Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Προτάσεις συμπεριφοράς κατά τη διάρκεια S/M play και όχι μόνον

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Janine, στις 12 Απριλίου 2015.

  1. Janine

    Janine Regular Member

    Λοιπόν, εμείς εδώ κάνουμε πλάκα, αλλά τέλος πάντων, ας πούμε και δυο πράματα ουσίας, κακό δεν κάνει.

    Γενικότεροι κανόνες, έτσι όπως τους έμαθα εγώ, κι οι Κυρίαρχοι και οι Tops, ας μας πουν την άποψή τους, αν διαφωνούν. Είναι προσωπικά βιώματα και για να πω την αλήθεια συμφωνώ και θα τα εφαρμόσω, αν ποτέ βρεθώ στη θέση της Top.

    Πρώτον, όταν ο Top (και βάζω μέσα και Dom/mes και Masters/Mistresses) σου δίνει δύο επιλογές και σου λέει να επιλέξεις, επιλέγεις. Δεν είναι εύκολο. Τις περισσότερες φορές αυτό που θέλεις είναι να επιλέξει ο Top. Ειδικά οι υποτακτικοί θέλουμε να επιλέξει ο Top γιατί νομίζουμε ότι η ουσία είναι να του δώσουμε το δικαίωμα της επιλογής κι ότι αυτό σημαίνει υποταγή. Δεν είναι έτσι. Όσο δύσκολο κι αν είναι (κι ένας Θεός ξέρει πόσο δύσκολο είναι μερικές φορές), όταν σου λένε να επιλέξεις, επιλέγεις. Όπως νιώθεις ότι δεν είναι η θέση σου να επιλέξεις όταν δεν σου έχουν πει να επιλέξεις, έτσι πρέπει να καταλάβεις ότι δεν είναι η θέση σου να ΜΗΝ επιλέγεις όταν σου έχουν πει να το κάνεις.

    Κάνεις αυτό που σου λένε (μέσα στα όριά σου πάντα εννοείται) έτσι όπως το λένε, είτε είναι έτσι όπως το σκέφτεσαι είτε όχι. Καταλαβαίνεις τι λέω;

    Οπότε εν προκειμένω, θα σου απαντούσα κάπως έτσι: Σου έκανα μια ερώτηση και περιμένω μιαν απάντηση στην ερώτηση. Ή το ένα ή το άλλο.
    Αν εξακολουθούσες να δίνεις την επιλογή σε μένα, το μόνο που θα κατάφερνες είναι να σου επιβληθούν και τα δύο, για να μάθεις ότι πρέπει να διαλέγεις όταν σου λένε να διαλέξεις.

    Αντιστοίχως, αν σου πω να διαλέξεις ανάμεσα σε δύο επιβραβεύσεις και δεν διαλέξεις, τότε δεν θα λάβεις καμία.

    Δεύτερον, προσωπική άποψη, αλλά κανένας Top που ξέρει τι του γίνεται δεν πρόκειται να ζητήσει ή να δεχτεί πληθυντικό και κεφαλαία σε πρώτη επαφή. Τον πληθυντικό (πρωτοκόλλου όχι ευγενείας εννοείται), για να έχει νόημα πρέπει να τον εννοείς. Για να τον εννοείς πρέπει να είσαι σε ήδη σε σημείο που έχεις μπει σε υποτακτικό mood. Για να μπεις σε υποτακτικό mood πρέπει να περάσει χρόνος. Οι υποτακτικοί τείνουμε να "δοκιμάζουμε" τους Tops, με διάφορους τρόπους. Μόνον ένας Top που θα περάσει τις "δοκιμασίες" μας θα μας κάνει να αποκαλύψουμε την πραγματική υποτακτική ψυχολογία μας κι αυτό δεν είναι εύκολο. Είναι κάτι στο οποίο οφείλουμε το σεβασμό μας. Ποτέ πληθυντικός πρωτοκόλλου και κεφαλαία χωρίς να το νιώθουμε. Είναι ασέβεια για τον Top και είναι ασέβεια και σ΄αυτό που κάνουμε.

    Επίσης, δεν το θέλουν όλοι. Οπότε, αν φτάσεις σε σημείο να θέλεις να το κάνεις, ρωτάς. Μπορώ να σας απευθύνομαι στον πληθυντικό; Μπορώ να σας αποκαλώ Κύριο/Κυρία; Αν το θέλει αυτό ο Top και αντιληφθεί ότι είσαι έτοιμη να το κάνεις, θα σου δώσει να το καταλάβεις με τον τρόπο του και πριν ρωτήσεις. Αν δεν σου έχει δώσει να καταλάβεις ότι θέλει κάτι τέτοιο κι εσύ νιώσεις ότι θέλεις πρωτόκολλο, τότε ρωτάς πρώτα. Ευγενικά.

    Για να σε προλάβω, όχι, αποκλείεται ένας bottom μετά από μια σύντομη διαδικτυακή κουβέντα να φτάσει σε σημείο να το θέλει αυτό, εκτός κι αν βρίσκεται σε υποτακτικό mood ούτως ή άλλως κι απλά ψάχνει κάποιον να το βγάλει. Αλλά εκεί δεν αναφέρεσαι στον Top και απλά τον χρησιμοποιείς, καμία σχέση με, έστω για περιορισμένο χρονικό διάστημα, υποταγή.

    Ξαναλέω, προσωπική άποψη και προσωπικά βιώματα, μπορεί να διαφωνήσει όποιος θέλει, αλλά όχι να το υποτιμήσει σαν πρακτική.

    Οπότε, στο δια ταύτα. Πάμε πάλι. Σε ρωτάω τι από τα δύο διαλέγεις και περιμένω μιαν απάντηση. Χωρίς πληθυντικούς και πρωτόκολλα, δεν είναι η ώρα γι' αυτά (και το μόνο που θα σου προσφέρουν είναι άλλα 20 λεπτά την επόμενη φορά που θα το κάνεις. Επειδή δεν το είπες ειρωνικά τώρα, θα σου τη χαρίσω αυτή τη φορά   )

    @MasterJp I' d feel great pleasure from knowing how to use it. It seems that I would need a masochist too, but I guess I could also make do with inanimate objects. It's for my own pleasure. If I ever learned how to use it, any masochist wanting to play would have to ask first.

    Χρήζει προσοχής και σεβασμού, σίγουρα. Με λήψη όλων των προστατευτικών μέτρων εννοείται. Προσωπικά, θα επέλεγα ειδικά γυαλιά προστασίας και θα αφαιρούσα το καπέλο, lol  

    @Siren_Peisinoe  
     
  2. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    @Janine καταρχην δεν βαριεσαι να γραφεις τοσα πολλα;;;;

    Δευτερον εχω πριβε και με ρωτανε αν ειμαι bi

    Τριτον ασε τα πολλα και λεγε αν θα με ξυλισεις ή οχι

    Τεταρτον αν φερεις μαστιγιο σαν αυτο που ειδα στο βιντεο του MasterJp εγω δεν ερχομαι

    Πεμπτον λεγε πως θες να σε αποκαλω να τελειωνουμε, εχω κι απο αλλου προσφορες πρεπει να διαλεξω τωρα που περναει η μπογια μου 
     
    Last edited: 13 Απριλίου 2015
  3. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Κρίνω το θέμα ως ιδιαίτερα αξιόλογο, κάθε συνεισφορά ευπρόσδεκτη, καθώς και σχόλια επι των προτάσεων εκ μέρους των υ αν το επιθυμούν

    @Janine: a pillow is good for practice.
     
    Last edited: 13 Απριλίου 2015
  4. clarisse

    clarisse Regular Member

    1. Πιστεύω ότι πρέπει σχετικά νωρίς να ζητηθεί η χρήση του πληθυντικού -από το ένα ή το άλλο μέλος της σχέσης. Αν όχι, κάτι δεν πάει καλά (υπάρχουν σπανιότατες εξαιρέσεις που απεχθάνονται την χρήση του πληθυντικού). Η χρήση του πληθυντικού εκφράζει απλώς το γεγονός ότι έχει ήδη μπει η βάση για μία σχέση σεβασμού, αναγνώρισης της (πιθανής) υπεροχής του άλλου.

    2. Πιστεύω ότι η στάση του σώματος είναι πολύ σημαντική. Δεν νοείται sub ή bottom να κάθεται χαλαρά, με ανοιχτά τα πόδια, με το τσιγάρο να κρέμεται από τα χείλη της, σαν να είναι η Μελίνα στο "Ποτέ την Κυριακή". Η στάση του σώματος, όταν γίνεται στάση διάθεσης, στάση μετριοπάθειας, συνήθως συμβαδίζει με την ψυχική διάθεση (και το αντίθετο). Φροντίζουμε λοιπόν να θέσουμε τις βάσεις για μία ενδεχόμενη εμβύθιση στην υποταγή, ζητώντας στάσεις που να ταιριάζουν μ' αυτήν.

    3. Η φωνή της sub/ bottom έχει μεγάλη σημασία. Η απαίτηση να μην μιλάει γρήγορα ή με ψηλούς τόνους, θα βοηθήσει και πάλι το συναίσθημα της υποταγής. Αργή άρθρωση, φωνή βαθιά από το διάφραγμα, παραπέμπει σε ενήλικη συναίνεση, σε γυναίκα με συναίσθηση της προσωπικής της σεξουαλικότητας.

    4. Η αμφίεση είναι εξίσου σημαντική. Καθόλου ρούχα είναι το ιδεώδες για μία sub/bottom. Τι να τα κάνει τα ρούχα; Εκτός αν πρόκειται να τιμωρηθεί, στην οποία περίπτωση θα φορέσει το ρούχο της ντροπής.

    κλπ, κλπ. 
     
  5. Janine

    Janine Regular Member

    Αυτό που έκανες μόλις τώρα, είναι αντίσταση και μάλιστα καραμπινάτη κατά τη γνώμη μου. Οπότε η κουβέντα θα συνεχιζόταν κάπως έτσι:

    Κατ' αρχήν, κοίτα να δεις αν σου κάνει να πάρεις κάτι από αυτά που γράφω κι αν δεν σου κάνει, άστο να πάει, κι άσε το αν βαριέμαι εγώ ή όχι, δεν σε αφορά  

    Δεύτερον, να πεις σε κείνον που σε ρωτάει αν είσαι bi, ότι έχει χάσει όλο το νόημα της κουβέντας από την αρχή μέχρι και τώρα κι ότι θα ήταν καλύτερα να αρχίσει να σκέφτεται με το πάνω κεφάλι, αντί να φαντασιώνεται λεσβιακό bdsm  

    Τρίτον, χωρίς τα "πολλά", το να σε ξυλίσω δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Και μαύρη να σε κάνω, αν δεν μπεις (εσύ κι οποιοσδήποτε bottom με υποτακτικές τάσεις) σε κατάλληλο κλίμα, τίποτα δεν θα καταλάβεις στην πραγματικότητα. Αν μπεις στο κατάλληλο κλίμα και με φτερό να σε χτυπήσω θα χάσεις το μυαλό σου.

    Τέταρτον, φυσικά και δεν θα φέρω μαστίγιο, συζητάμε για το γεγονός ότι θα ήθελα να μάθω πώς να το χρησιμοποιώ, δεν είπα πουθενά ότι θα το χρησιμοποιήσω πάνω σου (ή σε οποιονδήποτε άλλο). Κανένα επικίνδυνο εργαλείο δεν θα χρησιμοποιήσω πάνω σου, ειδικά χωρίς να σε ρωτήσω, και, πίστεψέ με, δεν το χρειάζομαι. Άλλωστε, προτού παίξεις με κάποιον συζητάτε και συμφωνείτε για τα εργαλεία, δεν εμφανίζονται αυτά ξαφνικά. Και μεις δεν έχουμε φτάσει σ' αυτό το σημείο των διαπραγματεύσεων ακόμα  

    Πέμπτον, προφανώς θα μου μιλάς στον ενικό και θα με αποκαλείς όπως με αποκαλείς ήδη, το πρωτόκολλο δεν είναι της παρούσης κι ούτε το χρειάζομαι εγώ. Αν εσύ νιώθεις ότι το χρειάζεσαι, περιμένω να μου πεις τους λόγους και θα το λάβω υπ' όψιν μου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα το δεχτώ αν δεν καταλάβω ότι στην πραγματικότητα το προσωποποιείς σε μένα κι όχι στο φαντασιακό Top που έχεις στο κεφάλι σου. Σου είπα ότι το πρωτόκολλο πρέπει να το σέβονται και οι δύο.

    Επίσης, αν έχεις κι αλλού προτάσεις, ο δρόμος ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα, οι απειλές δεν περνάνε. Και μην εμπιστευτείς ποτέ Top στον οποίο τέτοιου είδους απειλές θα περάσουν. Είναι σημάδι ότι καίγεται να κάνει σεξ κι όχι bdsm. Αν κάπου διαφωνείς ή εντοπίζεις ασυμβατότητα ή φοβάσαι ή ανησυχείς, το εκφράζεις. Με ευγένεια. Δεν απειλείς λέγοντας ότι υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές, γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να κουράσεις τον Top που θα αρχίσει να σκέφτεται ότι δεν είσαι σοβαρή γι' αυτό που κάνεις, ότι βανιλίζεις κι ότι χάνει το χρόνο του. Και θα έχει δίκιο.

    Αν έχεις ανησυχίες επιβάλλεται να τις εκφράσεις και ο Top θα πρέπει να το συζητήσει μαζί σου. Ειλικρίνεια, ειλικρίνεια, ειλικρίνεια. Top που δεν θα δεχτεί την ειλικρίνειά σου και θα σε αποπάρει μην τον εμπιστεύεσαι. Εκφράζεσαι όσο μπορείς ευγενικά κι όχι δουλοπρεπώς.

    Οπότε, αν θέλεις ένα εύκολο και γρήγορο ξυλίκι, σε συμβουλεύω να βρεις μια βανίλα ξεπέτα και να του ζητήσεις να σου σκάσει και 10-20 χαστούκια στον κώλο. Πιο πολλά θα καταφέρεις.

    Αν επιμένεις εδώ, τότε πάμε στα 60 λεπτά corner time και το πρώτο 10λεπτο του δεύτερου 20λεπτου θα επαναλαμβάνεις "ειρωνεύτηκα γιατί νόμιζα ότι με παίρνει, αλλά δεν θα το ξανακάνω".

    Τώρα για το γεγονός ότι απάντησες έτσι όπως απάντησες, θα πρέπει να διαλέξεις είτε 20 λεπτά επιπλέον, οπότε πάμε στη 1 ώρα κι 20 λεπτά corner time, κατά την οποία θα μιλήσεις μόνον το 10λεπτο που είπα παραπάνω, είτε θα μείνω στα 60 λεπτά και θα επαναλαμβάνεις τη φράση όλο το δεύτερο 20λεπτο (κι όχι μόνον το 10λεπτο).

    Αν δεν διαλέξεις πάλι, θα επιβληθούν και τα δύο, άρα 1 ώρα και 20 corner time και όλο το δεύτερο 20λεπτο επαναλαμβάνεις τη φράση.

    Αν αποφασίσεις να συνεχίσουμε, επίσης, επειδή βλέπω πολύ corner time σ' αυτή τη σκηνή, περιμένω να μου πεις πώς τα πας με την ορθοστασία και θα σου πω σε ποια σημεία θα μπορείς να κάνεις σημειωτόν και - αν δω ότι χρειάζεται - να καθίσεις γονατιστή ή οκλαδόν στο πάτωμα.


    Να έχεις υπ' όψιν σου ότι αν αυτή η κουβέντα ίσχυε κι αν πράγματι διαπραγματευόμασταν σκηνή, κι αποφάσιζες να προχωρήσεις, τότε την τιμωρία που μάζεψες δεν θα τη γλίτωνες. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο σε σχέση αλλά και σε σκηνή T/b, από το να μην επιβάλει ο Top την τιμωρία που έταξε. Για πάρα πολλούς λόγους. Φαίνεται ασυνεπής, τσαπατσούλης, εύκολα χειραγωγήσιμος. Ο bottom λαμβάνει το μήνυμα ότι ο Top δεν έχει στην πραγματικότητα τη διάθεση να ασχοληθεί μαζί του κι ότι δεν κάνει ό,τι λέει, οπότε χάνεται η βάση της εμπιστοσύνης του, ακόμη κι αν πιστεύει, αφελώς, ότι τη γλίτωσε και χαίρεται. Αφελής η χαρά του γιατί ενδόμυχα πιστεύει ότι όπως ο Top αθέτησε το λόγο του για την τιμωρία, έτσι μπορεί να την αθετήσει και για τα συμφωνηθέντα για τη σκηνή.

    Είπα και πιο πάνω, αν είναι μόνο για το ξύλο, καλύτερα βανίλα. Το bdsm θέλει συνέπεια.

    Την τιμωρία θα έπρεπε να τη δεχτείς αγόγγυστα, όσο είναι δυνατό. Δεν γίνεσαι bottom αν δεν μάθεις να αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου. Και πίστεψέ με, θα καταλήξει να σου αρέσει, ακόμα κι αν δεν απολαύσεις την τιμωρία per se. Γιατί δεν θα την απολαύσεις. Αλλά θα σου αρέσει.

    Τέλος, οι τιμωρίες πρέπει να είναι αναλογικές της πράξης, πρέπει να είναι εύκολα εφαρμόσιμες (αλλιώς κινδυνεύουμε να μην τις εφαρμόσουμε με τις παραπάνω συνέπειες) και καλό είναι να ανακοινώνονται πριν από την πράξη. Αν κάνεις αυτό (ή αν ξανακάνεις αυτό) τότε θα γίνει αυτό. Δεν συμβαίνει πάντα αυτό, ειδικά σε σχέσεις, αλλά καλό είναι και εκεί να υπάρχει μια σαφήνεια, γιατί ο υποτακτικός λειτουργεί καλύτερα όταν έχει ξεκάθαρες εντολές και συνέπειες για τυχόν παραβίαση των εντολών.

    Disclaimer: Δεν διαπραγματευόμαστε αυτή τη στιγμή κάτι με την @Ice and fire , αλλά από ένα αστείο ξεκίνησε μια κουβέντα που ίσως έχει να προσφέρει κάτι. Προς χάριν της άσκησης αυτής, λοιπόν, θα περιμένω την @Ice and fire να απαντήσει, σαν να διαπραγματευόμασταν σοβαρά. Για τους θερμοκέφαλους, υπάρχουν και τα πορνογραφικά sites που πολύ πιο εύκολα θα βρουν "δράση". Μην ρωτάτε την κοπέλα αν είναι bi, εκτίθεστε.
     
  6. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Επειδη νυσταζω, το διαβαζω ολο αυριο και σου απανταω  
    Και μονο που το ειδα με επιασε πονοκεφαλος  
    Αι καληνυχτα και τα λεμε  
     
  7. Janine

    Janine Regular Member

    Τι να σου κάνω που το κάνανε και ξεχωριστό νήμα, ο @MasterJp ευθύνεται, αυτό είναι σαν την εικονική δίκη ένα πράγμα, εικονική διαπραγμάτευση, lol  

    Διάβασέ το να απαντήσεις, δεν είναι δύσκολο, ή συνεχίζεις τις διαπραγματεύσεις ή σταματάς. Αν συνεχίσεις κονόμησες το 60λεπτο και 10λεπτα επανάληψη της φράσης σίγουρα. Και πρέπει πάλι να διαλέξεις ανάμεσα σε δύο άλλες τιμωρίες. Αν δεν διαλέξεις θα σου επιβληθούν και οι δύο.

    Σου υπενθυμίζω αυτό που σου είπα στο άλλο νήμα, αλλά δεν πρόσεξες, ότι αν είσαι καλό κορίτσι τότε θα έχεις 10 ξυλιές τη φορά. (Προφανώς γιατί το spanking είναι κάτι που σου αρέσει).

    Άντε, καλή σου νύχτα  


    Επαναλαμβάνω για όλους, ότι αυτά που λέω δεν είναι ευαγγέλιο, και φυσικά μπορεί κάποιος να διαφωνήσει. Είναι προσωπική άποψη και προσωπικά βιώματα και η εκπαίδευση που έχω λάβει εγώ. Τυχαίνει να συμφωνώ με αυτήν την εκπαίδευση και είναι πράγματα που θα εφάρμοζα αν αναλάμβανα ποτέ Top. Είναι επίσης πράγματα που θεωρώ ότι πρέπει να έχει στο νου του ένας bottom που διαπραγματεύεται σκηνή ή σχέση. Βέβαια, καθένας πορεύεται όπως νομίζει  
     
  8. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor

    @Janine , αν ηθελα να γινω Κ , θα ηθελα να γινεις ο μεντορας μου σε θεματα συμπεριφορας!!!
     
  9. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    @jasmin sg : δηλώνοντας προκαταβολικά πως δεν υπονοώ τίποτε, τα όσα έγραψε η @Janine δεν είναι πρότυπο μόνον Κυριαρχικής συμπεριφοράς, τα βρίσκω ιδιαίτερα χρήσιμα σαν road map και για τις δύο πλευρές.

    Ιδιαίτερα χρήσιμο θεωρώ θα ήταν να υπάρχουν αντίστοιχες προτάσεις / προσωπικές προτιμήσεις και από άλλα Κ καθώς, όπως προανέφερα, σκέψεις επ' αυτών και από όποιο υ θα το επιθυμούσε.
     
  10. Janine

    Janine Regular Member

    The pillow is easy to find. I also need a whip, an open space and, most important of all, a knowledgeable teacher to teach me. I really doubt that I could learn to use the single-tail whip all by myself...
     
  11. Siren_Peisinoe

    Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.


    Συμφωνώ μαζί σου αγαπητή!
    Έχω να προσθέσω πως απο την μεριά μου , ένας/μια bottom/sub θα μου φανεί αχάριστος/η και πως δεν δραττει την ευκαιρία που του/της δίνεται με το να επιλεξει. Για κάποιο λογο νιώθω πως υπάρχει μια διάθεση παιχνιδιού ππυ δεν αρμόζει όταν μιλάω σοβαρά και το έχω κανει ξεκάθαρο πως ρωταω σοβαρά.
    Δεν έχουμε αρχίσει καλά δηλαδή.

    Κατόπιν , εφόσον γίνει μια σύσταση αν η συμπεριφορά συνεχιστεί για μένα είναι τόσο ενοχλητικό που πιθανόν να διέκοπτα και την επαφη με το άτομο.
    Νιώθω οτι θα χάσω τον χρόνο μου.

    Η μονη πιθανότητα να κάνω πίσω και να δώσω δεύτερη και τριτη ευκαιρία θα είναι μονο με παντελώς άπειρο άτομο, οπου και χρειάζεται μια κάποια ανοχή.
    Συμπαθω τον κανόνα των τριών ειτε είναι ευκαιρίες ειτε επιλογές ειτε τιμωρίες.
    Επίσης, θα υπάρξουν στιγμές που δε θα έχει επιλογές αν και θα δωθεί η εντύπωση πως έχει, για αυτό καλυτερα λοιπόν να χαρεί την δυνατότητα επιλογής όσο την έχει ακόμη.
    Θα επανελθω στο θέμα. Πολύ ενδιαφερον @Janine το μπράβο για την πρωτοβουλία σου είναι φτωχό θαρρώ.
     
  12. Janine

    Janine Regular Member

    @Siren_Peisinoe Ξεχωριστό νήμα το έκανε ο @MasterJp , εγώ το μόνο που έκανα ήταν να σχολιάσω κάποια πράγματα πάνω στο αστείο που κάναμε με την @Ice and fire .

    Τώρα κατά τα λοιπά, ως παθούσα, έχω να πω ότι, επειδή το να δίνουμε τις επιλογές στον Top είναι η φυσική μας ροπή, το να επιλέξουμε είναι εξαιρετικά δύσκολο. Εγώ ακόμα έχω προβλήματα, έχει τύχει να χάσω επιβραβεύσεις έτσι, έχω τιμωρηθεί κι από πάνω... Φρίκη  

    Αν είναι να είσαι τόσο αυστηρή, μήπως θα ήταν καλύτερο να ξεκαθαρίζεις ότι αυτό σε ενοχλεί τόσο πολύ; Μερικές φορές γίνεται κι αυθόρμητα από τον υποτακτικό, αν είσαι στη διάρκεια σκηνής. Αυτό που λέει η Ice and Fire ότι "δεν θέλω να έχω επιλογές" είναι το αυθόρμητο. Για να επιλέξεις σε σκηνή, μπορεί να χρειάζεται εκπαίδευση. Επίσης, είναι πιθανό, ειδικά αν είναι αρχάριος ο bottom να το λέει, επειδή νομίζει ότι αυτό θα σε ευχαριστήσει, χωρίς να καταλαβαίνει ότι εσύ απογοητεύεσαι και για ποιο λόγο.

    Ως προς το "να χαρεί την δυνατότητα επιλογής όσο την έχει ακόμη" είναι τόσο, μα τόσο μεγάλη αλήθεια αυτό  

    Θα ήθελα πολύ να ακούσω κι άλλες απόψεις σου πάνω στο θέμα  

    @clarisse Ως προς τον πληθυντικό, φαντάζομαι εξαρτάται. Προσωπικά, ήμουν πολύ αρνητική στην αρχή στη σκέψη και μόνο, μου φαινόταν γελοίο. Μου πήρε πολύ χρόνο για να μου βγει, αλλά όταν έγινε ήταν λες και κυριολεκτικά τον είχε αποσπάσει, ήταν σαν ανάγκη να το γυρίσω στον πληθυντικό. Δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω σε πιθανή υπεροχή, γιατί δεν το νιώθω τότε. Θα πρέπει να είναι αναγνωρισμένη η υπεροχή. Αλλά καταλαβαίνω ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μπεις στο κλίμα, ειδικά αν το έχει ανάγκη ο bottom για να μπει στο κλίμα.

    Για το mood καλό είναι και το να μην απαντάς με "ναι" ή "εντάξει", αλλά με "μάλιστα".

    Ως προς τα ρούχα, να προσθέσω ότι απ' όσο έχω καταλάβει στις πρώτες επαφές (και πολλοί και στη συνέχεια) οι περισσότεροι Κ δεν θέλουν πολύ προκλητικό ντύσιμο. Αν δεν έχουν δώσει σαφείς οδηγίες (εφόσον το ντύσιμο είναι τομέας μεταβίβασης ελέγχου ή παιχνιδιού), τότε σε πρώτη επαφή θα πρότεινα κάτι απλό και κομψό, όχι αβυσσαλέα ντεκολτέ, όχι υπερβολικά μίνι, βάψιμο αλλά όχι έντονο, τακούνια αλλά να μπορείτε να τα περπατήσετε.

    Συμφωνώ με τα υπόλοιπα, αλλά να βγαίνουν αυθεντικά. Αν δεν βγαίνουν αυθεντικά, ας κρατήσουμε την ευγένεια και τα υπόλοιπα βλέπουμε. Καλύτερα να τον βρίσεις, παρά να θεωρήσει ότι το παίζεις δήθεν. Και το λέω μετά λόγου γνώσεως, διότι έχει τύχει και να βρίσω Κ σε πρώτη επαφή. Παραδόξως, δεν τον πτόησε αυτό  

    Γραφείο συνοικεσίων θα ανοίξουμε στο τέλος, lol