Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σερβιέτες, ταμπόν, περίοδος και BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος conner, στις 23 Οκτωβρίου 2018.

  1. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Kαι άλλη ιδέα (είχα βρει πιο εύγλωττη εικόνα, αλλά είπα να την αφήσω):

     

     
     
  2. mad_hatter

    mad_hatter You can always take more than nothing

    μου θυμισες τ ανεκδοτο
     
  3. -Volt-

    -Volt- Contributor

  4. Brt

    Brt #ολαπολυ Premium Member

    Ήταν πάλι οι ημέρες του μήνα με περίοδο. Συνήθως έλεγα ότι δεν ήθελα, καμία πιπουλα και με άφηναν σε ησυχία. Όχι με Αυτόν όμως. Όχι τόσο εύκολα...

    Το βράδυ μου ζήτησε να ετοιμαστώ. Ζητω την άδεια Του και Του αναφέρω την κατάσταση σίγουρη ότι θα την γλιτώσω εύκολα.

    Γελάει...
    - τι χρησιμοποιεις; σερβιέτες η ταμπόν;
    - Ταμπόν, σιχαίνομαι τις σερβιέτες, γιατί;
    - Θα δεις...Έτοιμασου για παιχνιδι και ass play

    Η προετοιμασία ειναι κλυσμα και μεσαία σφηνα, σαφείς οδηγίες από την αρχή. Να είμαι έτοιμη γι’ Αυτόν. Ήδη ένιωθα δυσφορία που θα παίζαμε την πρώτη ημέρα της περιόδου. Το μόνο που ήθελα ήταν παγωτό και ύπνο. Αρχίζω να φουρκίζομαι...ακούει τα ντουλάπια να ανοιγοκλείνουν με τσαντίλα.

    «Όσο μουτρωνεις, μπορεί να σε βάλω και να τραγουδάς όσο κάνεις κλυσμα, κανόνισε»

    ...σκάω και ετοιμάζομαι αθόρυβα.

    Είμαι έτοιμη, μόνο με ένα μαύρο εσώρουχο, τα μαλλιά πλεγμένα ψηλά, να φαίνεται ο λαιμός μου, ξυπόλυτη, νιώθω πάντα ευάλωτη, υποταγμένη μόνο από την προετοιμασία, την ιεροτελεστία.

    Τον πλησιάζω, με καλεί να καθίσω στα πόδια Του όσο παρακολουθεί τηλεόραση. Η αγαπημένη μου θέση. Μου χαϊδεύει το κεφάλι...έτοιμη; Μάλιστα Κύριε.

    «Ανέβα επάνω στο κρεβάτι, γυμνή, και περίμενε με.»

    Ακολουθώ τις διαταγές Του. Έρχεται. Μου χαμογελάει...πιανει τα χέρια μου τα βάζει στις δέστρες...μετά τα πόδια. Σε Χ, εκτεθειμένη μπροστά του. Με το ταμπόν και το κορδονακι να ξεχωρίζει από το μουνακι μου και την σφήνα στον κωλο μου...βγάζει το κροπ και το magic wand.

    - ξέρω ότι είσαι ευαίσθητη, μείνε χαλαρή

    Σαν το αγρίμι...τινάζω χέρια πόδια από τις δέστρες. Αρχίζω να μιλάω...είμαι αδιάθετη, πονάω, δεν θέλω, αφήστε Με σήμερα, αύριο, όχι, όχι, δεν θέλω! Βγάζει ήσυχα το φίμωτρο, μου το φοράει...Πάει η μιλια μου...βγάζει ήσυχα την μάσκα, μου την φοράει, πάει και η όραση...με την ζέστη μπάσα φωνή Του μου θυμίζει:

    - 100 φορές θα με αμφισβητήσεις, 101 θα δεις ότι έχω δίκιο...σου δίνω το μπαλάκι σου στο δεξί χέρι, αν θες να με ευχαριστήσεις, μόλις θες να σταματήσουμε, θα το πετάξεις. Κούνα το κεφάλι σου ότι άκουσες και κατάλαβες.

    Κουνάω το κεφάλι μου και σκέφτομαι...Μωρέ θα φύγει το μπαλακι στο πεντάλεπτο...και να πας να κουρεύεσαι κι Εσύ και οι ανωμαλίες Σου, ΚΥΡΙΕ!

    Χαϊδεύει τις θηλές μου, τις καυλωνει και το μουνακι μου, σφραγισμένο από το ταμπόν, αρχίζει να στάζει. Όπως είναι καυλωμενες, ακούω τον ήχο από το κροπ και νιώθω το τσούξιμο επάνω στις θηλές μου...αχ...τινάζομαι ολόκληρη στις δεστρες. Το κροτάλισμα από τις αλυσίδες πάντα με καυλωνει πιο πολύ. Δεμένη μπροστά Του, με χρησιμοποιεί.

    Το κορμάκι μου αρχίζει να χάνεται...Είναι ο πόνος, είναι η αγωνία για το επόμενο χτύπημα, είναι η καυλα από το χάδι στις θηλες μου, είναι ο ηχος του κροπ που πέφτει, είναι το κροτάλισμα, είναι η ανάσα Του, είναι η φωνή Του που με προστυχολογα γυμνώνει τους πιο κρυφούς μου ποθους, είναι το μουνι μου που στάζει, είναι ο κωλος μου που ποναει, είναι τα σάλια μου που κυλάνε σαν γνήσια σκυλα, είναι ο περιορισμος; Ο εξευτελισμος; Τι από όλα είναι;

    - Όλα σου αρέσουν...όλα σε καυλωνουν...κι ας έχεις περίοδο που δεν «ηθελες», απαντάει σαν να διαβάζει τις σκέψεις μου. Οι ρωγες σου μάτωσαν καλά...σαν το μουνι σου.

    ...ακούω το magic wand να δονείται ωχ όχι...τι θα κάνει. Το κολλάει στην κλειτορίδα...πόνος και ηδονή, λυγμός και η διαταγή γνωστή «όχι ακόμα»...δαγκώνω το φίμωτρο, στάζω...σάλια, αίμα, υγρά...το ταμπόν έχει βραχεί ολόκληρο...χτυπιέμαι στις δέστρες το κροτάλισμα...

    «όχι ακόμα»

    «με καυλωνεις...αυτό δεν θες να κανεις; Να σε χρησιμοποιώ; Να με υπηρετείς;»

    Γαμωτο...με το ζόρι κρατήθηκα...η ιδέα ότι υπηρετώ και το ευχαριστιέται είναι το καλύτερο αφροδισιακό.

    Νιώθω το ταμπόν να βγαίνει...το τραβάει αργά να ανοίγει τα χείλη μου...και ένα ακόμα, ανοίγει τα χείλη μου και το χώνει αργά και προσεκτικά μέσα.

    - Για να δούμε στα ποσα θα σταματήσουμε με εσένα...

    Σοκ...στεγνώνω αμέσως. Είδε το ταμπόν μου; Το άλλαξε κιόλας;;;

    Έτσι καταστεγνη...νιώθω να βγαίνει η σφήνα και να με γαμαει από κωλο. Ξανά κροτάλισμα οι δεστρες, ξανα το κορμί μου τεντώνεται, ξανά τα σάλια να τρέχουν.

    - ήρεμα...χαλάρωσε...και αρχίζει να χαϊδεύει την κλειτορίδα μου...αχ το χάδι Του με ανάβει σαν το κλαράκι...Πάλι καυλωσες;

    Τον νιώθω τεράστιο να με γαμαει από κωλο, η κλειτορίδα μου στο χέρι Του, το κροπ ξαναπιάνει δουλειά, τσούξιμο σαν χορός ηδονής σε σημεία του κορμιού μου...έρχεται η λύτρωση «χυσε»....τρέμω από τον οργασμο...σπαραζω...

    Αλλαγή στο ταμπόν...πάμε ξανά...στο τρίτο είμαστε...αυτή την φορά με το magic wand και λιπαντικό...έρχεται κι άλλος οργασμος κι άλλο ταμπόν...κι επόμενος και το επόμενο ταμπόν......έχω ιδρώσει, έχω λιώσει, έχω ματώσει, με έχει εξουθενώσει...έχω παραδοθεί σε ηδονές πρωτόγνωρες, ανώμαλες, φταίει Αυτός, φταίει, φταίει...βγαίνει το φίμωτρο και μου χώνει τον πουτσο βαθιά στο στόμα. Το σπερμα Του ζεστό κυλάει στο στόμα μου, το καταπίνω χωρίς καμία αντίσταση. Μου χαϊδεύει τα μαλλιά...

    «με ακούς; Μίλησε μου»
    «Ευχαριστώ Κύριε...ευχαριστώ ευχαριστώ ευχαριστώ!»
    «Ήσουν πολύ καλή...θα αρχίσω να σε λύνω τώρα ναι; Άκουγε με που σου μιλάω»

    Το μπαλάκι στο δεξί μου χέρι... η μπάσα φωνή με τυλίγει σαν βελούδινος μανδύας.
     
    Last edited: 12 Ιουνίου 2020
  5. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna Δ Contributor

    Τι μου θύμησες...  
    https://www.greekbdsmcommunity.com/threads/Καλειδοσκόπιο.60723/