Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Προστασία, γιατί χρειάζεται;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 2 Φεβρουαρίου 2018.

  1. Stilvi

    Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

    Ερώτηση (κι αν είμαι εκτός θέματος σβήστε με). Κανόνισε session χωρίς να έχει δει καν τα άτομα σε καφέ πχ;
    Ναι τώρα μπορώ να καταλάβω τον ρόλο ενός "protector" κάτω από αυτό το context και μπράβο σου που πήγες μαζί αφού η ίδια δεν μπορούσε να προλάβει τα χειρότερα.

    Επειδή δεν πρόκειται να έκανα ποτέ εγώ κάτι τέτοιο δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι που πάνε... στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα. Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν ναι, είναι προτιμότερο ένα τέτοιο ουσιαστικό protection από τον εαυτό σου κυρίως
    (και δεν το λέω αυτό ειρωνικά ή με κακία).
     
  2. MasterK77

    MasterK77 Regular Member

    Σωστο, αλλα να μην ξεχναμε οτι ποικιλουν οι ανυσηχιες των ανθρωπων και δεν εχουν ολοι τις ιδιες κοινωνικες δεξιοτητες. Επισης, δυσκολο να 'θυμηθει' καποιο ατομο ποιες ανυσηχιες και προβληματισμους ειχε οταν ηταν αρχαριο σε κατι, ειδικα αν περασαν χρονια απο τοτε που πρωτοξεκινησε την ενασχοληση του.
     
  3. MasterK77

    MasterK77 Regular Member

    Ανταλλαξαν διαδικτιακα φωτογραφιες και μιλουσαν για ενα διαστημα. Το περιστατικο δεν ηταν καν session, απλη συναντηση για ενα καφε, μια απλη γνωριμια προσωπο με προσωπο, η οποια 'κυλησε' πιο ομαλα γιατι υπηρχε μια 'αγκυρα' οικειοτητας και ασφαλειας για την κοπελα στην συνευρεση.

    Το μπραβο σαυτην θαπρεπε να παει. Σκεψου ενα νεαρο κοριτσι που κατεβηκε μεγαλουπολη για δουλεια, με λιγους γνωστους και ακομη λιγοτερες εμπειριες σε διαδικτιακες γνωριμιες.Δεν ηταν ανθρωπος που πηγαινε στο αγνωστο με βαρκα την ελπιδα. Πηγαινε στο πρωτογνωρο με αγκυρα ασφαλειας και μεσα απο αυτη την εμπειρια (ναι, εστω του απλου καφε) εμαθε καποια βασικα τα οποια μετεπειτα επεξεργαστηκε και χρησιμοποιησε.

    Καμια ειρωνια ή κακια δεν εγινε αντιληπτη. Απλα υπαρχουν περιπτωσεις οπου εμεις οι ιδιοι δεν μπορουμε να συσχετισθουμε (ακομη και αν βιωσαμε κατι παρομοιο) γιατι μας διεπουν πολυ διαφορετικες συνθηκες.
     
    Last edited: 10 Φεβρουαρίου 2018
  4. lexy

    lexy .ti.va.

    Παρακαλώ :* ♡
     
  5. whisperer

    whisperer Regular Member

    το καφε κανονισε απ οτι καταλαβα και του ειπε να παει μαζι της....
     
  6. Stilvi

    Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

    Εγώ κατάλαβα ότι κανόνισε session. Εξού και η ερώτηση.
     
  7. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Εμφανίζεται ο Protectoras; 
     
  8. MasterK77

    MasterK77 Regular Member

    Worst case scenario ναι
    Best case scenario φροντιζει ετσι ωστε ο protectee να μην αφησει κατι τετοιο να συμβει εξ αρχης
     
  9. Enthralling kernel G

    Enthralling kernel G Regular Member

    Νομίζω ότι το πιο ενδιαφέρον εξ όσων αναφέρθηκαν είναι η μνεία σε κοινωνικές δεξιότητες. Η απουσία τους αφήνει ένα ολόκληρο πεδίο δράσης, τόσο από πλευράς προστάτη όσο και από αυτή του εκάστοτε ενδιαφερομένου άλλωστε. Ακολούθως έχουμε την αναφορά στην επαρχία. Αχ τιμημένη επαρχία... Αυτά τα δύο μαζί είναι δε συνδυασμός που σκοτώνει.
    Ένα τρίτο που επίσης ειπώθηκε αφορά στη διαφοροποίηση της αναγκαιότητας προστασίας αυτής καθαυτής. Δεν είμαστε στο 60 πλέον. Διαδικασίες, πρωτόκολλα και πάσης υφής συμπαρομαρτούντα, τελούν υπό το βάρος μιας γενικής αναθεώρησης, για να μην πω αποσκοράκισης. Ακανθώδες ζήτημα που οδηγεί πολλές φορές σε προσπάθειες προς την κατεύθυνση ενός over correction. Τέλος μέσα σε όλα αυτά είναι και τα προσωπικά που μπαίνουν στη μέση. Αχ ουχ ...
     
  10. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Ευκολάκι...