Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Προσωπική εμπειρία αμιγώς BDSM χαρακτήρα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος AlexanderV, στις 15 Ιουνίου 2018.

  1. brenda

    brenda FU very much

    Μην το πιάσουμε πάλι αυτό το ζήτημα. Κ είναι και το κέφι της θα κάνει!  
     
  2. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    μου φαίνεται περίεργο αυτό να σου πω την αλήθεια, δεδομένου οτι ήταν εκτός κονσέρβας. δεν υπάρχουν πολλά που θα μπορούσαν να γίνουν σ' αυτήν την περίπτωση... εκτός του να έβρισκες και άλλη ή να βάζατε κάποια στη μέση.

    γενικά πάντως, μιλώντας εξ ιδίων σε παρόμοιες καταστάσεις, μετά από χρόνια καταλαβαίνω ότι αν είχα επικοινωνήσει κάποια πράγματα περισσότερο, θα είχα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα. πριν βγάλεις δηλαδή συμπεράσματα δες κι αυτήν την παράμετρο.

    αυτό που ήθελες, απ όσο κατάλαβα, είναι δυνατόν να γίνει. το να παίρνεις πρωτοβουλίες που και που. μπορεί να γίνει και να μην διαταραχτεί η ασυμμετρία, αν τα άτομα το δουν ως μια στιγμή όπου έτσι μας καύλωσε έτσι κάναμε, χωρίς περαιτέρω αναλύσεις, προεκτάσεις κλπ.

    κατά τ' άλλα, καλά έκανες και ήθελες τα πράγματα όπως τα ήθελες. και μην ακούς πολλές χαζομάρες περί a la carte κλπ... όλοι a la carte bdsm κάνουν. κι όταν δεν ταιριάζει η carte θέτουν θέμα ασυμβατότητας και τραβάει ο καθένας το δρόμο του. στη βδσμική ορολογία η κάρτα λέγεται checklist.
     
  3. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Κόπη-κα! Μοντερνιές...  
     
  4. AlexanderV

    AlexanderV Contributor


    Είχαμε συζητήσει το ενδεχόμενο να βάλουμε και άλλη γυναίκα στο παιχνίδι, κατόπιν δικής μου προτάσεως (έστω και κάτω από αυτήν), αλλά δεν της άρεσε μία τέτοια ιδέα. Ήμουν ανοιχτός ακόμα και στην εκδοχή ενός επιπλέον άντρα (ή περισσότερων...). Η δεύτερη εκδοχή της ήταν πιο φίλα προσκείμενη. Αλλά ούτε αυτή υλοποιήθηκε.





    Ήταν αρκετές οι συζητήσεις που έλαβαν χώρα, απλά μάλλον υπήρξε ανισομέρεια στις επιθυμίες. Φυσικά τα πάντα είναι θέμα προσωπικής αλληλεπίδρασης. Μπορεί άλλος να της έβγαζε περισσότερα, μπορεί λιγότερα, μπορεί τα ίδια. Μπορεί σε ένα καβγά μία λέξη μου να ήχησε πιο βαριά μέσα της, μπορεί μία λέξη της να ήχησε πιο βαριά μέσα μου. Μπορεί, μπορεί, μπορεί... Δε βοηθάει και όταν μέμφεται ο ένας τον άλλο για έλλειψη εμπιστοσύνης...





    Εκ νέου σε ευχαριστώ για την άλλη εκδοχή που μου παρουσιάζεις. Ξέρεις, βοηθάει λίγο στη διατήρηση του αναγκαίου minimum αυτοπεποίθησης. Όχι, τίποτα άλλο δηλαδή, αλλά είναι που το πιο αποτελεσματικό BDSM στο κάνει η ίδια η ζωή. Κι εκεί δεν παίζει περιθώριο switching. Κι έχω ξεχάσει και σε κάποιο χρονοντούλαπο τη safeword (αν υποθέσουμε ότι υπάρχει τέτοια)...
     
  5. AlexanderV

    AlexanderV Contributor


    Δε ζητάω συγκεκριμένα πράγματα. Είμαι άνθρωπος της ευελιξίας¨ της αμφίδρομης/αμφίπλευρης ευελιξίας...
    Σάματις και αν μία γυναίκα δηλώνει κυριαρχική προϋποτίθεται η a priori σύμπλευσή της με τη δηλούμενη αυτή ιδιότητα? Ή η κοπελιά που πιάνω την κουβέντα σε ένα bar και φαίνεται τόσο mainstream και casual δεν μπορεί το ίδιο βράδυ (ή οποιοδήποτε βράδυ τέλος πάντων) να μου αποδειχθεί η σούπερ ντούπερ mistress, ενώ στην καθημερινότητά της σφυρίζει αμερικάνικα και κινέζικα ως προς αυτήν της την προτίμηση?

    ΥΓ. Τι σημαίνει η φράση " μου έρχεται ανδράλα"?
     
  6. brenda

    brenda FU very much

    Ανδράλα, εκ του ανδραλίζομαι, ήτοι ζαλίζομαι, τύπου vertigo... 
    Όλα είναι πιθανά, αλλά δεν θα στοιχημάτιζα κιόλας για την κοπέλα στο μπαρ! 
     
  7. AlexanderV

    AlexanderV Contributor


    Ευχαριστώ! 

    Δε θα στοιχημάτιζες ως προς ποιο σκέλος του σεναρίου?
     
  8. brenda

    brenda FU very much

    Σ´αυτό, της σούπερ ντούπερ mistress...
     
  9. AlexanderV

    AlexanderV Contributor


    Να σου πω τη μαύρη αλήθεια, ούτε εγώ θα στοιχημάτιζα (γαμώτο )!
     
  10. daniela100

    daniela100 FREE-DOM

    Ασχετο...και εκτος θεματος, αλλα τα σιγανα ποταμακια να φοβασαι 
     
  11. AlexanderV

    AlexanderV Contributor


    Προσωπικά δεν τα φοβάμαι. Ούτε όταν γνωρίζω ανθρώπους έχω προκατασκευασμένα σχήματα γι' αυτούς μέσα στο κεφάλι μου. Γι' αυτό και μπορώ και τους αφουγκράζομαι την ώρα που μιλάνε... Γι' αυτό και στην ουσία είναι καλοδεχούμενα τα σιγανά ποταμάκια...

    Απλά δε θα στοιχημάτιζα στη στατιστική πιθανότητα (εκτός αν θα με συνέφερε να χάσω το στοίχημα )...