Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πως ξέρει ένας Κυρίαρχος τι πρέπει να κάνει?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 26 Ιανουαρίου 2011.

  1. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Πως ξέρει ένας Κυρίαρχος τι πρέπει να κάνει?

    Λαγε μαδας ?


         
     
  2. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Απάντηση: Πως ξέρει ένας Κυρίαρχος τι πρέπει να κάνει?

    OK... Aς το κάνω πιο καθαρό...
    Έχει η θάλασσα νερό..?
     
  3. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Πως ξέρει ένας Κυρίαρχος τι πρέπει να κάνει?

    και....ψάρια επίσης!!!!
     
  4. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Απάντηση: Πως ξέρει ένας Κυρίαρχος τι πρέπει να κάνει?

    Εν προκειμένω οι λαγοί προορίζονται προς χρήση υπό των εν λόγω αρκούδων...
     
  5. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Πως ξέρει ένας Κυρίαρχος τι πρέπει να κάνει?

    πρωτα θα ορισουμε τις εννοιες και κατοπιν θα συζητησουμε επι της ουσιας !!!

    τι οριζουμε ως νερο?
    τι οριζουμε ως θαλασσα?
    ετυμολογικα συνδεονται και πως ?

    ετσι απλα πατε να μας παρασυρετε Κυριε σε απαντησεις ???

    θεωρειτε τοσο απλη την ερωτηση αν η θαλασσα εχει νερο?

    η αλς στερειται υδατων??


    ΑΜ ΠΩΣ????
     
  6. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Απάντηση: Πως ξέρει ένας Κυρίαρχος τι πρέπει να κάνει?

    Γελάσαμε...! Καλή νύχτα...!
     
  7. JokerGemini

    JokerGemini Regular Member

    Τωρα γιατι το κανεις αυτο?Εεε?Οχι σε ρωτω.Γιατι?

    Αμα ειναι για χιουμορ το πλασμα ΔΕΝ πρεπει να συγκρατειται!!!
    Οοοχι να το αφησεις να σου βγει.Αααλλοοο εγκρατης και αλλο.......συγκρατης!!! το δευτερο κανει κακο ΚΑΙ στην υγεια.ΝΑ μην το συγκρατεις λοιπον.

    Ριχτα το λοιπον


    Αμ πως!!!
     
  8. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Πως ξέρει ένας Κυρίαρχος τι πρέπει να κάνει?

    Έχει γεννηθεί με το "εγχειρίδιο του καλού Master" εμφυτευμένο στον εγκέφαλό του.
     
  9. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Πως ξέρει ένας Κυρίαρχος τι πρέπει να κάνει?

    ωπ. Το σχόλιο της tender lilly eξαφανίστηκε. ΑΝ το θέμα αξίζει συζήτησης, τότε ας το συζητήσουμε. θα προσπαθήσω να κάνω μία αρχή.



    Καταρχήν υπάρχουν advisοrs, στον χώρο μας και βιβλία. Πολλά βιβλία.
    Κατά δεύτερον επειδή δεν μιλάμε για εξετάσεις στην ιατρική και δεν δίνει κανείς εξετάσεις σε κανέναν για να πάρει κάποιο πτυχίο, Το πως συμπεριφέρεται κανείς στις σχέσεις και στους συνανθρώπους του, αφορά τον βαθμό κατανόησης του, την μόρφωση του, την ευγένεια του, τους στόχους του κ.ο.κ.

    Κατά δεύτερον δεν "ξέρει" πάντα. Μαθαίνει όπως μαθαίνεις κι εσύ ότι δεν μπορείς να αντιμετωπίζεις όλους τους πελάτες, όλους τους συναδέλφους και όλους τους εργοδότες με τον ίδιο τρόπο.

    ΤΟ ζήτημα αφορά την συμβατότητα επιθυμιών και ανθρώπων. Στην αρχή λοιπόν, συγκεκριμενοποιούμε τις επιθυμίες μας. Γνωρίζουμε τι θέλουμε να βιώσουμε και άρα τι απαιτήσεις έχουμε από τον σύντροφό μας. Στη συνέχεια Βρίσκουμε όπως και στις βανίλλα σχέσεις κάποιον συμβατό. Δεν μπορώ και δεν θέλω να εκπαιδεύσω κάποιον που δεν είναι μαζοχιστής, στο να δέχεται πόνο.

    Για να περάσουμε στο στάδιο εκπαίδευσης, θα πρέπει να έχουμε συμφωνήσει ότι θέλουμε τα ίδια πράγματα και ότι έχουμε κοινούς στόχους. Θα πρέπει να έχουμε συμφωνήσει σε ένα "Draft" του μεγέθους και του τρόπου μετάβασης της εξουσίας ή του ελέγχου όπως και στο ότι η κοινή μας "γλώσσα" είναι κατανοητή και από τις δύο πλευρές..

    Με λίγα λόγια, όπως ο καθηγητής αντιλαμβάνεται τις ιδιαιτερότητες του κάθε μαθητή, με τον ίδιο τρόπο και ο Κ αντιλαμβάνεται τις ιδιαιτερότητες κάθε υ. Η εμπειρία παίζει σημαντικό ρόλο.

    Τέλος, σημαντικές παράμετροι στην εκπαίδευση είναι η εμπιστοσύνη της υ καθώς και η διαυγής επικοινωνία, γιατί όσο και να ξέρει ο Κ αν δεν τον εμπιστευτεί η υ , δεν γίνεται τίποτα.

    Αυτό πάλι αφορά τις προσωπικές δεξιότητες και ευαισθησίες σε συνάρτηση με την κλίμακα προτεραιοτήτων μας. Το να καθορίζουμε την επιθυμητή σχέση μεταξύ υγείας (ψυχικής και σωματικής) και εκπλήρωσης πόθων για τον εαυτό μας και το υ, αφορά την προσωπική μας αντίληψη. Δεν ξέρουμε, απλά μαθαίνουμε συνέχεια. Η συμβατότητα είναι επίσης η πλέον σημαντική παράμετρος διότι συχνά εξ' ιδίων κρίνουμε τα αλλότρια.

    Όπως ένας κιθαρίστας επιλέγει το σόλο του, διαχειρίζεται τις νότες, το ύφος, την ταχύτητα. Δεν πετάει ότι νότες ξέρει όπου νάναι σε όποιο ρυθμό ναναι και όπως του θυμήθηκε χθες. Η σύνθεση δεν είναι ικανότητα όλων. Αλλά η συνθετική γκάμα που προκύπτει στο μουσικό φάσμα είναι άπειρη. Έχεις ένα μουσικό όργανο και ένα σύστημα ήχων και πρέπει (θες) να τα διαχειριστείς ώστε να σε ικανοποιεί το αποτέλεσμα. Εσένα και την υ σου.

    Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένη? Η λεκτική επικοινωνία δεν αρκεί? Ή μηπως αναφέρεσαι στην μετατροπή της υ σε ένα συμπαθητικό πλάσμα που θα επιθυμεί ότι επιθυμούμε?

    Δηλαδή πως θα έχει τον τελευταίο λόγο? Νομίζω ότι αυτό πρέπει να προσυμφωνηθεί μεταξύ των συντρόφων. Το πως θα παίξει μετά με αυτό είναι άλλη υπόθεση. Παράδειγματος χάριν αν θα επιβάλλεται σε κάθε διαφωνία με φωνές και ξύλο, με χιούμορ ή εξευτελισμό ή εγκεφαλικές τιμωρίες ή αν θα οφείλει η υποτακτική να θυμάται την θέση που έχει επιλέξει έτσι ώστε να μην υπάρχει αντιπαράθεση είναι κάτι που επίσης θα πρέπει να προσυμφωνηθεί και αφορά τις προσωπικές ανάγκες καθενός.

    Οι τεχνικές προκύπτουν από το πλαίσιο που έχει οριοθετηθεί η σχέση και πόσο σοβαρά παίρνουν τον ρόλο τους, και κατά πόσο αντιλαμβάνονται ότι το BDSM είναι παιχνίδι ρόλων προσυμφωνημένων και όχι κοινωνική ή ψυχαναγκαστική υποχρέωση.

    Ο καθένας λειτουργεί ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία του. ΆΛλοι είναι περισσότερο εγκεφαλικοί, άλλοι υπεραναλυτικοί, άλλοι συναισθηματικοί και άλλοι ενστικτώδεις. Όπως και οι υποτακτικοί/ες.

    Η εκπαίδευση μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους.
    -1.Επιλογή μέντορα
    -2.Περνώντας κάποιο διάστημα ως υποτακτικοί σε κάποιον Κ
    - 3.Διάβασμα
    -4.Εντρυφώντας δίπλα σε κάποια έμπειρη υποτακτική
    -5.Ανταλλάσσοντας γνώσεις και τεχνικές με άλλους Κ.

    Σε γενικές γραμμές επειδή οι καποιοι Κ εκφράζουν φθόνο και αλλαζονεία και επειδή δεν βρίσκει κανείς στην ελλάδα εύκολα μέντορα, από όσο έχω παρατηρήσει η πιο δημοφιλής μέθοδος είναι η 4η.
     
    Last edited: 27 Ιανουαρίου 2011
  10. Kaveiros

    Kaveiros Regular Member

    Απάντηση: Πως ξέρει ένας Κυρίαρχος τι πρέπει να κάνει?

    Να διερευνα τον εαυτο του,απαραιτητη προυποθεση για ολα τ αλλα.
     
  11. kardy_

    kardy_ Regular Member

    @JokerGemini: ακου με που σου λεω...δεν κανει!!!!

    @Uther:Ποιος ορίζει πως καποιος γίνετε Advisor ή Mentor?
    Επίσης....
    Αν εγώ...(περνω εμένα ως παράδειγμα προς αποφυγή παρεξηγήσεων) που είμαι άσχετη απο bdsm(λέμε τώρα....είπαμε παράδειγμα φέρνω) και νιώθω πως η Κυριαρχική πλευρα μου ταιριάζει καλύτερα....πηγαίνω στον Χ γνωστό Κυρίαρχο για να μου πεί και να μου μάθει...και ο γνωστός αυτός Χ είναι ένας μαλάκας και μισός που δεν έχει ιδέα απο BDSM (έλα τωρα μην σοκάρεστε υπάρχουν πολλοι τέτοιοι στον χώρο αυτο) δεν θα γίνω και εγώ ένας μαλάκας που δεν εχει ιδέα απο ΒΔΣΜ???
    Επίσης θα μάθω όλα αυτα που θα μου πουν κάποιοι που ειναι η σουπερ ντουπερ γαμάτοι Μαστεράδες και θα κάνω και εγω όλα αυτα που κάνουν αυτοί σε κακόμοιρα κοριτσάκια ή αγοράκια που το ποιο πιθανό είναι να τους κάνω κακό ή και να τα τρομάξω και να φύγουν απο τον χώρο του BDSM μέχρι να καταφέρω να μάθω πως όλα αυτά που κάνω και ξέρω...η μάλλον όλα αυτα που μου μάθανε ειναι λάθος και να αρχίσω να κοιτάω πλεον και να προσαρμόζω όλα αυτα σε καινούργια δεδομένα????
     
  12. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Πως ξέρει ένας Κυρίαρχος τι πρέπει να κάνει?

    Για να δώσω κι εγώ σοβαρή απάντηση: Δεν ξέρει πάντοτε τι πρέπει να κάνει και όποιος ισχυριστεί το αντίθετο είναι είτε ψωνάρα είτε ψεύτης και σε κάθε περίπτωση επικίνδυνος.

    Στην αρχή -ειδικά στην αρχή- όλοι πηγαίνουμε ψάχνοντας. Αυτό που διαχωρίζει τον καλό από τον κακό είναι ότι ο πρώτος μαθαίνει από τα λάθη του. Και αυτό που διαχωρίζει τον πολύ καλό από τον καλό είναι ότι ο πρώτος μπορεί και μαθαίνει και από τα λάθη των άλλων.

    Τελικά επειδή για τα πάντα υπάρχει η "πρώτη φορά" η λέξη κλειδι είναι η σύνεση. Η γνώμη μου είναι πως όταν ένας Κ πηγαίνει σε άγνωστα γι αυτόν νερά προσέχει και δεν πηγαίνει βουρ στον πατσά.

    Έχει ειπωθεί και σε κάποιο άλλο τόπικ, δε θυμάμαι που, ότι "Οι Κ συνήθως είναι πολύ πιο επιφυλακτικοί από τους υ". Συμφωνώ πλήρως.
     
    Last edited: 27 Ιανουαρίου 2011