Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πώς να διακρίνετε έναν-μια Κυρίαρχο.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Soraya, στις 14 Δεκεμβρίου 2015.

  1. gaby

    gaby Guest

    Για να το λες, κάτι θα ξέρεις, που δεν θα ήθελα να γνωρίζω  

    Μια λεπτομέρεια, δεν με απασχολείς ως πρόσωπο ή nickname, ασχολήθηκα με τα γραφόμενά σου και με αυτά όχι πολύ. Τα υπόλοιπα που λες είναι μόνο για γέλιο. Δεν έχω αντίρρηση να σκορπίζεις άφθονο γέλιο. Αν όμως συνεχίσεις να προσβάλλεις, δες π.χ. ποιος άρχισε και ποιος συνεχίζει, ίσως να χρειαστεί εσύ να προσέχεις. Ελπίζω να έγινε και αυτό αντιληπτό.
     
  2. AliceInChains08

    AliceInChains08 100yrs of Solitude

    Θα προτιμούσα τον αντίλογό σου από την ειρωνεία. Έθεσες ερωτήματα, σου τα απάντησα, αντίλογο δεν βλέπω.
    Απαντήσεις στα δικά σου ερωτήματα!!
    Τη δική σου άποψη!!
    Αντ' αυτών λοιπόν, ειρωνεία.

    Λυπηρό.

    Κάποιοι σου έχουν εμπιστευτεί και το ρόλο του διαιτητή στις συνομιλίες των υπόλοιπων μελών, κι εσύ έχεις νομίζεις το δικαίωμα να μιλάς αφ' υψηλού και να ειρωνεύεσαι αδιακρίτως.
    Τα συγχαρητήριά μου στους υπόλοιπους οπερέιτορς.

    Ελλαδιστάν.
    Ελλαδιστάν παντού.

    Καλά Χριστούγεννα και πάλι.
     
  3. gaby

    gaby Guest

    Άποψη που ζητούσε απάντηση να υποθέσω ότι θεωρείς αυτό;

    Μα δεν είναι άποψη, είναι απρόκλητη επίθεση και περιέχει εκτός από ειρωνεία, θυμό και δηλητήριο. Δεν βλέπω να σηκώνει διάλογο ή αντίλογο, τι να πει κανείς πάνω σε αυτό. Τι να πει για το "απελπισμένη δήθεν υ" τι να πει για το "να μάθει να βουδουσουμιάζει"; Στο κάτω κάτω δεν ειρωνεύτηκα, τις αποστάσεις μου πήρα από την εκτόξευση πυρών που φαίνεται ότι είχα προκαλέσει.

    Από την άλλη δεν έχω πάρει ποτέ, ούτε εδώ ούτε οπουδήποτε αλλού τον ρόλο του κήνσορα και του αυτόκλητου κριτή του ποιος είναι "Ελλαδιστάν" και ποιος εξαιρείται, ούτε και τσουβαλιάζω συλλήβδην, ούτε χαρακτηρισμούς χρησιμοποιώ, ούτε για σφυράκια που θα άνοιγαν κεφάλια λέω, ούτε "κατάρα στους Κυρίαρχους εκείνους που είναι χ,ψ,ω" δηλώνω καθημερινά και αδιαλείπτως, ούτε περνάω την ώρα μου κάνοντας υπαινιγμούς για το ποιος απολαμβάνει και ποιος όχι και γιατί κατά τη γνώμη μου συμβαίνει αυτό λες και μπορώ να ξέρω, ούτε πολλά άλλα πράγματα. Καταλαβαίνω όμως πόσο αυτό μπορεί να τσούζει.

    Όσο για το δικαίωμα, ο όποιος ρόλος δεν δίνει κανένα δικαίωμα, το δικαίωμα μόνον ο καθένας, με αυτά που γράφει και τη στάση του, μπορεί να το δώσει. Και σε αυτό δεν φταίω και δεν μπορεί κανείς να αναγκάσει τον οποιονδήποτε, περιλαμβανομένου και ενος mod να κάνει ότι δεν βλέπει.
     
  4. elfcat

    elfcat . Contributor

    Μια διευκρινιστική ερώτηση
    Αναφέρετε καπου στο κειμενο σας κατι που λεει ο Αφέντης στον οποιο ανήκετε, περι ρηχότητας και επιφάνειας. Μπορείτε να μου το αναλύσετε λιγο παραπανω; Εσείς, ως σκλάβα του;
     
  5. AliceInChains08

    AliceInChains08 100yrs of Solitude

    @gaby

    Έθεσες ή δεν έθεσες ερωτήματα; Γιατί θα τρελαθώ.
    Ρώτησες ή δεν ρώτησες, τι θα απογίνει κάποιος που δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ από τα χαρακτηριστικά ενός συντρόφου (βδσμ - ή μη) ;;;

    Δεν ξανακουοτάρω τα ερωτήματά σου γιατί για μένα τελειώνει εδώ η συζήτησή μας. Θέτεις ερωτήματα, απαντώ, και λαμβάνω ειρωνεία.
    Προτείνω λοιπόν, όταν δε θες να συμμετέχεις σε ένα νήμα, απλά να μη γράφεις τίποτα. Η ειρωνεία σου δε συνέβαλε πουθενά, κι αφαίρεσε ό,τι είπαν τα υπόλοιπα μέλη, σε ένα τόσο σημαντικό θέμα κυρίαρχος-σύντροφος-σχέσεις. Αν αυτό εσένα δε σε αφορά και κρίνεις ότι μπορείς να το γεμίζεις ειρωνίες, με γεια σου με χαρά σου.

    Σεβάσου όμως τον κόπο αυτών που μπαίνουν εδώ μέσα και τους αφορά, και δεν είναι αυθεντίες, και ψάχνονται, και θέλουν να διαβάσουν.
     
  6. Soraya

    Soraya Guest

    το κείμενο είναι πολύ παλιό ο εν λόγο Αφέντης δεν Είναι πλέον εν ζωή κι έτσι δεν Μπορείνα Απαντήσειο Ίδιος. Όμως με χαρά να σου πω πως Εννοούσε πως στο χέρι του καθενός είναι το που θέλει να φτάσει.
     
  7. elfcat

    elfcat . Contributor

    Ακομη μια διευκρινηςη, παρακαλω. Ο εκλιπών ήταν δικός σας Αφέντης;
     
  8. Soraya

    Soraya Guest

    μπορώ να ρωτήσω που θα βοηθήσει αυτή η διευκρινηση;
     
  9. Elune

    Elune Priceless

    "Δύο μέτρα και δύο σταθμά ως συνήθως!"

    Cheers!
     
  10. elfcat

    elfcat . Contributor

    Θα βοηθήσει, πιστέψτε με.
     
  11. Soraya

    Soraya Guest

    περιμένω τότε να μου πείτε που
     
  12. elfcat

    elfcat . Contributor

    Να μας πείτε εσείς, πρώτα αν ηταν δικός σας αφέντης η μας λέτε ψέμματα, η ηταν αλλης αφέντης, ο συγχωρεμένος. Να καταλάβω τί είδους συνομιλήτρια εχω απέναντι μου. Για να μπορέσω να αποφασίσω αν υπαρχει λογος να συμμετάσχω στην συζήτηση.