Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πως μυήθηκα /Cuckolding story

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Giorgos1222, στις 21 Αυγούστου 2018.

  1. Giorgos1222

    Giorgos1222 New Member

    Καλησπέρα. Είμαι νέο μέλος και επειδή δεν είμαι καλός με τις ¨χαιρετούρες¨ αποφάσισα να ποστάρω εδώ για πρώτη φορά και όχι στη στήλη Introduce yourself.

    Όταν ήμουν δεκαέξι δεν είχα ιδέα για τον φετιχισμό. Όταν άκουγα την λέξη , το μόνο που μου ερχόταν στο μυαλό ήταν άσχημες γυναίκες με μαύρα κραγιόν (για κάποιο λόγο ήταν άσχημες-????-) που φορώντας λατέξ έδερναν άντρες σε μπουντρούμια. Δεν πίστευα καν ότι υπάρχει απόλαυση από οποιαδήποτε πλευρά και συνδύαζα τις λέξεις μαζοχιστής/σαδιστής με την λέξη ανώμαλος. Ήμουν αδαής, ήξερα τόσα, όσα… κι όμως σχημάτιζα άποψη και ξεστόμιζα επίθετα.

    Εκείνο το καλοκαίρι τα έφτιαξα με μια κοπέλα της ηλικίας μου, η οποία ήταν ο πρώτος μου έρωτας, ο σχολικός, ξέρετε ποιος… Ήμασταν αχώριστοι, χρησιμοποιούσαμε εφηβικές εκφράσεις π.χ. ¨για πάντα¨ και πετούσαμε και οι δύο σε συννεφάκια. Ωραίες εποχές. Η σχέση μας είχε γεύση παγωτό βανίλια και καθόλου δεν με χαλούσε, αφού δεν γνώριζα και κάτι άλλο εκείνη την εποχή. Τα πάντα γίνονταν όπως ¨έπρεπε¨ να γίνουν, όχι μόνο στο σεξ αλλά και σε καθημερινά πράγματα. Ίσως, ομολογώ και με έναν τρόπο βασισμένο στα (ναι, θα το πω) μισογύνικα στερεότυπα της δυτικής ΤΣΟΝΤΑΣ. Το μόνο ίσως, που έκανε την διαφορά ήταν η άπειρη λαγνεία και συμπάθεια μου για τα γυναικεία πόδια, και ιδιαίτερα για τα πόδια της Σ. Μου άρεσαν όπως άλλα σημεία του σώματος της, ίσως και περισσότερο όμως θυμάμαι χαρακτηριστικά ένα πράγμα: ότι κι αν έκανα σωματικά (να τα φιλήσω λόγου χάρη) ποτέ δεν ήταν αρκετό. Ποτέ δεν ένιωθα ολοκλήρωση, δεν έβρισκα ένα τρόπο να τα ευχαριστηθώ.

    Η σχέση μας πήγαινε καλά για τρία χρόνια. Είχε τα πάνω και τα κάτω της αλλά ήμουν οκ. Ώσπου, ένα βραδύ με πολύ κλάμα και δραματικές σκηνές βγαλμένες από σίριαλ μου αποκάλυψε ότι με είχε απατήσει. Το γιατί συνέβη και γιατί συνέχισα να είμαι μαζί της μετά από αυτό είναι μια άλλη ιστορία που δεν έχει σχέση με το θέμα και δεν χωράει στο ήδη μακροσκελές ποστ. Απαντώ όμως σε όποιον τύχει να αναρωτηθεί.

    Ήμουν συντετριμμένος. Καταρχάς δεν το περίμενα. Ήρθε σαν σεισμός να με γκρεμίσει. Η περίοδος μετά το μαντάτο θύμιζε μεγάλη βδομάδα. Έμοιαζα με σκύλο σε κατάθλιψη, δεν έτρωγα, δεν κοιμόμουν , δεν μιλούσα! Τουλάχιστον αν με έβλεπες ήθελες να με χαϊδέψεις. Μέσα στο μικρό μυαλό μου (που δεν είχε βιώσει αληθινές ανθρώπινες τραγωδίες) πίστευα ότι η ζωή μου είχε τελειώσει, δεν μπορούσα να αισθανθώ χαρά για πολύ καιρό. Ναι, ήταν τόσο άσχημα. Η Σ από την άλλη δεν δεχόταν τον χωρισμό. Τα δάκρυα έπεφταν κορόμηλα, μου έλεγε σε κάθε ευκαιρία την δικαιολογία της και μου χτυπούσε συνέχεια το γεγονός ότι μου το είχε πει η ίδια. Όντας σε μια κατάσταση κόμματος και μην μπορώντας να σκεφτώ από το μοιρολόι απλά το άφηνα φλου.

    Το παράξενο ήταν και το σεξουαλικό κομμάτι που είχε χαλάσει εντελώς. Δεν είχα καμία όρεξη, όχι μόνο μαζί της αλλά γενικά. Κάθε φορά που φανταζόμουν ή έβλεπα πράγματα η σκέψη μου πήγαινε στην –αισχρή- πράξη της. Κάθε φορά που έβλεπα στοματικό , έβλεπα αυτήν αντί για την εκάστοτε πορνοστάρ. Αντί για ερεθισμό λάμβανα μια μαχαιριά απευθείας, να εδώ, στην καρδιά. Όταν βρισκόμασταν γινόμουν κυκλοθυμικός, τη μια ήμουν στεναχωρημένος στην αγκαλιά της και δεχόμουν τις δικαιολογίες της και την άλλη ωρυόμουν και έβριζα! Εν τέλει την δέχθηκα ξανά αλλά θυμάμαι πολύ καθαρά το τεράστιο πρόβλημα στύσης και απόδοσής μου.

    Τώρα, τρία πράγματα πιστεύω πως έπαιξαν σημαντικό ρόλο για την αλλαγή στην σεξουαλική μου ζωή. Το γεγονός ότι ήθελα να μάθω τα πάντα για την πράξη της απιστίας, ο πολύ δυναμικός χαρακτήρας της (πράγμα που δεν ανέφερα μέχρι τώρα) και το πορνό.

    Το γεγονός ότι ήθελα να μάθω τα πάντα για την πράξη την έκανε να αναρωτιέται γιατί ήθελα να ξύσω πληγές. Ήταν σχετικά απλό βέβαια. Ήθελα να μου τα εξιστορήσει μια και καλή, χωρίς γενικολογίες και ασάφειες γιατί χωρίς τις λεπτομέρειες εγώ βασανιζόμουν. Κάθε φορά το φανταζόμουν αλλιώς, κάθε φορά ειπώνονταν διαφορετικές λέξεις και γίνονταν διαφορετικά πράγματα έτσι ώστε η πράξη έμοιαζε να έχει γίνει εκατό φορές στο παρελθόν και όχι μία. Έτσι την κάθισα μια μέρα απέναντί μου και την έπεισα να μου τα πει όλα με ακρίβεια. Η μέρα αυτή βέβαια, τυχαία η όχι ήταν αφού είχα πάρει μερικά ερεθίσματα από μία συγκεκριμένη κατηγορία πορνό.

    Πιάνω τον εαυτό μου να αναφέρει την τύχη αρκετές φορές όταν θυμάμαι την ιστορία με την Σ αλλά ακόμη και σήμερα δεν ξέρω αν όντως έπαιξε ρόλο ή όχι. Ήξερα από πριν το όρο cuckolding ή μου τον πέταξε ¨τυχαία¨ η αρχική σελίδα του pornhub; Αναζήτησα τις συγκεκριμένες σκηνές υποσυνείδητα ή απλά ¨έτυχε¨ να ελκύομαι από την εικόνα της Harmony Rose σε νυφικό, όταν το συγκεκριμένο βίντεο πετάχτηκε στο feed μου; Δεν ξέρω και ειλικρινά δεν θυμάμαι.

    Αυτό που θυμάμαι όμως ήταν η ώρα που η Σ μου είπε τι ακριβώς έκανε. Είχε πάρει μια θυμωμένη έκφραση για αυτό που την έβαζα να κάνει αλλά το είχε πάρει απόφαση. Ήταν θυμωμένη φαντάζομαι επειδή για εκείνη η εμπειρία έμοιαζε ντροπιαστική η πολύ απλά φαινόταν σαν να της έτριβα το λάθος στη μούρη. Της εξήγησα για εκατοστή φορά το λόγο που ήθελα να μου τα πει και για να κάνω τον εαυτό μου πιο πιστικό σηκώθηκα από τον καναπέ και γονάτισα ακριβώς μπροστά της στο έδαφος. Με κοίταξε σαν εξωγήινο και είπε δύσπιστα «ΟΚ…» Πήρα το ένα της χέρι στο δικό μου και είπα απαλά «Άντε, πες»

    Ξεκίνησε από τις συνομιλίες στο κινητό, την πρόφαση που επικαλέστηκε εκείνος για να βρεθούνε και πως πήρε την απόφαση να πάει. Την ρώτησα τι ακριβώς φορούσε, από την ζακέτα μέχρι το εσώρουχο. Πως είχε τα μαλλιά της, αν ήταν βαμμένη και τι χρώμα είχε τα νύχια της. Ξεφυσούσε και απαντούσε νευριασμένα επειδή πίστευε ότι θα θελα να μην τα ξαναφορέσει ή να μην ξαναβάψει τα νύχια της έτσι. Ήταν η πρώτη φορά που δεν μιλούσε για αυτό το θέμα απολογητικά και είχε το ατίθασο, υπεράνω στυλ που είχε στη καθημερινή της ζωή. Ώσπου, μετά μια σύντομη αφήγηση για το πώς κατέληξαν στο κρεβάτι του και αφού φιλήθηκαν, μπήκε στο «ψητό».

    Γνωρίζαμε ο ένας τον άλλο απ’ έξω και ανακατωτά. Η Σ δεν μπορούσε να καταλάβει το λόγο αλλά ήξερε/ένιωθε ότι άρχισα να καυλώνω. Σε κάποια φάση ανέφερε ότι εκείνος μετά έβαλε το χέρι του ¨εκεί¨. Την ρώτησα που εκεί και με κοίταξε επικριτικά, κόμπιασε. «Στο μουνί σου» είπα και την άγγιξα εκεί απαλά πάνω από τα ρούχα, υποτίθεται απλά δείχνοντάς το. Την είδα να βαριανασαίνει. Μετά συνέχισε την ιστορία μιλώντας ειλικρινά και βρώμικα. Ξεστόμιζε λέξεις όπως ¨έγλειψε¨ ¨’έχωσε¨ και ¨χαστούκισε¨ σαν να ήταν κάποιου είδους βρισιές προς εμένα ενώ το βλέμμα της ήταν κακομαθημένης κοπελίτσας που της αρέσει να πονάει τους άλλους . Είχε μια έκφραση κακίας που δεν προσπάθησε να αποκτήσει ούτε της την ¨έμαθα¨ άλλα έβγαινε φυσικά. Ήταν μια έκφραση που είχα δει άπειρες φορές στο παρελθόν απλά όχι σε σεξουαλικό περιβάλλον. Αφηγούνταν το πώς έκαναν σεξ πολύ άνετα και με χρωματιστές λεπτομέρειες πλέον. Τα μάγουλά της είχαν κοκκινίσει και ανοιγόκλεινε τα πόδια της. Εγώ άκουγα νιώθοντας σαν να έχω πυρετό, σαν σε παραίσθηση –αλλά παράξενα καλή- και η καύλα που ένιωθα ερχόταν από βαθιά μέσα, ήταν ένα συναίσθημα προσμονής και αδυναμίας.

    Την ώρα που είπε «…ένιωθα υπέροχα, είχα αφεθεί τελείως και έχυσα από το γαμήσι» πόνεσα. Εγώ την έκανα να τελειώνει μόνο με το χέρι. Έσκυψα και έβγαλα την μία ροζ κάλτσα της. Είδα ότι το χέρι μου έτρεμε. Πρώτη φορά στη ζωή μου ένοιωθα έτσι. Δεν ξέρω τι ήταν εκείνο το τρέμουλο. Άφησα και πάλι το πόδι της να ακουμπήσει το έδαφος, έσκυψα σαν να προσεύχομαι και το φίλησα απαλά. Ήταν ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.

    Ένιωσα ότι όλα μπήκαν στη θέση τους, ότι όλα ταίριαζαν. Βρήκα επιτέλους τον τρόπο που μπορούσα να ευχαριστηθώ τα πανέμορφα πόδια της , ο οποίος δεν είχε καμία σχέση με το σώμα αλλά με το μυαλό. Ήταν σαν να ανήκω εκεί, σαν να ολοκληρώνεται ο σκοπός μου. Ήταν τόσο λάθος, τόσο αντίθετο με τον μηχανισμό της ανθρώπινης συμπεριφοράς που εξέπληξα εκτός από αυτήν και τον ίδιο μου τον εαυτό! Χωρίς να πει τίποτα έβγαλε τα ρούχα της και είδα ότι κυριολεκτικά έσταζε. Το σεξ που κάναμε μετά έμοιαζε ονειρικό, ανεπανάληπτο. Σαν να το ανακάλυπτα εκείνη την στιγμή. Θα ακουστεί πομπώδες και υπερβολικό, όμως ένιωσα ότι ξαναγεννήθηκα.

    Στη Σ άρεσε πάρα πολύ ο ρόλος της, τόσο που δεν χρειαζόταν να είναι ρόλος. Ταιριάξαμε σε αυτό, όλα της βγήκαν φυσικά. Όπως γνώριζα αυτή της την μεριά, έτσι γνώριζα και τον εαυτό μου, σαν κάποιον που συναντούσα πρώτη φορά και τον μάθαινα. Αλλάξαμε σελίδα και δεν ξαναγυρίσαμε πίσω. Ποτέ το σεξ δεν ήταν όπως παλιά. Της άρεσε να με πονάει με διάφορους τρόπους, αν και ακόμη πιστεύω ότι σε μένα άρεσε περισσότερο. Από εκεί και πέρα ήταν σαν να άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου. Δοκιμάσαμε άπειρα πράγματα. Ήλεγχε το πότε θα χύνω, πως και γιατί, έφτιαχνε διάφορες φαντασιώσεις πάνω στην απιστία, δοκιμάσαμε σωματικό πόνο, με μείωνε και με ξεφτίλιζε, δοκιμάσαμε πράγματα με σωματικά υγρά και παιχνίδια. Βρισκόμασταν στο ξενοδοχείο «Φετιχισμός» και ανοίγαμε κάθε πόρτα στο πέρασμά μας. Σε κάποιες μπαίναμε , ενώ κάποιες άλλες τις κλείναμε ευγενικά αλλά ερμητικά. Από τότε δεν σταμάτησα ποτέ να αναζητώ και να ψάχνω. Στις επόμενες σχέσεις μου η δύναμη ήταν ένα κύριο, πολύ υπαρκτό στοιχείο το οποίο το έδινα απλόχερα. Το ζητούσα όμως από αυτές που δεν το ήθελαν κι έτσι ανακάλυψα ότι μου άρεσε κι αυτή η πλευρά. Όσο περισσότερό την ¨ασκούσα¨ τόσο πιο πολύ μεθούσα κι από αυτήν. Είναι σαν ένα πηγάδι χωρίς πάτο.

    Με την Σ είχαμε ένα άδοξο και άσχημο τέλος αλλά πάντα θα την σέβομαι και θα την ευχαριστώ(?) για τις εμπειρίες που έζησα μαζί της.
     
  2. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Κάθε βιωματικό αποτύπωμα, είναι εξαιρετικό...
     
  3. AlexanderV

    AlexanderV Contributor

    Αγαπητέ @Giorgos1222,

    Βρήκα την εξιστόρηση (και το περιεχόμενο) της ιστορίας ιδιαίτερα αισθησιακό. Σε ευχαριστώ που τη μοιράστηκες.

    Πρέπει να πω πως με κερδίζει επίσης ένας συγγραφέας, μικρότερης ή μεγαλύτερης ιστορίας και ανεξαρτήτως είδους, που αυτοσαρκάζεται ή που δεν έχει ζήτημα να επιτελέσει μία αναδρομική αυτοκριτική. Ομολογώ πως ο τρόπος που συμπυκνώνεις σε μία περιγραφική γραμμή τη μέχρι τώρα στάση σου και τα βήματα σου συνιστά αρκετά ενδιαφέρον σημείο αν τεθεί σε συνάρτηση με το νεαρό της ηλικίας σου.
     
  4. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Απο τα πολυ καλά γραψιματα εδώ μεσα.

    Καθόλου πομπωδες, καθολου επιτηδευμενα αφ' υψηλου.

    Και σαφως βιωματικο.

    Μια χαρά, μπράβο τόσο για την εμπειρία σου όσο και για το γραψιμο.
     
  5. Sejanus

    Sejanus Omnis in tenebris vita laborat Contributor

    Ρεαλιστική και μεστή γραφή. Εύγε
     
  6. Seras Victoria

    Seras Victoria Danger! Danger! High Voltage! Contributor

    Αχ σε αυτό το σημείο ήθελα να σε πάρω αγκαλιά!
     
  7. Κείμενο με εικονοπλαστική δύναμη . Εξαιρετικό . Μπράβο για το θάρρος σου να το μοιραστείς
     
  8. Κι εγώ κι εγώ !ένιωσα τον πόνο του .
     
  9. -Volt-

    -Volt- Contributor

    Ενδιαφέρον κείμενο
     
  10. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

  11. Giorgos1222

    Giorgos1222 New Member

    ΧΑ ΧΑ, ευχαριστώ...
     
  12. JohnPA

    JohnPA Regular Member

    Πριν τελειώσω την ανάγνωση του κειμένου τελείωσα καλοοοο