Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σαδιστής από Νέα Υόρκη αναζητά...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σαδομαζοχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος gaby, στις 23 Μαϊου 2006.

  1. gaby

    gaby Guest

    Α/αναφερόμαστε σε υποθετικές διεκδικήσεις σκλάβων και στο πώς υποθέτουμε, οι περισσσότεροι, ότι είναι οι πλειστηριασμοί. Και στο πώς δεν εκδηλώνονται οι γυναίκες και "δεν βγαίνει το μαλλί βρακί".

    Ας δούμε και μία άλλη άποψη...

    Πρίν από 2 και κάτι χρόνια, περιπλανώμενη στο διαδίκτυο, είχα διαβάσει αυτήν την αγγελία. Σύνδεσμο δεν κράτησα. Αλλά μου εντυπώθηκε.

    Την παραθέτω, όπως τη θυμάμαι:

    "Σαδιστής από Νέα Υόρκη, δικηγόρος το επάγγελμα, αναζητά για TPE M/s νέα κοπέλλα, υγιή, άπορη, αμόρφωτη, χωρίς φίλους και οικογένεια.

    Παρέχει στέγη, τροφή και τα στοιχειώδη, υγειονομική περίθαλψη. Όποια επιλεγεί θα ζει σε απόλυτο περιορισμό και θα εξαρτάται από μένα για τα πάντα. Θα είναι επίσης υποχρεωμένη να τηρεί απόλυτη εχεμύθεια για τον τρόπο ζωής που ακολουθώ. Θα φτάνει στα όρια του πόνου καθημερινά ή σχεδόν.

    Η απόλυτη υπακοή απαραίτητη, safewords και λοιπά όρια αποκλείονται.

    [Ακολουθούσε ανάλυση των διαδικαστικών, υγειονομικές εξετάσεις, χαρτιά που θα υπέγραφε η κοπέλλα κλπ.]

    Επικοινωνήστε μαζί μου στο μαιλ... "

    Παρακαλώ να την Σ/σχολιάσετε, μ ενδιαφέρουν κυρίως οι απόψεις Α/αυτών που είναι του "χώρου".
     
  2. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Σαδιστής από Νέα Υόρκη αναζητά...

    Μάλιστα..η υπέρτατη φαντασίωση...

    Όμως:αν της συνέβαινε οτιδήποτε,ποιος θα την αναζητούσε;

    Όταν το safe,απουσιάζει,εγώ απλά παρακολουθώ και δεν επεκτείνομαι.Αναμένω και άλλες απαντήσεις.Πολύ ενδιαφέρον θέμα,πάντως ..  
     
  3. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Σαδιστής από Νέα Υόρκη αναζητά...

    το ποιο πιθανο ειναι οτι ολοι θα βρηκαν τα ορια τους ... η κοπελα-θυμα τα ραδικια αναποδα και ο μαστρο pain τα σιδερα των φυλακων Αττικα ....
     
  4. Maley

    Maley Contributor

    Ας μου επιτραπει να χαρακτηρισω την αγγελια αυτη ως λιαν επικινδυνη ακομα και για μια slave που θα ηθελε να μπλοφάρει και απλα θα ηθελε να δοκιμασει απο περιεργεια..
     
  5. Dom80

    Dom80 Regular Member

    Καμία τύχη για την κοπέλα να επιβιώσει...με τον καιρό...έστω και αν δεν το ΄χε σκοπό...που μάλλον το ΄χε...θα παίρναγε το κάθε όριο ο δικηγόρος...
     
  6. Guest05

    Guest05 Guest

    Δεν ξέρω αν η αγαπημένη φαντασίωση της Ελληνίδας σκλάβας είναι αυτή αλλά σίγουρα προσφέρει «υποτακτική αγωγή» και μειώνει τη χρήση ψυχοφαρμάκων.

    Είναι όμως αμερικάνικο προϊόν, σαφώς καλύτερο από τα δικά μας που όπου και να κοιτάξεις στα νήματα του φόρουμ οι ντόπιοι λάιφστάιλερς τα έχουν του πεταματού και πρέπει να το υποστηρίζουμε.

    Γουστάρω κάργα το αμερικανό . Αντίθετα κάτι «αυταρχικά» προγράμματα για υπάκουες δεσποινίδες που διαφημίζονται σωρηδόν στις μικρές αγγελίες του φόρουμ είναι απλές οδοντόκρεμες μπροστά στην ομορφιά που προσφέρει το αμερικανάκι .

    Είναι, πράγματι, οδυνηρό που στις μέρες μας στην Ελλάδα κυρίως εκλείπουν οι σαδιστές , και μιλάμε για σαδιστές συνδετικούς κρίκους της ψυχολογίας και του σωματικού πόνου ...και όχι σαδιστές πέντε κρίκοι ένα τάλιρο .

    Να βρείς τάχυστα την ηλεκτρονική αντρέσσα του αμερικανού να τον καλέσουμε να μας κάνει μια βίζιτα στο φόρουμ
     
  7. gaby

    gaby Guest

    Σας ευχαριστώ για τα σχόλιά σας μέχρι αυτή τη στιγμή  

    Στις απαντήσεις σας διέκρινα:

    Φόβο... λογικό μου φαίνεται.

    Αμφιβολία για το αν είναι πραγματικό το ζητούμενο που αναπαριστά η αγγελία...
    Αν όμως είναι; αναφερόμουν στην περίπτωση που είναι.

    Διάθεση γενίκευσης και προβολής του σ ένα συγκεκριμένο πολιτισμικό πλαίσιο...
    Δεν θεωρώ τον αγγελιοθέτη ως αντιπροσωπευτική περίπτωση Αμερικάνου, μεσοαστού κατοίκου μητροπολιτικής περιοχής, lifestyler διότι ζητά κάτι πολύ συγκεκριμένο και το ζητά εκτός λαιφσταιλ, αυτή την εντύπωση μου δίνει. Μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος.

    Ας λάβουμε υπόψη ότι ο συγκεκριμένος δικηγόρος της παρέχει κοινωνική οντότητα, εφόσον έχει αριθμό κοινωνικής ασφάλισης η σκλάβα είναι υπαρκτή για την επίσημη κοινωνία και είναι ελέγξιμο από την κοινωνία το σε ποιό βαθμό θα κακοποιηθεί.

    Κάτι που δε συμβαίνει απαραίτητα στην δική μας κοινωνία, όπου Φιλιππινέζες, Σρι Λανκέζες, Ταϋλανδές και Βαλκάνιες χωρίς χαρτιά γίνονται εσωτερικές δούλες και συχνά περνάνε διάφορα από τον κύριο του σπιτιού ενώ η κυρία κοιμάται με ωτοασπίδες για να μην ακούει τα βογκητά και τις φωνές πόνου της άμοιρης.

    Αυτό που με προβληματίζει προσωπικά δεν είναι οι σαδιστικές ακρότητες που υπαινίσσεται η αγγελία και που μπορεί να είναι λιγότερες από αυτά που βάζει ο νους του καθενός Μ/μας.

    Αυτό που με προβληματίζει ευρύτερα είναι το εξής:

    Μία σκλάβα μπαίνει σε μία σχέση όπου Του εκχωρεί τα πάντα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά δηλώνεται από την πλευρά Του η πρόθεση να κάνει εντατική χρήση αυτών που Του έχουν εκχωρηθεί.

    Ωραία ως εδώ, είναι μία από τις εκφάνσεις του λαιφσταιλ, Ε/εχουμε δεχτεί ότι υπάρχει, ας γνωρίζουμε ότι είναι κάτι σπάνιο και δύσκολο στην πράξη.

    Αυτή η σκλάβα πρέπει να έχει προηγουμένως αυτά που Του εκχωρεί; Πρωτού να Του δώσει όλες τις επιλογές της, πρέπει να έχει επιλογές;

    Γιατί να είναι απαραίτητο να είναι άπορη, αμόρφωτη και ολομόναχη, γιατί να είναι a priori τόσο μειωμένοι οι βαθμοί ελευθερίας της, ώστε σε τελική ανάλυση η σημασία του να Του εκχωρεί τα πάντα να χάνει σε κάποιο βαθμό την βαρύτητά της;

    Δεν είναι το safe που με απασχολεί εδώ, και πόσο σαδιστής μπορεί να είναι ο αγγελιοθέτης, είναι το consensual.
     
  8. Kits

    Kits Contributor

    Απάντηση: Σαδιστής από Νέα Υόρκη αναζητά...

    Πιστευω πως σε περιπτωση που ειναι αληθεινη η αγγελια ειναι η υπερτατη φαντασιωση του δικηγορου. Σιγουρα οταν την δημοσιευσε δεν περιμενε απαντηση αλλα ποτε δεν ξερεις... Δεν ξερω αν αγγιζει τα ορια της παρανοιας η αν ειναι στα πλασια του BDSM αλλα σιγουρα ειναι κατι το ''απολυτο''!
    Προφανως ολοι καταλαβαμε οτι θελει, οχι να αποκτησει μια σκλαβα αλλα να την εξαγοραση.. δεν πιστευω να βρεθει καποια που να του δωσει αυτα που ζηταει ο δικηγορος μονο για ενα πιατο φαι διοτι στην ουσια αυτο προσφερει...
    Οσο και αν θελει να υποταχθει μια γυναικα σε ενα αντρα, αμα δεν της βγαινει απο μεσα της κατι για αυτον τον αντρα, ωστε να του δοθει ολοκληρωτικα μυαλο, ψυχη και σαρκα δεν νομιζω να μπορεσει ποτε να τον κανει Κυριο της.. (μπορει να κανω και λαθος ομως.... και αν εχετε αντιθετη γνωμη θα ηθελα να την ακουσω)
    Στην συκγεκριμενη παγιδα-αγγελια θα πηγαιναν γυναικες (αμα πηγαιναν...) απο περιεργια αλλα πιστευω η καταληξη δεν θα ηταν και οτι καλυτερο για αυτες...
     
  9. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Σαδιστής από Νέα Υόρκη αναζητά...

    "Είναι όμως αμερικάνικο προϊόν, σαφώς καλύτερο από τα δικά μας που όπου και να κοιτάξεις στα νήματα του φόρουμ οι ντόπιοι λάιφστάιλερς τα έχουν του πεταματού και πρέπει να το υποστηρίζουμε....
    ...... Γουστάρω κάργα το αμερικανό."


    Να σου υπενθυμισω Χαϊνριχ οτι οι αμερικανοι εριχναν βομβες στην Σερβια και το ονομαζαν "ανθρωπιστικη βοηθεια" .... ασε ... ευχαριστω .. δεν θα παρω.
    Τα οσα σε προβληματιζουν tender_lilly καταληγουν στα σχολια που ειχαν προηγηθει ... Σωστα ο Kits ειπε οτι δεν επιθυμει ο κατοχος της αγγελιας να αποκτησει αλλα να εξαγορασει ... αλλα τι ακριβως? μηπως το οριο? ... σκλαβα σημαινει παραδοση της ζωης και της σωματικης ακεραιοτητας στα χερια του αφεντη ? ... διοτι αν "ναι" τοτε το καταλληλο μερος ειναι το ψυχειατρειο και οχι το κοινωνικο περιβαλον ....
     
  10. Amazona

    Amazona Nothing More, Nothing Less - Amazona is the best!


    Καταρχάς και μόνο που έγραψε την αγγελία αυτή, ο κύριος (ο Θεός να τον κάνει) έχει χάσει την σοβαρότητά του. Αν είναι δυνατόν να αναζητάς μέσω ίντερνετ άτομο για ΤΡΕ και δή με αυτόν τον τρόπο. Ένας σαδιστής δεν ενδιαφέρεται για ΤΡΕ ή για M/s, αλλά για έναν μαζοχιστή. ΤΡΕ αναφέρουν οι λάιφστάιλερς, που ίσως και να είναι σαδιστές ή μαζοχιστές, αλλά γνωρίζουν πολύ καλά το SSC. Δεν μου προξενεί φόβο η αγγελία, μάλλον γέλιο και αποστροφή.

    Άντε λέω (1%) να συμβαίνει. Γιατί άπορη, αμόρφωτη, χωρίς φίλους και οικογένεια; Μία σκλάβα έτοιμη να παραδοθεί απόλυτα, μπορεί να είναι μορφωμένη και πλούσια και να έχει και φίλους και οικογένεια, καιπολύ απλά μπορεί να παραμερίσει τα "έχοντα" και τα "κατέχοντα" για την πλήρη παράδοσή της. Δεν υπάρχουν εμπόδια από τη στιγμή που ανήκει.

    Τέλος, όταν δεν αφήνεις έστω ένα μικρό περιθώριο στην σκλάβα (safeword), παύει να είναι η και γίνεται το. Προς πάσα χρήση. Αν θες τη γνώμη μου, μετά από κάποιους μήνες θα κοσμούσε το εξώφυλλο εφημερίδας η φωτογραφία της σκλάβας πιξελαρισμένη, με τον τίτλο "Σε ποτάμι τυλιγμένο σε σακούλες βρέθηκε το πτώμα του νέου θύματος του σχιζοφρενή δολοφόνου της Νέας Υόρκης".
     
  11. gaby

    gaby Guest

    Αυτό είναι το σημείο που στέκομαι κι εγώ.

    Μήπως όμως υπάρχει και άλλη οπτική εκτός από αυτήν;
     
  12. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Σαδιστής από Νέα Υόρκη αναζητά...

    Δε λέω...άλλη αίσθηση(δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλύτερη-λέμε τώρα) είναι να εκπαιδεύεις κάποιον ή κάποια "επί ξύλου κρεμάμενης-ου",για διάφορους λόγους..Προφανώς ,όμως ,η εκπαίδευση είναι σαφώς ποιο εύκολη,γιατί είναι πιο διαθέσιμα τα άτομα αυτά να γίνουν έρμαιο στις διαθέσεις του -της οποιου(ασ)δήποτε.Το ένστικτο της αυτοσυντήρησης είναι πιο χαμηλό και αυτοεκτίμηση,είναι σχεδόν ανύπαρκτη..(μιλάμε για τον κανόνα πάντα..)..
    Το μόνο καλό που θα είχε μια τέτοια κατάσταση,θα ταν να επιφέρει τα αντίθετα αποτελέσματα στη σκλάβα και με την πάροδο του χρόνου,όταν θα έφευγε από κοντά του,να αντιλαμβανόταν τη ζωή με τελείως διαφορετική οπτική.Βέβαια,λίγο αδύνατο είναι αυτό,αλλά για αυτό εξάλλου βάζουμε κανόνες..για να τους ανατρέπουμε...
     
    Last edited: 26 Μαϊου 2006