Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πράγματα που πρέπει να αποφευγει ενας master

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος formyslaves, στις 6 Μαρτίου 2010.

  1. formyslaves

    formyslaves New Member

    Γεια σε όλη την κοινότητα. Είμαι ένας νέος επίδοξος master που ανακάλυψα [ ή παραδεχτηκα] πρόσφατα ότι στη φύση μου είναι ο σαδισμός μέσα από συγκεκριμένη εμπειρία. Εχω παρακολουθήσει διάφορα video πάνω στο αντικείμενο , αλλά μη έχοντας ουσιαστικά την πείρα, θα ήθελα κάποιος πεπειραμένος Master - Μistress ή πεπειραμένη Σκλάβα να μου εξηγησει τι ΔΕΝ πρέπει να κάνει΄- αποφευγει ένας Master απέναντι στη Σκλάβα του και το γενικότερο "DO NOT" σε τετοιου είδους παιχνίδια και επίσης αν είναι επιτρεπτό ένας Master να έχει πολλές Σκλάβες ή μια Σκλάβα να έχει πολλούς Masters. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
     
  2. Uther

    Uther Contributor

  3. ae1969

    ae1969 Regular Member

    Ρίξε και μια ματιά κάτω - κάτω στη σελίδα (Tag cloud --> ασφάλεια) - όλο και κάτι χρήσιμο θα υπάρχει. Και πάντα να έχεις στο νου σου ότι BDSM σημαίνει μεταξύ άλλων, την εκ των προτέρων τοποθέτηση και αποδοχή κάποιων ορίων.
     
     
  4. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Να θεωρήσει τον εαυτό του θεό. Οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στη γελοιοποίηση.
     
  5. Ένας νοήμων άνθρωπος ξέρει τι πρέπει και τι όχι, ανάλογα και με αυτόν-ην που έχει απέναντί του φυσικά.
    Δεν είναι κακό που ρωτάς αλλά είναι καλύτερο να ακολουθείς το δικό σου μυαλό την δική σου καρδιά τα δικά σου θέλω μέσα από την σχέση σου και να προσπαθήσεις αυτά να τα υλοποιήσεις μαζί της.Όσο για το μέχρι που θα φτάσεις και τι δεν πρέπει να κάνεις αυτό θα το καταλάβεις.Τα όρια υπερβαίνονται αργά και με υπομονή και φτάνουν μέχρι ένα σημείο.Το δικό σας σημείο.Μην ακούς κανέναν.