Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πόσα μπορείς να κάνεις για την αγάπη; σε σχέση με το Bdsm

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Georgekal, στις 13 Φεβρουαρίου 2017.

  1. Είσαι ,νιώθεις αρσενικό; θυληκό; κυρίαρχος η; πάντα σου έβγαινε να παίζεις ως σκακιστής ,σαδιστής; απαιτώντας την κυριαρχία σου; ή είσαι υποταχρική ος και θες να σκλαβώνεσαι σαν μικρό παιδί που σαγηνεεύται από την εξουσία .. ότι και άν είσαι ότι και να αισθάνεσαι ότι και αν δηλώσεις θά άλλαζες ποτέ η καλύτερα θα έκανες πίσω για τον άνθρωπο που αγαπάς; Αυτό το συμβόλαιο που σε ακολουθεί θα το έσχιζες ποτέ; θα το τσαλάκωνες και θα το πέταγες στα σκούπιδια η θα συνέχιζες να επιμένεις ; είναι εγωισμός ή απληστία η φύση που δεν αλλάζει ή καθήκον; Και αν όχι η ναι θα προσπαθούσατε; και αν καποιος καποια δεν με κατανοησε μιλάω για το σημείο που η δήθεν σκλάβα λέει στο αρσενικό δεν μπορώ πια δεν σε θέλω έτσι σε αγαπώ δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα.. Ακούω γνώμες και ιστορίες η καλύτερα την ουσία αν την βρούμε ποτέ πισω η μπροστά απο αυτά τα χαζά ερωτήματα..
     
  2. tithon

    tithon Contributor

    οπωσδήποτε, με τον καιρό, οι άνθρωποι αλλάζουν, ή παύουν να υποκρίνονται, ή παύουν να παίζουν.
    «δεν είμαι αυτό που δείχνω, δεν είσαι αυτό που δείχνεις. θα βρούμε ένα όνομα για ένα καινούριο παιγνίδι. και πριν είχαμε βρεί».
     
    Last edited: 14 Φεβρουαρίου 2017
  3. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Ο "μεγαλοϊδεατισμός" δεν ήταν ένα παιχνίδι που ανακάλυψε ο Παλαμάς..?
    Από μικρός ως φαίνεται το είχε το κουσούρι...
     
  4. Ταξιδευτης

    Ταξιδευτης Regular Member

    Εννοειται οτι θα το εσκιζα με ταιραστια ευκολια..ο ανθρωπος που ειναι μαζι μου ειναι πανω απο φετιχ βιτσια bdsm η οτι αλλο..αυτα ειναι ενα θεατρο με ρολους να περναμε καλα να γελαμε αντε και να τρωμε κανενα ποπκορν την ωρα που βλεπουμε την παρασταση..Αν καποιος νοιωθει πραγματα για καποιον τον αγαπαει τοτε αφηνει στην ακρη υποτακτικοτητα κυριαρχικοτητα κλπ εφοσον ο αλλος δεν ειναι αυτου του παιχνιδιου..λεξεις ειναι απλες που εχουμε προσδωσει καποια χαρακτηριστικα..Ο ανθρωπος ειναι πανω απο λεξεις και ορισμους..
     
  5. lexy

    lexy .ti.va.

  6. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Επίσης σήμερα το τραπέζι έχει σούπα με απ' όλα μέσα, ίσως λόγω του στρες είναι δύσκολο να διαλέξει κανείς συστατικά, ας τα πετάξουμε όλα μέσα, κάτι θα αρέσει σε κάποιον, δεν μπορεί.
     
  7. libra

    libra Regular Member

    Ναι ο ανθρωπος πανω απ ολα!!
     
     
  8. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Δεν είναι *άνθρωποι* αυτοί που κάνουν BDSM, λολ.
     
  9. Ταξιδευτης

    Ταξιδευτης Regular Member

    Αυτο πρεπει να ειναι το αυτονοητο..το ερωτημα ειναι ο εγωισμος μας, μας αφηνει να το δουμε η μηπως εχουμε κολλησει υπερβολικα στο εγω και στον κοσμο των αισθησεων και ψευδαισθησεων μας..;
     
  10. libra

    libra Regular Member

    Εγωισμος; Συμφερον; Δειλια; Κακια; Ζηλια; Χρημα; Δοξα; Ξερω γω; Κατι γινεται παντως κ ο ανθρωπος παντα τελευταιος. Ψιλα γραμματα.
    Γεια σου ταξιδευτη!!
    (Ωραιο νικ!)
     
     
  11. Ταξιδευτης

    Ταξιδευτης Regular Member

    Ευχαριστω..ολα μαζι ισως..απλα πρεπει να επαναπροσδιορισουμε τις πρωτεραιοτητες μας..Οταν ο ανθρωπος μας που εχουμε επιλεξει δεν θελει η ηθελε στην αρχη αλλα μετα το ενδιαφερον του χαθηκε για το ολο θεμα βδσμ τοτε πρεπει να κανουμε την επιλογτ μας..Εκεινη/ος η βδσμ..ψηφιζω εκεινη!
     
  12. astarti

    astarti Love beyond Reason

    Εξαρτάται από την περίπτωση κάθε φορά.. αν και προσωπικά δεν γνωρίζω για περιπτώσεις αγάπης, αλλά έρωτα και εφημερων συναισθηματων..Όπως και να χει, καλό είναι να παραμενουν ξεκαθαρισμενα αυτά από πριν, διαφορετικά καλεισαι να λύσεις διλήμματα και κρίσεις, που προσωπικά με κουράζουν αφόρητα..