Πόσο φυσικά σας βγήκε η υποτακτικότητα σας;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Seras Victoria, στις 2 Αυγούστου 2017.

 1. DOMINA-G

  DOMINA-G Member

  Εγώ θα μιλήσω σαν Κυρίαρχη και θα σας πω,πως αρκετοί από τους σκλάβους που έχουν ''περάσει από τα χέρια μου'' ενώ έλεγαν πως περνούσαν υπέροχα και ήξεραν πως έχουν βρει αυτό ακριβώς που ονειρεύονταν,όταν απομακρύνονταν ή οταν σκέφτονταν καλά το τι έχουν κάνει και τι κάνουν σαν σκλάβοι,τους έπιανε απελπισία και προσπαθούσαν να πείσουν τον εαυτό τους πως δεν είναι στην πραγματικότητα σκλάβοι.Σκέφτονταν πως δεν είναι νορμάλ να βρίσκονται σε μία τέτοια θέση και πάλευαν με τον εαυτό τους για να μείνουν μακριά.
  Οι περισσότεροι μου λένε,δεν είναι δυνατόν να είμαι τόσο δυναμικός στη ζωή μου γενικότερα και να ''πεθαίνω'' τόσο για να υποταχτώ.
  Για να καταλήξω λοιπόν,αφήστε ελεύθερους τους εαυτούς σας και κάντε οτιδήποτε σας γεμίζει και σας κάνει ευτυχισμένους.Αφήστε τα ''πρέπει'' και ζήστε όπως θέλετε να ζήσετε,χωρίς να πολυσκέπτεστε το γιατι συμβαίνει αυτο.(με προσοχή πάντα βέβαια στα άτομα που θα επιλέξετε για να κάνετε μαζί αυτό το ταξίδι)
   
  Constan, sub..v, Hyde and 9 others like this.
 2. Cenobite

  Cenobite New Member

  Όπως ένας καλός μαθητής είναι σε μεγάλο βαθμό αποτέλεσμα της εργασίας ενός καλού δασκάλου,πιστεύω πως ένας υποτακτικός χρειάζεται να γνωρίζει έναν Κυρίαρχο/Κυρίαρχη που θα μπορέσει να τον "καθοδηγήσει" σε αυτό το "ταξίδι"....Κυρίως για έναν άντρα υποτακτικό και εδώ πραγματικά μπορώ να μιλήσω εκ πείρας ,ακόμη και αν αποδεχτεί αυτήν του την φύση για να μπορέσει πραγματικά να την ¨εξερευνήσει" και ακόμη περισσότερο να αντιδράσει σε αυτό το οξύμωρο σχήμα -δυναμικός σε ζωή -καριέρα/υποτακτικός στην σχέση όπως αναφέρει παραπάνω και η Σεβαστή DOMINA-G θα χρειαστεί να βρεί αυτόν/αυτήν που πραγματικά θα θέλει να δοθεί..
   
  aimilia and angel42 like this.
 3. sokolata

  sokolata Σε σχέση με Dina και Didina

  Καθόλου Φυσικά . Σαν να κατάπια playMobil Και προσπαθώ να το χεσω χωρίς πόνο . :arghh:

  Υ.Γ μισώ την υποτακτική μου πλευρά .
   
 4. MasterJp

  MasterJp Staff Member

  @sokolata : +1 για την ειλικρίνειά σας.
   
  sokolata and Seras Victoria like this.
 5. Hyde

  Hyde Κύριος της sub..v

  Με αφορμή αυτό το σχόλιο, θα ήθελα να καταθέσω τη γνώμη μου:


  Κάτι που έχω καταλάβει πολύ καλά μελετώντας τα σχόλια των μελών σε πολλά θέματα και για διάφορα ζητήματα κατά καιρούς, είναι πως πολλοί -οι περισσότεροι- πιστεύουν πως στο B.D.S.M. υπάρχουν αυστηροί κανόνες. "Πρέπει" να νοιώθεις κάτι συγκεκριμένο, "πρέπει" να απολαμβάνεις αυτό, "πρέπει" να μισείς αυτό, "πρέπει" να σέ καυλώνει αυτό, "πρέπει" να πείς κάτι συγκεκριμένο, "πρέπει" να κάνεις κάτι συγκεκριμένο, κλπ...

  Δεν ισχύει.

  Το D/s έχει μερικούς βασικούς κανόνες που διέπουν τις βασικές αρχές του, ώστε να είναι λειτουργικό και ασφαλές (να εξυπηρετείται δηλαδή η ανάγκη για Κυριαρχία ή υποταγή αλλά και να εξασφαλίζεται η ψυχική και σωματική ασφάλεια των συμμετεχόντων). Από εκεί και πέρα, επαφίεται στα "θέλω", τις επιθυμίες, τις φαντασιώσεις, την καύλα του κάθε D/s ζεύγους. Καμμία D/s σχέση δεν είναι ίδια με κάποια άλλη: τα μέλη της έχουν δικές τους επιθυμίες, δικά τους θέλω, δικά τους όρια, εκφράζουν και απολαμβάνουν διαφορετικά την ηδονή, επικοινωνούν και λειτουργούν διαφορετικά.

  Ένα παράδειγμα: είχα κάποτε παρατηρήσει τη φωτογραφία προφίλ μίας κοπέλας-μέλους του forum μας με υποτακτικό status που έδειχνε μία κοπέλα και έναν Κύριο με κοστούμι γονατιστό δίπλα της να τής δένει το παπούτσι. Η εικόνα έγραφε κάτι τέτοιο (δεν θυμάμαι καλά πιά): "Κύριος είναι αυτός που σκύβει για να περιποιηθεί την υποτακτική του, να τήν έχει όπως θέλει, όπως πρέπει"... Αντιλαμβάνεστε πως θέματα σαν κι αυτό, ξεσηκώνουν θύελλα αντιδράσεων ανάμεσα στους B.D.S.M.ers: οι περισσότεροι θα πούν πως δεν νοείται να σκύβει Κ μπροστά στο υ και κάποιοι λιγότεροι πως δεν είναι καθόλου μεμπτό, από τη στιγμή που τή φροντίζει, τήν προσέχει, τήν θέλει με κάποιον συγκεκριμένο τρόπο ώς Κ. Σίγουρα θα υπάρχουν υ που θα κατηγορούσαν την εικόνα αυτή, αλλά και πολλά υ που θα τούς άρεσε.

  Έν κατακλείδι, είναι αυτό που είπα παραπάνω: Πέραν κάποιων γενικών κανόνων που κάνουν το D/s...D/s, ΟΛΑ τα υπόλοιπα επαφίενται στα γούστα, τα "θέλω" και τις επιθυμίες των συμμετεχόντων. Άς μήν περιορίζουμε τις επιθυμίες μας, άς μήν πιέζουμε τον εαυτό μας, ας μην καταπιεζομαστε απο κανεναν, άς μήν στερούμαστε την ηδονή, άς μήν γινόμαστε συμπλεγματικοί, ένεκα κάποιων μύθων και αόριστων "B.D.S.M. φιλοσοφημάτων και δογμάτων"... Καταστρέφουμε έτσι τον αυθορμητισμό των συναισθημάτων, της καύλας, της ηδονής, και ίσως κάνουμε και κακό σε αυτούς που προσπαθούν να μάθουν τί είναι το D/s, διαβάζουν διάφορα, και κομπλάρουν...  Συγχαρητήρια για το πολύ ενδιαφέρον αυτό νήμα, Seras Victoria! Τα σχόλια και οι σκέψεις των μελών που συμμετείχαν τό καθιστούν υπερ-χρήσιμο, ωφελιμότατο, πηγή ενημέρωσης και γνώσης. Σίγουρα πάρα πολλά μέλη και μή (συμπεριλαμβανομένου κι εμού) έμαθαν πολλά, μοιράστηκαν προβληματισμούς, απενοχοποιήθηκαν ενδεχομένως, συμφιλιώθηκαν με πολλά, παρηγορήθηκαν για πολλά...

  Γι' άλλη μιά φορά, προσφέρατε στη Κοινότητα και σε όσους/όσες θέλουν να μάθουν!

  Συγχαρητήρια!
   
  Last edited: 12 Αυγούστου 2017 at 18:07
  Constan, Ηλίας, sub..v and 3 others like this.