Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πώς να διακρίνετε έναν-μια Κυρίαρχο.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Soraya, στις 14 Δεκεμβρίου 2015.

  1. AliceInChains08

    AliceInChains08 100yrs of Solitude

    Ενημέρωσέ με τι σημαίνει το υθλιόδαιος που λες εσύ, μπορεί να είναι κάτι άλλο από το υθλόδεος της αρχαίας ελληνικής.
     
  2. D. Alessandro

    D. Alessandro morior invictus

    @espimain
    Πριν από λίγο έγραψα στην @AliceInChains08 να μην αναφέρει διάφορα και τρελαθεί ο κόσμος να γκουγκλάρει για να βρει την κατάλληλη ανταπάντηση. Εσύ αφού γκούγκλαρες το υθλόδεος και δεν σου έβγαλε τίποτα παρά μόνο στα αγγλικά συνεχίζεις... κάτι που δεν γνωρίζεις και επιμένεις... Μάθε πρώτα, κατανόησε τις διαφορές και μετά απάντα... Επίσης βλέπω παίρνει και αρκετή ώρα το γκουγκλάρισμα του υθλιόδαιου για να δεις τι σημαίνει. Άντε ακόμα 3 λεπτά...
     
  3. gaby

    gaby Guest

    Moderator's notice:

    @AliceInChains08 and @D. Alessandro, κάντε μας τη χάρη να αφήσετε ήσυχο τον @espimain και τον Υθλόδαιο επίσης ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με αυτό το νήμα και ο αποπροσανατολισμός που επιχειρείτε απλά αυξάνει τον εκνευρισμό πολλών. Αν θέλετε πηγαίνετε σε κανένα off topic να συνεχίσετε την κουβέντα σας για τον Υθλόδαιο.
     
  4. Lady in Corslet

    Lady in Corslet Mind the gap...

    Χαίρομαι που συμφωνεις...αλλά το νήμα δεν είναι ιδιοκτησία του νηματοθέτη από την στιγμή που δημοσιεύεται και μπαίνουν άνθρωποι να καταθέσουν τη γνώμη τους.
    Είναι σαν ενα κατάστημα... δεν δικαιούται ο καταστηματάρχης να μην σου πουλήσει επειδη δεν του αρεσει η πρόσοψή σου.
    Η υψηλή τηλεθέαση δεν συνεπάγεται απαραίτητα και με ποιοτική εκπομπη.
     
  5. AliceInChains08

    AliceInChains08 100yrs of Solitude

    @gaby, και σε όλους όσους κατάφεραν να φτάσουν ως εδώ.

    Σε ένα νήμα που θέλησα να τονίσω τη σημασία της ουσιώδους σχέσης πέρα από κυριαρχίες και υποτάξεις... κοίτα τι έγινε!!

    Και θέλησα να την τονίσω τη σημασία που έχει κάτι τέτοιο, γιατί από δική μου εμπειρία, αυτό έγινε και έτσι πορεύομαι και στην πραγματική μου ζωή... πέρα από κυριαρχίες και βουδουσουμιάσματα, πάνω από όλα με τον άνθρωπό μου είμαστε σύντροφοι και εραστές, γι' αυτό και το βδσμ στη σχέση μας και στη ζωή μας είναι αυτοφυές και αυτόφωτο. Δεν είναι η πρώτη φορά που έχω προσπαθήσει κατά κόρον να το πω αυτό όταν μιλάμε για ξερά βουδουσουμιάσματα σε νήματα που αφορούν τις σχέσεις, και την αναζήτηση συντρόφου. Όποιος με έχει ξαναπετύχει, θα έχει διαπιστώσει πως το κάνω επανειλημμένα.


    Η νηματοθέτρια λοιπόν, άνοιξε ένα νήμα, κατ' εμέ πανέμορφο, με άπειρες προεκτάσεις, και αντί αυτού πήραμε τα @@ μας. Για πολλοστή φορά.

    Γιατί εκεί ξαφνικά που διαβάζεις απόψεις, ξάφνου σου 'ρχεται η άποψη ότι "ο κυρίαρχος έχει μια ελιά στον κώλο" και από κει τον ξεχωρίζεις... και λες, οκ, αστειάκι, σύντομο και περιεκτικό.. και σε παρέα έξω να ήμαστε έτσι θα γινόταν...
    Και πας παρακάτω, κι αφού έχεις βάλει κι εσύ τον οβολό σου με την όποια μπούρδα έχεις για άποψη περί συντροφικών σχέσεων, έρχεται ένας εκ των διαχειριστών και ρωτάει "πώς θα γαμήσει κάποιος που δεν έχει κανένα από τα χαρακτηριστικά που αναφέρει η νηματοθέτρια".

    Κι αναρωτιέσαι.. πώς γίνεται κάποια που προφανώς έχει χρόνια στο γκρικ βδσμ, ώστε να της έχουν δώσει τέτοιες αρμοδιότητες, να ρωτάει κάτι τέτοιο και με τέτοιο τρόπο; Δηλαδή, ποιους ακριβώς υπερασπίζεται;

    Και προσπαθώ, να απαντήσω, με τον ίδιο ανάρμοστο τρόπο, πως αυτός που δεν έχει κανένα συντροφικό χαρακτηριστικό, δεν του αξίζει τίποτε άλλο παρά μόνο η δηθενιά και η χούφτα του για να τραβάει μαλακίες.
    Αυτή είναι η άποψή μου για όλους τους παρτάκηδες και τους δήθεν, ούτε στο σεξ, ούτε στη ζωή τους, ούτε στην εργασία τους, ούτε στην οικογένειά τους.. Σε αυτούς που δεν έχουν στοιχεία συντροφικότητας, δεν τους αξίζει τίποτα. ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ.

    Από κει και πέρα.... αν ήξερα ότι μια άγνωστη λέξη, αντί να προξενεί το ενδιαφέρον, προξενεί το φθόνο, ειλικρινά δε θα την χρησιμοποιούσα ποτέ.
    Ένας χρήστης λοιπόν από το πουθενά με χαρακτηρίζει και με διορθώνει, προσπαθώντας προφανώς να με υποτιμήσει... λες και είμαι μετοχή σε χρηματιστήριο....

    Παρ΄αυτά, προσπάθησα να τον ρωτήσω αυτόν που με διόρθωσε και με είπε άθλια για την ορθογραφία μου,( κάτι που δεν κατάλαβα, αλλά κατάλαβε η διαχειρίστρια που συμμετείχε στο νήμα και κρίνει πως το άξιζα..,) γιατί γράφει την ελληνική λέξη δέος με άλφα γιώτα. Όποιος γνωρίζει τη λέξη δέος την ίδια απορία με μένα θα είχε...!

    Τον ρώτησα και πριβέ, για να μην ασχολούνται όλοι στο νήμα με τη δική μου απορία, αλλά ο αγαπητός, δεν μπήκε στον κόπο να μου απαντήσει, παρά μόνο πόσταρε την απάντηση του γκουγκλ, το οποίο παρεμπιπτόντως, δεν έχει ενημερωθεί επί της λέξεως υθλόδεος, καθώς αποτελεί σύνθετη λέξη, και κακή μετάφραση από τα αγγλικά.

    Από κει και μετά, κατηγορήθηκα ως τρολ (που ανάθεμά με και ήξερα πριν κάτι μήνες τι είναι αυτό), κατηγορήθηκα ότι έκανα προσωπικές επιθέσεις, ότι αυτά που λέω δεν αποτελούν επιχειρήματα και επομένως δεν χρήζουν σεβασμού και ποιος νοιάζεται για την άποψή μου, ότι μπήκα στο νήμα για να μπαχαλέψω και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.

    Ζητώ λοιπον συγγνώμη για όλα όσα όντως έκανα, και για όλα όσα αλήθεια δεν έκανα.




    υγ.1. υθλόδεος = αυτός που προσπαθεί να προκαλέσει το δέος μέσα από τη χαζή κυρίως φλυαρία του. Εκ του ύθλος = μωρή φλυαρία και του δέος.

    Στα αγγλικά για να διαβαστεί δέος το γράφουν daios. Ειδάλλως το deos διαβάζεται δίος. Στην προσπάθεια τους οι μελετητές να αποδώσουν το νόημα του ονόματος του ήρωα Hythlodaeus (του Τόμας Μορ), έγραψαν ότι προέρχεται από το Hythlos και το Daios.
    Και πήγαν οι μεταφραστές και μετέφρασαν Υθλόδαιος, κάτι που διορθώθηκε στις πρόσφατες εκδόσεις σχετικών βιβλίων.

    υγ.2. Καλά Χριστούγεννα σε όλους, με υγεία. Εις το επανιδείν.
     
    Last edited: 20 Δεκεμβρίου 2015
  6. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Για να είμαστε όσο γίνεται πιο σωστοί...νομίζω, μπορεί να κάνω και λάθος...Οι τρολιές ξεκίνησαν ήδη απ' την πρώτη σελίδα, όσο χιουμοριστικές κι αν ήταν.
    Όποιος/α πιστεύει ότι θ' ανοίξει νήμα και δεν θα υπάρξει η παραμικρή τρολιά μες στις πρώτες 5 απαντήσεις ( και πολλές είπα ), κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.
    Καθώς και όποιος/α περιμένει στ' όποιο νήμα ανοίξει, να μην πέσει το παραμικρό "μαλλιοτράβηγμα"...Αφού όποιο θέμα κι αν ακουμπήσει, πάντα θα υπάρχει κι εκείνος/η που ή θα θιγεί, ή θα "θιγεί", ή που για κείνον/η θα είναι "ευαίσθητο".
    Ακόμη και για το πως παρασκευάζεται το βούτυρο, να γράψει κάποιος/α, πάλι μετ' απ' ένα σημείο μπουρδέλο θα γίνει.
    Με το φτωχό μου το μυαλό έφτασα στο συμπέρασμα, ότι για αρκετούς/ες δεν υπάρχει μεγαλύτερη καύλα, απ' το να "σκοτώνονται" με τους/τις άλλους/ες.
    Αλλιώς δεν εξηγείται, το πως μετά απ' ένα λογικό και ανθρώπινο σημείο που θα τους/τις σάλταρε το κλαπέτο.
    Και θα καταλάβαιναν ότι η καλύτερη αν όχι η μοναδική λύση, θα ήταν να γράψουν τον/την όποιο/α άλλο/η θα τους εκνεύριζε ( υπάρχει και ignore list αν κάποιοι/ες δεν το ήξεραν ), συνεχίζουν συνειδητά πια, να τρώγονται με τα ρούχα τους.
    Εκεί, αν τους προβοκάτορες δεν τους "λυπάμαι" καθόλου, εκείνους που παίζουν το παιχνίδι τους, τους "λυπάμαι" ακόμη λιγότερο. Γιατί στο τέλος θα ήταν όλοι/ες ανεξαιρέτως μέρος του ίδιου βλαμμένου τσίρκου.

    Και αφού λέμε τα σύκα σύκα και το νήμα έχει ξεχαρβαλιάσει τελείως. Ας το παίξω "μάντης" ή καλύτερα ας γίνω καχύποπτος με μεγάλη πιθανότητα να πέσω κατά πολύ έξω στις εκτιμήσεις μου.
    Γιατί αν πίστευα ότι θα μπορούσα να γνωρίζω τις προθέσεις του οποιουδήποτε άλλου, δίχως απτές πράξεις που να τις συνόδευαν, μάλλον θα ήμουν παντελώς ηλίθιος και ίσως για ζουρλομανδύα.
    Το λοιπόν, πείτε μου ότι δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα, κανείς και καμία να μην "τσίγκλησε" την νηματοθέτρια μόνο ή και επειδή θα ήταν η σύντροφος ενός απ' τους "μπαχαλάκηδες". Και ο οποίος θα του/της καθόταν στο λαρύγγι.
    Δυο, σχωράτε με άλλα ότι η νηματοθέτρια δεν το ξέχεσε και κάπου, επειδή θα είχε και τα νώτα της καλυμμένα απ' την ύπαρξη του συντρόφου της, εγώ δεν το πολυχάφτω.
    Τρία, επίσης σχωράτε με άλλα και ότι ο σύντροφος της νηματοθέτριας δεν το ξέχεσε ακόμη περισσότερο απ' το κλασικό του, επειδή θα ένιωθε ότι έχει τα νώτα του καλυμμένα απ' την νηματοθέτρια, ούτε εκείνο το πολυχάφτω.
    Τέσσερα, σχωράτε με για τελευταία φορά, αλλά οι "γνωστοί-άγνωστοι" mods-χρήστες, απλοί mods, απλοί χρήστες, έκαναν εκείνο που συχνά πυκνά κάνουν.
    Δηλαδή το κλασικό τους τροπάρι που λέει, ότι τουλάχιστον οι μισές απ' τις παρεμβάσεις τους θα ήταν ειρωνεία, χώσιμο, επίδειξη αόρατων και άχρηστων γαλονιών για χ, ψ, ω λόγους που μόνο εκείνοι/ες θα γνώριζαν τι θα τους έδιναν.

    Τι το διαφορετικό θα βλέπατε σ' αυτό το νήμα, που δεν θα το είχατε ήδη δει σε άπειρα άλλα? Τι το καινούριο? Ανατρέξτε ακόμα και σε "αρχαία" νήματα και θα δείτε πάνω κάτω τα ίδια πράγματα.
    Πιστεύετε ότι θ' αλλάξει ποτέ κάτι? Και στο κάτω κάτω της γραφής γιατί ν' αλλάξει? Αν είναι εμφανές ότι η πλειονότητα δίχως "μπάχαλο", δεν θα είχε όρεξη εδώ να τριγυρίζει? ( βάζω το "κρέας" στην άκρη, εκείνο έρχεται πρώτο )

    Μετά, το πιο αστείο, γιατί περί αστείου πρόκειται, είναι ότι παραπονιούνται για τα "μπουρδέλα" ακόμη ( αν όχι περισσότερο και με μεγαλύτερη θέρμη ) κι εκείνοι/ες που σταθερά τα δημιουργούν ή σταθερά σε κείνα συμμετέχουν.
    Για να κάνουμε αυτοκριτική, πρέπει να βάλουμε την έννοια στις "10 εντολές του καλού Κ", ή σε κείνες του "καλού υ" ?
    Ή μήπως να την ονομάσουμε βουδουσουμιάρικη πρακτική για να γίνει πιο καυλέ?

    Τεσπα, φωνή μαλάκα σε εικονική έρημο.
    Και αν μη τι άλλο, αφαιρέστε τις δικές μου μαλακίες απ' αυτό το νήμα.
    Δεν τραβάω κανένα ζόρι να μην χαθούν τ' "αποστάγματα σοφίας" μου.

    Καλή σας Κυριακή και καλή δύναμη σε όσους/ες σήμερα είναι αναγκασμένοι/ες να δουλέψουν.  
     
    Last edited: 20 Δεκεμβρίου 2015
  7. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor

    Το νημα ειχε ολες τις προοπτικες να γινει πολύ ενδιαφερον. Το κειμενο, παρουσιάζεται σχεδόν αυτουσιο σε πολλες βδσμικες ομαδες του εξωτερικου, ως οδηγος για να ξεχωρισουν τα νεα μελη τον Dom ( κυριαρχο) από τον predator (αρπαχτικο) . Στο εξωτερικο υπαρχει αναγκη τέτοιων κειμενων αφου υπαρχουν κοινοτητες και σχετικα μπαρ που μελη αναζητουν συντροφο για ένα σεσιον και συχνα καταληγουν να προχωρησουν με καποιον αγνωστο που βλεπουν για πρωτη φορα. Δεν ξερω αν η @Soraya ειδε το κειμενο από ένα τετοιο σαιτ, αλλα θα ειχε ενδιαφερον να γινοταν μια κουβεντα για το τι πιστευει, θεωρει, κρινει ο καθενας επι του θεματος και ποια είναι τα χαρακτηριστικα που θα τον εκαναν να αναγνωρισει σε καποιον κυριαρχια και να αφεθει στις επιθυμιες Του.
    Αυτό που δεν εχω καταλαβει έναν χρονο εδώ μεσα ,είναι τι σχεση εχει η ''πηγη'' σε ένα θεμα που εχει να κανει με προσωπικες αποψεις και κριτήρια.
    Αυτό που επισης δεν εχω καταλαβει είναι τι σχεση εχει η ορθογραφια με την αποψη που εκφραζει καποιος.
    Αυτό που δεν εχω καταλαβει είναι η αναγκη να αλληλοτρωγομαστε με ατομα που δεν γνωρίζουμε και η αποψη τους δεν θα ειχε καμια επιπτωση στην ζωη μας
    Είναι γεγονός ότι το ''ξεμαλιασμα'' πουλαει...αλλα από την άλλη πολλα μελη δισταζουν να εκφερουν αποψη γιατι ανυσηχουν ότι θα τους λοιδωρησουν ειτε επειδή δεν γνωριζουν καλη ορθρογραφια , ειτε επειδή καποιος δεν εχει κατι καλυτερο να κανει και θελει να ''φανει'' ως ο εξυπνος της υπόθεσης. Γνωμη μου, είναι ότι οι μοντς θα επρεπε να προστατευουν πρωτα αυτά τα μελη, θα επρεπε να δινουν το παράδειγμα και όταν εχουν κατι να πουν για ένα θεμα να μιλαν επι του θεματος. θα επρεπε λογω εμπειριας να αδιαφορουν για τα τρολ ώστε να αποδυναμωσουν ετσι την ισχυ τους. Στην τελικη οφειλουν να ξερουν καλυτερα από ολους μας πως λειτουργουν τα φλειμς και τα τρολ...
    Αυτά τα ολιγα, χωρις να προσπαθω να ριξω το αναθεμα σε κανεναν αλλωστε ο καθενας μας κρινεται από τη συμπεριφορά του και τις αποψεις του και την δυνατοτητα του για διαλογο, αλλιως πριν γραφτουμε εδώ θα μας εκαναν τεστ ορθογραφιας, θα ζητουσαν τα πιστοποιητικα σπουδων μας, θα απαιτουσαν αποδεδειγμένα κολλημένα ενσημα στον χωρο του βδσμ...
    Να πω επισης ότι δεν εχω προσωπικο πρόβλημα με κανεναν μοντ και αναγνωρίζω ότι ως ανθρωποι μπορουν να κανουν και λαθη και ακομα και να παρασύρονται σε ασκοπες διαμάχες αλλα θα ηθελα πολύ ένα ενδιαφερον ( για μενα) νημα να φτασει τις 10 σελιδες χωρις προσωπικες αντιπαραθέσεις , χωρις χλευη και χωρις τρολλαρισμα.
    Ευσεβης πόθος και ευχη για το μελλον...
     
  8. espimain

    espimain Contributor


    Στα Ελληνικά δεν συναντάται δευτερόκλιτο όνομα (ουσιαστικό ή επίθετο) με συνθετικό την λέξη «δέος» Αντίθετα όλα τα σε –αίος σύνθετα, ουσιαστικά και επίθετα γράφονται με «αι» και συνήθως προσδιορίζουν καταγωγή όταν ονοματίζουν κάποιο άτομο.

    Παρατίθενται μερικά παραδείγματα.

    Στο τέλος του κειμένου αναφέρεται η θέση σχετικά με το πώς γράφεται και γιατί, στα σύγχρονα Αγγλικά, η οποία δεν έχει φυσικά καμία σχέση με το «Δέος»

    Ναζωραίος
    Σερραίος
    Αθηναίος
    Αριδαίος

    χυδαίος < ελληνιστική κοινή χυδαίος (κοινός) < χύδην < χέω

    Στην ελληνική μυθολογία με το όνομα Ιδαίος είναι γνωστά τα ακόλουθα 4 πρόσωπα, όλα από την Τροία:

    Γιος του Δαρδάνου και της Χρύσης. Μαζί με τον πατέρα του, καθιέρωσε πάνω στο όρος Ίδη τη λατρεία της «Ιδαίας Μητρός». Ο Ιδαίος αυτός έδωσε το όνομά του στο όρος. Αδελφός του ήταν ο Δίμας.

    Κήρυκας των Τρώων και ηνίοχος του βασιλιά Πριάμου, που αναφέρεται στην Ιλιάδα (Γ 248, Ω 325).

    Γιος του Τρωαδίτη Δάρητα, ιερέως του Ηφαίστου. Αυτός ο Ιδαίος ήταν αδελφός του Φηγέως.

    Γιος του Πάρι και της Ωραίας Ελένης.

    εδαίος: ... εις σωτηρίαν δοθήσεως και μόνος εδαίος, αλλά και πάσιν ανθρωπος τις έως έχατε "γής, ...

    Ο Αδαίος ο Μακεδών ήταν Έλληνας ποιητής που περιλαμβανόταν στον Στέφανο του Μελέαγρου.

    ο Αδαίος ο Μυτιληναίος

    Αδαίος. Όνομα ιστορικών προσώπων της αρχαιότητας.?

    1. Μακεδόνας στρατηγός (4ος αι. π.Χ.). Ήταν ηγέτης των μισθοφόρων του Φιλίππου Β’ της Μακεδονίας, γνωστός με την προσωνυμία Αλεκτρυών. Σκοτώθηκε στα Κύψελα του Έβρου, σε μάχη εναντίον των Αθηναίων.
    2. Μακεδόνας στρατιωτικός (4ος αι. π.Χ.). Υπήρξε χιλίαρχος επί Μεγάλου Αλεξάνδρου.
    3. Μακεδόνας ποιητής (4ος; αι. π.Χ.). Άκμασε την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Σύμφωνα με άλλη εκδοχή, ωστόσο, έζησε τα χρόνια του Αττάλου Α’, βασιλιά της Περγάμου (241-197 π.Χ.). Είναι ένας από τους επιγραμματοποιούς της Παλατινής Ανθολογίας.
    4. Λέσβιος συγγραφέας (3ος αι. π.Χ.). Έγραψε τα έργα Περί διαθέσεων και Περί αγαλμάτων, τα οποία δεν σώζονται.
    5. Πρέσβης του βασιλιά της Μακεδονίας Περσέα, που καταγόταν από τη Βέροια (2ος αι. π.Χ.). Πήγε με αποστολή στον βασιλιά της Ιλλυρίας (169 π.Χ.).
    6. Μικρασιάτης ρήτορας (1ος αι. μ.Χ.). Ήταν σύγχρονος του Σενέκα, ο οποίος τον αναφέρει επαινετικά και λέει ότι τον μιμήθηκαν πολλοί Λατίνοι ρήτορες.

    υδαίος παράγοντας είναι το είδος της βλάστησης αλλά και η υγρασία ου κατακρατείται από κάθε είδος

    Ουδαίος:

    Στην ελληνική μυθολογία με το όνομα Ουδαίος ήταν γνωστός ένας γίγαντας από το γένος των πέντε Σπαρτών που ξεφύτρωσαν από τα δόντια του δράκοντα τα οποία έσπειρε ο Κάδμος

    σπουδαίος
    * < ΣΠΟΥΔΗ >
    * Από: σπουδ- + -αίος.
    ΕΠΙΘΕΤΟ Α. |για πρόσωπα 1. άξιος προσοχής, σημαντικός, που είναι εξαιρετικός στον τομέα του, διακεκριμένος, αντ. φαύλος |σοβαρός 2. αγαθός, ενάρετος, έντιμος, αντ. φαύλος, πονηρός |με ηθική σημασία Β. |για πράγματα 1. άξιος προσοχής, σημαντικός, αξιόλογος |σοβαρός, αντ. γελοίον 2. καλός, ωραίος, καλής ποιότητας, εξαιρετικός ΕΠΙΡΡΗΜΑ 1. καλά, με επιμέλεια 2. με σοβαρότητα


    Ο Υθλόδαιος λοιπόν γράφεται με «αι»

    Όταν χρησιμοποιείται σαν λατινικό όνομα γράφεται «Hytlodeus» και στα Αγγλικά για να προσδιοριστεί η ελληνική προέλευση της λέξης γράφεται Hythloday ακριβώς για να δοθεί η έννοια του «αι».
     
    Last edited: 20 Δεκεμβρίου 2015
  9. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Διαχρονικη η απαντηση ! Μπραβο !
     
  10. proteus

    proteus Ότι έχεις να πεις, κάντο.

    Άλλο ένα νήμα που θα άξιζε να παραμείνει στη λήθη...
     
  11. Brigitte

    Brigitte Contributor

    Α ρε pelea, λείπεις!

     
  12. brenda

    brenda FU very much

    Καλέ δεν λείπει, γύρισε...