Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σκέψεις και προβληματισμοί για τις BDSMικές συζητήσεις στο forum

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος espimain, στις 14 Μαρτίου 2017.

  1. lexy

    lexy .ti.va.

    Το νήμα δεν είναι ιδιοκτησία του νηματοθέτη, άρα ο καθένας, αναλόγως του πολιτισμού του και της παιδείας του συμμετέχει ενεργά ή παθητικά (παρακολουθώντας το, απλώς ).

    Από την άλλη, λάβε υπόψιν, πως ένα ήδη εν τρικυμία νήμα έχει δυνατό πελατολόγιο...που να τρέχει σε άλλες αγορές και με άλλο προϊόν ο επίδοξος..

    αχ.. βροχούλα ♡
     
  2. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Μα δεν διαφωνώ. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει καν θέμα ιδιοκτησίας και σίγουρα δεν θεώρησα καμία σχέση (γραμμική ή αλλη) μεταξύ "ζητάω να αφαιρεθούν άπειρα άσχετα ποστ" όπως αναφέρθηκε παραπάνω και ιδιοκτησίας.

    Καμία σχέση απολύτως.

    (Αχ βροχουλα....17 μήνες τώρα....   )
     
  3. tithon

    tithon Contributor

    ολόσωστο.
    παράγει κι ένα κριτήριο: όταν στις 20 κουβέντες, διαβάζεις 22 με το περιεχόμενο "δεν παίρνω καμμιά ευθύνη για ό,τι γράφω, φληναφώ τυχαία και άτακτα, είναι τα πάντα όλα ίδια, δεν υπάρχει καμμιά συνέχεια ή συνέπεια, είμαι ενα ηλεκτρονικό πληκτρολόγιο", γίνεσαι ροδάκι ποντικιού και κυλάς  

    ολόσωστο πάλι.
    δεν ανήκει. εμμένω στην άποψη οτι τίποτε δεν χρειάζεται να σβήνεται, πλην προσωπικών δεδομένων. συνέχεια και συνέπεια υπάρχει. είτε βολεύει είτε όχι.
     
  4. Seras Victoria

    Seras Victoria Danger! Danger! High Voltage! Contributor

    Καλέ εσείς (κάποιοι από εσάς) δεν λέγατε και ξαναλεγατε ότι όποιος εκφέρει γνώμη εδώ μέσα πρέπει να είναι έτοιμος και να κριθεί; Τώρα δεν μας συμφέρει αυτό το τροπάριο και πήγαμε στο "κοιτάξτε καλέ Κύριε τι μου έγραψε αυτό το παιδάκι;"
    Γελάω!
     
  5. kinkynik

    kinkynik Guest

    αξίωμα είναι σε όλα τα φόρα ή forum ότι ο κοινός νους δεν είναι τόσο κοινός..

    πορευόμενοι με αυτή την παράμετρο νομίζω ότι μπορούμε να αξιολογούμε καλύτερα τις συμμετοχές στα νήματα.
     
  6. Stalker

    Stalker Not a very nice guy Contributor

    @espimain ,

    Γενικά μιλώντας, σβουνιές αφήνονται συχνότατα σε νήματα δημόσιων συζητητηρίων, όπου ως συνήθως συμβαίνει, δεν προέχει ο αλληλοσεβασμός μεταξύ των μελών.
    Οι απόψεις και οι προτάσεις για τη διαχείριση του φαινομένου διίστανται.

    Οι μεν τάσσονται υπέρ της άμεσης εκκαθάρισης της κόπρου του Αυγείου,η οποία είναι ιδιαιτέρως ενοχλητική και αντιαισθητική και σε πολλές περιπτώσεις προέρχεται από κάποιους που έχουν κάνει το νηματογαμείν modus διαδικτυακού vivendi.

    Δεν είναι τόσο απλό και εύκολο όσο ίσως θεωρείται και οι λόγοι αποτελούν συχνά μέρος των αιτιάσεων της άλλης πλευράς, η οποία υποστηρίζει το διαδικτυακό laissez faire laissez passer στη λογική του scripta manent και του διαρκούς ξεμπροστιάσματος που αυτό συνεπάγεται.

    Το αντεπιχείρημα των υποστηρικτών της πρώτης απέναντι στους υποστηρικτές της δεύτερης άποψης πατάει στο ότι είναι κρίμα να αφήνονται ανενόχλητα παράσιτα και ζιζάνια ανάμεσα σε ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις-συζητήσεις από τις οποίες πολλοί μπορούν να αποκομίσουν πράγματα, κάτι για το οποίο, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν εδώ
    Ειδικά όταν κοπρίζουν καθ΄έξιν και συστηματικά, παρά τις κατά καιρούς,συστάσεις,προτροπές,ακόμα και παρακλήσεις που τους έχουν απευθυνθεί.

    Ο αντίλογος των υποστηρικτών της δεύτερης άποψης, στηρίζεται στο ότι οι εκκαθαρίσεις των νημάτων μπορεί να δημιουργήσουν ένα στενό πλαίσιο διαλόγου, καίγοντας μαζί με τα ξερά και κάποια χλωρά,απόψεις αιρετικές ή αιρετικά εκφρασμένες που αξίζει να παραμείνουν και να διαβαστούν.Κάτι που με τη σειρά του έχει να κάνει με τους έχοντες το μαχαίρι και το καρπούζι(ή πεπόνι, ό,τι προτιμάτε),το πνευματικό τους επίπεδο,την αντιληπτική ικανότητα,τον χαρακτήρα και τις ίσες αποστάσεις που οφείλουν να κρατούν.
    Εχοντας κατά νου τα παραπάνω,οι υποστηρικτές της δεύτερης άποψης, προτιμούν να ανέχονται, είτε δυσφορώντας, είτε μειδιώντας, τα ξερά προκειμένου να κρατήσουν τα χλωρά που θεωρούν πολύτιμα.

    Προσωπικά, παραμένω ακόμα ( παλαιότερα και εμπράκτως όπως ίσως θυμάσαι) θιασώτης της πρώτης άποψης και πρακτικής, επιθυμώντας-¨αντιεμπορικά¨-ένα bdsm forum να είναι πέρα και πριν απόλα αυτό που λέει ο τίτλος του, απαλλαγμένο από θορύβους και παράσιτα, ειδικά από τη στιγμή που ο αλληλοσεβασμός μεταξύ των μελών(και όχι των απόψεων, να ξηγιόμαστε) είναι ανύπαρκτος.Αν υπήρχε η παρουσία των moderators θα ήταν σχεδόν διακοσμητική.
    Θεωρώντας τα επιχειρήματα της άλλης πλευράς απολύτως βάσιμα, τα τελευταία χρόνια προβληματίζομαι λίγο για το δέον γενέσθαι και δυστυχώς τείνω προς ένα είδος ελιτίστικης,θα έλεγα, αντιμετώπισης των πραγμάτων.Ου γαρ...
     
    Last edited: 8 Ιουνίου 2017
  7. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    εγω ενα πραγμα ξερω το προβλημα ξεκιναει απο το οτι πολλοι ξεχασαν ποιος ειναι(η τουλαχιστον θα επρεπε να ειναι)ο πραγματικος λογος υπαρξης του φορουμ και του καθε φορουμ!
    να περναμε μερικες ωρες χαλαρα και να διασκεδαζουμε.
    η πραγματικοτητα ξεκιναει μολις κλεισουμε τον υπολογιστη!!!
    και το ασχημο ειναι πως μιλαμε για ωριμα ατομα(τουλαχιστον ηλικιακα)
    γιαυτο βρειτε πιο σοβαρους λογους να ξοδευετε τη φαια ουσια σας!!!
     
  8. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Το πρόβλημα είναι ακριβώς το αντίθετο.
    Όχι. Δεν είναι καβλαντισμα uber alles.
    Όχι. Δεν είναι κακό να ζητάς σοβαρότητα, δομή, συνέπεια και συνοχή από το διάλογο και το συνομιλητη σου.

    Εάν θεωρείτε ότι δεν υπάρχει νόημα να συζητάμε σοβαρά για το bdsm , αν θεωρείτε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος σοβαρού διαλόγου, μπορούμε απλά να ανοίξουμε ένα bdsm memes group στο φβ. Και να τελειώνει εδώ η ιστορία.
     
  9. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    δηλαδη το χαλαρο και η διασκεδαση ειναι μονο καραγκιοζιλικια και χαχαχουχα?
    για μενα προσωπικα και οι σοβαρες κουβεντες ειναι διασκεδαση
    και με συγχωρεις αλλα μετα απο τοσα χρονια εχω δει πολλα "σοβαρα" νηματα που υποτιμουσαν την νοημοσυνη μου!!
    και εν τελει ποιος εχει δικαιωμα να κρινει τι ειναι σοβαρο και τι οχι?
     
  10. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Αν είχες την παραμικρή ουσιαστική τριβή με το σπορ, θα καταλαβαίνες από τους πρωτους μήνες, ότι όλων των ειδών τα εκτροχιάσματα, στο βδσμ, είναι αναμενόμενα .-
    Η Ιστορία δεν τελειώνει ποτε   Αν ήρθε η ωρα η δική σου ιστορία να αποσυρθεί ή να κάνει διάλλειμα, γιατί είναι του ματς και δεν αντέχεις, δεν ειναι ντροπή.

    Διάλλειμα και εγώ εχω κάνει  
     
  11. brenda

    brenda FU very much

    Η α-λήθεια έχει την ιδιότητα να είναι πάντα κάπου στη μέση.
    Ρουφιάνα ιδιότητα αυτή βέβαια, αφήνει πολύ κόσμο εκτεθειμένο.
    Ούτε στο ένα άκρο είναι, ούτε στο άλλο.
    Δύσκολη η συνύπαρξη ετερόκλητων απόψεων.
    Από αυτόν που μπαίνει εδώ όπως λέει για να χαλαρώσει, αλλά δεν ενοχλεί κανέναν, δεν προσβάλλει, δεν θίγει τους άλλους, έως αυτούς που το έχουν ανάγει σε νόημα της ζωής τους ολάκερης και είναι στην τσίτα για το παραμικρό, ή αντιμετωπίζουν στωικά την διαφορετικότητα.
    Αυτό όμως είναι και το μέτρο του πολιτισμού, δε νομίζετε?
    Εγώ προσωπικά νομίζω ότι έχουμε το φόρουμ που μάς αξίζει, όπως έχουμε και την εξουσία που μάς αξίζει, κοκ.
    Προς τι οι αντεγκλήσεις νηπι-αγωγείου?
     
  12. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Προφανως πρέπει απλά να ξαναδιαβασεις τι έγραψα αλλά όχι με σκοπό να απαντήσεις και να μου την πεις αλλά με σκοπό να καταλάβεις που κόλλαγε η κατακλείδα.

    Κατά τα άλλα I will come and go as I please thank you very much και βέβαια χαίρομαι πάντα να βλέπω ότι μόνο ορισμένα άτομα έχουν το δικαίωμα της "άποψης" τους και οι υπόλοιποι ψοφος αλλά εντάξει δεν είναι και καινούργια πληροφορία.

    Namaste.