Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποναω και καυλωνω ή καυλωνω και θέλω να πονεσω

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σαδομαζοχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Dolce_vita, στις 14 Απριλίου 2016.

  1. espimain

    espimain Contributor

     
     
  2. Soraya

    Soraya Guest

    παρα πολύ σωστό και όμορφο αυτό και με έκανε να σκεφτω το πόσο περισσότερο σκληραίνει το φλούδι της γεμίζοντας περισσότερα αγκάθια όταν απογοητεύεται...  
    α στο καλο... Μελαγχόλησα πάλι
     
  3. espimain

    espimain Contributor

             
     
  4. Master NK

    Master NK Regular Member

    Χμμ!..Συμφωνω με τον @espimain αλλα μπορω να σας προβληματισω δειχνοντας σας μια αλλη γωνια σκεψης....η υπο οταν ξεκιναει την εκπαιδευση της ποναει για να καυλωσει, στην ανοδικη της πορεια ανεβαινοντας τα επιπεδα της εκπαιδευσης της φτανει σε ενα σημειο που καυλωνει θελοντας να πονεσει αλλα της ειναι τοσο δυσκολο να συμβει αυτο γιατι ειναι τοσο γλυκος πονος που θελει να το βιωνει ολη την μερα[ασχετα που δεν μπορει να το ζητησει]....φυσικα την ευθυνη και τον ελεχγο-ασφαλεια τον εχει αποκλειστικα ο Κ για να μην γινει δευτερη φυση της[μπορει ομως και να το θελει].
     
    Last edited by a moderator: 30 Ιουνίου 2016
  5. lotus

    lotus Silence

    Και αν θυμάσαι ήταν η θεραπεία της από τον αυτοτραυματισμό....
     
  6. Justmeandme

    Justmeandme Status astatus

    Γιατι θεωρεις οτι ο δευτερος ειναι ενοχικος ως χαρακτηρας;
     
  7. Είναι η τρίτη φορά που διαβάζω όλο το νήμα και όλα Τα σχόλια και δυστυχώς δεν μπορώ Να δώσω μια απάντηση στο ερώτημα..
    Εγώ ως bottom masochist απολαμβανω την βία (με τον κύριο μου φυσικά και όχι μέ οποιοδήποτε άντρα ) και στην αρχή, πριν δηλαδή καυλωσω αλλα και αφού έχει συμβεί αυτό με αποτέλεσμα να ερεθιστω περισσότερο. Φαντάζομαι αυτό ισχύει μέ τον συγκεκριμένο άνθρωπο και τι μου "βγάζει ". Αν ήμουν δεμένη και ερχόταν ένας άγνωστος να με σαδισει έτσι δεν ξέρω κατά πόσο θα ήταν εφικτό Να ερεθιστω. Θεωρώ δηλαδή πως η χημεία των δύο ανθρώπων που προυπαρχει έχει αυτό Το αποτέλεσμα
    (κρατώ σαφώς μια επιφύλαξη διότι δεν έχω δοκιμάσει σκηνικό μέ άγνωστο άνθρωπο )
    Εμ επειδή υποτακτική δεν είμαι και δεν Θα γίνω ποτέ μάλλον δεν ξέρω πως σκέφτονται..αλλά έχω την εξής απορία. μια υπο ερεθίζεται από τον αφέντη της και ότι της κάνει γιατί είναι υποταγμένη σε αυτόν και αυτό ουσιαστικά την ερεθίζει (η υποταγή της )και όχι η πράξη αυτή καθ αυτή. Αν ο κύριος της είναι και σαδιστης και την δανείσει να υποστεί μαζοχιστικες πρακτικές πόνου από έναν αλλο κυρίαρχο θα ερεθιστει? αν το χέρι που την χτυπά δηλαδή είναι …"ξένο ".το αποτέλεσμα Θα είναι Το ίδιο?
     
  8. miker

    miker Regular Member

    ειναι σαν αυτο που λενε
    Το αυγο εκανε την κοτα ή η κοτα το αυγο?
     
  9. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    @sokolata : επικροτώ την ειλικρίνεια σας όσο και την απόφασή σας να διατηρήσετε την επιφύλαξη που αναφέρετε, αναφορικά με τα ερωτήματα που θέτετε αναρωτιέμαι πόσες υ θα απαντούσαν με την ίδια ειλικρίνεια.
     
  10. gaby

    gaby Guest

    Δεν γνωρίζουμε την πρόθεση του χεριού σε κάθε περίπτωση, αυτό είναι ένα κενό στην ερώτηση  

    Γενικά δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο, το τί γίνεται στον πόνο με το ποιος το κάνει. Αυτό που διαφέρει είναι ότι η σκλάβα απολαμβάνει την απόλαυση που αντλεί ο Αφέντης της από την ίδια. Μερικές φορές μόνον αυτό. Αυτό μπορεί να συμβεί και όταν ο Αφέντης της την έχει δανείσει, οι διαδρομές είναι πολλές και όχι πάντα ευθείες, δηλαδή οι πιο σύντομες  
     
  11. Και με αυτή την ερώτηση/ πάσα δραττομαι της ευκαιρίας να ρωτήσω.. αν όντως την δανείσει ο κύριος της και ότι συμβεί δεν την ευχαριστήσει καθόλου για χ λόγους.. θα το πει στον κύριο της? Υπάρχει φόβος να μην τον απογοητεύσει και δεν θα πει τιποτα..?τι είναι πιο σωστό? Να το κρατήσει μέσα της η να το μοιραστεί.? (εάν ερωτηθεί )
     
  12. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    @sokolata : εφ' όσον ερωτηθεί η στάση που οφείλει να τηρήσει είναι μονόδρομος.