Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πως επιλέγετε τι θα βάλετε ως στάτους στο προφίλ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος lara, στις 22 Μαϊου 2006.

  1. adelina

    adelina Regular Member

    γιατι τοσο πολλα ατομα εδω ταυτιζουν την υπαρξη γενικων εννοιων βασισμενες σε ξεκαθαρους ορισμους μιας κατευθυνσης με ταμπελες?

    Νομιζω πως μονο τα ατομα εκεινα που δεν νιωθουν την αναγκη να αντιδρουν στα παντα, για χαρη της αντιδρασης, προσπαθωντας να ξεχωρισουν απο τη μαζα μεσα απο την αντιδραση τους αυτη και φτασουν να νιωσουν την αναγκη μιας κοινοτητας με κοινη γλωσσα οπως αναφερθηκε σε πολλα αλλα post, για την επικοινωνια τους, μπορει να δημιουργηθει κοινοτητα.

    κανεις δεν ειναι κατι και εκει σταματα η εξελιξη. ειμαι ιδιοκτησια, σκλαβα, τι σημαινει αυτο? επειδη ξερω καλα τι ειμαι σημαινει πως ειμαι ταμπελωμενη και σταματαω να εξελισσομαι, να "γινομαι" διαρκως? Δεν θεωρω ταμπελα το σκλαβα, οπως δεν θεωρω ταμπελα το ανθρωπος.
     
  2. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Τόσο απλά...
     
  3. gaby

    gaby Guest

    Πολύ ωραία όλα αυτά που ειπώθηκαν στο πληρωμένη "σκλαβιά" ποστ #64.

    Μόνο που δεν είμαι καθόλου βέβαιη ότι ο φορέας αυτής της άποψης μπορεί βάσιμα να αυτοπροσδιορίζεται σε τρίτους ως σκλάβος.

    Ίσως αν άλλαζες το στάτους σου σε male sub έστω ή καλύτερα σε male bottom - male perv;
     
  4. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    θα μου επιτρεψεις αγαπητη tender_lilly να κανω λιγο τον δικηγορο του διαβαλου . Αυτο σημαινει οτι δεν ειμαι ευθεως υπερ , αυτου που θα πω , θα ηθελα να νατλησω ομως καποιες αποψεις απο τις απαντησεις ....
    Βαση των οσων απαντησες στον φουτσλεηβ .... θα μπορουσα να σκεφτω εγω οτι θα μου αρεσε να παρακαλουθησει μια υποτακτικη την τριλογια απο τα σαγονια του καρχαρια .. και μετα να μου προσφερει ενα ενδοθαλασσιο στριπτηζ στην μεση του Αιγαιου με 900 μετρα βαθος κατω απο τα ποδια της .... Αν και ουσιαστηκα αυτο θα ηταν ακινδυνο ... πολλες που δηλωνουν υποτακτικες δεν θα το τολμουσαν .... αυτο θα τους αφαιρουσε τον υποτακτικο τους χαρακτηρα ή θα τον αλλαζε σε bottom ή perv ? .......
     
  5. sklava_epi8ymiwn

    sklava_epi8ymiwn Regular Member

    Έχοντας παρακολουθήσει την κουβέντα περί στάτους θα έλεγα οτι το παράδειγμα σου isnogood δεν είναι και το πλέον εύστοχο. Μάλλον το οτι κάποιος δεν επιθυμεί και πόσο μάλλον βλέπει γελοίο για τον εαυτό του το να είναι σε μια 24/7 σχέση Μ/s κάνει την αγαπητή tender lilly να προτίνει την αλλαγή στατους. Στο κάτω κάτω έχω την αίσθηση οτι κάτι τέτοιο θα έκανε πολύ πιο απλή την όποια αναζήτηση του συγκεκριμένου μέλους.....
     
  6. gaby

    gaby Guest

    θα μου επιτρέψεις αγαπητέ isnogood να σε παραπέμψω σ ένα κλασσικό κείμενο του χώρου, Τα 9 επίπεδα υποταγής, θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τί εννοώ.

    Ο σκλάβος θεωρείται σκλάβος από τη στιγμή που είναι χρονικά και τοπικά διαθέσιμος για την ικανοποίηση, εξυπηρέτηση, εκτόνωση του Κυρίαρχου, με σχετικά προωθημένα όρια σε πολλές πρακτικές BDSM. Και το 24/7 ή έστω ο πόθος για 24/7 είναι σταθερό χαρακτηριστικό του σκλάβου, δεν μπορεί κάποιος να δηλώνει σκλάβος και να ξεκαθαρίζει ότι απορρίπτει ιδεολογικά το 24/7, είναι σα να λέω ότι είμαι femsub και να ξεκαθαρίζω ότι δεν ανέχομαι να μου λέει ο Κύριός μου τί θα κάνω για να τον ικανοποιήσω ερωτικά αλλά θέλω να με ικανοποιεί αυτός και μετά βλέπουμε   ...

    Αν είχες μία υποτακτική και ήθελες να κάνεις αυτή τη σκηνή (σαγόνια καρχαρία και μετά υποθαλάσσιο σεξ) θα της την είχες περιγράψει και προετοιμάσει για κάτι τέτοιο ή θα της την είχες προσφέρει ως πειθαρχία για να ξεπεράσει κάποιες φοβίες που την έκαναν να μη μπορεί να αποδόσει ως υποτακτική, πάλι αφού καπως θα την είχες προετοιμάσει και εφόσον θα είχες πολλούς και βάσιμους λόγους να πιστεύεις ότι αυτός θα ήταν ο καλύτερος τρόπος για να ξεπεράσει τους φόβους της μία υποτακτική της οποίας την ευθύνη θα είχες εσύ τουλάχιστον στο θέμα αυτό και για την ώρα εκείνη.

    Τότε η υποτακτική θα τη δεχόταν φυσιολογικά τη σκηνή αυτή και θα σε ευχαριστούσε στο τέλος της γι αυτήν, αλλιώς, προς το παρόν τουλάχιστον ή θα ήταν σε πολύ αρχικό στάδιο και ανώριμη ακόμα για να εκφράσει υποταγή όπως και αυτή θα ήθελε, ή αυτό που πρότεινες θα ήταν έξω από τα όριά της και θα στο είχε πει ως όφειλε και θα όφειλες να το δεχτείς, ή ίσως δε θα ήταν υποτακτική.
     
  7. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Το bottom ή το perv, δεν είναι χαρακτήρες.

    Στο αντίστοιχο ποστ της Miss Phaedra https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/showthread.php?t=5071
    ξεκαθαρίζονται οι όροι νομίζω.
     
  8. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    ...δεν μπορεί κάποιος να δηλώνει σκλάβος και να ξεκαθαρίζει ότι απορρίπτει ιδεολογικά το 24/7 ...

    σωστο (αν συμβαινει κατι τετοιο) ..... αλλα δεν σημαινει οτι σε περιπτωσεις οπου δεν υπαρχει ο καταλληλος ρυθμος ζωης που να μπορει να αποδωσει μια σχεση 24/7 (ή για οποιονδηποτε αλλο λογο) , δεν υφισταται υποτακτικη ταυτοτητα .....

    εφοσον λοιπον tender_lillly υπαρχει η προυποθεση .... χρονου (διαθεσιμοτητα και αποδοχη του 24/7) ... αρα μιλαμε και για καποια μορφη σχεσης ... σωστα ?....


    Το bottom ή το perv, δεν είναι χαρακτήρες.
    εδω lara με μπερδευεις τωρα ...... αν ο Χ στα ερωτικα του παιχνιδια , επιθυμει την ουρολαγνεια , δεν ειναι στοιχειο του χαρακτηρα του , που τον τοποθετει στους Perv (να δηλωσω οτι δεν συμφωνω με τον χαρακτηρισμο Perv..) ? ......
     
  9. gaby

    gaby Guest

    Αν δεις τα 9 επίπεδα υποταγής σκλάβος είναι και αυτός που θεωρεί τον εαυτό του μόνιμα ως ιδιοκτησία του Κυρίου του και μόνιμα ελεγχόμενο παρόλο που ενδέχεται να είναι στη διάθεση του Κυρίου του στον ελεύθερο χρόνο του. Αυτό είναι το επίπεδο 7 από κει και πέρα θεωρείται κάποιος σκλάβος και ας μη ζει 24/7 με την στενή έννοια.

    Υποτακτική ταυτότητα ασφαλώς και μπορεί να υφίσταται χωρίς να είναι κάποιος σκλάβος και χωρίς να επιθυμεί ή να βιώνει το 24/7.

    Αν μιλάμε για κάποια μορφή σχέσης... στα 9 επίπεδα υποταγής η κατηγοριοποίηση γίνεται με βάση τις ενδείξεις που παρέχει το είδος της σχέσης που βιώνουν οι σκλάβοι.

    Και για να πει κάποιος βάσιμα ότι είναι σκλάβος, προσωπικά θα προσδοκούσα ότι έχει βιώματα που του επιτρέπουν να δηλώνει σκλάβος. Δηλαδή, ότι καποτε είχε μία σχέση όπου υπηρετούσε, έδινε αυτόματα προτεραιότητα στις ανάγκες και τα θέλω του Κυρίου του, δεχόταν και έκανε S/M και μάλιστα για τα καλά, ήταν ελεγχόμενος, έχει πειθαρχηθεί, έχει τιμωρηθεί, με την M/s σημασία όλα αυτά.

    Έστω, στην πράξη να αυτοπροσδιορίζεται σ ένα φόρουμ απόψεων και γνωριμιών ως σκλάβος κάποιος που απλά γνωρίζει τί σημαίνει να είναι σκλάβος και είναι διατεθειμένος να προσπαθήσει στην πράξη και θα ήθελε πολύ να έχει μία σχέση όπου να είναι και να νιώθει ιδιοκτησία ενός Κυρίαρχου με όλο το B/D + D/s + S/M που αυτό μπορεί να συνεπάγεται ή ενίοτε και τη στέρηση αυτού.

    Αλλά όταν ούτε καν αυτό δεν ισχύει;
     
  10. crystal angel

    crystal angel Contributor

    ....................................
     
  11. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    ισως τελικα "η ταμπελα" να εξυπηρετει την προσεγγιση .... ειτε ρεαλιστικη , συγκεκριμενη και σαφεστατη ... ειτε αφηνοντας τον αλλο να περασει παγιδες-τεστ με σκοπο την αναδειξη της χημειας (εαν αυτη υπαρχει) ...
     
  12. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Αναρωτιέμαι αν διάβασες τους λόγους που κάποιοι επιμένουμε να μιλάμε για βασικούς ορισμούς και απλά διαφωνείς με τις τεκμηριωμένες απόψεις όσων διαφωνούν, ή αν απλά λες μια άποψη γενική διαβάζοντας τον τίτλο.

    Γιατί αν διάβαζες τους λόγους, όχι μόνο εδώ αλλά και σε αρκετά αλλα ποστ, δεν θα αναρωτιόσουν μάλλον γιατί κάποιοι ενοχλούνται μια και επεξηγουν τους λογους, όχι που ενοχλούνται, αλλά που πιστεύουν στην δημιουργία μιας κοινότητας με κοινό κώδικα επικοινωνίας τουλάχιστο στα βασικά.
    Αν απλά βαριέσαι να τους βρεις, πες μου και θα είναι χαρά μου να τους επαναλάβω και εδώ  
     
    Last edited: 8 Αυγούστου 2006