεδομένων ), αφού το να εμπιστεύεσαι είναι καλό, αλλά σε αρκετές περιπτώσεις το να μην εμπιστεύεσαι, είναι ακόμη καλύτερο.

    Ergo δις, αν κάποιος/α - στην προκείμενη Κ ή υ - κρύβει σημαντικά στοιχεία της ζωής του/της ( λέγε με παράλληλη/ες σχέση/ες ή πολυγαμία ή πείτε το όπως στα τσακίδια θέτε ) και σ' ευθεία ερώτηση μου λέει ψέμματα ή μισόλογα ( τα ψέμματα έχουν το κουσούρι, να έχουν κοντά ποδάρια ), το καπελάκι που λέγαμε.
    Αν εθελοτυφλούσα και για χ,ψ,ω λόγους μου έσκασε η αλήθεια στα μούτρα, ας πρόσεχα ( διατηρώντας πάντα την δυνατότητα του προαναφερομένου καπελακίου ).

    Τα περί "θεόσταλτου" δικαιώματος του/της Κ να ψεύδεται ή ν' αποκρύπτει στ' όποιο υ του/της κάποια πράγματα, εγώ τουλάχιστον το θεωρώ - με κάθε συμπάθιο - για γέλια.

    * Το παρόν συνονθύλευμα μου δεν είχε συγκεκριμένο παραλήπτη - ούτε καν την νηματοθέτρια -, αλλά ήταν ένα απλό "απόσταγμα" προσωπικής "σοφίας".
    Είπαμε, επιλογές...συνέπειες...ο καθένας με τις δικές του και η ευθύνη για τις πρώτες, ολόδικη του ( το θεωρώ αυτονόητο και ότι η υποθετική πίκρα/ζόρι/κλπ των δευτέρων θα ήταν ολόδικη του επίσης ). Τόσο απλά.  
     
    Last edited: 10 Μαϊου 2017
  8. Bess

    Bess .....

    Από το αρχικό ποστ εγώ κατάλαβα ότι το Κ δεν έχει κάνει γνωστή στο υπό του την πολυγαμία του.
    Δεν καταλαβαινω για ποιο λόγο να το αποκρύψει; γιατί θεωρεί ότι δεν αντέχει το υπό του κάτι τέτοιο κ δεν θέλει να το χάσει;
    Ή για ποιο άλλο λόγο;
    γιατί δεν θα πρέπει να ενδιαφέρει το υπό αν ειναι πολυγαμικο ή όχι το Κ;
    κ αν το υπό στην αρχή της σχέσης είχε πει ότι δεν θέλει να μπει σε σχέση με ένα πολυγαμικο Κ; Μήπως γι αύτο το Κ αποκρύπτει την πολυγαμία του;
    Αν κατάλαβα καλά ούτε το τελευταίο έχει καμία σημασία γιατί το Κ ειναι Κ και έχει όλα τα δικαιώματα να κάνει και να φέρεται όπως θέλει;

    Απορίες....
     
  9. Ενας Κ αν εχει ερωτευτεί την υ του δεν θα πληγωθεί αν μαθει οτι ανήκει κ αλλου? Μια υ γτ δεν μπορει να πληγωθεί?
    Ολοι οι Κ οχι δεν ειναι πολυγαμικοι κ εννοειται πως πρεπει η υ του να γνωρίζει αν υπάρχει κ αλλη γυναικα η κ αλλες,κ να ειναι δικη της επιλογή αν θελει να μείνει η οχι...ας μην ξαχναει ενας Κ οτι κ η υ τον διαλεγει..
    Τι σημαίνει οτι ενας Κ μπορει να εχει οσες θελει κ να το κρύβει?? Πραγματικά γελαω.... Σεβασμος κ ειλικρίνεια...
     
  10. White_Dream

    White_Dream Flying to the moon

    Σοφή τοποθέτηση.
     
  11. François Frédéric

    François Frédéric Regular Member

    Οταν υπερβαλουμε σε κατι σημαινει ακριβως το αντιθετο απο αυτο που γραφουμε..... ειναι πως το διαβαζει κανεις κυριολεκτικα η σαρκαστικα η με διαθεση χιουμορ

    Προφανως ειναι μεγιστη υπερβολη να γραφεις οτι εχει βγει σε ΦΕΚ ( Φυλλο Εφημεριδας της Κυβερνησης ) κατι τετοιο και δι στο τευχος Δ που βγαινουν τα τεχνικα. Το χρωμα χρησιμοποιηθηκε για να τονισει την υπερβολη.

    Αν ολα αυτα δεν ειναι κατανοητα και καταλαβαινει καποιος μονο αυτα που διαβαζει, δεν μπορω να βοηθησω ιδιαιτερα.
     
  12. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Δανεική φράση κάποιας γείτονος χώρας, που είναι όντως σοφή.
    Εγώ σαν "σοφός" που είμαι, - το κέρατο μου το δίφορο χαχα - θα προσέθετα το άλλο "καινούριο" και που κανείς από μένα δεν είχε σκεφτεί πριν - έτσι λέω, γιατί κάνει scene και fetish χαχα -.

    Να ροκανίζεις τα πόδια της καρέκλας, πάνω στην οποία κάθεσαι, είναι χαρακτηριστικό....( στις τελείτσες βάλτε τον χαρακτηρισμό που περισσότερο σας ταιριάζει ) άνθρωπα.

    * Τελικά τον Κ του νήματος ( ή όποιον θα έπραττε σαν εκείνον ) τον χαρακτήρισα ( τελείτσας χαχα ).
    Ας είναι καλά το παλουκάρι, ούτε ο ουρανός έπεσε στο κεφάλι κανενός ( μα τον Τουτάτη ), ούτε ο μοναδικός θα ήταν. Στο τέλος, όλα κάνουν curriculum   
     
    Last edited: 10 Μαϊου 2017