Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σαδιστής από Νέα Υόρκη αναζητά...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σαδομαζοχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος gaby, στις 23 Μαϊου 2006.

  1. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Για τον ίδιο λόγο, που κανείς δεν είχε προσέξει πως η αγγελία, που παραθέτει ο KyriosG απευθυνόταν, εξίσου ξεκάθαρα, σε αντικείμενα tender_lilly
     
  2. G_E

    G_E Contributor

    Aς επιχειρήσουμε μια ανάλυση στην αγγελία (όπως είναι διατυπωμένη)….Έτσι για πλάκα περιμένοντας την επόμενη πτήση …


    1) Σαδιστής από Νέα Υόρκη,.... ήτοι πρωτευουσιάνος - η αναφορά την τοποθεσίας δεν έχει ιδιαίτερο νόημα αφού η άπορη σκλάβα θα πήγαινε οπουδήποτε.

    2) δικηγόρος το επάγγελμα, … επιβεβαιώνεται η άποψη ότι επιθυμεί τον εντυπωσιασμό προβάλλοντας και το επάγγελμα του.. Φαίνεται ότι έχει πρόβλημα με την καταξίωση και το «δικηγόρος» είναι ότι καλύτερο έχει πετύχει. Τι άλλο εντυπωσιακό θα μπορούσε να πει για τον εαυτό του, και γιατί δεν το λέει? Θα δούμε παρακάτω.

    3) αναζητά για TPE M/s νέα κοπέλλα, υγιή, …. Αυτά ακούγονται φυσιολογικά για Αμερικάνους που ούτως ή άλλως είναι υποχόνδριοι…

    4) ….άπορη, αμόρφωτη…. Γιατί ένας δικηγόρος ζητά άπορη και αμόρφωτη? Γιατί είναι ανασφαλής – μόνο μια άπορη και αμόρφωτη νιώθει πως θα του κάτσει και δε θα τον φτύσει. Υπενθυμίζω το ερώτημα 2 . Τι άλλο εντυπωσιακό θα μπορούσε να πει για τον εαυτό του, και γιατί δεν το λέει? Ίσως να είναι γέρος, 200 κιλά, νέος γεμάτος σπυράκια. Το σίγουρο είναι πως δε νιώθει καλά με τον εαυτό του και νιώθει πως μόνο μια άπορη και αμόρφωτη θα μπορεί να είναι στα σίγουρα κάτω απ΄ αυτόν. Επίσης μάλλον δεν το φυσαει το χρήμα.

    5) ….χωρίς φίλους και οικογένεια … κάποιος θα μπορούσε να του προσδώσει ύποπτους εγκληματικούς σκοπούς αλλά δε νομίζω γιατί ο δικηγόρος είναι νομοταγής και για άλλους λόγους που θα αναφέρω πιο κάτω. Άρα το χωρίς φίλους και οικογένεια παραπέμπει στο 4 (άπορη και αμόρφωτη) αλλά και στο μεγάλο φόβο του μήπως εκτεθεί. Μια κοπέλα μόνη δύσκολα θα βρει ερείσματα για να του κάνει ζημιά (βλ. και 6).

    6) Παρέχει στέγη, τροφή και τα στοιχειώδη, υγειονομική περίθαλψη. Όποια επιλεγεί θα ζει σε απόλυτο περιορισμό και θα εξαρτάται από μένα για τα πάντα…. άρα το πάει για γάμο το ανασφαλές παληκαρι και οι σκοποί του κάθε άλλο παρά ύποπτοι είναι..(βλ. 5)

    7) Θα είναι επίσης υποχρεωμένη να τηρεί απόλυτη εχεμύθεια για τον τρόπο ζωής που ακολουθώ…. Μια ακόμα απελπισμένη προσπάθεια να διασφαλίσει τα νώτα του, και λίγο χαζή γιατί δεν έχει πρακτικό νόημα μια τέτοια απαίτηση.

    8) Θα φτάνει στα όρια του πόνου καθημερινά ή σχεδόν… στα όρια του πόνου ή στα όριά της? εχει διαφορά

    9) Η απόλυτη υπακοή απαραίτητη, safewords και λοιπά όρια αποκλείονται…. κι εγώ είπα πως θέλω 3 εκατ. Ευρώ. Ας μην τον κακολογούμε που θέλει τα πάντα

    [Ακολουθούσε ανάλυση των διαδικαστικών, υγειονομικές εξετάσεις, χαρτιά που θα υπέγραφε η κοπέλλα κλπ.] …. Δικηγόρος και υποχόνδριος


    Λοιπον αν ήμουν σκλάβα και εκανα αυτή την ανάλυση δε θα απαντουσα στην αγγελία.  
     
    Last edited: 29 Μαϊου 2006
  3. latexsub

    latexsub New Member

    KyriosG,
    Δυστιχώς δεν μπορείς να καταλάβεις την ψυχοσύνθεση ενός υποτακτικού, οπως και από την πλευρά μας το ίδιο προς την Κυριαρχική πλευρά.
    Αν η ενλόγω υποτακτική, σαδίστρια στην παρούσα αγγελία, την κάλυπταν ολά αύτα που προσφαίρει ο Κυρίαρχος της αγελίας τότε πιστεψέ με θα ήταν η πιο ευτυχισμένη του κόσμου!!  
     
  4. savra

    savra Guest

    Re: Απάντηση: Σαδιστής από Νέα Υόρκη αναζητά...

    Και όχι μόνο  
     
  5. creteboyman

    creteboyman Regular Member

    Απάντηση: Σαδιστής από Νέα Υόρκη αναζητά...

    Λοιπον βλεπω παντως τεραστιες απαντησεις σε αγγελιες.. για να δειξω και λιγη ενεργη συμμετοχη(.χε χε) ενα ειναι το σιγουρο... ο segela δικαιωνετε ξανα΄) καθε αρνητικο σχολιο ειναι μεγαλη διαφιμιση΄-) ουφ οκ αλλο ενα πρακτις στην ελληνικη γραφη¨-)
     
    Last edited by a moderator: 29 Μαϊου 2006
  6. anasia

    anasia Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Σαδιστής από Νέα Υόρκη αναζητά...


    ..... και απο που βγαινει αυτο το συμπερασμα οτι ο Κυριος αυτος απευθυνεται σε μαζοχίστριες ?
     
  7. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Καλή η ανάλυση του Kyriou G, θα συμφωνήσω, εν μέρει. Δεν είναι κάτι το περίεργο, ούτε το εξωφρενικό, ούτε το διεστραμμένο τόσο που παρουσιάστηκε εδώ. Αν, απ'την άλλη, απευθύνεται σε μαζοχίστριες, τότε, αν βλέπουμε έτσι τους μαζοχιστές, όλοι είναι μαζοχιστές (όρια του πόνου, απόλυτη εξάρτηση κ.λπ.). Μη μεγαλοποιούμε τα πράγματα.
     
  8. fata_morgana

    fata_morgana Regular Member

    οντως δε γραφει προς μαζοχιστριες.εκτος και αν γραφει κε δεν το εγραψε η tender_lilly.η μηπως προκυπτει απο καπου; 
     
  9. savra

    savra Guest

    Αλλά?
     
  10. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    προφανώς οποιος διαβάζει τέτοιες αγγελίες...ε..θα πρέπει να εχει σοβαρές τασεις μαζοχισμου...χαχα

     
     
  11. fata_morgana

    fata_morgana Regular Member

    τι να πω!περι ορεξεως...αν και δεν πιστεβω οτι απευθυνεται σε μαζοχιστριες αποκλειστικα,αλλιως θα ελεγε νεα αμορφωτη .... μαζοχιστρια ... κτλ.αλλωστε αλλιως θα ελεγε να αρεσκεται να φτανει στα ορια του πονου.κοιταω ξανακοιταω αλλα δεν καταλαβαινω που φανερωνεται ο μαζοχισμος  αλλα παλι μηπως επειδη αφτος ειναι σαδιστης τι πιο φυσικο απ το να ψαχνει μαζοχιστρια:neut: αν το παροθμε ετσι στεκει
     
  12. G_E

    G_E Contributor

    47 posts. Για να μην αυτοπαρεξηγηθώ. Εγω σταυρολεξο ελυνα. Δεν έκανα καμιά σοβαρη ανάλυση.

    Αλλα γιατί να μην το δούμε κι ετσι?. Ενας μοναχικός κι ανασφαλής δικηγοράκος βαζει μια αγγελία που πηγαζει απ' τις φαντασιωσεις του. Λοιπον? που είναι το θέμα?