Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Προστασία στο BDSM (SSC)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 19 Ιουνίου 2005.

  1. Anestis_Perv

    Anestis_Perv New Member

    Aν δεν σου κανει μεγαλο κοπο αναλυσε τα αλλα μοντελα , Phaedra
     
  2. gaby

    gaby Guest

    Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα Anestis Perv. Πάντως το σύμβολο της συγκεκριμένης κοινότητας πάνω και αριστερά από τον τίτλο στο SSC παραπέμπει.
     
  3. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    Τα άλλα μοντέλα τα έχω ακούσει αναφορικά αλλά δεν ξέρω κάτι περισσότερο, και γενικά δεν ακούγονται πολύ. Καλό θα ήταν να μας πει η Phaedra ότι γνωρίζει
     
  4. Phaedra

    Phaedra Regular Member

    Afou iparhei endiaferon tha anoiksw kainourgio thread molis vro kairo na grapso analitika ... nomizo einai simantiko na iparhei gnwsh ke twn allwn montelwn, to SSC einai mia mono proseggisi.
     
  5. trterterterterter

    trterterterterter Speak the words that drag me to surrender!

    Αναρωτιέμαι αν το SSC χρειάζεται ανανέωση, αφού απο το 2005 μέχρι σήμερα πολλά πράγματα έχουν αλλάξει, και στις πρακτικές και στο πώς η κοινωνία αντιμετωπίζει πια το BDSM.
     
  6. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    οι Ελληνες εχουν ταμπου με τα ΣΜΝ . Ειμαι πολύ τυπικος και κάθε 4 μηνες που δινω αιμα , κανω και για όλα τα ΣΜΝ. Όταν ανοιγω την συζητηση αυτην σε μια νεα γνωριμια περιμενοντας μια αντιδραση του τυπου "ναι και εγω εκανα πριν ταδε καιρο", ενοχλουντε , νιωθουν αβολα , ακομα και προσβεβλημένοι ... με τρομαζει η Ελληνικη πραματικοτητα .
     
  7. Κατατοπιστικότατο αρθο, στο οποίο συμφωνώ ,σαν καινουργιος εχω την εξής απορία . Η αντικατάσταση προφυλακτικού με εξετάσεις για τα αφροδίσια νοσήματα δεν συνίσταται εφόσον δεν υπαρχει εναλλαγή παρτενερ;
    Εχω υποψη μου το θεμα εγκυμοσύνης η ερωτηση μου ειναι κυριως διερευνητική οσο αναφορα την νοοτροπία της κοινότητας
     
  8. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    Ο καθένας απαντάει σύμφωνα με το σκεπτικό του και τις γνώσεις του,αδυνατώ να καταλάβω πως εν προκειμένω μέσω οποιασδήποτε απάντησης οποιουδήποτε,θα καθρευτιζόταν η νοοτροπία μιας κοινότητας.
     
  9. Brt

    Brt #ολαπολυ Premium Member

      υπάρχουν αρκετοί που δεν κάνουν σεξ στα σεσιονς, άρα δεν κινδυνεύουν από ΣΜΝ. Εγκυμοσύνη πάλι, αν είναι ίδιου φύλου επίσης δεεεν κινδυνεύεις.  
     
  10. Καταλαβαινω πως το εννοεις οντας εντελώς καινουργιος προσπαθω να προσεγγίσω κατι εστω τοσο λογικο οσο αναφορα το σεξ πχ με τελειος καινουργια σκοπια σαν να μην ξέρω τιποτα για αυτο.. Μπορει να θεωρηθεί χαζη η ερωτηση μου αλλα θεωρω εχει χρηστική αξια..
     
  11. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Από ποιον να συνιστάται;
     
  12. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    Χαζή δεν μπορεί να είναι καμία ερώτηση κι όλα έχουν αξία σαφώς.Δεν είμαι σίγουρη όμως ότι εγώ πιάνω το σκεπτικό σου.Για παράδειγμα,δεν πας σε δουλειές ρωτώντας για το αλφάβητο με την λογική ότι ξεκινάς τα πάντα απ' την αρχή με βάση το καινούριο αντικείμενο ασχολίας.
    Οι βασικοί κανόνες υγιεινής στις σεξουαλικές επαφές,ισχύουν πάντα και παντού.Επαφίεται στην κρίση του καθενός το αν θα ακολουθηθούν και κατά πόσο.
    Ελπίζω να σε κάλυψα,καλή αρχή.