Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σκλάβος και θυληκότητα!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος undertraining, στις 23 Οκτωβρίου 2009.

  1. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Σκλάβος και θυληκότητα!

    Τα "πρεπει" του σκλαβου κατα την ταπεινη μου γνωμη οριοθετουνται απο το - απο κοινου με τον αφεντη - θεσμισμενο πλαισιο της σχεσης.
    Δεν ειμαι της αποψης οτι ο σκλαβος απλως καταθετει την συναινεση του για υποταγη στον οποιο,και το σημαντικοτερο ,μη τεθεντα Νομο του κυριαρχου,..
    Η απαντηση μου επομενως στην δευτερη ερωτηση ειναι "ναι".
     
  2. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Σκλάβος και θυληκότητα!

    (Έτσι όπως έμπλεξες τα δικά σου λόγια μέσα στο quote των δικών μου, δεν μπορώ τώρα να κάνω quote εγώ...  ).


    Απόψεις σου, βεβαίως, πάντως εμένα εξακολουθούν να μου φαίνονται ασύμβατα μεταξύ τους, κάποια πράγματα.
    Όπως το "επιλέγουν πλέον την ζωή του σκλάβου ... και έχουν πλήρη επίγνωση του τι θέλουν" με το "πρέπει πάνω από όλα να είναι ΣΚΛΑΒΟΣ στην ψυχολογία και έτοιμος να δεχτεί τα πάντα"...


     
    Last edited: 27 Οκτωβρίου 2009
  3. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor



    Δεδομένου πως μια σχέση,μπορεί να διαμορφωθεί,αυτό επιτυγχάνεται μέσω της εξέλιξής της. Ο σκλάβος,σε συνεννοηση με τον Κυρίαρχο,οριοθετούν τη σχέση αυτή εκ των προτέρων,ούτως ώστε,να τους είναι γνωστά τα μονοπάτια που θα βαδίσουν. Αν στην πορεία,κάτι αλλάξει,από την πλευρά του σκλάβου,γνώμη μου είναι πως πάλι θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση με τον Κυρίαρχο για την διαμόρφωση της σχέσης,σύμφωνα πάντα με τα νέα δεδομένα.



    ^*^
     
  4. undertraining

    undertraining Regular Member

    Απάντηση: Σκλάβος και θυληκότητα!

    Η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα νόμιζα κάνοντας σηζητήσεις προφανώς με λιγοτερο σχετικούς-ες σε άσχετα site οτι η σχέση ΄σκλάβου και αφέντη ή αφέντρας διαμορφώνεται μόνο από τις επιθυμίες του δέυτερου-ης. Ο σκλάβος και ειδικά στην περίπτωση που είναι χωρίς προηγούμενη εμπειρία έχει δικαίωμα μόνο να προβάλει κάποιους όρους στην αρχή που ο αφέντης ή αφέντρα πρέπει να σεβαστεί αλλά έξω από αυτό το πλαίσιο δεν υπάρχει επαναδιαπραγμάτευση. Οποιαδήποτε προσπάθεια του σκλάβου για κάτι τέτοιο θα πρέπει να καταλήξει έιτε σε τιμωρία του είτε εφόσον αυτός επιμέινει σε παυση η και τελειωτικό τερματισμό της σχέσης.
     
  5. slavesissy

    slavesissy New Member

    σκλάβος και θυληκότητα λοιπόν.
    ενδιάφερον το θέμα ,
    η προσωπική μου εκπαίδευση επικεντρώθηκε σ αυτή την κατευθήνση και αυτό που μπορώ να πω βιωματικά είναι πως το ενδιαφέρον βρίσκεται όταν αφεθείς στα χέρια Της να σε εκπαιδεύσει.
    αυτό που τονίζεται δεν είναι τόσο η εικόνα του cd ή τραβεστί αλλά η καλά κρυμένη θυληκότητα του μέχρι πρότεινος αρσενικού.
    έχει ενδιαφέρον όταν αρχίσει να λειτουργεί ψυχοσωματικά και όχι εξωτερικά.
     
  6. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor



    Αυτό που περιγράφεις,το έχω δει πολλές φορές και εγώ,αλλά μόνον στα χαρτιά και στα λόγια. Στην πράξη τα πράγματα δεν είναι μόνο άσπρο ή μαύρο. Υπάρχει και το γκρι..
    Δεν αμφιβάλω πως πολλοί Κυριαρχοι,δεν επαναδιαπραγματεύονται τη σχέση με το σκλάβο τους,αλλά προσωπικά,αυτό,δεν το θεωρώ καλή στρατηγική,από την πλευρά του Κυριαρχου.
    Αν,για παράδειγμα,έχω συμφωνήσει με τον σκλάβο μου πως,όταν δεν τον χρησιμοποιώ,εκείνος πρέπει να κάθεται με τα γόνατα δίπλα μου,στο πάτωμα,και μετά από κάποιο καιρό,εκείνος αρχίσει να παραπονιέται πως πονούν τα γόνατά του,εγώ τι πρέπει να κάνω; να τον τιμωρήσω γι'αυτό ή και να τερματίσω τη σχέση,ή να βρω λύση για αυτό το πρόβλημα;
    Προσωπικά θα έπραττα το δεύτερο εάν δεν επιθυμούσα τη λήξη της σχέσης. Προσέχουμε για να έχουμε..

    Εν τέλει,το πως θα φερθεί ο κάθε Κυριαρχος στον σκλάβο του,έχει να κάνει με την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του Κυριαρχου σε συνάρτηση με την ανεκτικότητα του σκλάβου.



    ^*^
     
  7. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Θα σταθώ μια φράση σου. Γράφεις "Ενός πρότινος αρσενικού..." Δεν υπάρχουν πρότινος και νυν αρσενικά, ούτε θηλυκά κατά την ταπεινή μου άποψη. Το αρσενικό νοιώθει πάντα αρσενικό και το θηλυκό θηλυκό. Η σεξουαλικότητα ενός ανθρώπου είναι ξεκαθαρισμένη από μικρή ηλικία σχετικά και δεν επιδέχεται "εκπαίδευσης". Κατά τη γνώμη μου οι ιδιότητες του bdsm (Mistress, Domme κλπ) δεν έχουν να κάνουν με την σεξουαλικότητα, ούτε το βαθμό αρενωπότητας και θηλυκότητας. Ο κυριαρχικός χαρακτήρας μιας γυναίκας δεν θα πει ότι είναι λιγότερο γυναίκα, και ο υποτακτικός χαρακτήρας ενός άντρα δεν θα πει ότι νοιώθει γυναίκα. Υπάρχουν άντρες που δέχονται το strapon και νοιώθουν ότι αυτό είναι υποταγή, υπάρχουν άλλοι που το τρώνε και φαντασιώνονται ότι είναι κοριτσάκια. Αυτές είναι λεπτές διαφορές.
    Δεν ξέρω λοιπόν κατά πόσο είναι δόκιμη και ουσιαστική η λέξη εκπαίδευση όταν μιλάμε για θέματα σεξουαλικής ταυτότητας. Την εκπαίδευση ως διαδικασία και όρο την θεωρώ δόκιμη για οποιοδήποτε άλλο θέμα εκτός απ'αυτό της σεξουαλικότητας. Μια Κυρία μπορεί να σε εκπαιδεύσει επάνω σε δεκάδες πράγματα αλλάζοντας την καθημερινότητά σου, τις συνήθειες, τα πάντα, εκτός από την σεξουαλικότητα. Πώς θα σε εκπαιδεύσει να αλλάξεις σεξουαλική ταυτότητα ; Ο όρος feminization χρησιμοποιείται κατά κόρον και κατευφημισμόν μόνο για να περιγράψει κάτι πολύ συγκεκριμένο, όχι την μετάλλαξη ενός άντρα σε γυναίκα, αλλά την ενίσχυση και ανάδειξη της θηλυκότητας που έχει ήδη κάποιος ιδιαίτερα ανεπτυγμένη εκ φύσεως. Αυτό θαρρώ δεν είναι εκπαίδευση γιατί ο συγκεκριμένος άντρας φαντασιώνεται και νοιώθει περισσσότερο γυναίκα (συχνά από μικρό παιδάκι) και αυτό είναι που τον εξιτάρει. Η εκπαίδευση είναι ακόμα κάτι που είναι αλληλένδετο με τον κόπο και τον χρόνο και σίγουρα δεν είναι κάτι καθόλου ευχάριστο. Πού είναι ο κόπος και η δυσφορία που συνεπάγεται η όποια εκπαίδευση για κάποιον που "φτιάχνεται" με το να ντύνεται ή να βάφεται σαν γυναίκα ; 'Ενας άντρας που δέχεται το feminization δεν εκπαιδεύεται, απλά συνειδητοποιεί την πραγματικότητα. Ούτε πιστεύω ότι είναι διχασμένη προσωπικότητα, απλά δεν έχει αποδεχθεί έγκαιρα την πραγματική του σεξουαλική ταυτότητα. Μπορείς όμως να πάρεις κάποιον τύπο που είναι σαν τον Τσαρλς Μπρόνσον, να τον βάζεις να φοράει ψηλοτάκουνα και ζαρτιέρες, να μιμείται γυναικεία φωνή και να κάνει τις τσαχπινιές της Μέριλιν Μονρόε ; Εκτός αν ο Τσάρλι νοιώθει πράγματι Μέριλιν και το κρύβει μια ζωή λέγοντας ψέμματα στον εαυτό του και στους άλλους.
     
    Last edited: 7 Νοεμβρίου 2009
  8. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor


    Mπορείς,πως δεν μπορείς..
    Αν επιθυμείς τον εξευτελισμό αυτού του ατόμου,ωραιότατα μπορείς.

    Αποκλείεις όμως το γεγονός,να υπάρχουν τύποι σαν κι αυτόν που περιέγραψες,που επιθυμούν να φορούν ψηλοτάκουνα και ζαρτιέρες;




    ^*^
     
  9. mecente

    mecente New Member

    Απάντηση: Σκλάβος και θυληκότητα!

    Θα συμφωνισω πως η σεξουαλικη ταυτοτητα καποιου δεν εχει να κανει με το αν επιλεγει να λειτουργει ως σκλαβος η ως κυριαρχος.
    Οποτε προσωπικα πιστευω δεν τιθεται θεμα θηλυκοποιησεις επειδη ειναι σκλαβος και εκτελει καποιες εντολες. ακομα και αν αυτες φανταζουν "γυναικιες".
    Οσον αφορα την διαπραγματευση να πω οτι ειναι λαθος του στρατηγου αν ζητησει απο τον λοχια του κατι πανω απο τις δυνατοτητες του.
     
  10. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    'Οχι, δεν αποκλείω τίποτα.
     
  11. sklabosgiorgos

    sklabosgiorgos Regular Member

    Απάντηση: Σκλάβος και θυληκότητα!

    η αποψη μου στο θεμα αυτο ειναι οτι αν ενας σκλαβος θελει να ντηθει κυρια δεν σημαινει οτι αυτο του προσδιδει αυτοματα θηληκοτητα.ασφαλως το να θελει να αισθανεται ποθητη ως ντημενος κυρια ειναι πολυ λογικο να συμβαινει.να τω πω κατανοητα οταν φορας πχ δυχτιωτες μαυρες καλτσες θελεις να εισαι γυναικα.εστω και προς στιγμην.δεν λεω οτι γενικα νιωθεις γυναικα αλλα εκεινη τη στιγμη θελςι να τον φας.το κατα ποσο θα αισθανθεις ποθητη σαν γυναικα εξαταται απο το αρσενικο η το θηληκο σε ρολο αρσενικου που προκαλεις εκεινη τη στιμη να σε παρει αγκαλια και να νιωσεις το χαδι το αντρικο χαδι στο κορμι σου.
     
  12. Απάντηση: Σκλάβος και θυληκότητα!

    εξαιρετικα ενδιαφερον θεμα.ολα οσα υποθηκαν πολυ ενδιαφεροντα.υπαρχει παντα ενα πλαισιο που εχει συμφωνηθει αναμεσα στην αφεντρα και το σκλαβο αλλα αυτο το πλαισιο μπορει να αλλαξει.ωραια η παρατηρηση καποιας κυριας οτι προσεχουμε για να εχουμε αν θελουμε να μην χαλασουμε τη σχεση με το σκλαβο.το να ντυθεις cross εαν αυτο εκφραζει και την κυρια σου δεν σημαινει με τιποτα οτι εισαι θηληκο.παραμενεις ανδρας απλα εκφραζεις το βαθητερο εγω σου.δεν σημαινει οτι εισαι και παθητικος εαν ντυνεσαι με γυναικεια.μπορει καλλιστα να εισαι και ενεργητικος απλα ντυμενη ως σκλαβα.μπορει η κυρια σου να σε ντυνει με ψηλες γοβες φουστιτσα και δυχτιοτες καλτσες και να σε βαζει να πλενεις τα πιατααλλα μετα απο λιγο να λειτουργεις και ενεργητικα.αλλες αρσενικες σκλαβες μπορει να θελουν α ειναι μονο παθητικες και υποταχτικες.υπαρχουν πολλες παραλαγες.για καποιες κυριαρχες μπορει να ειναι αντιαισθητικο το θεαμα ενος αντρα με γυναικεια για αλλες μπορει αν ειναι ακρως ηδονικο.η προκληση που ανεφεραι μια κυρια να υποταξεις ενα αρσενικο και οχι εναν αντρα σκλαβα ειναι μια προκληση μαλλον για αυτες τις κυριες δεν μπορω ομως να το κατανοησω απολυτα.