Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποσοι δεν εχουν βιωσει το bdsm ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος πιστοςσκυλος, στις 6 Ιανουαρίου 2017.

  1. gaby

    gaby Guest

    Ζήτημα αρχής. Και ζήτημα ισορροπιών το να μην το στερηθούν, αλλά δεν υπάρχει στη ζωή αυτή απόλαυση χωρίς στέρηση και πάντα οι αγάπες πληρώνονται.

    @Όσους λένε ότι δεν μπορεί κανείς να βιώσει BDSM χωρίς να έχει κάνει,

    ναι μεν, αλλά το BDSM δεν είναι αγγλικά ούτε τήξη μετάλλων. Στο BDSM - προφανώς - διαβάζει κανείς αυτό που θέλει να διαβάσει, αυτό που μιλάει μέσα του, όχι κατ' ανάγκη αυτό που είναι, γιατί το BDSM είναι πάρα πολλά πράγματα, ακόμα και στα χαρτιά και ο οποιοσδήποτε, μέσα στα χαρτιά, χαράζει το μονοπάτι του. Άλλος θέλει να διαβάζει για πόνο, για ένταση, άλλος για ταπείνωση, υπηρεσίες και γλυκές στιγμές στα πόδια του Πρίγκιπά του ή της Πριγκίπισσάς του, ε, είναι βέβαιο ότι ένα τέτοιο πρόσωπο "I need somebody to love" κάποια στιγμή θα φανεί και ο ευρών θα ζήσει αυτό που ήθελε να ζήσει.

    Και μια λεπτομέρεια, μη χαλαστείτε όμως (πολύ)   το βίωμα δεν είναι εμπειρία, το βίωμα είναι αυτό που αντιλαμβάνεται κάποιος ως κατάσταση των πραγμάτων με τον εαυτό του μέσα. Η εμπειρία είναι επαληθεύσιμη, μετρήσιμη κλπ, το βίωμα μπορεί να είναι και όλως διόλου φαντασιακό, αυτό δεν το καθιστά λιγότερο βίωμα ούτε την επίπτωσή του στο υποκείμενο αδιάφορη ή ανυπόληπτη.

    Και μια ακόμα λεπτομέρεια: Ήταν ο τσακωμός σας μάλλον καλόγουστος, όπως άρμοζε, το παραξηλώσατε και ψόφησε όμως. Κρίμα.
     
  2. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Άστοχες;
    Δεν κατέω πάντως Κερά που να είναι ετοιμοπαράδοτη κατά παραγγελιά των απαιτήσεων των σκλαβοπουλέων.
    Πόσο να αναφωνήξει κιανείς για μια κατάσταση αδράνειας οντέ δεν κάνει κάτι για να την αλλάξει. Το βίωμα θέλει κι αυτό να βρέξεις ποδάρι.
    Κατά τ'άλλα, άμα τελικώς δε θες ξεβόλεμα και γίνεις ντρέτος στην επικοινωνία σου, θα βρεις κι άλλη ζαργάνα με φαντασιοκαύλες στο ολόγιομο φεγγάρι. Δεν είσαι μονάχος σε τούτο το κουρμπέτι οπότε μη θαρρείς πως στήνεσαι στο τοιχίο.
     
  3. espimain

    espimain Contributor


    Η φαντασίωση είναι πραγματικά βίωμα, το βίωμα της εμπειρίας μιας φαντασίωσης.
    Μόνο που το γεγονός είναι η φαντασίωση και όχι κάποια πράξη. Δεν είναι επικοινωνία, δεν είναι έκφραση, δεν έχει γεύση, δεν έχει άρωμα. δεν ακούγεται, δεν κάνει να πάλλεται η σάρκα.
     
  4. tithon

    tithon Contributor

    έχετε δίκιο πως και η ίδια η φαντασίωση βιώνεται. παραμένει ωστόσο, σχεδον εξ ορισμού, φτωχή σε παραμέτρους. εκ τούτου αποσπασματική.
    δεν οδηγεί υποχρεωτικά σε πραγμάτωση. συχνά, εκ της παγιώσεως και του αυτοπροσδιορισμού της, εμποδίζει αποτελεσματικά κάθε προσπάθεια πραγμάτωσης.
     
  5. subwhat

    subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

    Εγώ πάντως ένα ξέρω.
    Ψάρι δεν θα φάς άμα δεν βρεξεις κωλαράκι  
     
  6. Stalker

    Stalker Not a very nice guy Contributor

    Ουδέν πρόβλημα,σε κάθε περίπτωση.Μπορεί να είναι ακόμα και ευεργετικό, αν αυτός ο κάποιος είναι από εκείνους που παραδέχονται τα λάθη τους, είτε από κείνους που γνωρίζουν πως δεν τα ξέρουν όλα.
    Αρκεί βεβαίως να εξηγηθεί ταυτόχρονα το γιατί δεν είναι έτσι και είναι αλλιώς.
     
  7. Θα πω και Εγώ τη γνώμη μου για τα άτομα που θέλουν πολύ να εμπλακούν σε μια κατάσταση bdsm αλλά δεν το έχουν πράξει έως τώρα.Το διάβασμα βοηθάει,τα βιντεάκια βοηθάνε-ίσως για να πάρεις μία κάποια γεύση του τι σε φτιάχνει περισσότερο-αλλά αν δεν πραγματοποιήσεις κάποια πράγματα,δε μπορεί να είσαι σίγουρος/η για το τι σου αρέσει και τι όχι.
    Μία απόφαση είναι βρε παιδιά,πάρτε την,δεν είναι τόσο δύσκολο..Οι μέρες κυλούν,ο χρόνος περνά..μην αφήνετε τα πάντα για αύριο..
    Επίσης,θα ήθελα να προτείνω σε εσάς που βρίσκεστε ήδη σε σχέση και αγαπάτε το άτομο σας,να του μιλήσετε για τα φετίχ σας και αν σας αγαπάει εξίσου και εκείνο,θα σεβαστεί τις επιθυμίες και τα θέλω σας.Αν πάλι δεν το αγαπάτε και δεν σας είναι αναγκαίο,ε απλά χωρίστε και ζήστε όπως θα θέλατε!
    (Επίσης να θέτετε όρια αν έτσι αισθάνεστε πιο ασφαλείς αλλα και να προσέξετε με τι είδους άτομα θα ασχοληθείτε,μην πέσετε σε κανένα ψυχάκι!)
     
  8. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    Ναι.κι εγω λεω να παντρευτειτε παιδια γιατι το καθυστερειτε;γιατι δε μπαινετε εις γαμον κοινωνιαν;ξυπνηστε καντε κινηση η ζωη ειναι μικρη κλπ.Οσοι ειναι σε σχεσεις ας προχωρησουν επιτελους,τι περιμενουν;οσοι δεν ειναι ε να βρουνε επιτελους,τι καθονται; (αλλη μια εμμεση απαντηση για το ποσο κουτό φαινεται το οτι καποιοι προτρεπουν καποιους -χωρις να τους γνωριζουν καν- υποθετωντας απλως,οτι οι φοβοι,η οκνηρια,οι προκαταληψεις και οι απαιτησεις τους,τους σταματουν απ το να μπουν στο χωρο)

    Ο καθεις κανει ο,τι θελει,ο,τι μπορει και παιζει με ο,τι εχει και του χει δωθει ή εχει παρει.
    Ειναι κουλό να λεμε,αντε μπες στο χωρο ή εστω να ρωταμε,γιατι δε μπαινεις,κι ακομη χειροτερα να μαντευουμε τους λογους που δε μπαινει.Δε γνωριζουμε,δεν ειναι υποθεση μας.Μπορουμε να σκεφτουμε ο,τι θελουμε αλλά δε σημαινει οτι εμεις τα βλεπουμε ξεκαθαρα κι οι αλλοι που μενουν απ εξω ειναι βραδυποδες.Ανοιχτηκε βασικα ολοκληρο θεμα ανευ ουσιας μου φαινεται.
    Όσο μπορεσει καποιος ας κατσει να διαβασει,δε κανει πραξη τιποτα;μη κανει οκ.
    Θελει καποιος να μη διαβαζει καν και να προχωρησει οποτε κατσει κι αν;καλο κι αυτο.
    Θελει καποιος να διαβαζει και να κανει σε πραξη ο,τι θελει ταυτοχρονα;Καλο επισης.
    Που κολλαμε;

    Σχεδον σε καθε αναλογο νημα ή μη,υπαρχει μια παραξενη "διαμαχη" μεταξυ αναγνωστων και εμπειρων που σχεδον παντα ξεκιναει απ την "επιθεση" των εμπειρων σ αυτους που διαβαζουν και τους λειπει το βιωμα,λες και απειλειται ή βεβηλωνεται ο χωρος ο ιδιος απο τους απλους αναγνωστες ή τους μεχρι τωρα απεχοντες.Ετσι το εχω νιωσει εγω,αν κανω λαθος οκ,αν και δε νομιζω να ειναι τοσο η ιδεα μου.Θεωρω οτι καπως πρεπει να αλλαξει ολο αυτο.Ας δεχομαστε και αυτους που επιλεγουν να πανε δεξια κι αυτους που πανε αριστερα κι αυτους που πανε ευθεια κι αυτους που δε θελουν να πανε πουθενα ακομη,και καθονται σε μια βαλιτσα πανω,κατω απο τη ταμπελα του δρομου και συζητανε με ολους τους αλλους που επιλεξανε για αποριες,χαβαλε και ανταλλαγη αποψεων/σκεψεων.Δεν ειναι βιωματικοι οι στασιμοι αλλα κι οι θεβρητικοι ισως κατι δινουν κι αυτοι,μην ορμαμε να τους κλεισουμε το στομα οποτε παει να μιλησει και να τους κουναμε το δαχτυλο που δε πηγαινουν πουθενα και αρα δεν εχουν καν αποψη κλπ.Ολοι στον ιδιο δρομο ειμαστε,ας μη βλεπουμε ο ενας τον αλλο με μισο ματι απ την επιλογη ή τη μη επιλογη του.
     
  9. espimain

    espimain Contributor

    Οι "απλοί αναγνώστες" μέχρι να πάψουν να είναι "απλοί αναγνώστες", καλόν είναι να μην δίνουν συμβουλές, ούτε να διατυπώνουν επικρίσεις, για κάτι που δεν κατέχουν.
     
  10. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    Και δηλαδη @espimain οποιος ειναι απλος αναγνωστης επικρινει αλλους;γιατι αυτη η προκαταληψη;
     
  11. aenaosss

    aenaosss Regular Member

    Όλες οι απόψεις σεβαστές αγαπτοί-ες μου, Καλη πρόθεση να υπάρχει μόνο ακόμη και στις αντιπαραθέσεις. Ας μην είμαστε τόσο απόλυτοι στο "σωστό¨" των δικών μας, μόνο, απόψεων.
     
  12. aenaosss

    aenaosss Regular Member

    αυτό!