Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πώς βλέπουν οι γυναίκες τα στρινγκ στους άντρες και τα γυναικεία

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος vananails, στις 8 Αυγούστου 2014.

  1. Όλες η γνώμες είναι σεβαστές είμαστε εδώ να ανταλλάξουμε απόψεις και όχι να τσακωθούμε ό κάθε ανθροπος έχει τα δικά του φετίχ και θεωρο ότι είναι δικαίωμα του .. Δεν ειμαι εδώ να επιβάλει σε κανέναν ότι μου αρεσει εμένα να το κάνει.. απλά ανταλλάσουμε απόψεις παιδιά οπότε χαλαρά .. σεβωμαι την επιθυμία του καθενός Κ καθεμιάς Κ ζητώ το αντίστοιχο .. σας φιλώ γλυκά.. Κ ο καθενας ας επιδίωξη να βρει αυτό που πραγματικά θέλει.. Υπάρχει κάπου εδώ πιστεύω τι λέτε?
     
  2. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Όπως είναι θεωρώ λογικό, σε κάποιες αρέσει και σε άλλες όχι. Το πως αντιλαμβάνεται κάποιος/α τον ανδρισμό ή την θηλυκότητα και αν, όπως και με ποια πράγματα/χαρακτηριστικά θα τα συνέδεε, είναι και αυτό προσωπική υπόθεση/γούστο του/της καθενός/καθεμίας. Σε κάποιους/ες φαίνεται, ότι θ' αρκούσε ένα string, μια φούστα ή οτιδήποτε άλλο το έμφυλα "παράταιρο", για να εκσφενδονίσει ακαριαία τον χρήστη του, απ' τον έναν "πόλο" στον άλλο και να του άλλαζε τουλάχιστον την ψυχοσύνθεση ( αφού, αν μη τι άλλο, όσο και ν' αναμασάμε την κυριαρχία της υποκειμενικότητας, κάποια πράγματα όπως η ανθρώπινη ανατομία μάλλον δεν αλλάζουν δίχως κάποια πιο "επιθετική" επέμβαση ).
    Το να κατακρίνουμε γούστα, έχει την ίδια ωφελιμότητα μ' ένα τρύπιο μπαλόνι. Για κάποιες π.χ. το string στον άντρα/γκόμενο/πείτε τον όπως θέτε, είναι καϋλωτικό, για κάποιες άλλες όχι.
    Από κει και πέρα, ο/η καθένας/καθεμία πορεύεται τόσο με την μύγα, όσο και με το μύγιασμα του/της. Δυστυχώς ή μάλλον ευτυχώς, δεν έχουμε πλαστεί για ν' αρέσουμε σε όλους/ες.
    Ούτε για να μας αρέσουν όλοι/ες. Πως εκφράζει κάποιος/α τις όποιες σκέψεις ή προτιμήσεις του/της, παραμένει και κείνο θέμα προσωπικού γούστου/παιδείας/κοσμοθεωρίας.
     
  3. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Δεν τίθεται ζήτημα ανδρός σε εισαγωγικά καθώς δεν τροποποιεί το φύλο του, εκτός κι αν το θελήσει ο ίδιος.
    Τίθεται αποκλειστικά ζήτημα προσωπικής σου εκτίμησης για το πώς αντιλαμβάνεσαι τις κοινωνικοπολιτισμικές έμφυλες προεκτάσεις συμπεριφορών και ρουχισμού όπου εκεί σαφέστατα μπορεί να γουσταροκαυλώνεις κατά το δοκούν.
     
  4. Οι εμφυλες προεκτασεις απορρεουν απο βιολογικες αναγκες... Υπαρχουν κανονες και εξαιρεσεις. Εμεις αποτελουμε την εξαιρεση και οχι τον κανονα. Ας μην το ξεχνουμε αυτο. Οι απενοχοποιημενοι bi οπως εγω δεν εχουμε αναγκη απο ιδεολογικα πακετα για να υποστηριξουμε τις επιλογες μας ουτε θα επιβαλλουμε τις επιλογες μας αλλου. Ναι, το γυναικειο στρινγκ στον αντρα ξενερωνει το 90-95% των γυναικων. Ειναι λογικο. Η γυναικα κατα κανονα θελει ο αντρας να ειναι αρρενωπος και ειναι φυσιολογικο αυτο.
     
  5. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    @Gotham ίσως εσύ να έχεις συνευρεθεί σεχουαλικά/να έχεις εμπλακεί συναισθηματικά με το 90-95% του παγκόσμιου γυναικείου πληθυσμού και γι' αυτό να γράφεις το "πόρισμα" σου με τόση σιγουριά. Εγώ που δεν πιάνω και πολύ χαρτωσιά - ποτέ μου δεν έπιανα, ούτε όταν ήμουν πολύ νεότερος και ψιλοτρωγόμουν -, έχω "εμπλακεί" με αρκετές ( δεν χρειάζεται να γράψω νούμερο, το θεωρώ γελοίο ). Από κείνες τις αρκετές, μια ήταν bi, οι άλλες straight μέχρι το "κόκαλο". Απ' αυτές τις τελευταίες, η πλειονότητα δεν είχε καν σκεφτεί, ότι θα έμπλεκε ποτέ της - έστω και για μια/δυο ξεπέτες - με κάποιον σαν του λόγου μου. Δηλαδή, με κάποιον που θα ήταν και cross ή και semi cross ή και marginally cross ή και geneder bender ή πες τον όπως στα τσακίδια θες ( ακόμη και "άνδρα" ). Στο 1/3 από κείνες τις κάποιες άρεγε αρκετά το "θέμα", το άλλο 1/3 είχε φάει "σκάλωμα" σε σημείο, που να ήμουν εγώ που τους το "έκοβα". Γιατί ούτε για "τσίρκο" το είχα, ούτε για "χόρταση". Και στο άλλο τρίτο δεν άρεσε καθόλου. Άρα αν ο καθένας μας κάνει στατιστική από μόνος του, μπορώ να πω κι εγώ με άνεση/σιγουριά, ότι ένα καλό 66% των γυναικών, το γουστάρει και το 33% εξ αυτών το γουστάρει τα μάλα ( και δεν βλέπει τίποτε το μη αρρενωπό. Αλλά ούτε το θηλυκό, αφού μάλλον η κατ' επίφαση "μίξη" τις καϋλώνει. Ίσως και το γεγονός ότι κάποιος δεν κολλάει, να είναι ο εαυτός του, όσο "περίεργος" κι αν θα ήταν εκείνος. Η αυτοπεποίθηση και η άνεση είναι για αρκετούς/ες καϋλωτική ).

    Βέβαια, κάποιοι/ες λένε ότι το ράσο δεν κάνει τον παπά. Όπως και ότι η θηλυκότητα/ανδρισμός δεν μένει στην επιφάνεια ( λέγε με ρούχα/εμφάνιση, που έχουν βέβαια και κείνα τον ρόλο τους ).
    Αλλά πάει αρκετά παραπέρα. Ως προς το πόσο απενοχοποιημένος/η νιώθει/είναι ο/η οποιοσδήποτε/οποιαδήποτε απ' όσους/ες γράψαμε μέχρι τώρα, μάλλον θα το γνωρίζαμε καλύτερα εμείς από σένα. Κουβέντα κάνουμε, αν κάποιοι/ες δεν αντέχουν την διαφορετική άποψη/λειτουργία κάποιων άλλων. Και πρέπει σώνει και ντε, να βρουν την τρίχα στο κέλυφος του αυγού.
    Δεν μπορώ να πω, ότι θα μου προκαλούσε έκπληξη. Ο καθένας/καθεμία με τον μύλο του/της, ας προσπαθήσει να του ρίξει όποιο είδος νερού θα ήθελε, αν θεωρεί ότι κάτι θα κέρδιζε.

    Ένα για μένα είναι σίγουρο, εδώ πια - εδώ και καιρό θα ήθελα να προσθέσω - είναι σχεδόν αδύνατο να γίνει η παραμικρή συζήτηση, δίχως κάποιος/α να μην "παρανοήσει" ή ν' ασχοληθεί με το πως, να πει την άποψη του/της. ( Να διαβάσει έστω και στο ελάχιστο εκείνη των άλλων, είναι χλωμότατο ). Αλλά προτιμά, να προσπαθήσει να βγάλει φάουλ/τίγκα/κλπ κλπ τους όποιους/ες άλλους/ες διαφωνούν μαζί του/της ή δεν του/της ταιριάζουν.

    Η γυναίκα κατά κανόνα....Εγώ έγραψα αρκετά σ' αυτό το νήμα ανά τους καιρούς βάσει εκείνων που είδα κάποτε, απ' τις γυναίκες που εγώ είχα συναναστραφεί περισσότερο ή λιγότερο στενά.
    Λέω κάποτε, γιατί τα γούστα μπορούν τόσο ν' αλλάξουν, όσο και να παραμείνουν απαράλλακτα. Σαν άντρας ή "άντρας", ήμουν σίγουρα off topic απ' την πρώτη μου παρέμβαση σ' αυτό το νήμα.
    Άλλο αν το θέμα κατά κάποιο τρόπο με αφορά και γούσταρα/γουστάρω, να γράφω. Άβυσσος η ψυχή του άνθρωπα πάντως ( και των γυναικών, εκείνων που τουλάχιστον "γνώρισα" καλά εγώ, όχι εκείνων του κανόνα. Εκείνες δέκα ζωές να ζούσα, δεν θα μου έφταναν για να τις γνωρίσω. Άσε που αν ζούσα δέκα ζωές, παίζει και να το έκοβα τελείως το crossάρισμα, αφού μάλλον θα το είχα σκυλοβαρεθεί. )
     
    Last edited: 23 Νοεμβρίου 2017
  6. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Ε αφού υπάρχουν ωραιότατα ανδρικά strings γιάντα να θωρώ τους όρχεις να ξεχειλίζουν στα γυναικεία   
     
  7. Δε μιλαω μονο απο προσωπικη εμπειρια καθως μοιραζομαι γνωσεις και με αλλα ατομα. Σου λεω λοιπον οτι οι 9 στις 10 θελουν τον κλασικο αντρα και οχι τον κινκυ (οπως ειμαι εγω δηλαδη). Δε με συμφερει αυτο φυσικα αλλα δεν θα δημιουργησω και μια εικονικη πραγματικοτητα, επειδη η πραγματικοτητα δεν ειναι κομμενη και ραμμενη στα μετρα μου. Εκει θελω να καταληξω. Κατα τ' αλλα, μαζι σου. Νομιζεις εγω δεν εχω κανει cross dressing?

    Καταλαβα.... Ιδια γουστα εχουμε. Τελος παντων! Με πιανεις τουλαχιστον.
     
  8. brenda

    brenda FU very much

     
    Μα δεν είναι υπέροχος; 
     
  9. Sub Tolias

    Sub Tolias Regular Member

    δε ξέρω τι λέτε εσεις, αλλα είναι σκέτη ΑΠΟΛΑΥΣΗ!!... 
     
  10. Sub Tolias

    Sub Tolias Regular Member

  11. p0ltergeist

    p0ltergeist Regular Member

    ακυρο με το θεμα..απλα ηθελα να δωσω τους συντεκνικους χαιρετισμους μου  
     
  12. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Αν είναι και αρετουσάριστη, σε καλώ σε σύμφωνω συμβίωσης.