Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πόρνη για ένα Σάββατο

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος dats, στις 12 Σεπτεμβρίου 2008.

  1. dats

    dats Regular Member

    Ένα Σάββατο ο γέρος μου είχε πει ότι εκείνη την νύχτα δεν θα γύριζα στο σπίτι μου :
    - Είναι καιρός να βγάλεις μερικά χρήματα και για μένα. Γι’ αυτό θα δουλέψεις σε μπουρδέλο .
    Απόγευμα φτάσαμε σε ένα ερημικό δρόμο στην Αριστοτέλους. Δίπλα από ένα κάδο σκουπιδιών μου είπε να βγάλω τα παπούτσια και τις κάλτσες μου και να τις ρίξω στον κάδο.
    - Δεν θα σου χρειαστούν πλέον , μου είπε.
    Προχώρησα ξυπόλυτος όλο τον δρόμο μέχρι που φτάσαμε σε ένα βρώμικο σπίτι , το οποίο ήταν ξενοδοχείο για gay . Ο γέρος γνώριζα καλά τον ξενοδόχο. Έναν 55 , χονδρό. Μπήκαμε στο γραφείο του. Κάθισαν , ενώ εγώ στεκόμουν όρθιος κοντά στην πόρτα.
    - Τι στέκεσαι . Κατέβασε το παντελόνι σου και σκύψε να δει το αφεντικό σου τα προσόντα σου.
    Εγώ κατέβασα το παντελόνι και το βρακί μου και γύρισα , δείχνοντας τον κώλο μου.
    Ο ξενοδόχος που από εκείνη την στιγμή έπρεπε να τον λέω boss, δεν ενθουσιάστηκε και πολύ.
    - Έχε χάρη που αρρώστησε ο Πακιστανός ξαφνικά, και δεν βρίσκω άλλο την τελευταία στιγμή.
    - Βίκτορ, φώναξε και αμέσως μπήκε μέσα στο δωμάτιο ένας αλβανός, ψηλός, ξανθός με ανοικτό λευκό πουκάμισο όπου μέσα φαινόταν το άτριχο ιδρωμένο στήθος του. – Πάρε αυτόν τον μαλάκα και καθάρισέ τον . Θα δουλέψει σήμερα σε μας.
    Ο Βίκτωρ, με άρπαξε από τα χέρια και με έσυρε στον φωτοαγωγό.
    - Γδύσου, με διέταξε. Με έβαλε να γονατίσω γυμνό σε μια γωνιά του κρύου τσιμένου. Πήρε ένα λάστιχο, το έβαλε στην βρύση και την άλλη άκρη του την έχωσε στον κώλο μου. Άνοιξε το νερό τέρμα και άφησε το παγωμένο νερό να τρέχει μέσα στην τρύπα του κώλου μου. Έβγαλε απότομα το λάστιχο και το νερό πήρε την αντίθετη κατεύθυνση μέσα , κι άρχισε να τρέχει στο τσιμέντο παίρνοντας μαζί του και ότι βρώμικο φιλοξενούσε η σούφρα μου. Έκανε το ίδιο πράγμα δυο τρεις φορές, μέχρι που σιγουρεύτηκε ότι το νερό που έβγαινε ήταν καθαρό.
    Έπειτα μου είπε να ξαπλώσω ανάσκελα , και πετούσε με πίεση το νερό πάνω μου . Βρεγμένο με έσυρε στο δάπεδο και με έδεσε σε ένα τραπέζι που ήταν εκεί κοντά χειροπόδαρα. Άνοιξε ένα κασελάκι κι έβγαλε από μέσα ένα ψεύτικο καβλί μαύρο , χονδρό και μακρύ ίσαμε είκοσι πόντους. Το λάδωσε και το έχωσε χωρίς δισταγμό στον κώλο μου. Ούρλιαξα από τον πόνο. Ο Βικτωρ όμως δεν με λυπόταν καθόλου.
    - Μη φωνάζεις. Προσπάθησε να το απολαύσεις. Μέχρι τα ξημερώματα σου υπόσχομαι ότι θα το αναζητάς αυτό το ψεύτικο καβλί, άκουσα μια φωνή. Είχε έρθει ο ξενοδόχος για να επιθεωρήσει την κατάστασή μου.
    Μου αφήσαμε το καβλί μέσα στον κώλο μου για είκοσι λεπτά για να ανοίξει η κωλοτρυπίδα μου. Αφού ο Βίκτωρ έσβησε το τσιγάρο, έβγαλε το καβλί από τον κώλο μου με μία κίνηση, με έλυσε και με μετέφερε στο σαλόνι όπου θα υποδεχόμουν τους πελάτες.
    Εκείνο το βράδυ θα δουλεύαμε με έναν Αλβανό. Ήταν γύρω στα 17 άτριχος, λευκός, και μέσα στο λευκό βρακί του κουνιόταν ένα τεράστιο πουλί. Ο Αλβανός θα περιποιόταν τους παθητικούς και εγώ του ενεργητικούς.
    Ο Βίκτωρ με έστησε δίπλα του. Ήμουν με το σώβρακο, ενώ τα χέρια μου ήταν τεντωμένα ψηλά δεμένα από δύο κρίκους που κρέμονταν από το ταβάνι. Ο Βίκτωρ μου έδεσε τα πόδια με αλυσίδες , σαν και αυτές που έδεναν τους μαύρους οι σκλάβοι στα σκλαβοπάζαρα.
    Στην ίδια κατάσταση ήταν και ο συνάδερφό μου, που αργότερα έμαθα ότι τον έλεγαν Σκεντέρ.
    Ο Βίκτωρ είχε πάρει έναν μαρκαδόρο και είχε γράψει στο στήθος που 2000 δρχ. Ήταν η τιμή για κάθε πελάτη. Ο Σκεντέρ στοίχισε 500 δρχ παραπάνω γιατί ήταν πιο έμπειρος

    Ο πρώτος πελάτης.
    Δεν είχε ακόμη φύγει το φως , όταν ο πρώτος πελάτης κτύπησε την πόρτα. Ήταν ένας αλβανός εργάτης φίλος του Βικτώρ, ο οποίος του είχε τηλεφωνήσει ότι υπήρχε καινούργια παραλαβή και ήθελε να την απολαύσει. Ήρθε νωρίς, μόλις είχε σχολάσει από την δουλειά. Φαινόταν ότι δούλευε σε οικοδομή. Ήταν αρκετά ψηλός, γύρω στα 35 , με πρόσωπο αξύριστο και χαραγμένο από τη δουλειά.
    Ο Βίκτωρ με έλυσε και με οδήγησε στο δωμάτιο . Ο Αλβανός άφησε σε μια άκρη την τσάντα με τις αλλαξιές του, και μου ζήτησε να βγάλω το βρακί και να στηθώ μπροστά του. Θαρρούσα ότι όλα θα τελείωναν σύντομα. Δυστυχώς όμως δεν τελείωσαν. Ο Αλβανός άρχισε να με κλωτσάει με τις βρώμικες αρβύλες του. Γύρισε γύρω μου και με κλωτσούσε. Αφού κουράστηκε, κάθισε στην καρέκλα και μου είπε:
    - Έλα και βγάλε μου τα παπούτσια . Τώρα τις κάλτσες. Μύρισε τις. Βάλτις λίγο στο στόμα σου. Έτσι μπράβο. Θαρρώ ότι θα περάσουμε υπέροχα να υπακούς σε ότι σου λέω. Τώρα σκύψε καλά και άρχισε να γλύφεις τα πόδια μου. Έχω μια βδομάδα να τα πλύνω. Δεν νομίζω να σε πειράζει αυτό.
    Υπάκουσα τυφλά στην θέληση του. Στα πόδια του υπήρχαν χώματα, ξεραμένος ιδρώτας, υπολείμματα από τις βρεγμένες κάλτσες του. Όλα βρέθηκαν στο στόμα μου.
    Μετά ο εργάτης με οδήγησε στην τουαλέτα. Κατέβασε τα παντελόνια του και έκατσε στην λεκάνη. Ήθελε να χέσει.
    - Έλα κοντά και βάλε τον πούτσο μου στο στόμα σου. Μου αρέσει να με γλύφουν όταν χέζω. Από την μυρουδιά κατάλαβα ότι ο αλβανός είχε αρχίσει, ενώ έπειτα από λίγο μια γουλιά κάτουρο έφυγε από τον πούττο του.
    - Θέλω να τα καταπιές όλα γουρούνι, είπε κι άρχισε να με κατουράει χωρίς δισταγμό στο στόμα μου. Εγώ τα κατάπινα με δυσκολία. Γέμισε το στομάχι μου από τα πρώτα του υγρά.
    Ύστερα μου ζήτησε να τον σκουπίσω με τα χέρια και εγώ τον καθάρισα.
    - Έλα τώρα σκλαβάκι να μου κάνεις μπάνιο.
    Του έτριψα την πλάτη, τον έλουσα, του ξύρισα τις μασχάλες, του έκοψα τα νύχια των ποδιών με τα δόντια και αφού τον σκούπισα μου είπε :
    - Έκανες καλή δουλειά, καιρός να σου δώσω και εγώ κάτι. Τι προτιμάς να σου τον δίνουν τσιμπούκι ή να τον παίρνεις από πίσω;
    Δεν απάντησα , και αυτός έβγαλε το συμπέρασμα ότι μου άρεσαν και τα δύο εξίσου.
    Με έβαλε να γονατίσω και έχωσε το λευκό χονδρό αλλά όχι μακρύ πέος του στο στόμα μου. Μου έδινε δυνατές τσιμπουκιές και μετά με διέταξε να του τον ρουφάω.
    - Μαλάκα έχω μέρες να χύσω και θα τα πιεις όλα .
    Σε λίγο πετάχτηκαν τα χύσια του που ήταν πολύ αραιά όμως όχι και τόσο πολλά. Τα κατάπια με την μία και ήμουν έτοιμος να του βγάλω τον πούτσο από το στόμα, θαρρώντας ότι τελείωσε.
    - Που πας, αυτά ήταν τα χθεσινά. Τα σημερινά έρχονται τώρα.
    Και πράγματι άρχισε να ξαναχύνει αυτή την φορά όμως ήταν πυκτά και ατελειώτα. Τρείς φορές κατάπια και ακόμη το στόμα μου ήταν γεμάτο.
    - Μη τολμήσεις να φτύσεις τίποτα. Τα χύσια ενός εργάτη αλβανού είναι ιερά. Πρέπει να καταλήγουν σε στομάχια και κώλους. Ποτέ στο πάτωμα.
    Δύο τρεις σταγόνες που έπεσαν κατά λάθος στο πάτωμα αναγκάστηκα να τα γλύψω.

    Έπειτα σκεπάστηκε με την πετσέτα και κάθισε να ξεκουραστεί στην πολυθρόνα. Μου είχε δώσει εντολή να γλύφω εντομεταξύ τις αρβύλες του. Κάθε τόσο του έδειχνα την γλώσσα μου που ήταν μαύρη από τις βρωμιές. Με έβλεπε με ενδιαφέρον και γελούσε…
    - Σου αρέσουν μαλάκα να γλύφεις τα παπούτσια των Αλβανών. Παραδέξου το. Έχουν μια ιδιαίτερη βρώμα δεν είναι έτσι. Πες μου πόσο σου αρέσουν!
    Ήδη το καβλί του είχε ξανασηκωθεί κάτω από την πετσέτα. Κοίταξε το ρολόι. Σε πέντε λεπτά τελείωνε η ώρα που είχε στην διάθεσή του. Πέταξε την πετσέτα και με διέταξε να κάτσω πάνω στο καβλί του.
    Με γαμούσε σε αυτή τη στάση χώνοντας τα δάκτυλα του χεριού του πότε στο στόμα μου και πότε στον κώλο μου για να γεύομαι τα υγρά μου. Έχυσε και πάλι έντονα. Ντύθηκε γρήγορα και έφυγε.
    Αντί για φιλί, έφτυσε στο στομα μου
     
  2. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Μέσα σ’ αυτήν την εμπειρία που μας εξιστόρησες, δεν ξέρω ποιες απ΄ όλες τις σκηνές ήταν οι πιο εξευτελιστικές και άρα και ηδονικές για σένα...!

    Ανεξάρτητα από το σχόλιο Μου, φαντάζομαι ότι πέρασες καλά!
     
  3. s/m

    s/m Regular Member

    αν συνεχισε εως το πρωι ,πιστευω οτι θα το απολαυσες πολυ...
     
  4. Elysium

    Elysium Contributor

    Είναι απαραίτητες οι αναφορές στις εθνικότητες των πρωταγωνιστών; Μοιάζουν προκλητικά αστείες  
     
  5. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: ΠΟΡΝΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟ

    Ειναι real το σκηνικό;
     
  6. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    ΠΟΡΝΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟ

    Iσως με την αναφορά του σε εθνικότητα ο DATS, θέλει να τονίσει κάτι!!
    Οι Αλβανοί έχουν την φήμη, των brutal επιβητόρων!
     
  7. Maley

    Maley Contributor

    Απάντηση: ΠΟΡΝΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟ

    τελος παντων..
     
  8. Elysium

    Elysium Contributor

    Μερικοί εξ’ αυτών συνοδεύονται κι από άλλου είδους φήμη όπως παραθέτει κι ο DATS.



    Είναι όντως brutal. Δεν το αμφισβητώ αυτό.

    Από εκεί και πέρα, δεν κατανοώ ποίοι είναι οι λόγοι δημιουργίας εντυπώσεων από την πλευρά του νηματοθέτη.
     
  9. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: ΠΟΡΝΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟ

    Είναι πραγματικό το περιστατικό; Ανήκει όντως στο φόρουμ "Personal Experiences";

    Εάν είναι, υποθέτω ότι δικαιούται κανείς να αναφέρει ότι κάποιοι εκ των συντελεστών ήσαν Αλβανοί.
    Μπρουτάλ ή μη, οι πραγματικοί, οι υπαρκτοί Αλβανοί, είναι Αλβανοί.

    Εάν όμως δεν πρόκειται γιά ένα actual "Personal Experience", πέραν του ότι δεν έχει θέση εδώ, δεν μπορεί παρά να με κάνει επίσης να αναρωτιέμαι: Ποιός είναι άραγε ο πιό επικίνδυνος ρατσισμός; Αυτός που λιγότερο ή περισσότερο ανοικτά εκφράζουμε με τις κουβέντες και τις πράξεις μας, ή αυτός που έχει ριζώσει τόσο βαθιά μέσα μας, ώστε να αποτελεί πλέον συστατικό στοιχείο των φαντασιώσεών μας;
     
  10. dats

    dats Regular Member

    Απάντηση: ΠΟΡΝΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟ

    Οι τρεις Μαύροι
    Ο Βίκτωρ είχε έρθει στο δωμάτιο . Με τράβηξε στο σαλόνι, και με έδεσε στο ίδιο σημείο. Ο Σκεντέρ έλειπε, άκουγα όμως από μέσα τις φωνές ενός γέρου που ο Σκεντέρ γαμούσε.
    Όταν άνοιξα τα μάτια είδα το σαλόνι και μου φάνηκε πιο σκοτεινό. Η αιτία ήταν ότι τρεις νέγροι κάθονταν στον καναπέ. Έτριβαν τα παντελόνια τους από την κάβλα. Το καβλί τους πρέπει να ήταν τεράστιο. Ήμουν σίγουρος ότι δεν θα μπορούσα να τους ευχαριστήσω. Δεν χωρούσε με κανένα τρόπο κανένα από τα εργαλεία που κουβάλαγαν μέσα στο κώλο μου.
    Βρέθηκα γυμνός σε ένα κρεβάτι. Στο στόμα μου είχα το καβλί ενός. Το ένιωθα να μεγαλώνει συνεχώς μέσα στο στόμα μου. Οι δύο άλλοι νέγροι είχαν αναλάβει τον κώλο μου. Έχωναν μέσα τα δάκτυλά τους, Τέντωναν τον κώλο μου και έφτυναν μέσα για να μου τον ανοίξουν περισσότερο.
    Κάνανε πολλές προσπάθειες να μπούνε μέσα μου αλλά δεν τα κατάφεραν. Διαμαρτυρήθηκαν στον Βικτώρ. Αυτός τότε ήρθε και μου είπε ότι αν δεν ικανοποιούσα τους μαύρους θα με μαστίγωνε 100 φορές .
    Οι τρεις μαύροι είχαν ξαπλώσει ανάσκελα στο κρεβάτι και τα καβλιά τους κοιτούσαν το ταβάνι.
    - Διάλεξε ποιος από τους τρεις θές να σε γαμήσει πρώτος
    Αφού έβλεπαν ότι καθυστερούσα., οι δύο με άρπαξαν και με κάθισαν στον πούτσο του μεσαίου. Με έσπρωχνα ν στους ώμους για να μπορέσει να χωθεί το καβλί του όσο περισσότερο γινόταν στο κωλάντερό μου. Καθισμένος άβολα στον ένα πούτσο, είχε και την υποχρέωση να γλύφω τους άλλους δύο για να τους κρατώ πάντα καβλωμένους.
    Χοροπήδαγα πάνω στο παλούκι και έπαιρνα τσιμπούκι. Είχε χωθεί σχεδόν ολόκληρο μέσα μου και ένιωθα ότι θα πέθαινα . Καιγόμουν αλλά γρήγορα η φωτιά έσβησε το χύσιμο του μαύρου μέσα μου.
    Ο δεύτερος μαύρος ήθελε να βλέπω το πρόσωπο του όταν με γαμούσε. Χρησιμοποίηση τους δύο χαλκάδες που κρέμονταν στον τοίχο. Μου έβαλε τις αλυσίδες στα πόδια τις τράβηξε και τα πόδια που βρέθηκαν στον αέρα. Ήρθε από πάνω μου και άργησε βιαστικά να χώνει τον πούτσο μου, στον ήδη βιασμένο κώλο μου. Το καβλί του ήταν σκληρό σαν σίδερο. Θαρρούσα ότι θα τρυπούσε τον αφαλό μου. Μου έλεγε να ανοίξω το στόμα μου και οι δίπλα μου τα άλλα δύο καβλιά χώνονταν στο στόμα μου εναλλάξ.
    Όταν ήθελε να χύσει τραβήχθηκε και άργησε να χύνει στην κοιλιά του. Το άσπρο σπέρμα στην μαύρη κοιλιά με ανάγκασαν να το γλύψω μέχρι σταγόνας .
    Ο τρίτος με γαμούσε ήδη ενώ έγλυφα το σπέρμα από τον ομοεθνή του.
    - Ο κώλος του είναι γεμάτος χύσια , έλεγε, το καβλί μου κολυμπάει. Θέλω κάτι πιο σφικτό , είπε,
    Με άρπαξε από τα μαλλιά και μου το έχωσε στο λαρύγγι. Ανέπνεα δύσκολα και μόνο από την μύτη καθώς το στόμα μου είχε γεμίσει με μαυρίλα .
    Τα χύσια του τρίτου δεν τα γεύτηκα καθώς είχε πεταχτεί κατευθείαν στο στομάχι μου, που άρχισε ήδη να διαμαρτύρεται.
     
  11. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Μπράβο Dats! Πολύ καλή η χρήση του λόγου. Ανδρική αντιμετώπιση του σαδομαζοχισμού, με ιδιαίτερη έμφαση στο σωματικό κομμάτι. Έντονη αντικειμενοποίηση μέσα από χρήση ενός κράματος προστυχιάς και αποστασιοποίησης από το συναισθηματικό τμήμα της ύπαρξης, αποφυγή του οποιουδήποτε είδους ρομαντισμού, λογική και συνειδητοποιημένη χρήση στερεοτύπων που αποτελούν στάνταρ υλικό φαντασιώσεων. Επικεντρώθηκα προσωπικά (και σχεδόν μονομανιακά) στη λέξη "σούφρα", η οποία κουβαλάει αναγκαστικά, όπως γνωρίζεις, κοινωνικο-οικονομικά στοιχεία, καθώς οι κατώτερες τάξεις αποφεύγουν την χρήση κομψών όρων, όπως πρωκτός, ή ακόμη και κωλοτρυπίδα. Την θεωρώ ως την ευγενέστερη στιγμή του πονήματός σου (που φαντάζομαι επετεύχθη μετά από μακρόχρονη και επίπονη προσπάθεια άρνησης της αστικής ανατροφής σου).

    Εύγε και πάλι.

    ΥΓ. Με το ζόρι κρατιέμαι να μην περιγράψω (με αντρικό τρόπο κι εγώ με τη σειρά μου), την εμπειρία που είχα μια βραδιά το 1995, όταν ξεπέταξα 3 άντρες με τους οποίους έκανα κόντρα με την Πόρσε μου, τους κέρδισα φυσικά και μετά, παρορμητικά, τους κάλεσα στο διαμέρισμά μου, όπου τους πήρα τον έναν μετά τον άλλον, καθώς οι άλλοι δύο κοίταζαν και τον παίζανε. Χειρότερη στιγμή μου, όταν τους ζήτησα να πάνε να αγοράσουν προφυλακτικά. Καλύτερη, όταν αρνήθηκα να δώσω το τηλέφωνό μου στον τρίτο, λέγοντάς του ότι προτιμώ να μην συναντώ ποτέ ξανά, αυτούς με τους οποίους γαμιέμαι.

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  12. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    Re: Απάντηση: ΠΟΡΝΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟ

    πολύ   !!
    καιρό είχαμε να σε διαβάσουμε.well done!