Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποναω και καυλωνω ή καυλωνω και θέλω να πονεσω

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σαδομαζοχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Dolce_vita, στις 14 Απριλίου 2016.

  1. espimain

    espimain Contributor

    Η συναινετική απώλεια της ελευθερίας και όταν δεν έχει άμεση σχέση με την αλγολαγνεία, δεν παύει να έχει σχέση και μάλιστα μεγάλη, με το "Μου αρέσει το να μην μου αρέσει" .
     
  2. Brigitte

    Brigitte Contributor

    Η προσωπική ελευθερια είναι πολύ βαρια κουβεντα..καλο είναι να την αποφευγουμε..η απωλεια της, συναινετικη ή μη, μας παραπεμπει σε καθεστως σκλαβιας..

    Ο υποτακτικος ανθρωπος εχει προσωπικη ελευθερια..ανα πασα στιγμη παιρνει το καπελακι του και φευγει, τη στιγμη μαλιστα που παυει να ισχυει η συναινεση του εναντι του Κυριαρχου του, για οποιονδηποτε λογο.

    Ο υποτακτικος μπορει να είναι αλγολαγνος, μπορει και όχι..

    Το "μου αρεσει το να μην μου αρεσει" συμβαινει σαφως..αλλα μεχρι ενός σημείου..ο υποτακτικος μπορει να κατσει να τις φαει στα πλαισια της υποτακτικοτητας, αλλα αν δεν είναι αλγολαγνος και βασει των προσωπικων του οριων, αν αυτό γινεται κατ' εξακολουθηση, φοβάμαι ότι η σχεση θα παει στα βραχια..

    Ο μαζοχιστης (ο αλγολαγνος, ο "ποναω και καυλωνω") συναινει μονο στο ότι θα κατσει να τουλουμιαστεί στο ξυλο ή στο ότι θα κατσει να υποστεί επώδυνες πρακτικες, γιατι αυτό του προσφερει ηδονη..δεν παραδιδει απαραίτητα τον ελεγχο σε καποιον Κυριαρχο..δεν τον ενδιαφερει να ικανοποιησει απαραίτητα τις επιθυμιες του αλλου, κατι που κανει ενας υποτακτικος..
     
  3. espimain

    espimain Contributor

    Έτσι αντιλαμβάνονται, τα περί υποταγής πράγματα, οι Switch.
    Δεν είναι κακό, ούτε λάθος, αλλά δεν ισχύει για όλους.
    Το πλέον λατρευτό πλάσμα για τους Κυριαρχικούς Άνδρες, είναι η γυναίκα που απολαμβάνει την υποταγή της.
     
    Last edited: 16 Απριλίου 2016
  4. Brigitte

    Brigitte Contributor

    Αντε παλι με τους Switch.. 
    Δεν μπορω να μιλησω εξ ονοματος ολων των switch..μπορεις εσυ?
    Το ότι δεν ισχυει για ολους νομιζω αφησα να φανει ξεκάθαρα στο αποπανω ποστ μου..ας το πω πιο ξεκάθαρα για να γινω κατανοητη..ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ..

    Μιλας εξ ονοματος ολων των Κυριαρχικων ανδρων? Μια γυναικα μπορει να απολαμβανει την υποταγη της ειτε τις τρωει ειτε όχι..
     
  5. espimain

    espimain Contributor

    Αυτοί εξ ονόματος των οποίων μιλάω καταλαβαίνουν τι λέω, καθώς και τα ταίρια τους.
    Όποιος δεν το καταλαβαίνει πιθανόν να μην μπορεί ή να μην είναι έτοιμος να το καταλάβει.
    Εξάλλου δεν έχω την απαίτηση να με καταλαβαίνουν όλοι.
     
  6. Mind'n'Flesh

    Mind'n'Flesh Ναι, εγώ είμαι.

    Εγώ που δεν ξέρω από πολλά, θα σας πω απλά πως
    καυλώνω=διεγέρομαι
    για να υπάρξει διέγερση χρειάζεται να υπάρχει επιθυμία
    ΑΡΑ, αν εγώ τον θέλω τον Χ και αυτός με καυλώνει, αυτό οφείλεται σε όσα έχω φανταστεί με ή χωρίς να μου έχει δώσει (actual) τροφή.
    Και έρχομαι να κάνω και την σύνδεση.
    Πονώ και για αυτό καυλώνω = κάπως ερμηνεύω τον πόνο που μου προκαλεί ο άλλος και αυτό με ερεθίζει.
    Καυλώνω για αυτό θέλω να πονέσω = εγώ εδώ χάνω κάτι, το κίνητρο για να πονέσω.
    Δηλαδή, αν πονέσω τι θα γίνει; Θα καυλώσω παραπάνω;
     
  7. Brigitte

    Brigitte Contributor

    Κανεις το εξης λαθος..το ότι δε συμφωνω απολυτα με αυτό που λες, δε σημαινει ότι δε μπορω ή δεν είμαι ετοιμη να σε καταλαβω..
    Την απαιτηση να μας καταλαβαινουν ολοι σαφως δεν μπορούμε και δεν πρεπει να την εχουμε.. 
     
  8. afenthsbikys

    afenthsbikys αφεντης ντινας απο σημερα

    ο πονος φερνει υδονη καυλα οταν προκαλειτε σε καποια σημεια .παραδειγμα οταν πεσουν ξυλιες στο κολο κ τσουζει ο οργανισμος εκρεινη ορμονες για να αντιμετωπισει τον πονο οι οποιες φερνουν υδονη κατι σαν ναρκωτικο.βασικο ειναι πριν τον πονο να υπαρχει λιγο ερεθισμος .οσο για τις πρωταρες καλο ειναι να δενονται γιατι δεν αντεχουν να φτασουν στο επιπεδο που ερχεται η καυλα.τωρα οσο για μετα ναι θα συνεχισουν να υπαρχουν πονοι κ την αλλη μερα ισως οσο ομως σκεφτεται η υποτακτικη την καυλα που βιωσε μετα τον πονο καυλωνει κ ξαναερεθιζεται για να βιωσει αλλες καυλες κ πονο
    κατι αναλογο ειναι κ το πρωκτικο ποναει αλλα φερνει καυλα κ μετα αναμνησεις
     
  9. Marqui

    Marqui sitting on a park bench

    Ήταν, που λέτε, ας πούμε για χάρη της ιστορίας, στα χρόνια του Ιούλιου Καίσαρα, μια μεγάλη και πλούσια πόλη. Με τα τείχη της, τους αρχοντάδες και της αρχόντισσές της, και μπόλικο χρυσάφι. Βρέθηκε, λοιπόν, η πολιτεία αυτή στο διάβα του Καίσαρα και του γυάλισε. Παρέταξε τις λεγεώνες του περιμετρικά, έβγαλε και το πολιορκητικό του κριό κι ετοιμάστηκε, γυάλισε και την καλύτερή του πανοπλία. Με το που δόθηκε το πρόσταγμα για να ξεκινήσουν οι πρώτες κοόρτες, η πόλή άνοιξε διάπλατα τις πύλες της και δήλωσε υποταγή στη ρωμαϊκή αυτοκρατορία. Ο καλός μας ο Ιούλιος, πήρε τα λάφυρά του, εγκατέστησε τη φρουρά, πήδηξε και κανά δυο από τις αρχόντισσες, ίσως και άρχοντες και κίνησε για παρακάτω. Οι άρχοντες απολάμβαναν την υποταγή τους στη Ρώμη γιατί εκτός από το τσούξιμο στο κωλαράκι τους, το μόνο άλλο τίμημα ήταν ένα μικρό ποσοστό απο τη περιουσία τους, οι αρχόντισσες απολάμβαναν την υποταγή τους γιατί τις πήδηξε ο Capo di tuti Capi και η πλέμπα απολάμβανε την υποταγή της γιατί είδε τους άρχοντες που τη πηδούσαν να ξεκωλιάζονται αλλά και γιατί δεν σκοτώθηκε λαουτζίκος στη πολιορκία.
    Πήγε λίγο παρακάτω ο Ιούλιος και μπάααμ.... πέφτει πάνω στο γνωστό Γαλατικό χωριό. Μέρα στη μέρα, μήνα στο μήνα το πολιορκούσε, μετρώντας μικρές νίκες και ήττες, μέχρι που τέλειωσε ο μαγικός ζωμός και το υπέταξε. Το 'χετε δει το χωριό, έτσι δεν είναι? Ούτε ένας δρόμος της προκοπής για να παρελάσουν θριαμβευτικά οι λεγεώνες κι από λάφυρα .... άστα να πάνε στο διάολο. Και σαν να μην έφτανε αυτό, κάθε λίγο οι Γαλάτες να κάνουν και μια επαναστασούλα και να πρέπει να επαναβεβαιώσει την Κυριαρχία του επί αυτών ο Ιούλιος. Πίκρα σκέτη.
    Όμως επειδή ο Ιούλιος ήταν ο Ιούλιος Καίσαρας κι όχι ο Afentismastrotakis γούσταρε πολύ κείνο το χωριό που δεν του υποτάχθηκε, αλλά το υπέταξε. Που τσιγκλούσε την Κυριαρχία του και του έδινε το έναυσμα να την κάνει ακόμη Ισχυρότερη. Κι όταν ένα βράδυ που την είχε αράξει κι έπινε τα κρασιά του, έκοψε από μακριά τα Φαλμπαλά, σηκώθηκε, την έστησε σ' ενα φράχτη, ανασήκωσε το φουστάνι της και μια τη βίτσα του της έκανε το τορνευτό κωλαράκι ζέβρα, όχι γιατί έτσι επιβεβαίωσε την Κυριαρχία του, αλλά γιατί απλά έτσι γούσταρε. Κι η Φαλμπαλά το κατάλαβε αυτό και του δόθηκε, γιατί αυτός ακριβώς ο πόνος την κάβλωσε. Ο πόνος που προκαλεί ο Κ. όχι για να επιβεβαιώσει την Κυριαρχία του, ούτε για να τιμωρήσει κι ούτε γιατί ο ίδιος δεν μπορεί να καβλώσει αν δεν την πονέσει. Απλά γιατί είναι όμορφες οι κόκκινες γραμμές πάνω στη λευκή σάρκα.
     
  10. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

  11. Διώνη

    Διώνη New Member

    Δεν ήμουν σίγουρη γι αυτο.το υποψιαζόμουν :Ρ
     
  12. SAP

    SAP Premium Member Contributor

    Ετσι οπως το βλεπω ειναι χρονολογικη η διαφορα.

    Δλδ...ποναω...κι επειδη ποναω..τη στιγμη που ποναω...ερχεται η καυλα...
    Ενω..
    Εχω την καυλα...κι εχοντας ηδη την καυλα...σκεφτομαι...αχ..θελω κ λιγο πονο τωρα...