Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σαδιστής ή ψυχοπαθής;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σαδομαζοχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος lafidaninfa, στις 2 Ιουλίου 2017.

  1. lafidaninfa

    lafidaninfa New Member

    Καλησπέρα φίλε MindFeeder,

    Δεν καταλαβαίνω τι από όσα γράφω στην ανάρτησή μου οδήγησαν εσένα και άλλα μέλη του φόρουμ να υποθέσετε ότι είμαι troll. Δεν πόσταρα δα και στις "μανούλες του Facebook". Αλλά ας είναι. Φαντάζομαι ότι έχουν δει πολλά τα μάτια σας. Btw αν δεν ήταν ξεκάθαρο, όχι δε σας τρολλάρω.

    Ο λόγος που συνεχίζω αυτή την επαφή τόσους μήνες, με ελάχιστες προοπτικές συνάντησης, είναι ότι απλά περνάω πάρα πολύ καλά. Και περνούσα πάρα πολύ καλά από την πρώτη στιγμή που τον είδα από κοντά. Μπορεί για άλλους ανθρώπους να είναι εύκολο να βρίσκουν ερωτικούς συντρόφους που τους ταιριάζουν, για μένα όμως είναι εξαιρετικά δύσκολο. Και στο πρόσωπό του βρήκα απόλυτη ταύτιση.

    Ταλαιπωρούμαι λοιπόν με όλες αυτές τις σκέψεις, και ταλαιπωρώ και εσάς εδώ, γιατί δε θα ήθελα να στερηθώ τη συνέχιση της πιο έντονης σεξουαλικής σχέσης της ζωής μου εξαιτίας των προσωπικών μου φόβων.
     
  2. MindFeeder

    MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

    Δεν ταλαιπωρείς κανέναν, το Forum προσφέρεται κυρίως για συζήτηση κι ανταλλαγή απόψεων.

    Εννοείται και είναι δύσκολο να δημιουργήσει κάποιος σχέση με άτομο που να ταυτίζονται τα ερωτικά θέλω και φετίχ τους. Πόσο μάλλον μία BDSM-ική σχέση, που έχει εξ´ ορισμού πολύ περισσότερες ιδιαιτερότητες.
    Αυτό όμως που οφείλω να σου επισημάνω, είναι ότι αυτή η ¨σχέση¨ που προς το παρόν σε καλύπτει, φαντάζομαι ως αδύνατον να σε καλύπτει στο μέλλον.
    Δεν έχει να κάνει τόσο με προσωπικές φοβίες (αυτές ίσως σε οδηγήσουν να υπερδιαστασιολογήσεις κάποιες καταστάσεις, αλλά μέχρι εκεί), όσο με την απλή και ρεαλιστική πραγματικότητα της έλλειψης προοπτικής.

    Πέρα πάντως από τη δική μου ή τις άλλες απόψεις που διαβάζεις εδώ, η επιλογή του τι θα κάνεις στο τέλος ανήκει σε σένα και μόνο.
     
  3. brenda

    brenda FU very much

    Παίζει πάντως να είσαι adrenaline junkie. Το κακό με αυτό είναι ότι δημιουργεί αντίστοιχες συνάψεις στον εγκέφαλο και θα θέλεις όλο περισσότερο. Γνώμη μου είναι ότι μπορεί, αν βρισκόσασταν περισσότερο να ξενερώνατε και οι δύο. Τώρα, αν πρέπει να το ζήσεις ή όχι. Χμμμμ, είναι τόσο προσωπικό αυτό, που μπορείς να το απαντήσεις μόνη σου. Παρατήρησε τον εαυτό σου, σκέψου το μερίδιο ευθύνης που αντιστοιχεί και αν είναι να το αναλάβεις, έχοντας επίγνωση του τι κάνεις, κάντο θαρραλέα. Μην αναλαμβάνεις όμως καμία δική του ευθύνη, ούτε οικονομική, ούτε άλλη. Κι αυτός παίζει να είναι σε make believe κατάσταση, λαμβάνοντας υπόψη το πως διαχειρίζεται κάποιους τομείς της ζωής του. Οπότε, ας κάνει ο καθένας ό,τι μπορεί. Μόνη σου υποχρέωση, πέρα από το να ζήσεις τα πάθη σου, είναι να προστατέψεις τον εαυτό σου. Ούτε φοβικά, ούτε απερίσκεπτα. Η αλήθεια είναι πάντα κάπου στη μέση. Δες και κρίνε!
     
  4. gazza

    gazza Regular Member

    xωρις πολλα λογακια σταματα το εδω σε ειδαμε τα ειπαμε αν δεν τρολλαρεις
     
  5. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Όσα ήταν να ειπωθούν, ειπωθηκαν.
     
  6. Gloriana Majestica

    Gloriana Majestica Notorious

    Το να υποψίαζεται κάποιος ότι το τάδε νέο μέλος είναι troll, προφανώς είναι δικαίωμά του.


    Το να διατυπώνει δημόσια ένα τέτοιο ισχυρισμό, χωρίς στοιχεία, δεν είναι.


    Επίσης, εντολές του ύφους «σταμάτα το εδώ», από ισότιμα μέλη σε άλλα, δεν έχουν καμία ισχύ. Κανείς δεν υποχρεούται να συμμετέχει σε οποιονδήποτε διάλογο, μπορεί απλά να τον αγνοήσει. Αλλά να απαγορεύει σε κάποιον άλλον να συνεχίσει να εκφράζεται, στο βαθμό που ο τελευταίος συμμορφώνεται με τους κανονισμούς του forum και εκφέρει συγκροτημένο λόγο (ασχέτως του εάν συμφωνούμε ή διαφωνούμε με το λόγο αυτό), είναι απαράδεκτο.


    Κατά τη γνώμη μου, το μέλος @ lafidaninfa δεν έδωσε κανένα δικαίωμα για να χαρακτηριστεί troll.

    To δήθεν «επιχείρημα» που διατύπωθηκε, ότι τάχα «πνίξιμο και ξύλο, και χωρίς να έχει κανείς καμία προηγούμενη εμπειρία με bdsm» είναι έωλο. Εάν είναι να χαρακτηρίζουμε troll τον καθένα/καθεμία, του οποίου οι εμπειρίες και η κλιμάκωσή τους δεν ταυτίζονται με τις αντίστοιχες δικές μας, τότε στο τέλος θα βρεθούμε περιστοιχισμένοι από υποτιθέμενα «trolls».

     
  7. Revenant

    Revenant Staff Member

    @Gloriana Majestica : Έχω (και θέλω να έχω) την εντύπωση πως ο @gazza εννοούσε να σταματήσει τη γνωριμία και επειδή βλέπω να διαβάζει το νήμα, ας του δώσουμε χρόνο να διορθώσει το ποστ για να γίνει ξεκάθαρο ότι δεν κάνει επίθεση.

     
     
  8. gazza

    gazza Regular Member

    καμμια επιθεση φυσικα δεν κανω  για να γλιτωσει μια καλη το λεω..... ψυχοφθορο
     
  9. Gloriana Majestica

    Gloriana Majestica Notorious

    Κι εγώ έτσι θα το καταλάβαινα, εάν δεν έπονταν στην ίδια φράση τα «σε είδαμε-τα είπαμε» (συν βέβαια η επιφύλαξη «αν δεν τρολλάρεις).

    Αφ’ ης στιγμής διευκρινίζει ο γράφων τι ακριβώς εννοεί, νομίζω ότι είμαστε όλοι εντάξει.
     
  10. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Είμαι σαδιστής και κατά μερικούς από τους επικίνδυνους. Μερικές προτάσεις που μπορώ να κάνω.

    Η κτητικότατα του είναι η αδυναμία του. Από αυτά που γράφεις βλέπω έναν βαθύ μαζοχισμό, λες θέλει να ζηλεύει, που πιθανόν να συνδέεται και με τον σαδισμό του, σε τέτοια περίπτωση, ναι μπορεί να είναι επικίνδυνος, αν ο μαζοχισμός του πηγάζει από ψυχολογικά τραύματα που έχουν κακοφορμίσει. Προσπάθησε να μάθεις για το παρελθόν του, αν υπάρχουν λόγοι για κάτι τέτοιο, τραύματα που δεν έχουν θεραπευτεί κτλ. Διακριτικά και με μικρά βήματα.

    Να του μιλάς συχνά για τους δικούς σου ανθρώπους, ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπάνε. Δες την στάση του απέναντι σε αυτό. Προσπάθησε να μάθεις και για τους δικούς του. Για τα παιδικά του χρόνια, για τους φίλους του, για πράγματα πέρα από την καύλα σας. Πράξε το ίδιο και για σένα. Σπάστε την εικόνα του αντικειμένου και προς τις δύο κατευθύνσεις και δώστε του ψυχή.

    Όταν βρίσκεσαι με κάποιον θα πρέπει να φροντίζεις να έχεις κάποια προσωπικά του στοιχεία ταυτοποίησης του, που θα γνωρίζει και κάποιος δικός σου άνθρωπος και να το γνωρίζει και αυτός.

    Ο χρόνος αποκαλύπτει πράγματα, άρα θέλεις χρόνο για να τον γνωρίσεις περισσότερο και προσωπική επαφή, θα σου πρότεινα να μείνεις στη θέση σου, στο να γίνει αυτό στην Ελλάδα.

    Το πιθανότερο είναι να μην υπάρχει λόγος ανησυχίας, απλά ένα φουντωμένο πάθος, αλλά ποτέ δεν ξέρεις, οπότε καλό να έχεις πάρει τα ανάλογα μέτρα προφύλαξης.
     
  11. blonde mermaid

    blonde mermaid Contributor

    @lafidaninfa να σου υπενθυμίζω πως οι σχέσεις D/s χτίζονται επάνω στην εμπιστοσύνη, χρειάζεται πολύς καιρός ίσως και χρόνια να παραδοθείς σε κάποιον ψυχή τε και σώματι !
    Απο τα λεγόμενα σου αυτον τον άνθρωπο τον εμπιστεύτηκες απο την πρώτη μερα γνωριμίας σας on line και του παραδόθηκες αμέσως!
    Τι ειναι αυτο λοιπόν που κλόνισε την εμπιστοσύνη απέναντι του ;
    Μήπως ειναι ο φόβος η κινητήρια δύναμη που σε ελκύει ;
    Οσο για το εκτός έδρας που λες ένας ψυχοπαθης μπορει με την ίδια ευκολία να σου κανει κακο είτε σε ενα δωμάτιο στην Αθήνα είτε στο Παρίσι για αυτό καλό ειναι κανείς να παρει τα μετρα του και να προσέχει ποιον εμπιστεύεται γενικά !
     
  12. lafidaninfa

    lafidaninfa New Member

    Ισχύουν όσα λες. Γενικά δεν είμαι ο πιο δραστήριος άνθρωπος στον κόσμο, αλλά η συγκεκριμένη ιστορία με εξιτάρει με πρωτόγνωρα συναισθήματα. Η πολύ συχνή επαφή μόνο με αυτούς τους όρους ασφαλώς θα κούραζε. Είναι τόσο έντονη η επαφή που μου αδειάζει το μυαλό και με αφήνει ναρκωμένη για μέρες. Για το λόγο αυτό δε με πολυενοχλεί όταν περνά κάποιο διάστημα μέχρι την επόμενη επικοινωνία. (Όταν φυσικά παραπερνάει καιρός αρχίζει η στέρηση).
    Η ασφάλειά μου προέχει, φυσικά το γνωρίζω αυτό. Για το λόγο αυτό προσπαθώ εναγωνίως να βρω ένα τρόπο να ζήσω την ιστορία, αλλά με ασφάλεια και ψυχραιμία.

    Σε ευχαριστώ!