Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πως έχασα δέκα κιλά σε ένα μήνα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος trterterterterter, στις 7 Σεπτεμβρίου 2018.

  1. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Τα έψαξα και όχι μόνο και συμφωνώ.

    Πριν χρόνια υπηρξα εγω η υπερβαρη των 155 κγ. Έχω ξεφορτωθει μέχρι στιγμής 74 κιλα. Για μένα ήταν τεράστιος αγώνας, κόντεψα να πεθάνω, κανείς δεν πίστευε πως δεν έτρωγα πρωι βραδυ και το μεταβολικό σύνδρομο έμεινε αδιάγνωστο, ενώ περιτριγυρίζομαι από γιατρούς. Είχα δοκιμάσει ότι υπήρχε στην αγορά, κάθε δίαιτα, μέθοδο, άσκηση. Μελετούσα και εφόσον υπήρχαν οι βάσεις, έκανα Master in Health & Nutrition, όχι γιατί είχα αποφασίσει να αφήσω την Αρχιτεκτονική, αλλά γιατί δεν πίστευα κανέναν, ο καθένας το μακρύ και το κοντό του, μου φόρτωσαν μια χούφτα χάπια και μου είπαν κλείσε το στόμα σου, όταν ακριβώς το κλείσιμο του στοματος για πολλες ωρες, σε συνδυασμό με τα λάιτ -δημιούργησαν το πρόβλημα της αντίστασης στην ινσουλίνη και στην συνέχεια στον διαβήτη τυπου Β.

    Το τι ζυγιζεις στην ζυγαριά, δεν ειναι ικανοποιητικη μέτρηση, γιατί μπορεί να ζυγιζω 65 στα 20 και 65 στα 70 αλλα η σχεση οστικής/μυικης μαζας/ λίπους πολύ διαφορετική.
    Αλλιώς επεξεργάζεται ο οργανισμός τις θερμιδες απο προιοντα που αναγνωριζει ως τροφες και αλλιως τα επεξεργασμένα, food like products.
    Και έρχεται και το Νομπελ Ιατρικης του 2017 και μας λέει, πως ακόμα και η ώρα που τρώμε έχει σημασία και για κιρκαδιους ρυθμους με τους αποσυντονισμούς τους....

    Εμένα με χαλάει για ακόμα ένα λόγο αυτή η ασχολία με θερμίδες. Προωθεί μη υγιή αλλά εμμονική σχέση με το φαγητο. Και προτιμώ να αυξήσω τις καύσεις μου για να μπορώ να απολαμβάνω με μέτρο τα πάντα, αντί σε έναν καταστερημένο από θρεπτικα συστατικα οργανισμό, να στερήσω κι άλλα. Για χάρη του νουμερου στην ζυγαριά να μετατρεψω την ωρα του φαγητου, απο απολαυση σε κατεργο. Για να τιμωρησω τον κακο εαυτο που παχυνε, κι αρχιζουν φαυλοι κυκλοι. Αυτή η αντίληψη ότι αν δεν υποφερεις κι αν δεν πεινασεις κι αν δεν μετρησεις αμαρτιες δεν μπορεις να εχεις αποτελεσμα.

    Για μένα μία είναι η πρώτη κίνηση που οφείλει να κάνει εκείνος που θέλει να γίνει ή να παραμείνει υγιής είναι να μάθει να τρώει ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΑ και 5 βασικα πραματα για το τι χρειαζεται επι καθημερινης βασεως το κυτταρο του, αν το είναι τον ενδιαφέρει περισσότερο απ το φαίνεσθαι.

    Κι αυτές οι υπεραπλουστεύσεις μπορούν να κάνουν κακό επειδή προβάλλουν παλιες αντιληψεις, ημιμάθεια των δήθεν ειδικών, προωθηση συμφεροντων απο τους τομεις που εφαπτονται και αμάθεια των ασθενών τους που αντί να αναλάβουν την ευθύνη της σκέψης και απαραίτητης γνωσης για την υγεία την δικια τους, τρεχουν να βρουν την μαγική εκεινη συνταγη, εκείνο το θαυμα, που απο 150 κιλα θα τους φερει με την μια στα 57.

    Δεν υπαρχουν θαυματα. Δεν υπαρχουν μαγικες συνταγες, Υπαρχει υπομονη, επιμονή και συνέχεια και αλλαγή όλων εκείνων των συνηθειών και των θεματων υγειας ή ψυχολογίας που οδήγησαν στην ασθενεια της παχυσαρκίας.

    Δεν φταίει ο ασθενής. Αλλά ευθύνη φέρει 100%. Και αν συνεχισει να εχει συναισθηματικη σχεση με την τροφη του, θα υποφερει χωρις οι οδυνες να επιφερουν τα αναλογα αποτελεσματα. Οσο νιώθει ενοχες, χαρα, λύπη, όταν καταπίνει με κάθε μπουκιά συναισθηματα, καμία μέτρηση θερμιδων και καμια διατροφη ή μεθοδος δεν μπορει να ειναι απο μονα τους επαρκη.
     
  2. elfcat

    elfcat . Contributor

  3. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor

    like . Για ολο το ποστ ,αλλά ειδικά αυτή η φράση τα λέει όλα !
     
  4. Ας μου πει κάποιος υπεύθυνα , γυναίκα 35 ετών ύψους 1.57 και βάρους 54 κιλών πόσες σοκολάτες πρέπει να τρώει την ήμερα?
     
  5. dina

    dina Σκλαβα της Brt Contributor

    Για να αδυνατίσει,να μείνει στα ίδια κιλά ή να παχύνει;
     
  6. Να αδύνατισει
     
  7. dina

    dina Σκλαβα της Brt Contributor

    fx=[(1.57÷35)×54/3.14]×0,069

    Τόσες!
     
  8. να κάψω εγώ όλα τα εναπομείναντα εγκεφαλικά μου κύτταρα για να κάνω τέτοιους ακατανόητους υπολογισμούς ?.με θες νεκρή μωρή ?λέγε!
     
  9. dina

    dina Σκλαβα της Brt Contributor

    Εγώ φταίω που έκατσα και έφτιαξα ολόκληρη συνάρτηση μόνο και μόνο για να σε βοηθήσω.
    Και δε σου έβαλα μέσα και άγνωστο χ,ψ κτλ
    Με πλήγωσες  
     
  10. Εδώ δέν βάζουμε γνωστούς μέσα με πλήρες ονοματεπώνυμο θα βάλουμε αγνώστους με αρχικά μόνο ..ελα Παναΐαμ