Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σκέψεις γύρω απ το 24/7..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος ellianna, στις 9 Νοεμβρίου 2016.

  1. brenda

    brenda FU very much

    Δογματική δεν υπήρξα ποτέ, πάντα μιλάω για τον εαυτό μου και για την πάρτη μου, βιωματικά και αληθινά, ούτε μπαστούνι έχω καταπιεί, ούτε ρέκτη θεωρώ τον εαυτό μου, σε αντίθεση προφανώς με την αφεντιά σου που πρόλαβες και τα μαθες όλα και μάς κουνάς μονίμως το δάχτυλο. Όσο για τις ψυχαναλύσεις, άστο, δεν το χεις, σου μιλάω εντίμως, θέλεις πολλές ακόμη ώρες στα ντιβάνια για να λύσεις τα δικά σου προβλήματα προτού ασχοληθείς και με τους άλλους κοπελιά. Κρύβεται όποιος φοβάται κι εγώ δεν συγκαταλέγομαι σ΄αυτούς. Να ελέγξεις πρώτα εσύ το θυμικό σου και τις απρόκλητες επιθέσεις στο άπαν σύμπαν κι άσε τους υπόλοιπους και την κριτική παντός επιστητού. Κουράζεις και είσαι απελπιστικά προβλέψιμη κιόλας, πάντα τα ίδια λέγεις, πάντα με τον ίδιο τρόπο την πέφτεις στις απόψεις που νιώθεις να σου πατάνε τον κάλο, θράσος να αναφέρεσαι στο θυμικό των άλλων, όταν το δικό σου ποτέ δεν μπορείς να το μαζέψεις, που θα μάς κάνεις και ψυχανάλυση. Έλα παππού να σου δείξω που το χει η γιαγιά, νταξ, αυτό κι αν είναι ο ορισμός του φαιδρού...
     
  2. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Πάλι ξεκούρδιστο είναι το βιολί.
     
  3. brenda

    brenda FU very much

    Και το ντέφι σπασμένο.
     
  4. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    To 24/7 είναι αντιστρόφως ανάλογο του πεδίου αντίληψης ενός ατόμου και ευθέως ανάλογο της ικανότητάς του για δημιουργία/αντίληψη αναλογιών.
    Αααααυτάαααα...
     
  5. clarisse

    clarisse Regular Member

    Πώς θα μπορούσε να εκνευριστεί κανείς με κάποιον που απλώς βρίσκεται δυο σελίδες πιο πίσω στο ίδιο βιβλίο; Το σημαντικό είναι να γυρίζει κανείς τις σελίδες. Και να κατανοεί αυτά που διαβάζει, αντί να θυμώνει.

    Δεν θεωρώ ότι υπάρχει καμία ανάγκη να στηρίξω περαιτέρω τις απόψεις μου. Και ασφαλώς δεν έχω καμία αμφιβολία περί αυτών. Είναι δοκιμασμένες. Όπου χρειάστηκα τεκμηρίωση, τεκμηρίωσα. Ο καθένας ας κάνει ότι καταλαβαίνει με τις δικές του απόψεις.

    Όσον αφορά την χιλιο-πιπιλισμένη καραμέλα ότι τάχατες οι άνθρωποι κάνουν τα πάντα επειδή καυλώνουν ή όχι, θα μου επιτρέψεις να μην πιπιλίσω - διότι είμαι και σιχασιάρα. Ελάχιστοι είναι αυτοί που μπορούν να ακολουθήσουν την επιθυμία - και όχι την ανάγκη.

    Δεν μπορώ δυστυχώς να πω κάτι σχετικά με την αξιολόγηση των στάτους, διότι δεν γνωρίζω τα κριτήρια.
     
  6. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Deja vu και βάι - βάι...
    Ούτε καν Όι, όι μάνα μου...
     
  7. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna Δ Contributor

    Συντάσσομαι με @brenda για τα παχιά, παχιά παπλώματα  
    Συντάσσομαι με @AuroraBorealis για το ότι το 24/7 έχει να κάνει με το να είναι κανείς διατεθειμένος 24/7 ακόμη και αν δεν είναι διαθέσιμος 24/7  
    Συντάσσομαι με @underherfeet ότι οι υποτακτικοί δεν είμαστε κατ' ανάγκην ανερμάτιστοι , ούτε τρέχουμε σα Λούκυ Λουκ 24/7 να ρίξουμε στη σκιά μας  
    Σκέφτομαι επίσης (και ξέρω   ) ότι το 24/7 είναι 24/7 και για τους Δ/δυο. Μια αλυσίδα δένει όχι μόνον αυτόν που τη φοράει αλλά και το χέρι αυτού που την κρατάει. Και εξίσου ισχυρά.
    Σκέφτομαι (και με έμαθε ο Έτερος   ) ότι το 24/7 έχει να κάνει με την εγγύτητα. Όποιος απομακρύνεται από τον άλλο (χωρικά, συναισθηματικά, νοητικά), σπάει το 24/7, όποιες και αν είναι οι κατά δήλωσιν προθέσεις.
     
  8. nikossub93

    nikossub93 Contributor

    Ευτυχισμενος σκλαβος αυτος που θα εχει την τυχη να γνωριση Εναν Αφεντη που θα τον εμπνευση να ζησει 24/7
     
  9. Yπαρχει και το 24/7 που περιλαμβανει μη εξοδο απο τον χωρο "εγκλεισμου" για αρκετες μερες... Δεν ειναι μονο το νοερο 24/7 σε πλατωνικο επιπεδο οπου η φυσικη παρουσια δεν ειναι 24/7 αλλα 1 ωρα την ημερα ή κατι τετοιο....
     
  10. iolanda

    iolanda Contributor

    24/7 είναι η διαθεσιμότητα του υ.
    Ο/Η Κ επιλέγει αν θέλει να το έχει κολλημένο επάνω Του/Της σαν βδέλλα ή να το βλέπει μια φορά το μήνα.
     
  11. tithon

    tithon Contributor

    δεν είναι το 24/7 να χει το "υ" τον "κ" κλεισμένο στο βρακί του;
     
     
  12. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Αυτό είναι το ασφαλές 24/7