Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σε ποιά εποχή θα ήθελες να μεταφερθείς;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Dux, στις 24 Οκτωβρίου 2016.

  1. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Ξέρεις ότι εκείνες τις εποχές το να είσαι σκλάβος είχε να κάνει περισσότερο με το να καθαρίζεις σβουνιές, όχι με spanking και κολάρα.
     
  2. Guruni

    Guruni aohuhzp lpzhp

    Α δε με προσεχεις. Εγω πηρα τις μαιναδες!  
     
  3. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    εμένα πάλι η έλλειψη πιτόγυρου...
     
  4. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Διακριτικότατη αποστασιοποίηση...
     
  5. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Πέρα από το ότι τον Φουκουγιάμα, που έγραψε πριν καμια 20αριά χρόνια "Το τέλος της ιστορίας", τον έχω για πολύ μαλάκα τον άρθρωπα, νομίζω όμως πως είναι ο καταλληλότερος να γράψει την φετιχιστική αντίληψη της ιστορίας, τα καταφέρνει καλά στα παραμύθια... Κι αν κωλώσει, ένα τηλέφωνο στον Κοέλιο, να τα κάνουν αχταρμά-τουρλού, να χύνουν οι σκλάβοι, οι σούμπες, τ' αδέσποτα τα ανυπόταχτα και τ' ανένταχτα όλα μαζί, να το φχαριστηθώ το πράμα βρε αδελφέ, που λέει ο λόγος...
    40 τοποθετήσεις, 11 φετιχάδικες σαν ταινία του Δαλιανίδη, 4 επεξεργασμένες και μια στην φαντασούπολη...
    Για πάμε...

    __
    Πάω να πάρω καπνά κι έρχομαι...
     
    Last edited: 26 Οκτωβρίου 2016
  6. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

     

    Είπαμε perception is reality, πα να πεί πως αυτό που αντιλαμβανόμαστε πως είναι, αποτελεί την πραγματικότητά μας, ό,τι σταδιάλα να είναι αυτό.
    Η προχώ κατάσταση είναι να έχεις διαμορφώσει, για διάφορους λόγους, που δεν μας ενδιαφέρουν και γιατί να μας ενδιαφέρουν άλλωστε, την εικόνα/πλαίσιο/ονειροφαντασία/σενάριο/σκηνικό που σου γουστάρει για να διαμορφώσεις την αντίληψή σου ρε παιδί μου, πού όμως δεν έχει και κάποια καλή σχέση με την όποια πραγματικότητα. Όχι χρ'σό μου, θες και την δική σου οιωνεί (virtual) πραγματικότητα και να "κουμπώνει" με αυτά που γουστάρεις σε μια πραγματικότητα που σε περιβάλλει και δεν την βλέπεις και θες και να σου κάτσει.
    Κι επειδή δεν σού κάθεται μας σπάς και τα παπάρια κάθε τρεις και λίγο...
    Αν ήξερε το ΔΝΤ να κάνει τέτοιες μοχλεύσεις/καλπουζανιές, ήδη θα πουλιόταν το μαγαζί σε τιμές χονδρικής-λιανικής από το 2011, σε στίλ Κυκλάδες (ας πούμε) 1000 ευρά πακέτο, ξεχωριστά ανά νησί δες τιμοκατάλογο, κλπ κλπ...
    Τι να σού κάνουν όμως οι ...ερασιτέχνες του ΔΝΤ μπροστά στο κάθε παρμένο Γιωργάκι, Μαράκι, Γιαννάκι, Κατερινάκι, Κωστάκι, Ρουλάκι, Τάκι, Ευάκι και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις...
     
    Last edited: 26 Οκτωβρίου 2016
  7. Εγω δεν θελω πολυ πισω. Οταν δεν ειχε τοσο εξελιχθει το ιντερνετ θελω. Που δεν ηταν ευκολο προσβασιμο (ξυπνησα κακια σημερα)
    Εναλλακτικα;! Στη χαμενη ατλαντιδα
     
  8. Guruni

    Guruni aohuhzp lpzhp

    Μια αλλη εποχη Χαιδελβεργη 1930 ο κακος χαμος
     
  9. geraki

    geraki Σώμα και Πνεύμα

    Στο παρελθόν θα φαινόμουν υπερ-προοδευτικός στο μέλλον υπέρ-συντηριτικός.... Αρα καλύτερα στο παρόν που το ξέρω....

    Αλλά μερικές φορές θα ήθελα να φέρω πρόσωπα από το παρελθόν στο σήμερα έτσι για να πουμε μία κουβέντα: Καραγάτσης, Σαρλώ, πλωρίτης, Καζαντζάκης, Χατζηδάκης, Βενέζης, τον παππου μου κ.α.

    Και θα ήθελα να φέρω και καταστάσεις του παρελθόντος στο παρόν: Τότε που οι άνθρωποι αντάλλασαν μεταξύ τους επιστολές, ερωτικές ή και όχι και τότε που το κινητό δεν διέκοπτε τα πάντα και τους πάντες.

    Από το μέλλον? Ελα ντε τι έχει το μέλλον να μου προσφέρει στο παρόν πέρα από την ελπίδα? Και αυτή απλά για να σε δεσμέυσει.....
     
  10. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Αν ήταν δυνατόν να βρισκόμουν σ' ένα σημείο άχρονο ( όχι με την έννοια της παντελούς ελλείψεως χρόνου. Αλλά όπου τα διάφορα "χρονικά μπακλαβαδάκια" θα συνυπήρχαν ακόμη και σε συνωστισμό. Ανακατεύοντας τις ιδιαιτερότητες, τα χαρακτηριστικά και τα ρεύματα τους ), δεν θα χαλιόμουν διόλου. Όντας λάτρης των πολύπλοκων καταστάσεων και πραγμάτων.

    Αλλά όσο κι αν το θέμα του νήματος να έχει σαν επίκεντρο του, το φανταστικό, μάλλον θα έβγαινα εκτός θέματος, αν έκανα τον έλεγχο του τουρλουμπουκίου που έχω στο μυαλό και στα μάτια μου.

    Γι' αυτό :

    Αναγεννησιακή Βενετία ή σ' ένα μέλλον που εικαστικά θα έμοιαζε στο Κουρδιστό Πορτοκάλι του Κιούμπρικ ή σε κάποιο άλλο που θα έφερνε στο Blade Runner του Σκοτ. Αποξένωση, τέχνες, ξεχαρβάλωμα των ορίων μιας κατ' επίφαση ελευθεριότητας, βγάλσιμο της γλώσσας σε σκουριασμένους θεσμούς, μοναχικότητα, βροχή, σκοτάδι, μείξη και μια απροσδιόριστη σκιά να καλύπτει τους ουρανούς. Ταλάντωση, παλινδρόμηση εντός κι εκτός της "μήτρας". Ταξιδιώτης με βαλίτσα το κορμί μου, χερούλι της τα μάτια μου και στοιβαγμένη μέσα της, τα πάθη, τα όνειρα, τις αγκυλώσεις, τις διαστροφές, τους έρωτες και τους θανάτους μου. Αυστηρά χάρτινη, για να διαλύεται εύκολα και να σπέρνει στον δρόμο μου άχρηστα θραύσματα ζωής και ματαιοδοξίας.

    Ή οποτεδήποτε και οπουδήποτε στον χρόνο θα υπήρχε αποτελεσματική φαρμακευτική αγωγή, για όσους συχνά πυκνά γράφουν/μιλούν και δεν μπορούν, να μεταφράσουν σε καθαρά λόγια, τις εικόνες που κολυμπούν στην σούπα, που θα είχαν μες στο κρανίο τους. Κι ας μην υπήρχε εκεί ούτε σαν μακρινή ιδέα το βουδουσουμού.  
     
  11. Dux

    Dux Regular Member