Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Στατιστικολογίες...«δεν βγαίνει το πανί βρακί»

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 17 Μαϊου 2006.

  1. Ricardo

    Ricardo Staff Member

    Στατιστικολογίες
     
  2. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Στατιστικολογίες...«δεν βγαίνει το πανί βρακί»

    Πουλάω ή ανταλλάζω το 0,58% που μου αντιστοιχεί...  
     
  3. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Οι δημοπρασίες είναι σε άλλο νήμα Incomplete_  
     
  4. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    πράγματι ...δύσκολοι καιροί και για πρίγκηπες...και για σκλάβους!!! Οκ οι στατιστικές! Συμφωνώ! Καμμια εποικοδομητική ιδέα μήπως?

    Εγω φανταζομαι , με το φτωχό ρομαντικό μυαλό μου , ότι υάρχουν πλειστα όσα κοριτσάκια εκει έξω που δεν ξέρουν (όχι την ύπαρξη του φόρουμ) αλλα την ίδια τους τη φύση! Και λέω κοριτσάκια γιατι εκει εντοπίζεται κυρίως το πρόβλημα (ανεξαρτήτως αν ειναι υποτακτικά ή Κυρίαρχα ) . Μήπως υπάρχει τρόπος να γιενει ένα είδους "promotion" του lifestyle εν γένει?

    Υ.Γ τα στατιστικά του κ. Χαινριχ , επιβεβαιώνονται αυξητικά αν κοιταξει κανεις στο alt όπου ανα χώρα βλεπεις έτοιμη την ανάλυση τύπου :
    male looking for sub f (5896)
    fem looking for Masters (12)
    male looking for Mistress (6500)
    f looking for f...
    male for male... etc etc etc

    θελω να πω σαφώς δεν είναι ελληνικό προνόμιο αυτές οι 'μαυρες στατιστικές' μα... μήπως μπορεί να γινει κάτι?
     
  5. Guest05

    Guest05 Guest

    Θα πρέπει να σημειώσω ότι σύμφωνα με μελέτη του «Ινστιτούτου Σεξουαλικής Υγείας της Γυναίκας» η έλλειψη ερωτικού συντρόφου, που βιώνει το 69% των Ελληνίδων, οδηγεί το 60% από αυτές στην «χειροτεχνία».
    Δεν είναι καθόλου περίεργο αυτό αν δούμε ότι στην ίδια μελέτη γίνετε γνωστό πως
    σε κάθε ΑΝΤΡΑ αναλογούν κατά μέσον όρο περίπου 10 εώς και 40 (!) θηλυκά κατά την διάρκεια που είναι σεξουαλικά ενεργός .
    Ακόμα και πολυάμορ αγοράκια να είναι έχουν μάξιμουμ απόδοσης πέντε άντε έξι φορές τη νυχτιά. Πάλι «το πανί βρακί δεν βγαίνει» που έλεγε η σχωρεμένη η γιαγιά μου.

    Το περίεργο είναι πως στην Ελλάδα δεν υπάρχει για δείγμα ούτε... πουλί πετάμενο...και στην μικρή μας κοινότητα υπερπροσφορά.

    Τι διάολο συμβαίνει ;
     
  6. zinnia

    zinnia Contributor

    κι αν βαλεις στα στατιστικα σου ποσοι/ποσες δεν ειναι διαθεσιμοι/ες γιατι εχουν βρει το ταιρι τους... νομιζω πως τα στατιστικα μαυριζουν ακομα πιο πολυ  
     
  7. Photographer

    Photographer Regular Member

    Απάντηση: Στατιστικολογίες...«δεν βγαίνει το πανί βρακί»

    Πραγματικά σε κάθε κοινότητα παγκόσμια οι στατιστικές είναι παρόμιες, με αποτέλεσμα να μην είναι καθόλου εύκολο βρεί κάποιος αυτό που ψάχνει.

    Όπως χαρακτηριστικά λέει και η Τάπυ Όουενς (Tuppy Ouens) στο βιβλίο "safer planet sex" :
    Δεν υπάρχουν αρκετές αφέντρες για τους άντρες υποτακτικούς και οι καλές σκλάβες είναι πάντα πιασμένες.

    Τώρα αν μπορούσε να γίνει κάτι για να αλλάξει αυτό θα το είχαν ήδη αντιμετωπίσει οι πιο ανεπτυγμένες κοινότητες.
     
  8. Kits

    Kits Contributor

    Απάντηση: Στατιστικολογίες...«δεν βγαίνει το πανί βρακί»

    πολυ χρησιμες οι πληροφοριεσς και η αναλυση που μας εδωσες αλλα εγω ανα πραμα καταλαβα απο τα παραπανω.....
    - Γαμ.... γιατι χανομαστε!!!!!!
     
  9. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Στατιστικολογίες...«δεν βγαίνει το πανί βρακί»

    στατιστικη ... ναι ... μαλιστα ...
    Αν πχ . εγω και ο incomplete δηλωσουμε πρωθυπουργοι τοτε η στατιστικη θα δειξει αυτοματα οτι το φορουμ διαθετει και δυο τετοιους ...
    Θελω να πω οτι στην ουσια κανεις μα κανεις δεν ξερει τι ψαχνει να βρει ο καθενας .. ακομη ισως και οι ιδιοι , συνεπως καθε στατιστικη που βασιζεται στο τι γραφει το καθε χερι μεσα στο νετ ειναι το ιδιο χρησιμη με μυθιστορημα γραμμενο ινδιανικα σε σηματα καπνου ...
     
  10. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Στατιστικολογίες...«δεν βγαίνει το πανί βρακί»

    Θα κάνουμε και παρέα ή θα μαστε στη δημόσια κόντρα;Επιλέγω γραμματέα μου την carissa[L-T] και σύμβουλο μου την Αμαζόνα.Οι υπόλοιποι φίλοι θα ναι αυλικοί   
     
  11. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    Νομίζω Χάινριχ πως με το συγκεκριμένο thread έμμεσα προωθείς την πολυγαμία  

    ...και μην πείς πάλι πως σε παρεξήγησα? λολ
     
  12. filoktitis

    filoktitis Guest

    Τα συγχαρητήρια στον Χάινριχ Φον Κλάιστ για την προσπάθεια που έκανε και τα στοιχεία που συνέλλεξε, τα θεωρώ επιβεβλημένα. Βέβαια να διευκρινίσουμε ότι δεν πρόκειται για στατιστική μελέτη. Πρόκειται ουσιαστικά για μια προσπάθεια απογραφής. Θα τη χαρακτήριζα καλύτερα συλλογή ακατέργαστων στατιστικών στοιχείων. Και η στατιστική συμπερασματολογία είναι σαφώς ελλιπής και αγνοεί βασικότατες παραμέτρους. Ο isnogood πολύ εύστοχα άγγιξε μία πτυχή των παραμέτρων αυτών. Κάνω καταγραφή κάποιων από τις παραμέτρους με τη βεβαιότητα πως υπάρχουν πολλές περισσότερες τις οποίες έχω αγνοήσει.

    1η παράμετρος: Είναι το δηλωθέν status του κάθε μέλους αυτό το οποίο πρεσβεύει τις πεποιθήσεις του? Μήπως κάποια μέλη βρίσκονται σε φάση αναζήτησης οπότε το δηλωθέν status τους μπορεί να αλλάξει? Σε μία στατιστική έρευνα δε χρειάζεται μόνο να ξέρουμε αν κάτι τέτοιο ισχύει, αλλά και τον αριθμό των μελών για τα οποία ισχύει καθώς επίσης και την ποιοτική τους σύσταση. Δηλαδή το φύλλο τους. Για να μην πάω παραπέρα. Είναι απόλυτα λογικό από συζητήσεις που έχω κάνει με μέλη κάποιος/α να ξεκινάει ως Master ή Mistress και να καταλήξει σκλάβος ή σκλάβα. Επιπρόσθετα στη δήλωση του αρχικού status υπάρχουν συγκεκριμένες επιλογές. Είναι απίθανο κάποιος να μην αντιπροσωπεύεται από καμία και να θέλει να αυτοπροσδιοριστεί διαφορετικά?

    2η παράμετρος: Ακόμα και σε περιπτώσεις κατά τις οποίες θεωρούμε πως υπάρχει η δυνατότητα σχηματισμού ζεύγους Κυρίαρχου-υποτακτικού, είμαστε σίγουροι πως τα ζητούμενα του ενός καλύπτονται πλήρως από τα προσφερόμενα του άλλου? Αστάθμητοι παράγοντες απεμπλοκής τους από μία πιθανή μεταξύ τους σχέση δεν υπάρχουν?

    3η παράμετρος: Οι αυτοπροσδιοριζόμενοι ως perv δεν είναι τύποι οι οποίοι κολλάνε οπουδήποτε υπάρχει ανάγκη για να πετύχει η συνταγή. Και γι’ αυτούς απαιτούνται περαιτέρω διευκρινήσεις.

    4η παράμετρος: Είμαστε σίγουροι πως όλοι ψάχνουν κάτι εδώ μέσα? Ποιος ο ρόλος τότε του περίφημου «I don’t want to specify»?

    5η παράμετρος: Μία Mistress αν δεν κάνω λάθος μπορεί να έχει όσους σκλάβους επιθυμεί. Συνεπώς τίποτα δεν εμποδίζει μία από τις λίγες Mistress που υπάρχουν να τεθεί ως Κυρία των μισών slaves του site. Το ίδιο ισχύει για έναν Master. Εδώ τα στατιστικά ανατρέπονται άρδην φίλε Χάινριχ μια και η έννοια της ένα προς ένα αντιστοιχίας δεν υφίσταται στην περίπτωση αυτή. Εκτός κι αν θέσουμε ως προϋπόθεση τη μονογαμία. Η αναφορά της carissa [L_T] στο θέμα ήταν πολύ εύστοχη. Αλλά κι αυτό ακόμα αποτελεί προϋπόθεση στατιστικής συμπερασματολογίας.

    Όλα τα παραπάνω υπεισέρχονται στη στατιστική έρευνα και λαμβάνονται σοβαρότατα υπόψιν. Και στη συνέχεια βέβαια αφού εξαχθούν τα ανάλογα συμπεράσματα θα πρέπει να υπάρχει και ένα διάστημα εμπιστοσύνης. Σε μία στατιστική έρευνα απαιτείται πάντοτε να προσδιορίζεται η αναμενόμενη ακρίβειά της και το περιθώριο σφάλματός της.

    Κατά συνέπεια δεν μπορεί κάποιος να απαντήσει με βεβαιότητα αν οι αριθμοί στη συγκεκριμένη περίπτωση λένε την αλήθεια.

    Οι αριθμοί λένε πολλές αλήθειες. Στη Στατιστική λένε σίγουρα τις λιγότερες. Όμως διάολε, πρέπει να τους στριμώξεις πολύ για να σου τα αποκαλύψουν όλα. Πρόκειται για έμψυχα αντικείμενα με απόλυτα μαζοχιστική διάθεση. Το σίγουρο όμως είναι πως αν μπεις σ’ αυτό το bdsm παιχνίδι τους δύσκολα αποχωρείς. Μένεις δεμένος χειροπόδαρα μέχρι το τέλος του…

    Συγχωρέστε με αλλά η στατιστική ήταν το μάθημα που αντιπαθούσα περισσότερο τόσο στο Πανεπιστήμιο όσο και αργότερα στο μεταπτυχιακό μου... Υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα στα οποία μπορεί να αναφερθεί κάποιος που θέλει να επιχειρηματολογήσει σοβαρά πάνω σε αυτό. Αφενός δε θέλησα να επιβαρύνω κι άλλο το ήδη βαρύ πιστεύω post μου, αφετέρου δεν θέλω να θυμάμαι…