Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σεξ, BD/SM, καλά όλα αλλά μετά τι;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Louiss, στις 14 Μαρτίου 2009.

  1. Louiss

    Louiss Regular Member

    Θα ήθελα να σας μεταφέρω ενά προβληματισμό που έχω σχεδόν από την πρώτη φορά που είδα γυναίκα

    γυμνή Live.

    Όταν ήμουν ποιο μικρός που είχα και πάρα πολλές ορέξεις δεν ήξερα πως να το ζητήσω αυτό που ήθελα.

    Δηλαδή οκ όταν η κοπέλα ήθελε όλα καλά. Αλλά όταν εγώ ήθελα;

    Και επείσης, η επόμενη θα ήθελε να κάνει σεξ;

    Δώστε λίγο χρόνο θα καταλήξω.

    Κάποια στιγμή μεγαλώνοντας έμαθα να βρίσκω αρκετά γρήγορα κάποιο από τα "κουμπιά" της εκάστοτε

    κοπέλας που είχα δίπλα μου! Αλλά και πάλι σε εκείνη τη "σοβάρη" ηλικία μέχρι να μάθω τη μία ήθελα

    άλλη..

    Λίγο ακόμα και τελειώνω.

    Και φτάνουμε στα ποιο πρόσφατα. Ξεκινάς από ένα χαστουκάκι, από ένα τράβηγμα και το θέμα καταλήγει

    λίγο αλλού. Και όλα καλά και όμορφα. Και μετά χωρίζεις. Αλλά έχεις μάθει αλλιώς...

    Θες κάποια πράγματα, αλλά δεν ξέρεις η άλλη τι θέλει. Γιατί δεν θες να την χάσεις. Αλλά θες και να

    ικανοποιηθείς οπως σου αρέσει...

    Και καταλήγω, πως γίνεται σε έναν κόσμο γεμάτο taboo να ικανοποιήσεις και να ικανοποιήθεις στο

    maximum όταν ξεκινάς κάτι νεο;

    Τελείωσα, ελπίζω να μην κούρασα!!
     
  2. Kosmos38

    Kosmos38 Regular Member

    Δεν το βρισκεις αυτο που θελεις ετσι απλα και δεν ειναι θεμα taboo.. ε δεν κυκλοφορει κανεις στον δρομο με ταμπελα . υπομονη και ολα υπαρχουνοπως εδω το forum..σιγα σιγα εδω κανεις ενα βημα 
     
  3. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    οι καλοι λογαριασμοι (εξ αρχης) κανουν τους καλους φιλους ...
     
  4. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    Ενδιαφέρον "πρόβλημα".

    Πως λειτουργώ εγώ :

    1. Βρίσκω κάποιον από εδώ μέσα, οπότε τουλάχιστον γνωρίζει τα βασικά και δεν θα βρεθώ στην δύσκολη θέση να τον "μυήσω" εγώ στο bdsm.Με διάλογο ξεκαθαρίζονται οι προτιμήσεις, τα πράγματα που σου αρέσουν να κάνεις, τα πράγματα που έχεις δοκιμάσει-και θες να ξαναδοκιμάσεις ή οχι- τα πράγματα που δεν θες να δοκιμάσεις κλπ. Είναι ο εύκολος τρόπος.

    2. Βρίσκω κάποιον εντελώς άσχετο.
    Από την μια, μιας και λειτουργώ εγώ υποτακτικά(εκ του φυσικού:smoking1: ), αυτός αναγκαστικά θα λειτουργήσει κάπως πιο κυριαρχικά(ασυνείδητα?), ως αντίδραση στην δράση μου και για να αποκατασταθεί η ισορροπία στην σχέση.
    Από την άλλη, αν πέσω σε κάποιον που δεν θα αντιδράσει κυριαρχικά (ασυνείδητα?), θα προσπαθήσω(συνειδητά) να λειτουργήσω ακόμα πιο υποτακτικά ώστε αργά ή γρήγορα να πάρει μπρος. Το οποίο σημαίνει ακόμα και να με ρωτήσει για την συμπεριφορά μου, οπότε πια αναγκαστικά θα πρέπει να του πω μερικά περί υποταγής, επιβολής, ελέγχου κλπ(γενικά πράγματα, μην τρομάξει ο άνθρωπος).Αν του αρέσει, θα αρχίσουμε τα ήπια παιχνίδια, και θα συνεχίσουμε ανάλογα με τις επιθυμίες μας.

    Αν θέλω να βάλω το bdsm μόνο στο κρεββάτι μας, τότε τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Θα αρχίσω να αγριεύω εγώ, ώστε να γίνει το σεξ λίγο πιο kinky, και όταν εκείνος θα ανταποκριθεί, εγώ θα κάνω πίσω. Γενικά ,αν ο άλλος δεν είναι κανένας creepy-βαρετός τύπος, θα θέλει από μόνος του μια "ποικιλία" στο σεξ καθώς και διάφορα παιχνιδάκια, οπότε..
     
  5. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    υποτακτικη συμπεριφορα απο μια γνωριμια που δεν γινεται μεσα εδω (εστω και αν οι δυο ειναι γνωστες) μπορει να ερμηνευθει και ως ψυχροτητα , αδιαφορια ή ακομα και ψιλο γεια σου νοημοσυνης ..
    μου εχει τυχει να γνωρισω κοπελα που ηταν τοσο αβουλη , που αφενως το βρηκα κουραστικο να σκεφτομαι και για τους δυο , αφετερου αρχισα σε καποια στιγμη να πιστευω οτι το ρετιρε της ηταν ακατοικητο ... εμαθα οτι ηταν απλα υποτακτικη οταν ειχαμε πλεον χωρισει και τα ηταν με αλλον ... μαλιστα μια φορα βγηκαμε παρεα με τον δικο της (πολιτισμος!!) .. και της ειπα : " Μα σκεφτομουνα μεσα μου και ελεγα : .. στην αρχη της γνωριμιας ηταν εξυπνη κοπελα , πως χαζεψε μετα ; ..."   ...
    Ψηφιζω διαλογο εξ αρχης ....
     
  6. angel7

    angel7 Regular Member

    εγω προσωπικα,απο την αρχη μεταξυ σοβαρου και αστειου λεω διαφορα η' κανω καποιες διακριτικες κινησεις για να τεσταρω πως αντιδραει ο αλλος και απο αυτο κρινω αν ειναι κοντα σε αυτο που θελω!το επομενο βημα ειναι,αν βεβαια οι αντιδρασεις ειναι αυτες που θα ηθελα, να κατσω να συζητησω χυμα για καποια βασικα πραγματα τι μου αρεσει,τι προτιμω και αντιστοιχα και ο αλλος και απο'κει και περα παιρνουν τα πραγματα τον δρομο τους.η' θα ειναι μακρυς η'συντομος.Και φυσικα ξεκαθαριζω απο την αρχη το ποιο σημαντικο απ'ολα:τι δεν μου αρεσει!!!γιατι αν ξενερωσω μετα δεν εχει γυρισμο.. απο το δευτερο ραντεβου ξερω σχεδον παντα αν θα συνεχισω με τον υποψηφιο παρτενερ.δεν χανω τον χρονο μου..ξεκαθαρισματα απο την αρχη!! 
     
  7. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    Να σημειώσω πως το όλο θέμα έχει τον τρόπο του. Είναι λίγο δύσκολο (για εμένα) να υπάρξει διάλογος, από την στιγμή που δεν γνωρίζω ήδη πως το αντιμετωπίζει ,γενικά, το θέμα. Στο παράδειγμά μου ,με τίποτα δεν αναφερόμουν σε καταστάσεις "αβουλίας", έστω τόσο μεγάλης που μπορεί να παρεξηγηθεί.
    Λογική και baby steps.

    (δεν πήρα προσωπικά το ποστ απλά βρήκα μια καλή ευκαιρία να εξηγήσω κάτι)
     
  8. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Απάντηση: Σεξ, BD/SM, καλά όλα αλλά μετά τι;

    Πιστευω πως ο καλυτερος τροπος ειναι να εισαι απλα ο εαυτος σου. Μη μπεις στη λογικη να συμπεριφερθεις με βαση το status σου, αλλα μιλησε, στην αρχη με μικρες νυξεις και στη συνεχεια, αν δεις ανταποκριση, ανοιχτα, για αυτα που σε ενδιαφερουν. Αν υπαρξει ανταποκριση, εχει καλως. Αλλιως, η αποδεχεσαι πως η συγκεκριμενη κοπελα δεν ενδιαφερεται για τετοιου ειδους καταστασεις, οποτε προχωρας μαζι της σε vanilla sex, σχεση, η οτι τελωσπαντων θελετε, η αναζητας καποια αλλη που να εχει αντιστοιχες με σενα προτιμησεις.