Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πώς και πότε μιλάς στην σύντροφο περί της "κολοκυθόπιτας" σου για strap on η για crossdressing...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Tenebra_Silente, στις 28 Ιουλίου 2014.

  1. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Όποιος είχε την ατυχία να με διαβάσει, γνωρίζει ήδη ότι τα post μου είναι παντελώς ανακατεμένα και ασύνδετα ( καθώς και μακρόσυρτα, μέχρι εμετού και πρέπει να το παραδεχθώ χαχαχα ). Ότι δεν μου αρέσουν ιδιαιτέρως τα δοκίμια, αλλά ότι προτιμώ να γράφω, σαν να μιλούσα με φιλαράκια πάνω από ένα καφέ η ένα ποτηράκι κρασί…Σχεδόν «αμπελοφιλοσοφώντας» και πηδώντας από το ένα θέμα στο άλλο.


    Το λοιπόν και αυτή τη φορά το μοτίβο παραμένει απαράλλακτο. Your friendly neighbour Skotàdias-man( μια πιο perv εκδοχή του Ανθρώπου Αράχνη…κάνει chic να στολίζεις ένα post με λοιπές μαλθακίες χαχαχα ), σήμερα θα καταπιαστεί με δύο θέματα εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους…τα οποία σε κάποια σημεία ίσως και να μοιάζουν ( αλλά και να μην μοιάζανε, δεν ήθελα να γεμίσω το φόρουμ με τις ηλιθιότητες μου, μα θα το φέρω από εδώ, θα το φέρω από εκεί, ένα κάποιο συνδετικό κρίκο ανάμεσα στα δυο, θα τον δημιουργήσω στο τέλος…), προσπαθώντας να μην ξεκατινιάσει εντελώς και για τα οποία θα είχε μια κάποια ιδέα…


    Προς αποφυγή παρεξηγήσεων ( γιατί ποτέ δεν ξέρεις αν και ποιος θα θιχτεί από τα γραφόμενα του «καλλιτέχνη» ) τα ακόλουθα είναι απλά προσωπικές σκέψεις ( και όχι τα λόγια ενός ειδικού ), πασπαλισμένες ( αυτό το τελευταίο με ανατρίχιασε τα μάλα ) με αρκετά περάσματα ελεεινού και παντελώς αποτυχημένου χιούμορ. Δεν ανακάλυψα τα Κουφονήσια, δεν κρίνω κανέναν, δεν ειρωνεύομαι κανέναν και σίγουρα δεν σκοπεύω να υπερασπιστώ κανένα φετίχ η παραφιλία, σε οποιονδήποτε βαθμό και αν με αφορά…Για να γράφω αυτό το post, σημαίνει ότι μια κάποια σχέση με τα συγκεκριμένα hobbies την είχα η την έχω ακόμη, σε τι βαθμό, δεν είναι σίγουρα του παρόντος. Περνάμε στο δια ταύτα. Και τα δύο ευγενή αθλήματα έχουν ως κοινό παρονομαστή το γεγονός, ότι αντιτίθενται στην στερεότυπη ανδρική εικόνα. Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, - αφού λόγω της οικονομικής κρίσης δεν έχει τους πόρους για να πάει στον οφθαλμίατρο και κινδυνεύει να τυφλωθεί εντελώς -. Κανείς δεν θα μπορούσε να «κακίσει» η να κατακρίνει μια γυναίκα, η οποία θα προτιμούσε ο σύντροφος της, να πήγαινε για ψάρεμα η στο γήπεδο, αντί να κάθεται στο σπίτι για να χτενίζει τις περούκες του η να κονταίνει τη φούστα του. Ούτε θα μπορούσε κανείς, να την αποκαλέσει άκαρδη η Λάμια, μόνο επειδή αρνείται να υποδυθεί την Χέλγκα τη Βαυαρή από την Δραπετσώνα, που εκτός από μπύρα, θα πρέπει να σερβίρει στο γκόμενο/σύντροφο/σύζυγο και το απαραίτητο πλαστικό λουκάνικο στο κάθετο στόμα του.


    Καλώς η κακώς η εικόνα του άντρα από τα βάθη των αιώνων αντιστοιχεί σ’ εκείνη του Ηρακλή. ΟΚ, ας πούμε λιγάκι πιο εκλεπτυσμένη, αφαιρώντας την ικανότητα του προαναφερόμενου μυθολογικού ήρωα, να δέρνει και κρατώντας μονάχα το ένστικτο του να γαμεί ( τώρα αν ο μπαμπάς Ζευς είχε καύλες και που και που έσφιγγε και τον γιόκα του, αυτό δεν μπορώ να το γνωρίζω )…Και μην μου πείτε ότι τα τομάρια που φορούσε ο μάστορας, στην πραγματικότητα ήταν στράπλες τουαλέτα ( για να στοιχειοθετήσουμε το cross dressing στην αρχαιότητα ). Ούτε να τολμήσετε να ισχυριστείτε, ότι ο Ανδρόνικος δίπλα στη λάρνακα με το αστέρι της Βεργίνας είχε βρει και ένα πήλινο αμφορέα, που αναπαριστούσε τον Φίλιππο στα τέσσερα με την Ολυμπιάδα να τον straponάρει σε ναό της Σαμοθράκης στα πλαίσια της μύησης του στα Καβείρια Μυστήρια και ότι το τρίτο μάτι δεν βρίσκεται στο μέτωπο, αλλά στον κώλο… γιατί θα γίνουμε μπίλιες.


    Το λοιπόν ξεκινάμε με λίγα λόγια για το strap και το πώς το ζητάει κάποιος από την σύντροφο του. Εδώ σοβαρεύω λιγάκι ( στα όρια του δυνατού για την αφεντομουτσουνάρα μου ) και παραθέτω την περίλαμπρη Σκοταδαλήθεια ( οξύμωρη και εντελώς αδόκιμη σαν έκφραση, αλλά ανεχθείτε με, γιατί αυτές τις μαλθακίες της γράφω σε αίθουσα αναμονής αεροδρομίου και ήδη είμαι δύο ώρες χωρίς τσιγάρο, να περιμένω σαν τον κόπανο σε μια αίθουσα αναμονής και με την πτήση μου σε σιχαμερή καθυστέρηση. Κάπου πρέπει να ξεσπάσω κι εγώ ). Το να θέλει κάποιος να δοκιμάσει πλαστικό λουκάνικο Φρανκφούρτης η Salchichón de Vic (ισπανικό αρκετά σκληρό λουκάνικο το οποίο θα σας πρότεινα, να το καταβροχθίσετε με τ’ οριζόντιο στόμα και όχι με το κάθετο, όσο και αν είσαστε προπονημένοι χαχαχα) η να το έχει ήδη δοκιμάσει και να γουστάρει να επιδίδεται σταθερά στη βρώση του και με θεωρούμενη στο παρόν μου postεντελώς ανυποψίαστη σύντροφο του, δεν τον κάνει σε καμία περίπτωση gay ( χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχω κάποιο θέμα με τους gay, η τους bi ). Απλά το παρόν απόσταγμα της Σκοταδοσοφίας μου απευθύνεται σε άντρες με έτερο προσανατολισμό. Αν και γιατί δεν βλέπω, τι γούστο θα έβρισκε ένας gay ανήρ ( έτσι για ν’ ανεβάσω λίγο το επίπεδο των γραφόμενων μου αυτό το τελευταίο και να προσποιηθώ ότι κατέχω την ελληνική ) στο να παρευρεθεί σεξουαλικά με άτομο ανήκων στο αντίθετο φύλο ( εδώ ένα μικρό διάλειμμα για να βγάλω την χτένα από το σακίδιο μου και να συμμαζέψω τις τρίχες στο δεξί μου χέρι, γιατί γίνανε κάγκελο από αυτό που μόλις έγραψα. Και αν μη τι άλλο μετά άντε να περάσω τον έλεγχο για μεταλλικά αντικείμενα ).


    Το λοιπόν, πριν συζητήσετε με την σύντροφο σας, έχετε καλά στο μυαλό σας τον τίτλο που χρησιμοποίησα για αυτές τις μπούρδες…

    Δηλαδή ( και επειδή ) «Πώς και πότε μιλάς στην σύντροφο περί της κολοκυθόπιτας σου για strap on»

    Ακριβώς, για να με διαβάζεις τώρα, σημαίνει ότι η κορασίς που γεμίζει το κρεβάτι σου, τον καναπέ σου, την πολυθρόνα η το μπαλκόνι σου…and why not, ακόμη και το ψυγείο σου ( αν είσαστε και οι δυο μειωμένων διαστάσεων και χωράτε να πηδηχτείτε στον καταψύκτη ), δεν σου το έχει προτείνει…Πιθανότατα γιατί δεν της πέρασε ποτέ από το μυαλό ούτε σαν μακρινή ιδέα…Η «κολοκυθόπιτα» είναι δική σου και σαν τέτοια πρέπει να την αντιμετωπίσεις. Ξεκίνα από το αξίωμα ότι ο παθητικός ρόλος δεν ανήκει εκ φύσεως σ’ εσένα αλλά στο προαναφερόμενο γλυκό πλάσμα ( καλά το πόσο γλυκό είναι εντελώς υποκειμενικό ). Επίσης πριν το ζητήσεις, να είσαι σίγουρος για το βάρος που έχει στην σεξουαλική σου ικανοποίηση η χρήση του εν λόγω εργαλείου. Για να τω πω εντελώς λαϊκά, αν και κατά πόσο θα «φτιαχνόσουν» αποκλείοντας το από το σεξουαλικό σου μενού. Αν η απάντηση που δίνεις στο εαυτό σου, είναι ότι για σένα είναι από αρκετά έως άκρως σημαντικό, calm down, δεν είσαι ανώμαλος, ούτε διεστραμμένος ( καλά, αν λάβουμε ως μέτρο σύγκρισης τον μέσο όρο, είσαι και παρά είσαι και τα δυο…Αλλά τι σε κόφτει? Δεν κάνεις κακό σε κανέναν ). Αλλά προετοιμάσου ακόμα και για μεγαλειώδη πόρτα από την σύντροφο σου, η οποία έχει κάθε δικαίωμα να μην μοιράζεται το συγκεκριμένο σου θέλω. Σ’ εκείνη την περίπτωση εξαρτάται από εσένα το αν θέλεις να συνεχίσεις την κοινή σας πορεία η όχι και αν η μη ικανοποίηση του αιτήματος σου, θα ήταν σημαντικός λόγος από μόνος του, για να τερματίσεις τη σχέση σας ( Αν στο εν τω μεταξύ δεν έχει προλάβει, να σε διαολοστείλει εκείνη. Απλά γιατί η ιδέα και μόνο ότι ο άντρας της, θα ήθελε να τον πηδήξει. Δεν θα ήταν σημαντικός λόγος για εκείνη ως προς τον τερματισμό της σχέσεως σας ).

    Προσπάθησε να είσαι ήρεμος, να μην τρέμει η φωνή σου, ούτε τα ματάκια σου να στριφογυρίζουν σαν την μπάλα του flipper. Αν εσύ το εκλαμβάνεις σαν κάτι το απαγορευμένο, η βιώνεις αυτή σου την επιθυμία με ενοχές. Να είσαι σίγουρος ότι η σύντροφος σου θα το εκλάβει σαν κάτι το βρώμικο και το ηθικά κατακριτέο 100 %. Διάλεξε το σωστό χρονικό σημείο, για ν’ ανοίξεις την συζήτηση. Το καλύτερο θα ήταν σε κάποιο διάλειμμα κατά την διάρκεια σεξουαλικής συνευρέσεως η κοιτώντας χαλαρά κάποιο έργο στην τηλεόραση. Απέφυγε δια ροπάλου να πιάσεις την κουβέντα όταν βλέπεις ότι είχε μια δύσκολη μέρα, ότι είναι εκνευρισμένη, στεναχωρημένη η σκεπτική για οποιαδήποτε αιτία. Κυρίως διάλεξε μια μέρα στην οποία ήδη γνωρίζεις ότι το πρόγραμμα σας δεν είναι βεβαρημένο. Μην αποκλείεις την πιθανότητα να έχει πολλές ερωτήσεις να σου κάνει και στις οποίες, θα σου συνιστούσα να απαντήσεις με απόλυτη ειλικρίνεια και χωρίς περιστροφές. Μην χρησιμοποιείς δικαιολογίες, μην την διαβεβαιώνεις ότι δεν σου αρέσουν οι άντρες.


    Άφησε τις ερωτήσεις σ εκείνη, όσο και να σου φανούν ηλίθιες, όσο και να νιώσεις ότι θίγεται ο εγωισμός σου από αυτές, μην σηκώνεις τους τόνους, μην χρησιμοποιείς ηλίθιες δικαιολογίες του είδους «υπάρχουν πολλά ζευγάρια που το κάνουν και δεν χάλασε και ο κόσμος». Τι κάνουν οι άλλες με τους άντρες τους, την γυναίκα σου την ενδιαφέρει ποσώς και να σου πω κάτι μεταξύ μας? Καλά κάνει…Βάλε καλά στο μυαλό σου ότι η πρακτική που μόλις της ζήτησες, πιθανών να εναντιώνεται στην εικόνα που έχει για τους άντρες γενικότερα και ειδικότερα για τον δικό της άντρα, δηλαδή εσένα. Μόλις της ζήτησες κάτι που ίσως και να έσκασε σαν βόμβα στα θεμέλια του πως σε αντιλαμβάνεται και όσο και για σένα είναι λανθασμένο, μπες στη θέση της. Στο μυαλό της περνούν χίλιες ιδέες « σήμερα μου ζητάει πλαστικό λούτσο, και αν αύριο μου πει ότι δεν του φτάνει και ότι θέλει να φάει κρεάτινο? Και αν καταλάβει ότι είναι gay? Και αν είναι ήδη gay και δεν θέλει να το παραδεχτεί ούτε ο ίδιος?»… Πως θα σου φαινόταν αν μια ωραία πρωία η γυναίκα σου ερχόταν και σου έλεγε, ότι θα ήθελε να φορέσεις ένα ομοίωμα κόλπου ( και μην το γελάς γιατί σε διαβεβαιώ, ότι υπάρχει )…έτσι για να «τρίψετε το πιπέρι» ? Σκέψου καλά πριν απαντήσεις…πιθανότατα οι αντιδράσεις σου και οι αμφιβολίες σου και να ήταν οι ίδιες με τις δικές της κατόπιν της straponoαιτήσεως σου….


    Σίγουρα θα σε ρωτήσει, γιατί θέλεις η θα ήθελες να σε πηδήξει…Γιατί θα ένιωθες εξευτελισμό και σου αρέσει/θα σου άρεσε ( εδώ μικρή παρένθεση για να καταθέσω την ταπεινή γνώμη του γράφοντα, ο οποίος αν και δεν κατακρίνει αυτούς που αποζητούν τον εξευτελισμό σαν πηγή ηδονής καθώς και τις πρακτικές που για εκείνους πάντα τον παράγουν. Δεν βρίσκει τίποτε το εξευτελιστικό σε καμία σεξουαλική πρακτική, από την στιγμή που την συνομολογούν και τα δυο μέρη )? Γιατί απλά το κωλαράκι σου έχει τις δικές του απολήξεις και δεν βλέπεις τον λόγο για να μην τις «χαϊδέψεις» κτλ.


    Σε κάθε περίπτωση να είσαι έτοιμος ακόμα και για γκριμάτσες αποδοκιμασίας η και σφοδρή λεκτική επίθεση από μέρους της, σε σημείο που να νιώσεις μειωμένος σαν άντρας. Το λοιπόν μάγκα, καλώς η κακώς και από την στιγμή που τους «κανόνες» δεν τους θέτουν οι μειονότητες αλλά η πλειοψηφία, αν αυτή τη στιγμή η γυναίκα σου σε κοσμεί με διάφορα στολίδια του στυλ «παλιοπουστάρα, αδέρφο, πισογλέντη χάσου από τα μάτια» και λοιπές «λογοτεχνικές εκφράσεις» απείρου κάλλους, είναι επειδή για την νόρμα είσαι λιγότερο άντρας. Μείνε ψύχραιμος, κάνε την γαργάρα και όπως ήδη έγραψα παραπάνω, προσπάθησε να κατεβάσεις τους τόνους και μην χρησιμοποιήσεις για κανένα λόγο ύβρεις η ειρωνεία…Θυμήσου εκείνη τη βόμβα που λέγαμε…Πες μου ότι δεν αντέδρασες ποτέ υπερβολικά στη ζωή σου? Αν το «τροπάριο» συνεχίσει, δεν έχεις να κάνεις με έναν στενόμυαλο άνθρωπο, αλλά με μια άξεστη και δίχως τρόπους γυναίκα. Και σε αυτή την περίπτωση αν ήμουν στην θέση σου, θα επανεκτιμούσα το αν θα ήθελα να συνεχίσω να είμαι μαζί της. Όχι γιατί δεν θα συμμερίζονταν μια επιθυμία η ένα μέρος του ποιος είμαι ( γιατί όπως εγώ έχω κάθε δικαίωμα στα θέλω μου η στο ποιος είμαι. Το ίδιο ισχύει και για εκείνη ), αλλά απλούστατα γιατί απεχθάνομαι τους κάφρους.


    Και ας πούμε ότι τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο άσχημα, όσο τα περίμενες. Και ότι δέχθηκε, έστω να δοκιμάσει. Μην παρατραβάς το σκοινί, μπορεί να της αρέσει, μπορεί να της μείνει αδιάφορο, μπορεί να μην θελήσει να το ξανακάνει. Ίσως και να σου ζητήσει να βάλετε όριο ως προς την συχνότητα χρήσεως του. Μην είσαι αχάριστος και ποτέ μην προσπαθήσεις έμμεσα, να την κάνει να το «αγαπήσει» όσο εσύ…Μην γίνεσαι μονοθεματικός και μην πιέζεις καταστάσεις…Δέξου ότι ίσως και να μην της παράσχει την ικανοποίηση που δίνει σ’ εσένα και σε περίπτωση που το κάνει για να σ’ ευχαριστήσει, μην κατσουφιάζεις γιατί δεν την συνεπαίρνει στον ίδιο βαθμό, ούτε να περιμένεις να στο προτείνει ιδία θέληση. Τουναντίον, αν έχεις γένια πήγαινε σ’ ένα Ιερέα να στα ευλογήσει και αν δεν έχεις, άφησε τα να μακρύνουν και πήγαινε να στα ευλογήσουν anyway…Γιατί μια γυναίκα που προσπαθεί να ξεπεράσει το όποιο όριο της για χάρη σου ( η να πειραματιστεί με πρακτικές που ποτέ δεν είχε σκεφτεί η θα απέκλειε με οποιονδήποτε άλλον ), αν μη τι άλλο σε νοιάζεται πολύ και αυτό είναι κάτι το ανεκτίμητο, τουλάχιστον στο δικό μου το «βιβλίο».


    Τώρα φτάσαμε στο θέμα του πότε της το λες…


    Σε πιο στάδιο της σχέσεως μιλάς στην σύντροφο σου για αυτή σου την επιθυμία?…Εξαρτάται, πρώτον από το αν την πρακτική την έχεις δοκιμάσει ήδη στο παρελθόν η αν είναι μια ακόμη ανεκπλήρωτη περιέργεια ( και πάντα από τι σημασία της δίνεις, όπως έγραψα ήδη ). Κατά δεύτερο λόγο εξαρτάται, από το σε τι σημείο βρίσκεται ήδη η σχέση σου. Είσαι ακόμη στο στάδιο της γνωριμίας και νιώθεις η είσαι σίγουρος ότι με την γυναίκα που έχεις «απέναντι σου» θα προχωρήσει, επειδή το ενδιαφέρον της είναι εμφανές? Είσαστε ήδη μαζί από λίγο καιρό και ακόμα νιώθεις ότι δεν έχεις χαθεί στην «ομίχλη του έρωτα» εσύ, αυτή η και οι δυο σας? Η σχέση σας βρίσκεται ήδη σε προχωρημένο στάδιο και κάνετε σχέδια για το μέλλον? Το μέλλον είναι ήδη στις πλάτες σας…


    Μιλάμε πάντα για κάποια με την οποία δεν γνωριστήκατε σε κάποιο διαδικτυακό φόρουμ/σελίδα σεξουαλικού περιεχομένου σαν το παρόν. Στο οποίο και λόγω της έκθεσης πληροφοριών σχετικά με τις σεξουαλικές σου προτιμήσεις/παιχνίδια, θα έφτανε να ρίξει μια ματιά και να γνωρίζει με «ποιόν θα είχε να κάνει», ακόμη πριν να έρθει σε υποθετική επαφή μαζί σου. Σε εκείνη την περίπτωση το πρόβλημα απλά δεν θα ετίθεντο, έχετε τα ίδια η παρεμφερή γούστα και δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο.


    Εμείς ( δηλαδή εγώ και ο εαυτός μου ) τώρα σου μιλάμε για την περίπτωση που η πλέον μυθική αιθέρια ύπαρξη, τελεί σε πλήρη άγνοια αυτού σου του hobbie/γούστου και εσύ επίσης για τα δικά της. Το λοιπόν, με το που θα προσεγγίσεις κάποια σε ένα οποιονδήποτε χώρο, στο δρόμο, η μέσα σε μια παρέα, ακόμα και στο πρώτο η στο δεύτερο ραντεβού, θα ήταν τουλάχιστον παράτολμο αν όχι παντελώς ηλίθιο να της πετάξεις μεταξύ κουβέντας για τα ζώδια, για την πολιτική, τον καιρό, ένα πίνακα η το αγαπημένο σου πιάτο, «…Χάρηκα πολύ, με λένε Μπάμπαρο, ξετρελαίνομαι για τον κινηματογράφο του Haneke, το αγαπημένο μου κομμάτι από τον Peer Gynt είναι το Solveig’s Song και μια και που τα λέμε τόσο ωραία. Πάμε από το σπίτι μου να μου ρίξεις ένα ομοίωμα πέοντα, ενώ σκύβω να πιάσω την συλλογή με τις πεταλούδες. Έτσι μωρέ, για να γνωριστούμε καλύτερα…»

    Πιθανότατα σε γνωρίζει ακόμα ελάχιστα έως καθόλου, εσένα σαν άνθρωπο. Αν είσαι αστείος, αν είσαι σοβαρός, πως σκέφτεσαι διάφορα πράγματα. Εδώ που τα λέμε και εσύ στο ίδιο τσουκάλι με εκείνη βράζεις. Το μόνο που ξέρει ο ένας για τον άλλον, είναι ότι υπάρχει έλξη, δυνατή η λιγότερο δυνατή. Και εμφανίζεσαι από το «πουθενά» και της σερβίρεις το «φασούλι»…Τι θα σκεφτεί για σένα? Και θυμήσου ότι μιλάμε πάντα με βάση τα χειρότερα σενάρια…. «Βρε, σε τι ανωμαλάρα έπεσα. Όπου φύγει, φύγει. Καλά, ας τελειώσουμε το ποτό μας και μετά ποιος την είδε…»…Δεν είναι σίγουρο, ότι θα το σκεφτεί, αλλά είναι πολύ πιθανό. Εδώ καλά καλά ίσως και σεξουαλικά να μην έχετε καν βρεθεί η αν το έχετε κάνει, είσαστε ακόμα στο στάδιο που «εξερευνεί» ο ένας το σώμα το άλλου, πόσο μάλλον τους χαρακτήρες σας…Παρά έτρεξες…


    Δεύτερη περίπτωση και κατά την ταπεινή μου άποψη η καταλληλότερη στιγμή…Έχει ήδη δημιουργηθεί μεταξύ σας ένα αρκετά δυνατό σωματικό/αισθηματικό δέσιμο, δεν είναι ότι γνωρίζεστε τέλεια ( μην τρέφεις ψευδαισθήσεις, μην υπερεκτιμάς ούτε τις ικανότητες σου να καταλαβαίνεις τους άλλους, ούτε τη δύναμη των αισθημάτων που τρέφετε ο ένας για τον άλλον. Έχε κατά νου ότι οι άνθρωποι δεν είναι δέντρα ριζωμένα στη γη, ότι εξελίσσονται διαρκώς και μαζί και τα συναισθήματα τους και οι σκέψεις τους και τα θέλω τους. Την στιγμή που θα θεωρήσεις τον άλλο δεδομένο, είναι και η στιγμή που έβαλες το πρώτο λιθαράκι στον δρόμο που θα τον απομακρύνει από σένα…), αλλά αν και κοντεύεις να πατήσεις την «πεπονόφλουδα» η κοντεύει να την πατήσει αυτή η και οι δυο σας ταυτοχρόνως, ακόμα το «κακό» δεν έχει έρθει. Αν θέλεις να αποφύγεις πιθανά «τραύματα» η απογοητεύσεις και για σένα και για κείνη, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να της μιλήσεις. Ένας από τους πυλώνες μιας υγιής σχέσης είναι η επικοινωνία και αν αυτή δεν είναι μπολιασμένη με ειλικρίνεια, απλά δεν υφίσταται. Δεν ξέρεις που θα σας βγάλει το «κύμα», αλλά υποχρεούσαι να τις αποκαλύψεις οτιδήποτε έμμεσα η άμεσα θα μπορούσε να έχει επιρροή στο αν θα ήθελε να συνεχίσει μαζί σου η όχι. Και αυτό αν θέλεις να είσαι σωστός, πρέπει να το κάνεις πριν δεθεί πολύ μαζί σου. Γιατί αν το κάνεις μετά, σχεδόν της αφαιρείς το δικαίωμα της επιλογής, καθιστώντας την όμηρο κατ’ εμέ αισχρού συναισθηματικού εκβιασμού. Το ότι δεν είπες ψέματα, δεν σημαίνει ότι να αποκρύψεις την αλήθεια θα ήταν ένα γεγονός μείζονος σημασίας…Μάζεψε όση δύναμη θα σου χρειαζόταν και αντιμετώπισε την, με τον τρόπο που σου υπέδειξα ήδη. Αν σε βοηθάει λιγάκι, σκέψου ότι δεν βρίσκεσαι στο εδώλιο του κατηγορουμένου, όχι ακόμα σε κάθε περίπτωση. Γιατί εκεί θα σε βάλει ( και με το δίκιο της ) αν επιλέξεις την «πεπατημένη» και προβείς στην «αποκάλυψη» σου κατόπιν «εορτής», όταν δηλαδή πιθανώς να σε έχει ήδη ερωτευτεί, η χειρότερα ακόμη, κάνει οικογένεια μαζί σου…Και το πλέον χείριστο να μην είχες καν τα αρχίδια να της το πεις από μόνος σου, αλλά να σε πιάσει στα «πράσα»…Εδώ απλά τη γάμησες και καλά να πάθεις…Δεν υπάρχει τίποτε το χειρότερο, από το να κάνουν πράγματα πίσω από την πλάτη σου. Αν είσαι τυχερός, εκείνη αφού ξεπεράσει το αρχικό σοκ ( και τις χίλιες αμφιβολίες που θα τριβελίζουν στο μυαλό της, τις χίλιες φοβίες, την αίσθηση της προδοσίας, – η οποία είναι το χειρότερο από όλα, το γεγονός του ότι δεν την εμπιστεύθηκες -, το γεγονός ότι μπορεί να φτάσει έως και να νιώσει ότι σαν γυναίκα απέτυχε, ότι για σένα είναι λίγη ), θα καθίσει να συζητήσει μαζί σου. Αλλά σίγουρα οι πιθανότητες να σώσεις την σχέση σου, θα έχουν πλέον μειωθεί αισθητά και για άλλη μα φορά δεν θα την έψεγα στο παραμικρό. Κανείς δεν μας ανήκει και τίποτε δεν κερδίζεται, πόσο μάλλον διατηρείται με την απάτη. Και σου αρέσει η όχι, εσύ την εξαπάτησες.


    Οι άλλες δυο περιπτώσεις που προανέφερα, αν δεν έχεις τάσεις αυτοκτονίας και κυρίως δεν πάσχεις από οξεία μουνοπανίτιδα, με τερματική μετάσταση μπασταρδισμού, απλά ξέχασε τες. Αν αποφασίσεις να «αποκαλυφθείς» τόσο μπροστά στο χρόνο στην σύντροφο σου, η ακόμα χειρότερο ( όπως πάντα ) να σε ανακαλύψει εκείνη τόσο βαθιά στο χρόνο. Είναι σαν να παίζεις ρώσικη ρουλέτα με εξάσφαιρο το οποίο έχει τις πέντε από τις έξι θαλάμες γεμάτες και κυρίως να «εξαναγκάζεις» και τον άλλο να παίξει μαζί σου. Οι πιθανότητες να βγείτε «ζωντανοί» από την παρτίδα είναι απειροελάχιστες και ακόμα και να «επιζήσετε», είναι ακόμη λιγότερες να μην σας αφήσουν κάποιο «κουσούρι». Και μην τολμήσεις να εκστομίσεις τις παπαριές «Δεν στο είπα νωρίτερα, γιατί φοβόμουν να μην σε χάσω.» η « Δεν είναι αυτό που νομίζεις» η το κορυφαίο ανάμεσα στα κορυφαία «Δεν είμαι τζογαδόρος, δεν είμαι βίαιος, δεν πίνω, είμαι καλός οικογενειάρχης, είμαι και γαμώ τους γκόμενους, έχω επίπεδο, γαμάω τέλεια, βγάζω φράγκα, σε έχω σαν βασίλισσα κτλ κτλ»

    Καλά ότι επίπεδο δεν έχεις, sorry φιλάρα αλλά δεν το έχεις….Και αν για μένα τουλάχιστον δεν είσαι άντρας σε αυτή την περίπτωση, δεν είναι γιατί γουστάρεις να σκίζεις το κωλαράκι σου η γιατί σου αρέσει η αμφίεση φούστα/μπλούζα και χειλάκι πετροκέρασο…Το strapakiμου το έφαγα κι εγώ…όσον αφορά τα υπόλοιπα…δεν είμαι σίγουρα άσχετος με την μπιρίμπα, κάθε άλλο…Τα περί Ηρακλή τα γράψαμε ήδη…Και να γαμώ ξέρω και εκεί που χρειάστηκε στη ζωή μου και τις μπούφλες μου τις έδωσα και τις έλαβα…Τα παντελόνια δεν με χαλάνε διόλου και ο Διαμαντής μου καλά να είμαι, τον λατρεύω στη θέση του…Αλλού είναι το «αντριλίκι» και εσύ με την συμπεριφορά σου, άντρας δεν ήσουν, τόσο απλά…Ναι ρε μάγκα, σε κάποια ζητήματα, τα οποία μπορούν και να "ανακατέψουν" την ζωή των άλλων, όσο και αν εσύ τα θεωρείς επουσιώδη, ποταπά, μετά από ένα σημείο δεν χωρούν ούτε δικαιολογίες, ούτε ελαφρυντικά, ούτε αδυναμίες. Και δεν στα «λέω εύκολα», γιατί σε κάποια πράγματα που αναφέρθηκα, μέσα στον χορό είμαι κι εγώ και όχι απ’ έξω…

    Πράξε κατά δική σου βούληση, αλλά περίμενε και τις συνέπειες και αν είναι αρνητικές, βούλωσε το και αποδέξου τες αγέρωχα…****


    ( Οι παράγραφοι που περικλείονται από τα αστεράκια μπορούν να "δανειστούν" σε πολλά σημεία και στην περίπτωση του cross dressing )


    Και τώρα ερχόμαστε σε σένα κουκλίτσα μου…Λοιπόν το κουκλίτσα το γράφω εντελώς αστειευόμενος…Αν θίχτηκες, σταμάτα να διαβάζεις. Αλλά σου αρέσει η δεν σου αρέσει, όταν πεις στη σύντροφο σου ότι για δώρο Χριστουγέννων η επετείου θα ήθελες μια κασετίνα με σκιές η αν σε πιάσει στις φάβες ( γιατί τα πράσα ήδη τα χρησιμοποίησα και απεχθάνομαι τις επαναλήψεις ) τις σκιές να τις ξεπαστρεύεις, πιθανώς για κουκλίτσα να σε πάρει ( και στην καλύτερη περίπτωση να το ρίξει στην πλάκα. Γι’ αυτό ξέρε ότι η αίσθηση του χιούμορ βοηθάει ακόμα και στην πιο αμήχανη των περιστάσεων ). Εσύ που διαβάζεις, αν το κουκλίτσα μου σου άρεσε και έκανε να ψιλοπεταρίσει η καρδούλα σου, ίσως και να μην πρέπει να συνεχίσεις με την ανάγνωση του εν λόγω Postιου. Γιατί απλά ίσως να κατοικοεδρεύεις σε άλλο κομμάτι της «ομπρέλας» που στο τέλος άλλο κομμάτι δεν είναι, αλλά εντελώς διαφορετική «ομπρέλα». Μιλώ για τα θέματα της δυσφορίας του φύλου, του διαφυλισμού και του transexualισμού. Σε αυτές τις περιπτώσεις σίγουρα αν θέλεις να συνεχίσεις να διαβάζεις, κάνε το απλά για την διασκέδαση σου, η από περιέργεια, μην περιμένεις όμως να λύσεις τις απορίες σου ως προς την φύση του «αθλήματος». Αν βαριέσαι να ψάξεις στο δίκτυο για κατάλληλα φόρουμ η προσωπικά blogsατόμων που βρίσκονται εκεί που ίσως τώρα είσαι εσύ, ρίξε απλά μια ματιά σε αυτό το φόρουμ. Σε διαβεβαιώ, ότι θα βρεις σίγουρα κάτι που θα ταίριαζε και στην δική σου την «περίπτωση». Όσον αφορά εκείνους που στο «άθλημα» επιδίδονται στα πλαίσια Μ/S, D/S session η σχέσεως, η απλά το χρησιμοποιούν ως μέρος kinky play, αν συνεχίζουν να διαβάζουν, το κάνουν για την «κουλτούρα» τους η γιατί δεν θα είχαν κάτι άλλο να κάνουν. Κλείνοντας αυτό τον ποταμό από διευκρινίσεις, όλοι οι υπόλοιποι που με το hobbie δεν έχουν ουδεμία σχέση, ας δεχτούν την ταπεινή συγνώμη για το «κουκλίτσα μου», γιατί σε εκείνους/ες δεν αναφέρεται.


    ΟΚ, από την στιγμή που Repetita Iuvant δηλαδή η επανάληψη ωφελεί ( καλά το επίπεδο πλέον ανεβαίνει απρόσμενα και επικίνδυνα, λες και δεν υπήρχε ελληνικό ρητό χαχαχα ), ας ξαναμαλλιάσουμε την ξυρισμένη μας γλώσσα, λέγοντας ότι ένας cross dresserer μπορεί να είναι άνετα έτερο, gay, αμφί η και pansexual. Μπορεί κάλλιστα να είναι ταυτόχρονα και Dom, Sub, Switch, Top, Bottom, Vanilla, κουτουλού κουτουτλού κουτουλού. Όσον αφορά τον σεξουαλικό προσανατολισμό, ο μέσος crossdresser/τραβεστί/παρενδυτικός της εμπιστοσύνης σας, είναι έτερο.


    Στο δια ταύτα και επειδή πλέον σιχάθηκα κι εγώ τον ίδιο μου τον εαυτό με αυτόν τον πάπυρο που ήδη έχω κατεβάσει ( και πλέον έχει ήδη παρέλθει μια ώρα πτήσεως και μένουν σχεδόν άλλες δύο, συν τρεις ώρες στην αναμονή…)..Όσον αφορά το πότε να το πεις στην καρδερίνα, ισχύει ότι και με τον συμπαθή Mr. Strap, αλλά για σένα σίγουρα η οποιαδήποτε χρονική παρέκκλιση θα ήταν ακόμα πιο επιβαρυντική για την ήδη επιβαρυμένη θέση σου. Βλέπεις, εσύ και αν «κατακρεουργείς» το ανδρικό πρότυπο και σου αρέσει η όχι, το Hobbie όσο και να μην βλάπτει κανένα, ούτε ανδροπρεπές είναι, ούτε ευκολονόητο για κάποιον που δεν είχε ποτέ του ουδεμία σχέση ( από την στιγμή που ακόμα και μεταξύ ατόμων που μοιράζονται την ίδια «απασχόληση», υπάρχουν διαφορές ). Η άλλη ειδοποιός διαφορά σου με τον Mr.Strap. πριν καν σκεφτείς να μιλήσεις με την σύντροφο περί αυτού. Πρέπει να έχεις κατασταλάξει στο τι αντιπροσωπεύει για σένα, πόσο σημαντικό μέρος του εαυτού σου είναι και ποια είναι τα όρια τα οποία δεν θα ξεπερνούσες ποτέ ( και αναφέρομαι ως προς την ένταση του ). Σου αρέσει να το «κάνεις» 24/7 και για 365 μέρες το χρόνο? Το κάνεις όποτε σου δίνεται η ευκαιρία, ακόμα και αν δεν έχεις όρεξη? Δεν βλέπεις την ώρα να γυρίσεις σπίτι σου και να «αλλάξεις»? Επιδίδεσαι σε ολική «μεταμόρφωση», φοράς μόνο συγκεκριμένα «κομμάτια», προτιμάς την μίξη ανδρικών και γυναικείων ρούχων? Έχεις δημιουργήσει για τον «άλλο σου εαυτό» μια γυναικεία περσόνα, δίνοντας της όνομα, μιμούμενος τις κινήσεις η την φωνή κάποιας η εκείνης που θα ήταν για σένα το προσωπικό σου πρότυπο θηλυκότητας? Γουστάρεις απλά να «ντύνεσαι», αλλά κατά τ’ άλλα η συμπεριφορά σου δεν αλλοιώνεται καθόλου? Εξυπακούεται ότι αν νιώθεις έστω και λίγο γυναίκα, η θα σκεφτόσουν κάποτε να κάνεις αλλαγή φύλου ( αν το κάνεις ποτέ η όχι, είναι άλλο ζήτημα ), η αν «ασφυκτιάς» μέσα στο ίδιο σου το σώμα, το «θέμα» σου είναι διαφορετικό. Σε εκείνες τις περιπτώσεις θα σου πρότεινα να μην πειραματιστείς με διάφορα σκευάσματα αμφιβόλου προελεύσεως, να μην προβείς σε βιαστικά συμπεράσματα. Να μην πάρεις σαν «ευαγγέλιο» τα λόγια κανενός ειδικού, η «αρχαιοτέρου» στον «χώρο». Αλλά να φρενάρεις, να συλλέξεις όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς και να θυμάσαι ότι δεν υπάρχει καμία «ορθοδοξία», ούτε ότι είσαι άρρωστος. Το «κουσούρι» σου δεν είναι ούτε ευχή, ούτε κατάρα. Δεν γιατρεύεται, για αυτό πάψε να το καταπιέζεις. Προσπάθησε να το αποδεχθείς σαν μέρος του εαυτού σου, δέξου ότι καλός η κακός όσο και να είναι διαδεδομένο, σίγουρα δεν είναι τόσο πολύ όσο θα ήθελες να πιστεύεις ( και μην μου ζητάς στατιστικά στοιχεία, γιατί θα σου πω μαλθακία. Αν μπορούμε να λάβουμε ως γνώμονα την πληθώρα των ειδικευμένων καταστημάτων που πουλούν στο δίκτυο προϊόντα που έχουν και εσένα ως targetgroup, σίγουρα ο αριθμός δεν είναι αμελητέος. ). Έχεις συνειδητοποιήσει τι δυο δίνει το crossdressing? Το χρησιμοποιείς για να κάνεις μόνο sex? «Ντύνεσαι» μονάχα σε περιόδους stressγιατί σε χαλαρώνει? Γουστάρεις απλά τα ρούχα, τα παπούτσια, τα καλλυντικά και λοιπά «παραφερνάλια» και τίποτε άλλο? Το κάνεις μόνο και αυστηρά μέσα σε 4 τοίχους? Βγαίνεις και «έξω»? Και αν ναι , με τη συχνότητα?


    Γνώριζε ότι όλες αυτές είναι πιθανές ερωτήσεις που θα σου κάνει η σύντροφος σου και καλύτερα να είσαι προετοιμασμένος…Όχι διαβασμένος μάγκα, δεν δίνεις εξετάσεις, ούτε πηγαίνεις να κοροϊδέψεις κάποιον. Αν προσπαθήσεις να δώσεις ψεύτικες απαντήσεις, ίσως και την πρώτη στιγμή και να τα καταφέρεις. Αργά η γρήγορα όμως η «βομβίτσα» θα σκάσει στα χέρια σου…Οι άλλες ερωτήσεις και φοβίες της συντρόφου σου είναι οι κλασικές…Είσαι gay? Νιώθεις γυναίκα? Και αν ξεκινήσουμε έτσι και μια μέρα έρθει και μου πει ότι θέλει ν’ αλλάξει φύλο?


    Να είσαι ειλικρινής στο κόκαλο, να έχεις υπομονή για ατελείωτους διαλόγους, ξεσπάσματα, σκηνές υστερίας και απογοήτευσης. Αν έχεις δυο όπλα αυτά είναι η ειλικρίνεια σου και η πλήρης συνείδηση του πως το βιώνεις και μέχρι που θα ήθελες να φτάσεις. Σε κάθε περίπτωση μην περιμένεις θαύματα, η σύντροφος σου μπορεί κάλλιστα να το αποδεχτεί, επειδή θα το γούσταρε κι εκείνη. Και ακόμη και να γίνει η συνένοχος σου και να έχει «ενεργή συμμετοχή». Επίσης θα μπορούσε να σε ανέχεται τριγύρω της με την αγαπημένη σου αμφίεση, αλλά να μην θέλει ούτε σεξ να κάνει μαζί σου ενώ είσαι σε FemmeMode…ούτε να γουστάρει να υποδύεται το ρόλο της αισθητικού η της μανικιουρίστρας σου…Θα μπορούσε να «το καταπιεί», αρκεί να μην έχει τίποτε να κάνει με το Hobbie σου, ένα είδος omertà…( είσαι ελεύθερος να κάνεις ότι θέλεις, αρκεί να μην βλέπω και να μην ξέρω ). Και το πιο πιθανό απ’ όλα να μην δεχτεί καν την ιδέα ότι ο άντρας της έχει αυτό το βίτσιο και η να σε θέσει προ επιλογής «η το crossdressingη εγώ «, η απλούστατα να σε αφήσει σύξυλο, γιατί δεν θα το σήκωνε το στομάχι της. Δεν μπορείς να την κατηγορήσεις, σου αρέσει η όχι, έτσι είναι τα πράγματα. Αν σου πει ότι αν ήθελα γυναίκα, θα πήγαινα να την ψάξω και ότι δεν μου χρειάζεται ένα κακέκτυπο της, αλλά ένας άντρας. Έχε κατά νου ότι η «κολοκυθόπιτα» είναι δική σου και στην άλλη δεν μπορείς να την επιβάλλεις. Και σε παρακαλώ μην τολμήσεις να της πεις «εγώ στην θέση σου», γιατί απλά στην θέση της δεν βρίσκεσαι και είναι εύκολο για σένα να προβάλλεις επιχειρήματα που θα «εδραίωναν» την θέση σου. Μην σκέφτεσαι στο πως θα αντιδρούσες αν η γυναίκα σου μια ωραία μέρα σου έλεγε «Αγάπη…ξέρεις…γουστάρω να φοράω γενειάδα, να πιάνω με ταινία τα στήθη μου κτλ κτλ )…»…Σκέψου ότι σου εκμυστηρεύεται κάτι, που αλήθεια θα σε ζόριζε, όσο και να σου φαίνεται ακραίο. Γιατί όπως για σένα αυτή σου η «ασχολία» δεν είναι κάτι το τόσο σοβαρό, αλλά για εκείνη ναι. Προσπάθησε να αντιστρέψεις τους ρόλους…Τι απάντηση θα της έδινες? Εδώ σε θέλω κάβουρα…Στην δική της ιδιαιτερότητα μπορεί κι εσύ κάλλιστα να έπαιρνες την πασμίνα σου και να την άφηνες σύξυλη, να το αποδεχόσουν χωρίς κανένα πρόβλημα, να της «επέτρεπες» να το κάνει, αλλά χωρίς να «ξέρεις η να βλέπεις»…Μπορεί όλα και τίποτα…


    Ένα είναι το σίγουρο, πάνω από cross dresser, πέρα από σύντροφος, πατέρας, επαγγελματίας, τρόμπας, μπελαλής, η οτιδήποτε άλλο θα ήσουν. Μην ξεχνάς ότι είσαι άνθρωπος και ότι άνθρωπος είναι και εκείνη. Ότι κανείς δεν χρωστάει σε κανέναν τίποτε και ότι οι σχέσεις βασίζονται στον διάλογο, την ειλικρίνεια και τις επιλογές. Δεν έχεις το δικαίωμα ούτε εσύ να της στερήσεις την επιλογή του να διακόψει η να προχωρήσει μαζί σου, αποκρύπτοντας της σημαντικά στοιχεία ως προς την όποια αξιολόγηση της. Και δεν υπάρχει χειρότερη ήττα από την νίκη κατόπιν εξαπατήσεως…Γιατί φιλαράκι, τα ψέματα έχουν πάντα κοντά ποδάρια και αργά η γρήγορα θα έρθεις προ των ευθυνών σου. Και η λύση που αρχικώς σου φάνηκε η καλύτερη ( για σένα πάντα ), στο τέλος θα είναι η χειρότερη κυρίως για σένα και μετά για εκείνη ( και δυστυχώς κάποιες φορές και για τα παιδιά που στο εν τω μεταξύ μπορεί και να έχετε αποκτήσει )…


    Επειδή παρασοβάρεψε το νήμα, ας το ελαφρύνω λιγάκι…Έτσι…για να κλείσω με χιούμορ…


    Τι δεν πρέπει σίγουρα να κάνεις αν θέλεις ν’ αποφύγεις δυσάρεστες «εκπλήξεις», του είδους σκηνές υστερίες οι οποίες θα είχαν σαν αποτέλεσμα να κάθεσαι μετά την «κουβέντα» να σκουπίζεις από το πάτωμα κρύσταλλα η πιάτα ( η και τα δύο μαζί ), να ψάχνεις ξενοδοχείο στη μέση της νύχτας, να δεις τα ρούχα σου να κάνουν δοκιμαστικές πτήσεις από το μπαλκόνι σου ( και να επιβεβαιώνεις αυτό που ήδη γνώριζες. Δηλαδή ότι ούτε τα πουκάμισα και τα παντελόνια αψηφούν τους νόμους της βαρύτητας ) κτλ. Εδώ παραθέτω κάποια παραδείγματα του πως δεν πρέπει να της το πεις η χειρότερα να της το «πεις» έμμεσα


    Περίπτωση Strap on


    1. Μην επιστρέψεις στο σπίτι από τα Σαββατιάτικα ψώνια και αδειάζοντας τις σακούλες, πεις με ύφος 1000 καρδιναλίων και 3 Πατριαρχών στην αιθέρια ύπαρξη.


    «Αγάπη μου αγόρασα αμπελόφυλλα και ρύζι γλασέ, έχω καιρό να φάω ντολμαδάκια και μου ήρθε λιγούρα…Επιστρέφοντας από το supermarketκαι πηγαίνοντας στο αυτοκίνητο, πέρασα μπροστά και από ένα περίπτερο γιατί χρειαζόμουν τσιγάρα… Ξέρεις, λόγω κρίσης τα περίπτερα πουλάν πλέον σχεδόν τα πάντα. Η μάρκα μου είχε τελειώσει, αλλά κρεμασμένο δίπλα στις εφημερίδες, είδα ένα strapκαι σκέφτηκα…Εκτός από ντολμαδάκια, είχα καιρό να φάω και ένα πλαστικό πέοντα, δεν μου ρίχνεις ένα? Έτσι γιατί τον λιμπίστηκα ρε γαμώτο…»

    2. Ο γαστρεντερολόγος μου διέγνωσε βαριά δυσλειτουργία του παχέος εντέρου. Του είπα ότι όταν ήμουν μικρός, έπεσα στη χύτρα με το καθαρτικό ( Όπως και ο Οβελίξ στη χύτρα με το μαγικό ζωμό ) και δεν είχε πλέον κανένα αποτέλεσμα επάνω μου. Για αυτό μου πρότεινε μισή κουταλιά strapπριν το μεσημεριανό γεύμα και τέσσερις ολόκληρες μετά το βραδινό.

    3. Όχι, αυτό που βλέπεις σφηνωμένο ανάμεσα στα κωλομέρια μου δεν είναι ομοίωμα φαλού. Ο ξάδερφος μου που ζει στην Ιαπωνία, ναι μωρέ, Ο Χλίμιτζ Σαν, μου έστειλε κάτι καινούριες γιαπωνέζικες μπύρες σε πλαστικό μπουκάλι…Ρε τους Τζάπηδες τι βγάλανε…Προσπάθησα να βγάλω το πώμα με το ανοιχτήρι, αλλά δεν τα κατάφερα. Και ξέρεις ότι άμα μου χωθεί κάτι…Πρέπει να το καταφέρω…Ε…σαν καλός πολυμήχανος Ελληνάρας είπα να δοκιμάσω ένα άλλο μονοπάτι…


    Περίπτωση Cross dressing


    1. Αγάπη, κέρδισα εκείνη την υποτροφία για Σκωτία. Επειδή δεν νοείται να μετακομίσουμε σε μια ξένη χώρα τουλάχιστον για δυο χρόνια και να μην ζήσουμε την «ScottishExperience», είπα να αποκτήσω μια πρώτη επαφή με το Kilt. Έψαξα παντού στα μαγαζιά αλλά δεν βρήκα ένα. Δεν σε πειράζει που έβαλα το μίνι σου?


    2. Οι εναλλακτικές που είχα ήταν δυο και δεν είχα περιθώριο. Είχε ήδη σκοτεινιάσει και κατά διαβολική σύμπτωση όλες οι λάμπες στο σπίτι κάηκαν ταυτοχρόνως. Η ανέβαινα στη σκάλα η φόραγα τα δωδεκάποντα σου. Και ξέρεις ότι πάσχω από υψοφοβία.


    3. Τι? Αυτό που είναι γύρω από το στέρνο μου είναι σουτιέν? Άντε καλέ, λάθος κατάλαβες. Εναλλακτικό πορτοφόλι είναι…Τελευταία έχει ανέβει η εγκληματικότητα και μην μου πεις ότι να κυκλοφορείς στο κέντρο της Αθήνας στις 10 το πρωί δεν είναι εύκολο πέσεις θύμα ληστείας…Κουτό, ε κουτό…

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Y.Γ. Μα είχαμε ξεκινήσει φιλικά (η, πριν μπλεχτούμε ερωτικά, ήμασταν ήδη φίλοι ) για ( βάλτε τον καιρό που θέλετε εσείς ) και ήξερε ήδη για το strap η για το cross dressing και δεν είχε κανένα πρόβλημα. Γιατί μου έριξε «άκυρο» κατά την προσέγγιση/μετά την προσέγγιση?


    ΟΚ, πρώτα θα ήθελα να μου εξηγήσεις αυτή την «στρατηγική» του είμαι "φίλος" κάποιας που μ' ελκύει έστω στο ελάχιστο, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να της την πέσω... Γιατί με το φτωχό μου το μυαλό ακόμα δεν την πιάνω. Δεν την κατακρίνω, αλλά ειλικρινά δεν την «πιάνω» ακόμα και τώρα που γέρασα. Και πριν με πεις κολλημένο, πιστεύω στην φιλία άντρα με γυναίκα, δυο από τις καλύτερες μου φίλες είναι γυναίκες. 'Όπως πιστεύω επίσης ότι αν δεν υπάρχει η παραμικρή σεξουαλική υπόνοια από κανένα από τους δυο, η φιλία μεταξύ ανδρός και γυναικός είναι απλά καταπληκτική ( και κάθε πράγμα στον καιρό του...Ο καιρός είναι πάντα ο αρχικός, αν για έναν οποιονδήποτε λόγο εκείνος παρέλθει, Καπούτ...Και η παραμικρή έλξη να υπήρχε για κάποια...αν δεν βρει "διέξοδο" σε εκείνες τις ελάχιστες μέρες...από μέρος μου σβήνει εντελώς...Δεν την καταπιέζω, απλά εξανεμίζεται...και δεν "ανασταίνεται"...Αλλά ίσως και να είμαι εξωγήινος εγώ...Και σίγουρα αυτό θα ήταν ένα θέμα για άλλο νήμα..το οποίο δεν σκοπεύω ν'ανοίξω...γιατί πλέον το θεωρώ τουλάχιστον βαρετό αν όχι ανούσιο...). Μετά ρε φιλαράκι πάλι για την εφεύρεση του τροχού θα μιλάμε? Άλλο ενδιαφέρον τρέφουμε προς τον φίλο, άλλες απαιτήσεις έχουμε από εκείνον, άλλο ρόλο διαδραματίζει στην ζωή μας, όσο και αν είναι σημαντικός…Μετά να σου πω και κάτι άλλο, ίσως και το "άκυρο να το έφαγες ", γιατί από το πολύ "ψήσιμο" τον έκαψες το μουσακά..και όχι μόνο λόγω της διαφορετικότητας σου...Τόσο απλά..


    Υ.Γ.2 Όταν βρισκόμουν στην περίοδο της «αναζήτησης» απαντήσεων περί του cross-dressing ( και αν όχι αποκλειστικά από την έλευση του δικτύου στην καθημερινότητα μας ), σκουντουφλούσα ακόμα σαν τον τυφλό σε κάποια «πράγματα» που του είχαν διδάξει ως σωστά. Έτυχε να πέσω κατά τύχη στα λόγια η τις μαρτυρίες αγνώστων. Post, σκέψεις που έβαλαν το λιθαράκι τους, έτσι ώστε να καταφέρω και να τακτοποιήσω το «ζήτημα» στο μυαλό μου και να μάθω επιτέλους να το βιώνω χωρίς ενοχές, χωρίς λανθασμένη η παραμορφωμένη οπτική. Στο ταξίδι που έκανα πριν ελάχιστες ημέρες, συνάντησα μετά από καιρό ένα καλό παλιό μου φίλο που λόγω της αυστηρής θρησκευτικής του διαπαιδαγώγησης, του χαρακτήρα, του περιβάλλοντος στο οποίο μεγάλωσε και ζει ακόμη ( και το οποίο δεν φημίζεται για την ανοιχτομυαλιά του ). Και παρά το γεγονός ότι έχει αλήθεια «εντρυφήσει» στο θέμα, είδα μετά λύπης μου, ότι έχει χάσει ειλικρινά τον μπούσουλα….

    Σίγουρα η υπερβολική συσσώρευση πληροφοριών και η αποφυγή της αντιμετώπισης «του θέματος» προτιμώντας την αναμασημένη τροφή και την ευκολία των προκατασκευασμένων πλαισίων, είναι εξίσου βλαβερή με την άγνοια…Αν βοήθησα έστω και στο ελάχιστο κάποιον με όλες αυτές τις μπούρδες που έγραψα σήμερα…Κάποιον άσχετο που από σπόντα κάποτε ίσως και να περάσει από αυτό το φόρουμ και θα σκοντάψει σε αυτές μου τις μαλθακίες…Μπορώ να πω ότι ξεχρεώθηκα απέναντι σε εκείνους τους αγνώστους που ίσως και άθελα τους…επειδή τους είχε έρθει η φαεινή ιδέα να γράψουν λίγα λόγια πριν να συνεχίσουν τις διακοπές τους…η σε μια στιγμή που δεν θα είχαν τίποτε το καλύτερο να κάνουν…σε κάποιο βαθμό έδωσαν και ένα χέρι βοηθείας και σε μένα…Ψιτ, άγνωστε φιλαράκο, μην μη πεις ότι τα λέω εύκολα, γιατί κάποιες φορές στη θέση σου βρέθηκα...Είναι θέμα επιλογών...Εγώ μετά από κάποιο σημείο επέλεξα να φέρομαι με τον τρόπο που σου περιέγραψα στην αντιμετώπιση του "ζητήματος"...Και αν θέλεις με πιστεύεις, χαμένος δεν βγήκα...Ευτυχώς η δυστυχώς στην ζωή η αποφασίζεις εσύ, η αποφασίζει κάποιος άλλος για σένα....Και αυτό ισχύει παντού και πάντα...Όπως και ότι όλα δικά μας δεν μπορούμε να τα έχουμε...Σου εύχομαι να σου πάνε όλα κατ' ευχήν και ας μην ακολουθήσεις τίποτε από όσα σου "είπα"...Εγώ στην τύχη η στο "πεπρωμένο" δεν αφήνομαι ( γνωρίζοντας και πάλι ότι τα πάντα είναι μονίμως και συνεχώς υπό αίρεση )...Προτιμώ να βγάλω τα μάτια μου με τα ίδια μου τα χέρια, αν χρειαστεί...Γιατί σίγουρα για εκείνο που με αφορά, η μιζέρια δεν αγαπά την παρέα...Το νήμα μένει εδώ…κι εγώ πάω να κάνω βουτιές και για χάρη του…Mind Dixit…  


    ( *Post Αφιερωμένο στον αδελφό μου Alessandro/Horus W. )
     
    Last edited: 29 Ιουλίου 2014
  2. Αυτό που γουστάρω σε σένα, φίλε Σκοτάδια (καθόλου σιωπηλά, εντούτοις) είναι:
    1) Η ανά πάσα στιγμή ετοιμότητα να αραδιάζεις τα σαβουάρ βιβρ του έρωτα σε όλες τις παραλλαγές
    2) Η προτίμηση στον Peer Gynt (προσωπικά λατρεύω το morning, αλλά και το Solveig’s Song c' est pas mal...)

    Στο θέμα του τάιμινγκ με βρίσκεις σύμφωνο, εκτός από την περίπτωση που δε σε πολυαπασχολεί αν σε σουτάρει η δικιά σου, οπότε της το ξεφουρνίζεις όποτε σου προκύψει και όποιον πάρει ο χάρος (με στραπ-ον ή χωρίς).
    Καίτοι είμαι υπέρ του διαλόγου, της διαλεκτικής, της συζήτησης επί παντός του επιστητού και άλλα ηχηρά παρόμοια, φρονώ πως σε κάποιες περιπτώσεις τα πολλά λόγια δείχνουν έλλειψη αυτοπεποίθησης και θολώνουν το μήνυμα. Μιά στάση του τύπου "μωρό μου, θέλω να δοκιμάσουμε να με πάρεις με στραπ-ον. Το γουστάρω πολύ σαν ερωτικό παιχνίδι. Αν δεν έχεις αντίρρηση, το δοκιμάζουμε απόψε. Αν πάλι έχεις, το συζητάμε για μισή ώρα και το δοκιμάζουμε απόψε", είναι πιό άμεση, πιό διεκδικητική, πιό αποφασιμένη, πιό χιουμοριστική και πιό αιφνιδιαστική. Εντάξει, έχει τα ρίσκα της, αλλά αν σε ξέρει τόσο λίγο η σύντροφός σου ώστε να μπει στη διαδικασία των δεύτερων, τρίτων κ.λ.π. σκέψεων περί της σεξουαλικής σου ταυτότητας, κάτι δεν πάει καλά στη σχέση. Αν πάλι σου το ξεκόψει με την ίδια αποφασιστικότητα που της το έθεσες, της λες απλά "οκ, ξανασκέψου το και όταν το αποφασίσεις, ζήτησέ το μου εσύ", χωρίς εξηγήσεις, γαλιφιές, παρακάλια και κλισέ που θα χειροτερέψουν τη θέση σου (σε αυτό συντάσσομαι με τα γραφόμενά σου). Ετσι της δείχνεις οτι την εκτιμάς, την εμπιστεύεσαι και παράλληλα αποφορτίζεις το γεγονός (και ας καίγεσαι για λουκάνικο) και ίσως καταφέρεις να σώσεις μιά ούτως ή άλλως χαμένη υπόθεση...

    Οσο για το κρος, εκεί υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη γκάμα παιχνιδιού. Γενικά, το χιούμορ σώζει πάντα την κατάσταση. Ακόμα και αν δεν αποτελέσει τελικά το φετίχ σου μέρος του ερωτικού παιχνιδιού, θα γελάσετε πολύ. Και να έχεις υπ' όψη οτι μία ήττα από την οποία φεύγεις με το κεφάλι ψηλά μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε νίκη. Ασε το να δουλεύει μέσα στο κεφάλι της και πού ξέρεις, μπορεί να σε εκπλήξει...
     
  3. Black Butterfly

    Black Butterfly Αηδιασμένη

    Εγώ πάλι πιστεύω (και εντελώς άσχετα με το θέμα) ότι τώρα ο νηματοθέτης ξέρει ποιοί είναι οι πραγματικοί του φίλοι εδώ μέσα.
    Οι 2 ήρωες που έκατσαν και διάβασαν όλο αυτό το κατεβατό.  
     
  4. Χα χα χααα...
    Ομολογώ πως εφάρμοσα το μέσες-άκρες διάβασμα...
     
  5. Black Butterfly

    Black Butterfly Αηδιασμένη

    Ντροπή!!  

    (Εγώ το χώρισα σε 3 κομμάτια και ενδιάμεσα έπαιρνα υπογλώσσια.  )
     
  6. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Φίλε Πελέα ίσως επειδή ο μαλθάκας τον "'έρωτα" για κάποιον αδιευκρίνιστο λόγο και να τον έφαγα με το κουτάλι ( τώρα τι μου βρίσκαν και τι εξακολουθούν να μου βρίσκουν, έπαψα να το αναρωτιέμαι εδώ και αιώνες...Ο καθένας με τις διαστροφές του...φαίνεται ότι οι Σκοταδολάγνες είναι αρκετές...για να μην πω πολλές...θα είναι η αύρα του Poète Maudit που ξεχειλίζει από τους πόρους μου χαχαχα ). Σε σημείο που σοβαρά να με έχει πιάσει πλέον σεξουαλική/αισθηματική ανορεξία...θα είχα να "διηγηθώ" πράγματα χαχαχα...

    Ο Grieg ήταν απλά μέγιστος  

    Περί strap το πρώτο κρατούμενο...ελάχιστες φορές η δοκιμή μετά "πρότασης" συγκεκριμένων αιθέρεων υπάρξεων που ήθελαν να πειραματιστούν..Για τις εν λόγω κορασίδες η μαύρη καρδιά του Σκοτάδιους αιμέ είχε δικούς της ρυθμούς...Χωρίς να θέλω ν'ακυρώσω τίποτε και κανέναν, ίσως και να κατάλαβα τι εννοούσε ο Τζιμάκος όταν έλεγε "είναι σαν να χέζεις προς τα μέσα χαχαχα "...Αν εξαιρέσεις την ιδέα της απόλυτης συνενοχής, καμία άλλη αίσθηση...Η τα ατομάκια δεν γνώριζαν πως να χειριστούν καταλλήλως την "αξίνα" η εγώ δεν έχω προστάτη ( πράγμα καλό αν είναι αληθινό, γιατί ο καρκίνος σίγουρα δεν θα με χτύπησε εκεί )....

    Περί cross το κρατούμενο νούμερο δυο...Σίγουρα μέρος του ποιος είμαι και το οποίο έχει τα όρια που εγώ του έχω θέσει από μόνος μου. Υπάρχει η όχι αγγελικό πλάσμα στην ζωή μου...Και το οποίο δεν μοιράζομαι με όλες, απλούστατα γιατί κάποια πράγματα, όσο και να ήταν παράλογα για κάποιους, είναι εντελώς δικά μου και δεν μου αρέσει να τα σπαταλάω...Ως προς τους "πυροβολισμούς" εν ψυχρώ αναφορικά με τις σεξουαλικές ορέξεις/πρακτικές που θα ήθελα να ικανοποιήσω...Εδώ είμαι ακόμα πιο γρήγορος ακόμα και από εκείνο που έγραψα...Θέλεις επειδή δεν έχω χρόνο για χάσιμο ( και αυτό εδώ και μια δεκαετία τουλάχιστον )...θέλεις επειδή κάποια πράγματα τα νιώθεις από την αρχή ( και η βραδυφλεγής έλξη για μένα δεν υπάρχει. Κάποια η την γουστάρω και με γουστάρει κατευθείαν, χωρίς μα, ίσως, αλλά, η πάπαλα. ). Και σε αυτό είμαι παλαιάς "κοπής"...Δεν ακολουθώ τακτικές στυλ "φιλία" και βλέπουμε...Σε γουστάρω? Στα ρίχνω, σου λέω τι θέλω και ποιος είμαι. Σου κάνει, καλώς, μου κάνεις, ακόμα καλύτερα...Δεν θέλουμε τα ίδια πράγματα την ίδια στιγμή? Να μου είσαι καλά και αν ποτέ σκεφτείς και αλλάξεις γνώμη, πάνε αλλού....Εγώ σβήνω αρκετά γρήγορα...Εννοείται ότι τρελαίνομαι για χιούμορ και αυτοσαρκάζομαι στο έπακρο, αλλά μου αρέσει και να μιλάω σοβαρά, όταν σοβαρά πρέπει να μιλήσουμε...Οι αργοπορημένες εκπλήξεις, είναι απλά χαμένες ευκαιρίες...Πέρασαν? Για μένα δεν υπάρχουν πια...
     
    Last edited: 29 Ιουλίου 2014
  7. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Παιδάκια αν είσαστε μαζόχες, ας προσέχατε...Χαχαχα...και κουραμπιέδες finished...
     
  8. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Τι να σε πω Μπρέ...Φαίνεται ότι μόνο εγώ είμαι τόσο άρρωστος που να διαβάζω κατεβατά χωρίς να παραπονιέμαι...  
     
  9. Black Butterfly

    Black Butterfly Αηδιασμένη

    Ωραίο αυτό, θα το κρατήσω να το λέω κι εγώ για δικό μου.  
     
  10. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Και με πρόλαβες πριν καν καταθέσω αίτηση για copyright...Φίλτατη βουτυρόμυγα η φίλοι μου τα ιταλά λένε και κάποια σωστά πράγματα...Ogni lasciata è persa...Κάθε "εγκαταλελειμμένη, είναι χαμένη"...και έχουν σιχαμερά δίκιο...Η κάτι το γραπώνεις, όταν σου παρουσιάζεται η αν περιμένεις τον "κατάλληλο χρόνο", τις "κατάλληλες συνθήκες"...φτάνεις να μπορείς να το "γευθείς" και πλέον δεν σου "λέει" απολύτως τίποτε...σε σημείο που δεν σ'ενδιαφέρει ούτε καν να το "δαγκώσεις"...Τουλάχιστον η "σκοταδομηχανή" μου έτσι λειτουργεί...Σωστό η λάθος...Ο καθένας με το μυαλό και το software του...Εγώ τα ξαναζεσταμένα φαγητά, δεν τα γουστάρω...
     
    Last edited: 29 Ιουλίου 2014
  11. Black Butterfly

    Black Butterfly Αηδιασμένη

    Θα έλεγα ότι συμφωνώ σε κάποια, αλλά είναι Δευτέρα μεσημέρι και αν αρχίσουμε να συμφωνούμε και οι 3 μας σε όλα από τώρα, θα βαρεθούμε μέχρι την Κυριακή το βράδυ.
     
  12. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Το σημαντικό είναι να συμφωνεί ο καθένας με την πάρτη του...Την Κυριακή θα είμαι ήδη εις τόπον χλοερό, συμφωνείστε τα δυο σας και για μένα...