Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πού ήμουν και πού έφτασα...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Lady Nawashi, στις 2 Δεκεμβρίου 2016.

  1. ellianna

    ellianna Regular Member

    Δεν είναι απαραίτητο το να είναι κάτι το τόσο συνταρακτικό ή να έχει αρνητικό πρόσημο η οποία εμπειρία.αρκεί να είναι δυνατή για να σε αλλάξει!αυτο είδα εγω σε πολύ κοντινό μου πρόσωπο τουλαχιστον 
     
  2. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    να ΄σαι καλά! 
     
  3. aenaosss

    aenaosss Regular Member

    Στγνώμη έχεις δίκιο, απλά, είναι και επππιστηονική η προσέγγιση αυτή
     
  4. Lady Nawashi

    Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

    Χμμμ πραγματικά δεν θα ήθελα να μπούμε στην διαδικασία να το ερευνήσουμε επιστημονικά...
     
  5. aenaosss

    aenaosss Regular Member

    Υπάρχει και κάτι άλλο. Πολλές φορές άνθρωποι συμπεριφέρονται με κάποιον τρόπο και σκεφτονται , επίσης γιατί ΄"έτσι πρέπει" . Αυτό πολλάκις γίνεται ένα με το εγώ τους. Υποσυνείδητα μέσα τους δεν είναι έτσι οπότε σε δεδομένη στιγμή και για κάποιους λόγους , γεγονότα αυτό το "υποσυνείδητο βγαίνει στην επιφάεια και κυριαρχεί.
     
  6. brenda

    brenda FU very much

    Για να κόψουμε μία μεγάλη ιστορία και να την κάνουμε μικρή , έχω αλλάξει πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό, δεν ξέρω να σάς πω και να αξιολογήσω πόσο επέδρασε το bdsm σ΄αυτό, ή η αλλαγή μου στο bdsm. Το βέβαιο είναι, ότι η εκ νέου ενασχόλησή μου, μού έδειξε ότι ποτέ δεν πρέπει να λέμε ποτέ, ότι αυτό από το οποίο κινδυνεύουμε περισσότερο απ΄ο,τιδήποτε άλλο είναι οι δικές μας βαρύγδουπες δηλώσεις, ότι τα στάτους είναι να΄χαμε να λέγαμε, ότι όλα είναι θέμα ανθρώπων, χημείας, έμπνευσης και γενικότερης παιδείας ή τής έλλειψής της, ότι πρέπει να εμπιστευόμαστε τα πρωτογενή μας ένστικτα και την πρώτη μας αίσθηση για τους ανθρώπους, ότι δεν χρειάζεται να αρέσουμε σε όλους και ότι η ενασχόλησή μας με το bdsm δεν χρειάζεται να μάς στερεί την ανθρώπινη αξιοπρέπειά μας. Το γεγονός ότι όλος ο χώρος του bdsm είναι ένα μεγάαααααλο κρεβάτι κι όλο και κάπως θα διαπλακούμε σε κάποια φάση μεταξύ μας το ξέρετε, δεν είναι ανάγκη να σάς το πω εγώ, πρέπει να μάθουμε να το διαχειριζόμαστε με σωφροσύνη, γιατί όχι, να το απολαμβάνουμε κιόλας. Το γεγονός επίσης ότι πολλές μεγάλες κουβέντες είναι για να λέγονται και να δημιουργούν εντυπώσεις, αλλά από λίγο ως καθόλου ακουμπάνε την αλήθεια, επίσης νομίζω ότι δεν χρειάζεστε εμένα για να το μάθετε, αλλά και πάλι, η αμετροέπεια είναι συχνά απαντόμενο ανθρώπινο χαρακτηριστικό και δη όταν τα πιστεύουμε λέγοντάς τα όλα αυτά τα υπερβολικά και τα πομπώδη.
    Σε ότι αφορά την αλήθεια γενικότερα, δεν είναι μία, είναι πολλές, ανάλογα με την γωνία λήψης και την τοποθέτηση του καθένα. Η τυχαιότητα το μόνο που αποδεικνύει, είναι ότι ο καθένας έχει τον δρόμο του, το μονοπάτι και θα το βαδίσει, no matter what! Η καλή συγκυρία είναι να έχει προλάβει σαν άνθρωπος να κατανοήσει τα βασικά της ζωής και να είναι σε θέση να αυτοπροστατευθεί από την απύθμενη ανοησία των διαφόρων γύρω του που νομίζουν ότι τον ξέρουν και ότι μπορούν να τον χρησιμοποιήσουν για τους δικούς τους λόγους και σκοπούς. Προσοχή στις hidden agentas, παίζουν γερά! Η κακή είναι, ντουγάνι να μπήκε στο χώρο, ντουγάνι να έμεινε, ή ντουγάνι να έφυγε τρέχοντας.
    Κάθε θετική ή αρνητική εμπειρία που έζησα ήταν πολύτιμο μάθημα για μένα, για το bdsm, για την ζωή και για τους ανθρώπους. Όσο περνάει ο καιρός, πέρα από τις όποιες ανάγκες μου, το βλέπω να το ρίχνω στην θεωρία, μιάς και η πράξη, αν είναι να πραχθεί σωστά, θέλει χρόνο και ενέργεια που δεν ξέρω πια αν έχω. Με βλέπω πλέον και για όσο χρειαστεί, να ασχολούμαι για την ικανοποίησή μου και μόνο, δυσκολεύομαι να επενδύσω σε κάτι παραπάνω.
    Θα προσπαθώ πάντα να ζήσω όλα όσα θέλω και μπορώ, φαντάζομαι, απαλλαγμένη ενδεχομένως από αυταπάτες, προσγειωμένη και ταυτόχρονα απογειωμένη με τον δικό μου τρόπο.
    Αν έχω κάτι να πω γενικά, είναι να αγαπάμε ο ένας τον άλλον, να αποδεχόμαστε ο ένας τον άλλον, να διαφωνούμε ευγενικά, να σεβόμαστε ακόμη κι αυτό που είναι εντελώς έξω από μάς, στο κάτω-κάτω ο καθένας διαλέγει τις πραγματικές του συναναστροφές, τις κρατάει, τις αναιρεί, κι αυτός θεωρώ ότι είναι ο μόνος τρόπος για να γίνει η ζωή όλων πιο εύκολη. Δεν μπορώ να πω τίποτα πιο ειλικρινές από τα παραπάνω, αυτή είναι η δική μου αλήθεια και δεν μου κοστίζει καθόλου να σάς την πω...
     
  7. Μυθοπλαστης

    Μυθοπλαστης τώρα που οι λέξεις παλεύουν να με βλάψουν.

    Είμαστε και εμείς φίλτατη @~YKB~ που λατρεύουμε να ζηλεύουμε , μονο και μόνο για να σπάμε τον εαυτο μας..
     
  8. Elena_gr

    Elena_gr Regular Member

    Ωραίος
     
  9. Lady Nawashi

    Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

    Καλά κάνετε φυσικά, δεν μίλησα για το αν είναι κακό να ζηλεύεις  
     
  10. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Βαρέα και ανθυγιεινά.

    Άλλαξα και μάλιστα πολύ, πάω αντίθετα.
     
  11. Brigitte

    Brigitte Contributor

    "Το ελάχιστο που έχουμε να κάνουμε είναι να πετάξουμε τα απομεινάρια του παλιού μας εαυτού.

    Αναγέννηση το λένε.

    Δεν νομίζεις πως αρκετά limit up έχει κάνει η ζωή σου; Είναι καιρός να της δώσουμε την αξία που της αρμόζει.

    Ανατίμηση το λένε.

    Μήπως ήρθε ο καιρός να εκπαιδευτεις στην τέχνη του ονείρου; Να γευτείς τα απωθημένα που τόσο καλά είχες θάψει στης λογικής τα πρέπει.

    Επανάσταση το λένε.

    Τα φαντάσματα που σε πλήγωσαν και σε πρόδωσαν προσπέρασε τα και μην ξανακοιτάξεις πίσω. Δεν τα χρειάζεσαι. Καινούργιοι άνθρωποι προσμένουν να μπούνε στην ζωή σου.

    Ανατροπή το λένε.

    Την ζωή που έχασες μέχρι τώρα μην την προσμετράς. Διέγραψε την από το υποσυνείδητο σου και ξεκίνα από τον εφηβικό σου ενθουσιασμό.

    Διαγραφή το λένε.

    Βγάλε στην επιφάνεια όλα εκείνα τα στοιχεία που σε κάνουν μοναδικό και δεν τα έδειξες ποτέ. Δεν σε εμπιστεύτηκες και δεν σε αγάπησες.

    Αναθεώρηση το λένε.

    Ήρθε η ώρα να πάρεις την λεωφόρο της δόξας και να γνωρίσεις την ευτυχία που καρτερικά σε περιμένει τόσο καιρό.

    Αναλαμπή το λένε.

    Εγώ φίλε μου σε πιστεύω και σε θαυμάζω. Δεν νομίζεις πως ήρθε η ώρα να το κάνεις κι εσύ; Όχι αύριο. Ούτε σήμερα. ΤΩΡΑ."

    Γιώργος Ζελελίδης
     
  12. Nikos_34_Thess

    Nikos_34_Thess Regular Member

    Σε αυτο το ταξίδι ,εχω μάθει να δίνω τον εαυτο μου και να πειθαρχω όταν και όπως πρεπει ...Το μεγαλύτερο δώρο για εμενα ...