Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποτε , Που , Πως με ποιον χασατε την Παρθενια σας ...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος thief, στις 25 Ιουλίου 2015.

  1. Brigitte

    Brigitte Contributor

    Ήμουν 18 όταν γνωρισα τον Παναγιωτη, συνομήλικος κι αυτος αλλα όχι παρθενος..ψηλος, αδυνατος μελαχρινος..
    Με κοιτουσε ολο το βραδυ σ' ένα κλαμπ που συνδιασκεδαζαμε..ανταπεδιδα και 'γω καποιες ντροπαλες ματιες..φευγοντας με πλησιαζει και μου αφηνει σε χαρτακι το τηλεφωνο του.
    Φυσικα και τον πηρα τηλεφωνο! Βγηκαμε την άλλη μερα και τα φτιαξαμε..ηταν τοσο γλυκο και καλο παιδι, Καρκινακι βλέπετε..
    Με ερωτευτηκε στ' αληθεια, εγω ημουν απλα ενθουσιασμενη, αλλα με σκλαβωνε αυτή η αγαπη που μου εδειχνε..
    Ξημεροβραδιαζόμασταν με φασωματα για κανα 3μηνο, ωσπου τελικα αποφασίζουμε να παιξουμε λιγο παραπανω και υστερα από ένα πολυωρο στοματικο που μου εκανε, μουσκεμα εγω του λεω ΜΠΕΣ! Μου λεει σιγουρα? Του λεω ΝΑΙ!
    Ηταν πολύ τρυφερος και προσεκτικος, δεν μπορω να πω ότι πονεσα..όλα πηγαν καλα..απλα δεν ξετρελαθηκα..ημουν και 'γω σαν το ξυλαγγουρο την πρωτη φορα..δεν το ευχαριστηθηκα όπως περιμενα..
    Μετα πηρα το κολάι και το χαιρομουν πιο πολύ..αυτη η σχεση κρατησε αλλους τρεις μηνες..ηταν μια ομορφη σχεση, πολύ αθωα και πολύ τρυφερη.
     
  2. Gaijin

    Gaijin Μην μου τον κύκλο τάραττε.

    Ήμουν 14 ήταν 20.Νόμιζε ότι ήμουν 20 νόμιζα ήταν 17.Περάσαμε υπέροχα.Όταν με ρώτησε τελικά τι σπουδάζω και της είπα ότι πάω ακόμα σχολείο έπαθε ένα σοκ.Το ξεπέρασε μετά τον δευτερο γύρο.Και το ξεπέρασε εντελώς τις επόμενες φορές  
     
  3. Mind'n'Flesh

    Mind'n'Flesh Ναι, εγώ είμαι.

    Ήμουν 18 και περίμενα από τα 16 μου. Ήταν και εκείνος πλέον 33.
    Δεν ήταν κάτι wow, αλλά μου είχαν πει όλες οι φίλες μου πως δεν υπάρχει λόγος να περιμένω κάτι wow.
    Πόνος δεν υπήρξε ιδιαίτερος - αλλά και να υπήρχε θα με πείραζε; μουχαχαχα καλά, σοβαρεύω ξανά.
    Τώρα για το σεξ, σαν άξουαλ σεξ, την πρώτη φορά δεν κατάλαβα και πολλά, εκτός από αυτή την περίεργη ένωση που μία με άγχωνε μία με ερέθιζε.
    Από τα καλύτερα το ότι πριν και μετά με έκανε μπάνιο.
     
  4. ΠανοςΧανια

    ΠανοςΧανια Regular Member

    απο τα ποιο ξενερωτα ξεπαρθενιασματα (αν ξεπαρθενιαστηκα εκεινη την μερα) παλι καλα που αρεσε σε εσας (κρινοντας τα λικες) γιατι εμενα με ειχε παρει απο κατω...!
     
  5. gaby

    gaby Guest

    Είχα καβλώσει απόλυτα καλά και ήμουν στα ουράνια της ηδονής, ο πόνος της διείσδυσης ήταν τέτοιος που προσγειώθηκα εξαιρετικά απότομα και βρίζοντας πολύ άγρια… τη μάνα μου που μου τα είχε πει αλλιώς και ότι εγώ ειδικά δεν θα πονούσα διόλου (!).
     
  6. Master_Apprentice

    Master_Apprentice Regular Member

    Η πρώτη φορά που μπήκα σε γυναίκα ήταν στα 16 μου, σχέση μιας εβδομάδας, εκείνη το είχε ξανακάνει κι εγώ τέρμα αγχωμένος και με δύο προφυλάκτικα που με έκανε να φορέσω δεν καταλάβαινα καν αν μπήκα. Να φανταστείς δεν τελείωσα καν.

    Η πρώτη φορά που έκανα έρωτα ήταν 2 χρόνια μετά με τη Λίνα, σχέση λίγων μηνών και ήταν... ουαου. Επίσης εκείνη το είχε ξανακάνει, βγήκε τελείως φυσικά και στους δυο μας (συζητούσαμε για τη μέρα μας και γελούσαμε ανάμεσα σε φιλιά και χάδια όσο γδυνόμασταν) και το κάναμε 3 φορές, απαλά, δυνατά, ρομαντικά, βρώμικα, όπως μπορείς να φανταστείς, δυόμιση ώρες παλεύαμε. Ε μετά μας έπιασε η μάνα μου (δεν είπε τίποτα η γυναίκα, συγγνώμη ζήτησε και έφυγε, διακριτικότατη) και μετά είχα προπόνηση και είπα στον προπονητή ότι έκανα μετακόμιση επειδή έτρεμαν τα γόνατα μου.

    Α, ήταν μεσημέρι, γύρω στις 5.

    Υπέροχη ανάμνηση.  
     
  7. Lady Nawashi

    Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

    Εμένα με προβληματισαν τα δύο προφυλακτικά να πω την αλήθεια   χαχαχ
     
  8. postman

    postman New Member

    στα 16 με μία ναυαγοσοστρια μεσα σε καντίνα σε παράλια της Αττικής
     
  9. Dracon

    Dracon Jack of All Trades & Master of Most...

    Λιγάκι φαιδρό το thread, όμως μ'αρέσει.

    Το θυμάμαι φωτογραφικά, το πρώτο "πλήρες" ερωτικό μου συμβάν. Ήταν το 2004 κι έλαβε χώρα στο πατρικό μου, την βραδιά της τελευταίας συναυλίας των Πυξ Λαξ στην Σίβηρη, μετά από την οποία διαλύθηκαν.

    Είχα σχέση με μια κοπέλα τότε, την Vicky. Γνωριστήκαμε σε μια άσχημη φάση της ζωής της, ενώ ανάρρωνε από χαμό συγγενούς της (πολύ κοντινού) όταν τελείωνε με την Α' λυκείου κι εγώ με την Β'. Ήταν έντονα ορμονικά φορτισμένο πλάσμα, με μια ψυχαναγκαστική προδιάθεση να είναι καλή σε ό,τι έκανε (ναι και σε αυτά) και πολλή όρεξη για πειραματισμό. Όπως όλα τα κοριτσάκια, έτσι κι αυτή είχε έναν "αιώνιο ανεκπλήρωτο έρωτα" τότε, έναν τσοπάνο από το χωριό της που στα μάτια της τον είχε ντύσει ιππότη όμως ήταν σαφές πως ο τύπος ήταν αχρείος και μετά βίας μιλούσε. Η αντίθεση μεταξύ αυτού κι εμού ήταν δραματική, πράγμα που την χαλάρωνε και την έκανε να νιώθει ασφαλής. Ήταν αμοιβαία η θέληση να προχωρήσουμε κι έγινε αβίαστα.

    Το βράδυ του live, πριν φύγουμε χαμουρευόμασταν έντονα οπότε είπαμε πως αν γυρίσουμε κι έχουμε καλή διάθεση, θα το προχωρούσαμε. Δεν ήμουν από τα παιδιά που βιαζόντουσαν να κάνουν sex (έφτασα 17 απλά αναμένοντας κατάσταση κοντά στις ποιοτικές μου προδιαγραφές) όμως οι συνθήκες ήταν άψογες, on time κι αξιομνημόνευτες. Πήγαμε στην συναυλία, την απολαύσαμε (αγαπώ Πυξ Λαξ, κι ας λέγονται διάφορα), ήπιαμε τις μπύρες μας και στο τέλος αποτραβηχτήκαμε σε διπλανό δασάκι. Έπεσε στα γόνατα, με πήρε στο στόμα της και καθίσαμε εκεί για λίγη ώρα, το σούσουρο από τον κόσμο τριγύρω ιδανικό συνοδευτικό.

    Αφού ανέβηκε η θερμοκρασία φύγαμε, γυρίσαμε σπίτι και πέσαμε ο ένας πάνω στον άλλο. Είχαμε συνηθίσει τους ρυθμούς μας οπότε τόσο η σφοδρότητα όσο και η διάρκεια βρισκόντουσαν σε καλά επίπεδα ταύτισης. Κράτησε όσο χρειάστηκε, τελειώσαμε μαζί και μετά αράξαμε και συζητούσαμε περί ανέμων και υδάτων, η διάθεση και των δύο άψογη.

    Η εμπειρία που λίγο πολύ θα ήθελαν αρκετοί να ζήσουν, με τα τότε δεδομένα κι εγώ. Πολύ κρίμα που λόγω κακών βιωμάτων και ελλιπούς στήριξης η Vicky αργά και μεθοδικά μεταλλάχθηκε σε μια κακεντρεχή, εγωπαθή σκύλα γεμάτη εκδικητικότητα που δεν θέλω πλέον να ξέρω. Η ανάμνηση είναι όμορφη, όπως ήταν και το παιδί με το οποίο την μοιράστηκα.

    Αυτά.
     
  10. Ή πρώτη φορά ήταν πριν λίγα χρόνια με έναν φαντάρο
     
  11. Ερατώ

    Ερατώ Earth without art is just Eh...

    Εγώ 20, εκείνος 22. Barman στο στέκι που δούλευα service, τσιμπημένη καιρό μαζί του, ήθελα να το κάνω για να ηρεμήσουν οι ορμόνες μου κι όχι μέσα από μεγάλη σχέση που με συμβούλευαν οι φίλες μου.
    Στο σπίτι του, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και προκαταρκτικά, έγινε μιάμιση φορά (μη με ρωτάτε για τη μισή). Πήγα σπίτι μου και στο ταξί δεν μπορούσα να καθήσω. Στο σπίτι νόμιζα ότι ήταν γραμμένο στο μέτωπό μου και θα το καταλάβαιναν όλοι...
    Μετά από 1 μήνα χωρίσαμε και δεν τον ξαναείδα.
    Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω δε θα άλλαζα κάτι, εκτός ίσως από τον παρτενέρ...
     
  12. Soraya

    Soraya Guest