Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Προσπαθώντας να μετατρέψουμε μια vanilla σχέση σε m/s

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος slave4ever, στις 8 Νοεμβρίου 2005.

  1. Strict71

    Strict71 Regular Member

    μα γιατί να ξεκινήσουμε μια βανίλα σχέση εξαρχής; Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το νόημα. Αν ξέρεις ότι θέλεις σκλάβο η κυρίαρχο, τότε περιμένεις να τον βρείς. Κάνεις και μερικά one night stands για να ξεκαυλώσεις ρε παιδάκι μου. Η πολύ ανάλυση οδηγεί στην παράλυση. Πάντα αυτό θα λέω.
     
  2. slave4ever

    slave4ever New Member

    Θεωρείς ότι στην σημερινή Ελληνική πραγματικότητα μπορείς να βρείς αυτό που ψάχνεις , τόσο εύκολα ? Κατα την γνώμη μου όχι. Η πολύ ανάλυση μπορεί να οδηγεί στην παράλυση , αλλά η συζήτηση βοηθάει μέσα από τις γνώσεις , εμπειρίες σκέψεις του καθενός σε κάποια τελικά συμπεράσματα που κρατάει ο καθένας για τον εαυτό του.
     
  3. paroinia

    paroinia Regular Member

    πολύ απλό. γνωρίζοντας ένα άτομο σε ένα καφέ ας πούμε, αποκλείεται μάλλον να ξέρεις τις σεξουαλικές του προτιμήσεις. αλλά αυτό το άτομο να σε τραβήξει σαν χαρακτήρας ή εξωτερική εμφάνιση. και στην πορεία τα βρίσκεται ρε παιδάκι μου. τότε είναι η ώρα που θα συζητήσεις το σεξουαλικό. και ανακαλύπτεις ότι δεν συμβαδίζουν οι απόψεις σας. εν τω μεταξύ περνάς τέλεια μ' αυτό το άτομο και γουστάρεις να είσαι μαζί του, μην πω ότι άρχισες να ερωτεύεσαι...
    τι κανεις? τα παρατάς όλα γιατί δεν είναι του είδους ή προτιμάς να δοκιμάσεις τουλάχιστον να το μπάσεις?
     
  4. Strict71

    Strict71 Regular Member

    Ναι, ιδιαίτερα όταν καταλάβεις οτι τίποτα στην ζωή αυτην δεν είναι εύκολο. Όταν μάθεις την υπομονή, όταν ασχοληθείς συστηματικά με τους τρόπους που θα προσεγγίσεις το θέμα, σιγά σιγά τα δύσκολα γίνονται όλο και πιό εύκολα. Ρώτα και τους κυρίαρχους εδώ που έχουν σκλάβες. Αυτοί δεν ανήκουν στην 'σημερινή Ελληνική πραγματικότητα'; Η νομίζεις πως αύριο αν πάς Αμερική 8α βρείς σε 24 ώρες την δούλα στην πόρτα σου;
     
  5. nikos_35_

    nikos_35_ Regular Member

    RE: RE: Προσπαθώντας να μετατρέψουμε μια vanilla σχέση σε m/s

    Αυτο ακριβως ηταν το ερωτημα μου τι κανεις και πως το κανεις? και σας ξαναβαζω το παραδειγμα απο μια δικη μου σχεση

    Εγώ για παράδειγμα έστησα ολόκληρη ιστορία στα 20 μου για να δοκιμάσω την κοπέλα μου
    Πήραμε τα κλειδιά ενός φίλου μας φοιτητή που είχε φύγει για Πάσχα στο χωριό του
    Πήγα στο σπίτι του ένα μεσημέρι και έβαλα σε ένα συρτάρι χειροπέδες και ένα μαστίγιο
    Όταν πηγαμε μαζί το βράδυ έκανα ότι τα βρήκα με έκπληξη και της πρότεινα να δοκιμάσουμε τα κόλπα του φίλου μας
     
  6. inlx

    inlx Regular Member

    Καλά κάνει ο nikos_35 και μας ξαναθυμίζει το αρχικό ερώτημα του. Παρακολουθώ αυτό το thread εδώ και μέρες και όλο γυρίζω στο μυαλό μου τι θα ήθελα να γράψω. Καιρός λοιπόν να το κάνω…

    Συγχωρήστε με αν γράψω μόνο από την πλευρά του femdom, που είναι και η δική μου προτίμηση. Όσοι ανήκουν από την άλλη πλευρά θα μας πουν αν αυτά που γράφω ισχύουν και αντίστροφα ή όχι.

    Η προσπάθεια του nikos_35 να μυήσει την vanilla σχέση του στο bdsm κάθε άλλο σπάνια είναι. Τουλάχιστον στον χώρο του femdom το πρόβλημα αυτά συζητείται αρκετά στα περισσότερα από τα σοβαρά site που κυκλοφορούν. Η Elise Sutton (έχω δώσει το link του site της και παλιότερα, www.femalesuperiority.com ), έχει αφιερώσει ειδική σελίδα στο πώς να μυήσετε την γυναίκα ή την φίλη σας. Αλλά και η συμβουλή της στους singles (How to meet a dominant woman) είναι, συνοπτικά, γνωρίστε μια γυναίκα που σας αρέσει και μυήστε την.

    Συνοψίζοντας πάρα πολύ τις συμβουλές της (ίσως εγώ, ή κάποιος άλλος φίλος-η να μεταφράσουμε το κείμενο στα Ελληνικά, αν υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον), εκείνο που λέει βασικά είναι αρχίστε να υποτάσσεστε στην γυναίκα σας, στα καθημερινά πράγματα (π.χ. να κάνετε τις δουλειές του σπιτιού, να μην της αντιμιλάτε κλπ.) χωρίς να κάνετε καμία νύξη για femdom ή bdsm, και σε ένα δεύτερο στάδιο, όταν θα έχει δει την αλλαγή σε σας και θ΄ αρχίσει να αναρωτιέται τι συμβαίνει, εξηγήστε της σιγά – σιγά την επιθυμία υποταγής.

    Άλλα site με περίπου την ίδια φιλοσοφία είναι αυτό της Lady Misato, http://www.geocities.com/ladymisato/ με τον – εύγλωττο- τίτλο «Οι Πραγματικές Γυναίκες δεν κάνουν δουλειές του νοικοκυριού», το οποίο παρέχει και την δυνατότητα να στείλετε – ανώνυμα- ένα e-mail σε όποιον θέλετε, όπου θα τον καλείτε να επισκεφτεί το site, ένα κόλπο για να το «δείξετε» στην γυναίκα σας χωρίς να ρισκάρετε. Την ίδια φιλοσοφία έχει και το http://www.aroundherfinger.com/ Γενικά θα έλεγα ότι η φιλοσοφία είναι παντού, δείξτε πρώτα στην γυναίκα που σας ενδιαφέρει τα πρακτικά οφέλη μιας τέτοιας σχέσης γι΄ αυτήν, αντί να κάθεστε να της αναλύετε πώς ακριβώς θέλετε να σας δένει ή με ποιον τρόπο πρέπει να σας μαστιγώνει.

    Βέβαια, δυστυχώς για μας τους Έλληνες, επειδή είμαστε πολύ λιγότεροι σαν λαός και η γλώσσα μας λιγότερο διαδεδομένη, πολύ λιγότερο είναι και το υλικό που θα μπορούσε να δείξει κανείς στην σύντροφο του για να την «ενημερώσει».

    Στην προσωπική μου περίπτωση τώρα: Σαν τον nikos_35 είμαι παντρεμένος και δεν θα ήθελα τίποτε περισσότερο από το να έχουμε μία πλήρη femdom σχέση με την γυναίκα μου. Δεν της έχω μιλήσει ευθέως γι΄ αυτό, αλλά νομίζω ότι κάτι έχει καταλάβει από όλη την στάση μου. Έχουμε συμπεριλάβει κάποια στοιχεία, που κάποιος θα τα χαρακτήριζε ίσως λιγότερο και από mild. Γενικά στην κοινή μας ζωή κάθε άλλο παρά το παίζω «άντρας αφέντης» και δεν έχω αντίρρηση να κάνω δουλειές «μη αντρικές» όπως μαγείρεμα, πλύσιμο, σιδέρωμα κλπ. ούτε είμαι πιεστικός στο πού πάει, τι κάνει κλπ. Στο σεξ μου κάνει τακτικά facesitting, σεξ κάνουμε μόνο όταν θέλει η ίδια και χωρίς πίεση ή παράπονα από την πλευρά μου αν δεν θέλει, πάντα πρέπει να έρθει πρώτα εκείνη σε έναν ή περισσότερους οργασμούς και μετά εγώ, συνήθως είναι πάντα εκείνη από πάνω, ενώ τώρα τελευταία (και ίσως αυτό να είναι και ένα στοιχείο προόδου) αν κάτι δεν κάνω σωστά στο σεξ φροντίζει να με ανακαλέσει στην τάξη με κάνα – δυο χαστούκια. Αυτό ήταν έκπληξη για μένα γιατί ούτε της το ζήτησα ούτε με ερεθίζει ιδιαίτερα, αλλά νομίζω δείχνει ότι αρχίζει να απελευθερώνεται. Δεν έχω συγκεκριμένη στρατηγική ούτε στεναχωριέμαι ιδιαίτερα για το πότε και πώς θα «προχωρήσουμε» παραπέρα, όπως και όταν έρθει ό,τι έρθει. Άλλωστε, κι εμείς, όπως όλοι φαντάζομαι, είμαστε βουτηγμένοι στην καθημερινότητα και δεν ασχολούμαστε μόνο μ΄ αυτό. Στο παρελθόν προσπάθησα ν’ αρχίσω πιο ουσιαστικές συζητήσεις για bdsm, femdom κλπ. αλλά είδα ότι η γυναίκα μου δεν ένοιωθε άνετα και έκοβε την συζήτηση και προτίμησα και προτιμώ να αφήσω την θεωρητική συζήτηση για όταν και αν είναι έτοιμη.

    Γενικά, δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάτι κακό να προσπαθεί κανείς να «μυήσει» την vanilla σχέση του στις BDSM επιθυμίες του, νομίζω άλλωστε ότι δεν είναι σωστό να δημιουργείται η αίσθηση μιας «κλειστής» BDSM κοινότητας που τα μέλη της αλληλεπιδρούν μόνο μεταξύ τους. Αυτό ίσως ισχύει για την κοινότητα των ομοφυλοφίλων, για ευνόητους λόγους, δύσκολα μπορείς να μετατρέψεις τον Χ ή την Ψ που σου «γυάλισαν» από ετεροφυλόφιλους σε ομοφυλόφιλους, άρα είσαι καταδικασμένος να ψάχνεις για σύντροφο στο εσωτερικό της κοινότητας, νομίζω όμως ότι δεν ισχύει το ίδιο για το BDSM. Φυσικά, αν δύο «μυημένοι» βρουν ο ένας τον άλλο και ταιριάξουν τόσο το καλύτερο και ευκολότερο, αλλά δεν μπορεί κανείς να προσδοκά πάντα αυτό. Άλλωστε, ακόμη και κάποιος-α που –υποτίθεται- βρίσκεται στο εσωτερικό της κοινότητας, ξέρει τι είναι BDSM και δεν «σοκάρεται» από την ιδέα, μπορεί να ανακαλύψει εκ των υστέρων, μέσα σε μια σχέση, ότι δεν είναι όλα όπως τα ήξερε ή τα φανταζόταν. Ακόμη, κατά την γνώμη μου είναι λάθος να διαλέξεις μία γυναίκα ή έναν άντρα μόνο και μόνο επειδή είναι αφέντρα ή σκλάβος, υπάρχουν και άλλα εντελώς άσχετα στοιχεία τα οποία μπορούν και πρέπει να παίζουν ρόλο. Προσωπικά, αν είχα να διαλέξω ανάμεσα στο να αφήσω τη γυναίκα μου για μια «αφέντρα» που θα είναι ότι ονειρευόμουν και το να μείνω με την γυναίκα μου με την απόλυτη βεβαιότητα ότι ποτέ δεν θα γίνει η «αφέντρα» που θέλω, θα διάλεγα ασυζητητί το δεύτερο. Αυτή την γυναίκα γνώρισα, αυτή αγαπώ και (αν όλα πάνε καλά όπως εύχομαι) αυτή θα συνεχίσω να αγαπώ, ανεξαρτήτως BDSM.

    Θα συμφωνήσω επίσης και με την παρατήρηση της MsAliki στο αρχικό ποστ του nikos_35. To «κόλπο» για το πώς θα μπάσεις την κοπελιά σου σ΄ αυτές τις καταστάσεις λειτούργησε άψογα, το ότι τελικά βαρέθηκε μάλλον οφείλεται στην συνέχεια. Αν το femdom περιορίζεται μόνο στο κρεβάτι, λογικό για μένα είναι σε πολλές περιπτώσεις η γυναίκα να το κάνει απλώς για να ευχαριστήσει τον άντρα. Για μια «αρχάρια» αφέντρα, που δεν ανακαλύπτει από μόνη της το όλο σκηνικό, δεν νομίζω ότι υπάρχει ιδιαίτερη ευχαρίστηση στο να δένει, να βασανίζει, να μαστιγώνει τον άντρα της. Σημαντικότερο είναι να αποκτήσει, με την εθελοντική υποταγή του άντρα της, χωρίς αναγκαστικά μαστίγια και δεσίματα, την πεποίθηση ότι ΕΙΝΑΙ αφέντρα, και ότι αυτό είναι κάτι καλό, που τονώνει την αυτοπεποίθηση της και τις παρέχει ένα σωρό πλεονεκτήματα. Όταν συμβεί αυτό μπορεί και να αρχίσει να απολαμβάνει και τα ίδια τα sessions, αλλά δεν νομίζω ότι θα αρχίσει από εκεί. Άλλωστε, ακόμη και «προχωρημένες» αφέντρες (δεν μιλάω φυσικά για επαγγελματίες) μπορεί να μην απολαμβάνουν ιδιαίτερα τα sessions ή κάποια στοιχεία από αυτά, αλλά να τα κάνουν για να κρατούνε την σχέση τους όπως την θέλουνε. Δεν είναι τυχαίο ότι σε μερικές «αληθινές ιστορίες» που διαβάζει κανείς λ.χ. στο site της Sutton, ορισμένες γυναίκες γράφουν ότι το session δεν είναι τιμωρία του σκλάβου όταν είναι κακός, αλλά ανταμοιβή όταν είναι καλός. Με άλλα λόγια, ήσουν κακό παιδί άρα ΔΕΝ θα σε μαστιγώσω, για να μάθεις!

    Πάντως, για να πούμε και το άλλο, δεν βλέπω και κάτι το αναγκαστικά κακό στο να κάνει ο ένας σύντροφος και πράγματα που αρέσουν στον άλλο, σε μια οποιαδήποτε σχέση, ακόμη και BDSM. Δηλαδή, δεν υπάρχει για μένα κάτι κακό στο «γίνομαι αφέντρα γιατί αρέσει στον άντρα μου» ούτε αυτό σημαίνει αναγκαστικά και ότι δεν μου αρέσει εμένα την ίδια. Από κει και πέρα βέβαια, αν θέλει κανείς μία πραγματική femdom σχέση και όχι «παιχνιδάκια» (που κι αυτά δεν είναι κάτι το κακό) οπωσδήποτε δεν μπορεί η υποταγή να μείνει μόνο στο κρεβάτι, και οπωσδήποτε πρέπει η γυναίκα να εκπληρώνει τις επιθυμίες της, έστω και αν κάνοντας το αποφασίζει να ΜΗΝ εκπληρώσει τις επιθυμίες του άντρα ή έστω κάποιες από αυτές.

    Σταματάω εδώ γιατί πάρα πολλά έγραψα, ελπίζω να μην σας κούρασα.
     
  7. MsAliki

    MsAliki Regular Member

    Βρίσκω σωστή την ιδέα του inlx για τη μετάφραση του κεφαλαίου της Elise Sutton :" Πως να παρουσιάσετε στη γυναίκα η τη σύντροφό σας το Female Domination Lifestyle",ειδικά για τους submissive άνδρες οι οποίοι δεν έχουν βρει ακόμη το σωστό τρόπο για να προσεγγίσουν και να συζητήσουν το θέμα με τις συντρόφους τους.
    Ξεκινάω λοιπόν ελπίζοντας σε μία ικανοποιητική μετάφραση:

    " Άντρες,γιατί απλά να ονειρεύστε πως υπηρετείτε μά ανώτερη και δογματική γυναίκα,τη στιγμή που μπορεί ήδη να ζείτε μαζί της?
    Όλες οι γυναίκες είναι ανώτερες από τους άντρες και όλες είναι από τη φύση τους δογματικές.Οι περισσότερες γυναίκες απλά δεν το συνειδητοποιούν επειδή έχουν καταπιεστεί από την ανδροκρατούμενη κοινωνία.Κάθε γυναίκα έχει μία κρυμμένη θηλυκή δύναμη η οποία αν απελευθερωθεί,θα την προκαλέσει να γίνει η τολμηρή,ανώτερη και ,γεμάτη αυτοπεποίθηση γυναίκα η οποία γεννήθηκε να είναι.

    Η αδρανής δογματική φύση και η θηλυκή δύναμη της γυναίκας πρέπει να σαγηνευτεί και να έρθει στο προσκήνιο,από την ενδοτική φύση κάποιου άντρα.Μόλις αυτή η κρυμμένη θηλυκή δύναμη βρεθεί στο προσκήνιο,η γυναίκα δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να αναλάβει την φυσική της θέση ως δογματικό θηλυκό και αφεντικό στη σχέση της.

    Επομένως,αν είσαι ένα υποτελής αρσενικός,παντρεμένος η με σχέση,δεν χρειάζεται να ψάξεις την Κυρίαρχό σου.Είναι μπροστά σου.Η πρόκληση για σένα είναι να ανασύρεις τη δογματική της φύση,μέσω της υποτελούς σου φύσης. Αυτό δεν είναι πάντα εύκολο καθώς οι γυναίκες έχουν προγραμματιστεί από τη στιγμή που γεννήθηκαν,να είναι υποτελείς των ανδρών.Η κοινωνία έχει παρανοήσει την γυναικεία απαλότητα και ευγένεια , με αδυναμία και υποτέλεια.
    Επί πλέον,η κοινωνία έχει παρανοήσει τη σκληρότητα και τον τσαμπουκά της συμπεριφοράς των ανδρών με τη δύναμη.Οι άντρες είναι δυνατότεροι μόνο σωματικά.Οι γυναίκες είναι το φύλο που πραγματικά κατέχει την πραγματική δύναμη η οποία είναι διανοητική,συναισθηματική,πνευματική και σεξουαλική.
    Δυστυχώς,πολλές γυναίκες δεν το συνειδητοποιούν αυτό.Οι γυναίκες που έχουν απελευθερώσει τη δογματική τους δύναμη,έχουν άντρες που ήδη έχουν αρχίσει να τις υπηρετούν.

    Είναι πολλοί περισσότεροι οι άντρες που συνειδητοποιούν οτι είναι υποτελείς,παρά οι γυναίκες που θα έπρεπε να συνειδητοποιήσουν οτι είναι δογματικές και επικεφαλείς.
    Για το λόγο αυτό,οι περισσότεροι υποτελείς άντρες,ταξιδεύουν στα πέρατα της γης και πληρώνουν μεγάλα χρηματικά ποσά,προκειμένου να «κυριαρχηθούν»¨από κάποια γυναίκα.Το ξέρουν πως αυτή είναι η μοίρα τους.Οι επαγγελματίες «δογματικές γυναίκες» (ProDom) εκπληρώνουν μία σημαντική ανάγκη.Παρ’όλα αυτά δεν μπορούν να καλύψουν ολοκληρωτικά τον υποτελή άντρα με τον τρόπο που μια στενή αισθηματική σχέση μπορεί να το κάνει.
    Για να ανασύρεις τη δογματική φύση της γυναίκας σου,πρέπει να την προκαλέσεις με την υποτέλεια σου.Μην της δείξεις video με υλικό αυτού του είδους περιμένοντας να ενθουσιαστεί.Προφανώς θα σκεφτεί οτι αυτές οι δραστηριότητες είναι περίεργες καθώς και εσύ.Παρόλα αυτά,εάν προκαλέσεις και ανασύρεις τη δογματική της φύση,μόλις αρχίσει να έρχεται στο προσκήνιο,μπορείς να της συστήσεις μερικές από αυτές τις δραστηριότητες.Τελικά,πως μπορείς να προκαλέσεις τη δογματική φύση της γυναίκας σου μέσα από την υποτελή σου φύση?

    Ξεκινάς με το να της φέρεσαι σα να είναι Βασίλισα.Ξεκινάς με το να την υπηρετείς σαν να είναι ήδη η Dominant γυναίκα των ονείρων σου.Να είσαι ταπεινός και υποτελής μαζί της.Μην διαφωνείς,μην της φωνάζεις και μην της αντιμιλάς.Ο σκοπός σου μέσα στη σχέση είναι να την υπηρετείς.Ότι λέει ισχύει,οπότε βιάσου να συμφωνήσεις μαζί της.

    Κάτι άλλο που μπορείς να κάνεις για να προκαλέσεις τη δογματική φύση της γυναίκας σου,ειναι να προτείνεις να της κάνεις μασάζ στα πόδια και το σώμα της.Όταν γυρίζει στο σπίτι κουρασμένη από τη δουλειά,μην την αγνοείς βλέποντας τηλεόραση.Ο υποτελής άντρας υπάρχει για να φροντίζει τις ανάγκες της δογματικής γυναίκας του.Γονάτισε δίπλα της,βγάλε τα παπούτσια της και τρίψε τα κουρασμένα πόδια της.Καθώς χαλαρώνει στην απόλαυση,συνέχισε το μασάζ και απαλά γρατσούνισε τα πόδια της.Κάντο αυτό αδιάκοπα.Ενώ το κάνεις,πες της πως την αγαπάς και τη λατρεύεις.Πες της πως υπάρχεις για να την υπηρετείς.
    Στο τέλος,μπορείς να αποκτήσεις περισσότερη ελευθερία καθώς της τρίβεις τα πόδια.Μπορείς να αρχίσεις να φιλάς και να γλείφεις τα πόδια της.Δεν χρειάζεται να το κάνεις από την αρχή αλλά,εάν ανταποκρίνεται θετικά στο μασάζ,συνέχισε.Μπορείς να συνεχίσεις γλείφοντας τα πόδια της όλο και πιο ψηλά έως τη βουβωνική της χώρα.Ακριβώς!Απέκτησε τη συνήθεια να υπηρετείς τη γυναίκα σου στοματικά.Φίλησε όλο το σώμα της γυναίκας σου και κάντης έρωτα με το στόμα και τη γλώσσα σου.Ποτέ μην εισχωρήσεις μέσα της με το πέος σου εκτός αν σου το ζητήσει.Μην συγκεντρώνεσαι στις ανάγκες σου αλλά, συγκεντρώσου στις δικές της ανάγκες.Ευχαρίστησέ την σεξουαλικά σαν να είναι η Βασίλισά σου.Θυμήσου οτι είναι ανώτερή σου.Μην τολμήσεις να απόκτήσεις ελευθερίες χωρίς την άδειά της.

    Τελικά,μπορεί να θελήσεις να της αγοράσεις έναν δονητή η ένα dildo και μπορείς να την ικανοποιήσεις με αυτό.Μπορεί να διστάσει στην αρχή.Ετσι,μην την ρωτήσεις αν θέλει να το χρησιμοποιήσεις πάνω της.Πρώτα,προσπάθησε να την φτάσεις σε σημείο που να ερεθιστεί υπερβολικά,φιλώντας την,κάνοντας της μασάζ και ικανοποιώντας την στοματικά.Τότε παρουσίασέ της το καινούριο παιχνίδι και χρησιμοποίησέ το προσεκτικά.Αν δεν το εγκρίνει θα σου το πει και εσύ πρέπει πάντα να σέβεσαι τις επιθυμίες της.
    Ο σκοπός είναι να αποκτήσετε και οι δύο τη συνήθεια του να βλέπετε πως το σεξ είναι για την ευχαρίστηση της γυναίκας.Θα γίνει για την ευχαρίστηση του άντρα,μόνο αν εκείνη το πει.Κάτι που δημιουργεί και άλλον έναν τρόπο με τον οποίο μπορείς να προκαλέσεις τη δογματική της φύση.Κάθε φορά που σου επιτρέπει να εισχωρήσεις μέσα της,κάθε φορά που σου δίνει ικανοποίηση,πάντα ζήτα της άδεια πριν κορυφώσεις.Πιθανώς,και πάλι θα μείνει έκπληκτη και μόνο που τη ρωτάς,αλλά τελικά,θα της αρέσει πολύ η ιδέα του να μπορεί να χειριστεί τους οργασμούς σου.

    Ενας άλλος τρόπος για να προκαλέσεις τη δογματική φύση της γυναίκας σου είναι,με το να είσαι πολύ υπάκουος όταν σου ζητάει να κάνεις δουλειές.Στην αρχή,ξεκίνα με το να κάνεις τις δουλειές που ήδη ξέρεις οτι της αρέσουν.Μην περιμένεις από εκείνη να σου ζητήσει να βγάλεις τα σκουπίδια,η να πλύνεις το αυτοκίνητο η οτιδήποτε άλλο υποτίθεται πως πρέπει να κάνεις.Θα εκπλαγεί αν αρχίσεις να την εξυπηρετείς κάνοντας της δουλειές με τη θέλησή σου.Το επόμενο βήμα είναι να τη ρωτήσεις αν χρειάζεται τη βοήθειά σου με τις δουλειές της.Ρώτησέ την αν μπορείς να πλύνεις τα πιάτα και βοήθησέ την να καθαρίσει το σπίτι.Πες της οτι υπάρχεις για να την υπηρετείς και πως θα κάνεις ότι σου ζητήσει.

    Επίσης,ένας άλλος τρόπος για να προκαλέσεις τη δογματική φύση της γυναίκας σου είναι,να της πάρεις μικρά δωράκια,να της φέρεις λουλούδια,να της γράψεις ποίηση.Βγάλτην έξω για δείπνο η για ψώνια.Θα μπορούσες ακόμη να της μαγειρέψεις δείπνο και να το σερβίρεις σαν σερβιτόρος.Κάτι άλλο που μπορείς να κάνεις ειναι,να της ετοιμάσεις ένα αφρόλουτρο,να την ξεντύσεις,να της κάνεις μπάνιο και μετά να την πας στην κρεβατοκάμαρα και να την υπηρετήσεις στοματικά.
    Μπορείς να της αγοράσεις μία δερμάτινη φούστα ή δερμάτινα εσώρουχα και να την κολακεύσεις λέγοντας της πόσο σέξι είναι με τα δερμάτινα και πόσο υποτελής αισθάνεσαι βλέποντάς την έτσι.

    Όλα αυτά τα μικρά «πραγματάκια» θα ξελογιάσουν τη δογματική της φύση και θα την κάνουν ακόμη πιο δογματική (Dominant).
    Όποτε σε ρωτάει γιατί της φέρεσαι τόσο καλά, ή γιατί είσαι τόσο υποτελής μαζί της,πες της οτι το κάνεις επειδή την αγαπάς και πως συνειδητοποίησες οτι οι γυναίκες είναι ανώτερα όντα και πως θα πρέπει να τις φέρονται σαν να είναι Βασίλισες.Πες της πως αυτή είναι η δική σου Βασίλισα και πως υπάρχεις μόνο για να την υπηρετείς.Σ’αυτό το σημείο να είσαι προσεκτικός και να μην το παρακάνεις.Πες της τα αισθήματα σου για το πόσο θέλεις να την υπηρετείς και μείνε εκεί.Μπορεί να σε ρωτήσει τι σε έκανε να νιώσεις έτσι και,εάν το κάνει σου παρουσιάζεται μία πραγματική ευκαιρία.

    Πες της πως είναι αρκετός καιρός που έχεις αισθήματα υποταγής απέναντί της αλλά,φοβόσουν να το εκφράσεις.Πες της πως έχεις διαβάσει αρκετά στο internet για τη Female Domination και οτι αυτό άγγιξε κάποια χορδή σου.Για ακόμη μία φορά πες της το τι αισθάνεσαι για εκείνη αλλά μην το παρακάνεις.Μην αναφέρεις τίποτε για B&D αυτή τη φορά.

    Πότε να αναφέρεις το D&S και B&D ? Όταν αρχίσει να ανταποκρίνεται θετικά στην υποταγή σου και όταν αρχίσει να σε ρωτάει περισσότερα για τη Θηλυκή Κυριαρχία.
    Τότε μπορείς να της γνωρίσεις το lifestyle αυτό.Μπορείς να της αγοράσεις ένα βιβλίο γνωριμίας σαν το: "The Sexually Dominant Woman, a workbook for nervous beginners της lady Green.Μπορείς να της γνωρίσεις τη Female Domination δείχνοντας της ένα μη-πορνογραφικό site το: The WHAP ή το site της Elise:female superiority.Ενθάρρυνέ την να σου κάνει το « τεστ ανάλυσης του υποτελούς αρσενικού».(The Psychoanalysis of the submissive male).Μην το διαβάσεις γιατί θα στερηθέις την εμπειρία.Το να κάνεις την ανάλυση,θα σε βοηθήσει να της ανοιχτείς και θα κάνει τους δυο σας να δεθείτε ακόμη περισσότερο.Θα αρχίσει να σε καταλαβαίνει και να καταλαβαίνει το γιατί επιθυμείς να την υπηρετείς.

    Από αυτό το σημείο και μετά,σιγά σιγά σύστησε της το D&S και B&D.Αγόρασε της μερικά φετίχ ρούχα και ίσως ένα δερμάτινο μαστίγιο.Και πάλι,κινήσου σύμφωνα με το δικό της ρυθμό.Αν αισθανθείς οτι αρχίζει να γίνεται αρνητική,υποχώρησε από τις B&S δραστηριότητες και συγκεντρώσου και πάλι στο να την υπηρετείς.Δεν αντιδρά κάθε γυναίκα με τον ίδιο τρόπο,ούτε προχωράει με τον ίδιο ρυθμό.Παρόλα αυτά,αν είσαι επίμονος και συνεπής,τότε η γυναίκα σου θα ξεπεράσει τις αναστολές της και θα απελευθερώσει την δογματική της φύση.Τότε θα πάρει την ηγεμονία της σχέσης στα χέρια της και θα εκπληρώσει τη φύση της δογματικής γυναίκας,πράγμα το οποίο γεννήθηκε για να κάνει."

    Νομίζω πως το άρθρο έχει αρκετά σημεία για σχόλια και ανταλλαγές απόψεων.
     
  8. nikos_35_

    nikos_35_ Regular Member

    Ευχαριστω πολυ τον inlx και την MsAliki μιας και απαντησανστο ερωτημα μου και μαλιστα τοσο ωραια
     
  9. savra

    savra Guest

    συμφωνώ  
     
    Last edited by a moderator: 21 Μαϊου 2006
  10. nikos_35_

    nikos_35_ Regular Member

    RE: BDSM μέσα στο ζευγάρι

    Εχω βαλει μια πραγματικη ιστορια απο μια σχεση που ξεκινησε vanilla εγινε mistress/slave και στην προσπαθεια για 24/7 πηρε ασχημη τροπη Ειναι στο Personal Experiences και θα ηθελα να ακουσω την γνωμη σας
     
  11. Sempre_Staccato

    Sempre_Staccato Regular Member

    Δεν γνώρισα ποτέ κάποια μυημένη στο bdsm. Η πρώτη και πιό μακριά μου εμπειρία ξεκίνησε πρίν μάθω κάν την ύπαρξη του bdsm σαν όρος. Ξεκινώντας με swich πρακτικές καθαρά σεξουαλικού περιεχομένου, συνδύασα την γενικότερα Κυριαρχική και Ηγετική μου φύση, με πράγματα που διάβασα στο internet. Ήξερα απο την αρχή οτι η τότε κοπέλα μου με θαύμαζε σαν προσωπικότητα και σαν χαρακτήρα. Συν το γεγονός οτι και αυτή οχι μονο απολάμβανε το καθε τι που κάναμε, αλλα μιλούσαμε και ώρες γι αυτο, καταλαβαίνετε οτι όλα αυτά ήταν αρκετά για να εμβαθύνουμε την σχέση και να μην παραμέινει vanilla. Σε όλη την πορεία εγώ χάραζα το μονοπάτι, αλλα έβλεπα πάντα πίσω μου για το άν εκείνη ακολουθούσε το καθε μου βήμα.
    Μετά απο αυτή τη σχέση, απο την οποία έμαθα παρα πολλά, δεν δίστασα να πειραματίζομαι στην κάθε καινούρια μου αρχή. Αρχικά με kinky sex, οπου έβλεπα αν η παρτεναιρ μου το απολάμβανε, και έπειτα με κουβέντα για να ψαρώσω αν θα την ενδιέφερε κατι πιο ουσιαστικό. Σε 2 περιπτώσεις βρήκα ανταπόκριση, και η 1 απο τις 2 ενδιαφέρθηκε όντως ουσιαστικά, μετα απο τα όσα ( πολλά ) της εξήγησα. Με την τελευταία εχουμε εδω και καποιο καιρο αρχισει bdsm επαφες.
    Να παραδεχτώ τέλος, οτι μέχρι στιγμής ( αφού με παίρνει ακόμη ηλικιακά..! ) όταν σε μια αρχή δεν βρίσκω τάσεις υποταγής ή το λιγότερο kinky sex, φεύγω. Άκόμη και σε one night stand είναι πολύ εύκολο να ξενερώσω όταν τα πράγματα παραείναι vanilla...
    αυτή είναι η δική μου σκοπιά. μιας και μέχρι τώρα είχα να κάνω μόνο με vanilla κοπέλες.
     
  12. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Προσπαθώντας να μετατρέψουμε μια vanilla σχέση σε m/s

    Απο την προσωπικη μου πειρα.....νιετ!
    Οσο και να προσπαθησει καποιος δεν θα τα καταφερει περα απο το χωρο του κρεβατιου.
    Θα πιεστει και λιγο και ισως μετα να το απολαμβανει και λιγο, αλλα ως εκει.
    Πνευματικα δεν θα χει τιποτα να προσφερει γιατι απλα πιστευω οτι την κυριαρχια και την υποταγη την εχεις μεσα σου,στο μυαλο σου,στην ψυχη σου.
    Απο κει και περα εγκειται στο τι επιθυμει ο καθενας και ποσο ικανοποιειται με ημιμετρα.