Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σκέψεις και προβληματισμοί για τις BDSMικές συζητήσεις στο forum

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος espimain, στις 14 Μαρτίου 2017.

  1. Brigitte

    Brigitte Contributor

    ...

     

    Αν δεχόμασταν όλοι το παραπάνω ίσως και να ειμασταν όλοι λίγο πιο καλοπροαίρετοι στις μεταξύ μας ιντερνετικές συζητήσεις..
    Αυτό που με διασκεδάζει αφάνταστα βέβαια, είναι αυτοί που κατηγορούν άλλους για εκτροχιασμό νημάτων και αν συγκρίνει κανείς τα ποστ τους με τα αντίστοιχα αυτών που "κατηγορούν" , θα δει ότι αυτοί οι ίδιοι (και οι ίδιοι) αποπροσανατολίζουν συζητήσεις και προσβάλλουν/ειρωνεύονται συνομιλητές εδώ μέσα.
    Τα έχουμε ξαναπεί και ξαναδεί και κατάντησε σίγουρα κουραστικό και βαρετό όλο αυτό, η διαρκής αντιπαράθεση και η εμπάθεια από ορισμένους. Δεν γίνεται να αρέσουμε όλοι σε ολους..τι καλά που η όποια συναναστροφή μας θα είναι μόνο εδώ σε τέτοιες διαδικτυακές σελίδες και όχι έξω στην πραγματική ζωή. Thank god!
     
     
    Last edited: 8 Ιουνίου 2017
  2. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Άλλη η προηγούμενη τοποθέτηση στην οποία και απάντησα και άλλη αυτή στην οποία δεν έχω τίποτα να προσθέσω  
     
  3. espimain

    espimain Contributor


    «φιλοκαλούμεν τε γάρ μετ΄ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μαλακίας»...

    Ας κρατηθεί χωρίς ευτέλειες το κομμάτι του φόρουμ που ονομάζεται 'BDSM Discussion"

    Δεν με ενοχλεί να γράφει ο καθένας την σαχλαμάρα του και να μένει αυτή γραμμένη.
    Με ενοχλεί το συστηματικό μαγάρισμα των θεμάτων, από συγκεκριμένα άτομα, με συγκεκριμένο τρόπο.
     
  4. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    Όταν ενοχλούμαστε από κάτι στο φόρουμ,το πιο σωστό είναι να απευθυνθούμε στην διαχειριστική ομάδα.Εάν το κάνουμε αλλά αυτή κρίνει οτι δε τίθεται θέμα,que sera sera...

    Γιατί να επιλέξει κανείς να διαμαρτυρηθεί δημοσίως για την απόφαση της διαχειριστικής ομάδας και για το δρόμο το στραβό που παίρνει το φόρουμ και τα νήματα από μερικούς;Δεν έχει νόημα,δε προσφέρει κάτι παραπάνω,ούτε μπορεί να ειπωθεί κάτι ουσιώδες,εφόσον η απόφαση έχει παρθεί.
    Το μόνο που προσθέτει είναι μια άσκοπη φασαρία που θα μπορούσε να αποφευχθεί.

    Φανταστείτε όλοι να κάνανε το ίδιο.
    Κι εγώ νιώθω αδικημένη απο την διαχειριστική ομάδα γιατί θεώρησε κάποτε σωστό να μου δώσει προειδοποίηση,βγήκα να το λέω σε νήμα;
    θα μου πείτε αυτό δεν αφορα το φόρουμ στο συνολό του ενώ το συγκεκριμένο τείνει να παίρνει διαστάσεις άλλες...πληροφορώ οτι και το δικό μου άνετα παίρνει σοβαρές διαστάσεις για τη λειτουργία του φόρουμ,δε το ξεκίνησα όμως και ουτε θέλω να το ξεκινήσω,γιατί μόνο φασαρία θα γινόταν,όπως και τώρα καλή ώρα.

    Ο καθένας πράττει όπως μπορεί και θέλει,απλώς θα ήταν ωραίο να σκέφτόμαστε πρώτα τους άλλους και μετά την όποια δυσανασχέτησή μας,
    για παράδειγμα: αν νιώσεις λάθος τη στάση των διαχειριστών καλό είναι από σεβασμό ή απο ευγένεια να μη δημιουργήσεις δημοσίως θέμα με βάση το κακό που σου έτυχε ή βλέπεις τριγύρω και να δείχνεις την ένστασή σου στην απόφαση των διαχειριστών που εμμέσως δείχνεις οτι είναι λάθος κατα τη δική σου γνώμη.Είναι λίγο άκομψο όσο κομψά και να το θέτεις...

    Κι επιπλέον δεν είναι αισθητικά ωραίο να γράφει κάποιος κατηγορίες δημοσίως για οποιοδήποτε μέλος στο φόρουμ ακόμη κι όταν δε προσδιορίζεται το όνομα,κι ακόμη κι αν οι κατηγορίες είναι βάσιμες.
     
  5. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Αγαπητη @vussinada , το νημα αυτο και ιδιως με καποιες απο τις απαντησεις του, εχει αποχαιρετησει προ πολλου την στοιχειωδη λογικη και εχει καθαρα συναισθηματικη βαση.

    Εκαστο μελος εχει ολα τα εργαλεια στο χερι του για να αγνοησει και να εξαφανισει αυτους που του σπανε τα νευρα , δεν συμφωνει , τους χαζους , τους βλακες και ολες τις κατηγοριες ετσι οπως τους εχει καταταξει. Μαγικα πραγματα, ενα κουμπι τσακ πατ.

    Η υπαρξη λοιπον αυτου του νηματος , με την πορεια που πηρε μετα, περιγραφει ενα προβλημα που δεν υπαρχει !

    Για φαντασου !

    Αλλα αυτη η υπερανησυχια και υπερναλυση και η τελιοφιλια, δεν ειναι στοιχειο που βρισκεις μπολικο σε ορισμενες υ προσωπικοτητες ; Δεν ξερω αν σου λεει κατι εσενα.

    Αρα λοιπον ποιος ειναι ο σκοπος ενος τετοιου νηματος , με την εξελιξη που πηρε αργοτερα με παραπομπες περι ασχετιδηδων ;

    Ο καθαρα συναισθηματικος. Τουτεστιν ο τηλεσαδομαζοχισμος - ινσταντ εκτονωση   και η ανοδος δια του βουλιαγματος των γυρω.

    Και με αυτο το σκεπτικο, δεν απαντησες καθολου καλα αυτης της παλιο @MauveDelastrange . Επρεπε να εισαι απειρως πιο αυστηρη, αλλα με καλη δοση φινετσατου τακτ , οχι μπινελικια. Με μυαλο δηλαδη , οχι με χερια.

    Ετσι πρεπει να τα ερμηνευεις αυτα, σαν να σου ζηταει, με τον τροπο της, ενα φιλακι

    Δωστης το   και στο χρωσταει

     
     
  6. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    @bumblebee εάν θέλεις τη προσοχή μου έχει και πμ  
     
  7. zoeleene

    zoeleene D̶̸̡̀͏įs̡t̵͞͏o̢̢̕ŗ͝t̨̢e̢͘͜͞͞d̴̸͜͝҉

    Το πρόβλημα που βλέπω εγώ είναι ότι δεν υφίσταται αντικειμενικότητα. Όλα είναι προσωπικά. Παντού πηγαδακια. Α, αυτός είπε έτσι, α, θα του πω κι εγώ αλλιώς, και α, όλα στη διαχείριση, και ου, θα σε τρολλαρω γιατί μου την είπες τις προάλλες.

    Όταν είναι έτσι τα πράγματα, είναι φυσιολογικό και αναπόφευκτο να εκτροχιαζονται τα πάντα.

    Όταν όλοι αποφασίσουν να σκαρφαλώσουν λίγο εκτός πηγαδιού, τότε ίσως να φτιάξουν κάπως τα πράγματα.
     
  8. subwhat

    subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

    Κατ εμέ, το πρόβλημα έγκειται στο ποσό έτοιμος είναι ο καθένας που αποφασίζει να εκθέσει δημόσια τις απόψεις του, να κριθούν από τους άλλους.
    Μονίμως υπάρχει αυτή η γκρίνια. "Γτ με σχολιασες;", "Με κρίνεις", κτλ. Παιδιαστικες συμπεριφορές (και ας παρεξηγηθουν κάποιοι).

    Ο καθένας, είτε διαδικτυακα, είτε σε προσωπικη συνάντηση, έχει κάθε δικαίωμα να κρίνει τις απόψεις του άλλου. Να τις σχολιάσει, να τις αντικρούσει.
    Αυτά τα "α γίνεσαι επιθετικός και ειρωνικός, μην μου μιλάς", ακόμη και στο δημοτικό τα κόψανε.

    Επίσης, ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω ποιο το πρόβλημα όταν γράφει κάποιος που δεν μας αρέσει σε ένα νήμα. Και γτ να μην γράψει; Ο καθένας μας μπορεί να κρίνει αν αυτό που γράφεται είναι βάσιμο ή αστείο. Να το αγνοήσει, να το αντικρούσει, ή να το χειροκροτήσει.
    Σε μια συνάντηση δλδ, αν κάποιος δεν μας αρέσει, τον διώχνουμε;

    Οι "χαζές" απόψεις, συχνά απομονωνονται και αντικρούονται. Όταν γίνεται αυτό βέβαια, ακολουθούν τα "εγώ αποχωρώ". Χμμμμ...ώρα καλή και καλή καρδιά.
     
  9. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    μ; Δεν απάντησα στη @MauveDelastrange
    Σ' έχασα λίγο...είναι κι η ώρα δύσκολη...δε κατάλαβα το συνειρμό σου αν και πολύ θα ήθελα...
     
  10. brenda

    brenda FU very much

    Ακόμα μ΄αυτό???????? 
     
  11. étude

    étude Guest

    εκτροχιασμοί, αντιπαραθέσεις, αιτίες και crescendo ευθιξίας

    παράπονα για την σκληρότητα με την οποία λοιδορούνται οι προκλητικά αφελείς γνώμες. ενήλικες που αποζητούν την ονλινε επιβεβαίωση του προφίλ τους μέσω άλλων προφίλ

    υπεράσπιση του χώρου από τυχόν εισβολείς. επιθετικοί, αμυντικοί, δεξιοτέχνες στο "γήπεδο" κι ο τερματοφύλακας να φυλάει την εστία

    χρόνιες συμμετοχές σε κλίκες, γνωστοί μεταξύ γνωστών, κρατημένοι λογαριασμοί και "παιχνιδίσματα" επί της οθόνης ως αυτοεπιβεβαίωση μιας μακράς πορείας

    stagefright αποδοχής του νεοεισερχόμενου που δεν σκοπεύει να παραμείνει εικονική παρουσία. ευσεβείς πόθοι και φαντασιακά ζητούμενα

    και κυρίως, το ανερμάτιστο. "εσωτερικά ελατήρια" που χάσκουν και δεν συμμαζεύονται στο ελάχιστο δυνατό που μπορεί κάποιος να ελέγξει την ανάγκη εκτόνωσής του

    το μέσο δίνει την δυνατότητα του ignore.
    ..στην περίπτωση που δεν λειτουργεί "εντός" η δυνατότητα να αποδεχθεί ο κάθε ενδιαφερόμενος την αδιαφορία του για τις ενοχλητικές σ' εκείνον διαδικτυακές περσόνες
     
  12. MindFeeder

    MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

    Προτείνεται σοβαρά σε κάποια μέλη να προσέχουνε την κατηγορία που ανήκει κάποιο νήμα στο οποίο ποστάρουν.

    Είναι άλλο πράγμα το BDSM Humor (όπου προφανώς και τοποθετούμαστε με χιούμορ) και άλλο το BDSM Discussion, στο οποίο το να γράφουμε:

    '' έλα μωρέ, γεια σας παίδες, ώπα ρε μωράκια, καλά να περνάμε, που'στε ρε αλάνια, ωραία μέρα για μπάνιο και survivor σήμερα" ..
    και να κολλάμε μετά και δέκα φατσούλες:        "

    αν μη τι άλλο εκφυλίζει την όποια συζήτηση γίνεται.