Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Προσεχε που χτυπας?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος DeSade, στις 18 Ιουνίου 2005.

Tags:
  1. DeSade

    DeSade Owner of evelin

    Θελω να μοιραστώ μαζί σας τον προβληματσμό και την εκπληξη μου για κατι που εμαθα προσφατα σχτικα με τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει ενα χτύπημα σε ορισμένα σημεία του σώματος.
    Ο δασκαλος ενος στυλ κουνγκ φου(wing chun) μου ειπε πως υπαρχουν σημεια στο σώμα στα οποία ένα χτύπημα κάνει θανατηφόρα ζημιά. Τα σημεία αυτα΄λέγονται Dee Mak (Θανατηφόρο χτύπημα) Έτσι λοιπον η κινεζική ιατρικη θεωρεί πως απο το σώμα περνουν διαφοροι ενεργειακοι μεσημβρινοι οι οποίοι αν τραυματιστούν εμποδίζεται η ροη ενεργειας προς καποιο όργανο με αποτέλεσμα αυτό μακροπρόθεσμα η βραχυπρόθεσμα να αρρωσταίνει. Οσο πιο δυνατό το χτύπημα τόσο πιο γρηγορα θα αρρωστήσει το εν λόγω όργανο. Μου ανάφερε κάποια Dee Mak απο τα οποία θυμάμαι ένα αλλα σημαντικο πιστέυω. Το Εσωτερικό των μπουτιών απο τα οποία περνά μια μεγάλη αρτηρία επηρεάζει την καρδιά. 
    Έτσι τα χτυπήματα σε εκεινη τη περιοχή αντανακλούν στην καρδιά.
    Επιστημονικα τεκμηριωμένο δεν ειναι απο τη δυτική ιατρικη αυτή η θεωριά των ενεργειακών μεσημβρινών αλλα... και η σοφία ενος λαου με πολυτισμό απο τους αρχαιοτερους στη Γη δεν ειναι να την παιρνεις αψηφιστα.
    Εγω παντως δεν ξαναχτυπω εκει  
     
  2. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    Πέρα από βαριά χτυπήματα, υπάρχουν toys όπως ελαφριές βίτσες, και floggers που προκαλούν επιδερμικό τσούξιμο και δεν επηρρεάζουν τα πιο εσωτερικά αγγεία. Έτσι κ' αλλιώς η περιοχή θεωρείτε "soft spot" ας πούμε ευαίσθητη στον πόνο οπότε δεν χρειάζεται ιδιαίτερη δύναμη.
     
  3. latexduck

    latexduck Contributor

    νομίζω ότι όποιος είναι έμπειρος ξέρει σε ποιό σημείο να βαρέσει...
    Ακόμα και στα γεννητικά όργανα που είναι πολύ επικίνδυνο σημείο...
    Εξάλου ο πόνος είναι ευχαρίστηση αρκεί να ξέρεις που και πότε θα τον προσφέρεις...
     
  4. AnDrAmElEx

    AnDrAmElEx Regular Member

    Ενδιαφερον θεμα θα ελεγα....Η αληθεια ειναι πως την θεωρια αυτη δεν την εχω ακουσει.Δεν εχω λογο να την αμφισβητησω,αλλα μου φενεται λιγο περιεργο.Παρεπιπτοντως η αρτηρια αυτη λεγεται μηριαια,αλλα πιστευω πως το σινιαλο που προκαλειται απο χτυπημα της περιοχης αυτης οφειλεται στο οτι το μηριαιο νευρο ειναι διπλα ακριβως και εξωτερικα απ την αρτηρια.Το οτι υπαρχουν σημεια τα οποια αν τα χτυπισουν με δυναμη ειναι θανατηφορα ειναι σιγουρο.. Το πιο ευαισθητο ειναι ο αυχενας και κατεπεκταση το κεφαλι!Καλα τα χτυπηματα...αλλα με λιγη προσοχη για να μην γινει η ευχαριστηση δυσστυχια.....
     
  5. Ο πόνος σαφώς και είναι ευχαρίστηση Jim_Jailor, είτε για τον σαδιστή είτε για τον μαζωχιστή. Είναι ταυτόσιμος βέβαια με τον χώρο μας. Υπάρχουν ζώνες όπως επισύμαναν και οι προηγούμενοι οι οποίοι χρίζουν προσοχής.Κάθε χτύπημα έχει την επικινδυνότητα του. Παίζει ρόλο πρώτα το σημείο, η δύναμη και η τεχνική και ο τρόπος. Το παιχνίδι όμως δεν βασίζεται στην μυΐκή δύναμη πάντα αλλά και στην εγγεφαλική και είναι κάτι που γνωρίζουν όσοι ασχολούνται σοβαρά εδώ μέσα θέλω να νομίζω...
     
  6. latexduck

    latexduck Contributor

    ο πόνος είναι εγκεφαλική και πνευματική ευχαρίστηση για εμάς
     
  7. georgewhip

    georgewhip New Member

    Eνα σημείο που επίσης θέλει προσοχή στα δυνατά χτυπήματα είναι οι περιοχές των νεφρών γιατί μπορεί να προκληθεί αιμμοραγία νεφρού. Οπότε οι Αφέντες/Αφέντρες πρέπει να προσέχουν που χτυπάει η άκρη του μαστιγίου όταν το μαστίγωμα γίνεται στο πίσω μέρος του σώματος.
     
  8. MsAliki

    MsAliki Regular Member

    Αυτό που ξέρω με σιγουριά είναι πως η μηριαία αρτηρία έχει πολύ καλή ροή αίματος σε σχέση με άλλες, καθώς και η μαστική και χρησιμοποιούνται σε εγχειρήσεις καρδιοπαθών με τη μέθοδο by-pass.
    Προσωπικά, επειδή θεωρώ επικίνδυνα αρκετά χτυπήματα,χτυπάω μόνο σε γλουτούς και στο πιο ψηλό σημείο της πλάτης ώστε να μην τραυματιστούν νεφροί και μέση.
     
  9. sakiss3000

    sakiss3000 Regular Member

    Στα πλευρά και στην κοιλιά; Εμένα μ αρέσει κι εκεί.
     
  10. Panacotta_of_Doom

    Panacotta_of_Doom Regular Member

    Τα πιο πολλά παιχνίδια στο bdsm λειτουργούν ως απλές μηχανές αύξησης δύναμης (μοχλοί, ως επί το πλείστον). Το πρόβλημα με αυτά είναι ότι αν ο/η αυταρχικός/-ή δεν έχει εξαιρετική εμπειρία και συναίσθηση, είναι εύκολο να πονέσει παραπάνω απ'όσο θέλει. Παίζει να κάνει και ζημιά έτσι. Δυστυχώς μπαίνουν και άλλοι παράγοντες σ'αυτό, πχ η κατάσταση του δέρματος του «θύματος», το σημείο που χτυπάμε, το ακριβές παιχνίδι, κλπ κλπ. Οπότε όταν παίζουμε με παιχνίδια που δεν ξέρουμε άψογα ή με κόσμο που δεν ξέρουμε εξίσου καλά, καλό είναι να χτυπάμε στα σημεία που το σώμα αντέχει περισσότερο (πχ στην πλάτη, πάνω απο το θώρακα).

    Τα πιο επικίνδυνα σημεία θέλουν εξαιρετική προσοχή, ειδικά στην αρχή. Και ίσως και λίγη παραπάνω αυτοκυριαρχία. Βοηθάει επίσης να διαλέγεις το κατάλληλο παιχνίδι. Λίγοι άντρες υποτακτικοί θα εκτιμούσαν ένα καλό caning στα γεννητικά όργανα.   Αλλά ένα πολύ μαλακό, ελαφρύ και κοντό μαστιγιάκι μπορεί να προσφέρει πολλή ηδονή αν χρησιμοποιηθεί με προσοχή (και λίγη φειδώ δεν πειράζει, δε θα τον κάνουμε ροδέλες τον άμοιρο).
     
  11. Daywalker

    Daywalker New Member

    Το που και το πως χτυπάς είναι θέμα εμπειρίας.Θα πρέπει όμως και να σέβεσαι τα όρια του υποτακτικού. Εκείνα τα σημεία είναι πολύ ευαίσθητα, θα πρέπει όποιος επιλέγει να χτυπά εκεί να είναι πολύ προσεκτικός και να μην βγαίνουν εκτός ορίων. Επίσης (μιας κι ασχολούμαι τις απόψει και τα πιστεύω των λαών αυτών) ευαίσθητα και πολύ επικίνδυνα σημεία είναι στην πλάτη πάνω από τα νεφρά. εκεί βρίσκονται τα επινεφρίδια στα οποία απογορεύεται ακόμη και το μασάζ. Το μαστήγιο δεν πρόκειται εκεί να προκαλέσει ποτέ κακό, αλλά καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί...Τα σέβη μου
     
  12. Strict71

    Strict71 Regular Member

    Τα ντιμ μακ που λέει το πρώτο πόστ είναι πραγματικά. Εχω κάνει και εγώ 3 χρονια περίπου wing chun, και όντως ορισμένα χτυπήματα μπορούν με την κατάλληλη εκπαίδευση να γίνουν θανατηφόρα. Πάντως στο μπι-ντι-εσ-εμ δεν πολυπαίζει.
    Προσοχή όμως χρειάζεται στα γεν. όργανα, στα πλευρά (σπάνε εύκολα), νεφρά, και στο στέρνο η καρωτίδα. Ειδικά στην καρωτίδα θέλει προσοχή και το κολλάρο, να έχει περίπου ενα δάκτυλο απόσταση μεταξύ λαιμού και κολλάρου.