Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Στατιστικολογίες...«δεν βγαίνει το πανί βρακί»

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 17 Μαϊου 2006.

  1. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι . Δεν την ενστερνίζομαι καθόλου αυτήν την άποψη , αλλά αναρωτιέμαι τελικά , πόσοι δηλώνουν υποτακτικοί , κυρίαρχοι ή οτιδήποτε άλλο , ενώ δεν είναι ; Ποια είναι η πραγματικοί εικόνα ; Μήπως οι γυναίκες είναι πιο ειλικρινείς με αυτό που δηλώνουν ;
     
  2. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor


    πράγματι!!! Αν κοιταξετε γύρω σας , στον στενό ή ευρύτερο κοινωνικό κύκλο, σίγουρα θα βρείτε αζευγάρωτες γυναίκες (και σιγουρα παραπάνω απο μια) ενώ άντρες μόνοι...??!! μαλλον όνειρο απατηλό!!

    Γυναίκες και μάλιστα αξιόλογες και εμφανίσιμες που δεν μπορούν να "σταυρώσουν" γκόμενο !! Ολες θα τις ακουσετε να λεν συχνά πυκνά : εξαφανίστηκαν οι αντρες!!"
    και δεν τις αδικώ... Υπο κάποια έννοια (ασχετα με τις στατιστικές...) οι Αντρες έχουν απομείνει λιγοστοί....

    Τι διάλο συμβαίνει;
     
  3. zinnia

    zinnia Contributor

    χμ..μαλλον σ αλλον πλανητη ζω εγω , που ειπε κι ο ντρημ καποτε , στον Αλφα του Κενταυρου!!!
     
  4. gaby

    gaby Guest

    Στατιστικές των πρώτων εφηβικών πάρτυ... τόσα αγόρια για τόσα κορίτσια, άρα τόσο με βλέπω να χορεύω απόψε...

    Και στο BDSM και στον έρωτα εν γένει η μοίρα του ανθρώπου είναι να παλεύει ενάντια στις στατιστικές. Έτσι και αλλιώς μόνο στα ακραία σημεία μίας στατιστικής κατανομής αρχίζουμε κάπως να βλέπουμε τον εαυτό Μ/μας και να επικοινωνούμε πραγματικά ερωτικά. Ή μάλλον, για να πάρει ένα αντικείμενο πόθου ερωτικό χαρακτήρα, έχει πλέον βγει εκτός κατανομής και έχει αποκτήσει τα δικά του χαρακτηριστικά.

    Τη βάση για τη λύση του προβληματος την έχει θέσει ο μη - στατιστικολόγος, καθόλου μάλιστα, Οσκαρ Γουάιλντ. Ένα από τα πολλά που είχε πει:

    "στον έρωτα δεν ψάχνει κανείς, βρίσκει"

    Δεν το γράφω με μεγάλα, σκούρα, πλαγιαστά κλπ γράμματα αυτό, αλλά νομίζω ότι καλό και σωστό είναι να το Κ/κρατήσουμε.

    Και στο BDSM το Κυρίαρχο στοιχείο, είτε άντρας είτε γυναίκα, δεν Βρίσκει, Διαμορφώνει. Αλλιώς δεν γίνεται. Και αν δεν βρει εδώ, τότε κοιτάζει αλλούθε.

    Γενικά, εργαλείο επικοινωνίας είναι κυρίως το φόρουμ όχι επίλυσης του ερωτικού Μ/μας ζητούμενου. Χωρίς βέβαια να αποκλείεται και το δεύτερο.
     
  5. Striker

    Striker Regular Member

    Αξιόλογες και εμφανίσιμες λες. Με βάση ποιά κριτήρια άραγε? λεω εγώ.
    Ερώτηση για προβληματισμό βασική θα έλεγα...


    Για φαντάσου...από την μία αυτό και από την άλλη μια πληθώρα αλλοδαπού γυναικείου πληθυσμού να κάνει σπίτι του την χώρα μας...Τι φοβερή αντίθεση ε?


    Πρίν από αυτή την ερώτηση μήπως θα ήταν πιο δόκιμο να ερωτηθεί πόσες αλήθεια είναι έτοιμες να αποδεχθούν την απάντηση? Για νάχει νόημα και η ερώτηση δηλαδή.
     
  6. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    κ. Striker , αν με γνωρίζατε προσωπικά , θα ξέρατε ότι τα κριτήρια μου μπορεί να μήν είναι μεν αντικειμενικά με την εννοια ότι τα κριτήρια πάντα θα διαφέρουν απο άνθρωπο σε άνθρωπο , αλλα απο την αλλη πάντα είναι υψηλά...και εχω τη στοιχειώδη ικανότητα για να το κάνω αυτο!! (sweet smiles)

    Aπο την άλλη να σας γυρίσω την ερώτηση: αλήθεια τι λογής άντρες είναι αυτοι που 'επιλλέγουν' ή καταλήγουν στη λύση... "αλλοδαπό "??
    Και βέβαια ειναι αρκετοί που ασχολουνται με τα αλλοδαπά!...αλλα ποιοι??? και με τι στάνταρτς και για ποιούς λόγους.

    Φοβουμαι βέβαια ότι ξεστρατίζουμε τη συζήτηση ... αλλα αφου θέσατε το ερωτημα...!!

    Οσο για την απάντηση , αν την έχετε έτοιμη ... try !! Nα δουμε ποιες/οι μπορουν να την αποδεχτουν  
    Περιμένω με αγωνία!!
     
  7. sklava_epi8ymiwn

    sklava_epi8ymiwn Regular Member

    Ίσως να μην είναι όλες έτοιμες Κύριε Striker, αλλά πιστεύω οτι η άποψη Σας ως άντρες Κυριαρχικοί εδώ - στο συγκεκριμένο φόρουμ - έχει ίδιαίτερη σημασία να ακουστεί. Διότι η παρουσία μας εδώ ως γυναίκες υποδηλώνει το λιγότερο οτι έχουμε απορίψει το μοντέλο που επιβάλλεται σήμερα. Ίσως οχι όλες μας 100% συνειδητοποιημένα αλλά σίγουρα σε ένα μεγάλο ποσοστό. Επίσης, για να τίθεται το συγκεκριμένο ερώτημα - και τίθεται, το ακούω απο όλες μου τις φίλες, κάποια στιγμή αναρωτήθηκα κι εγώ, δείχνει οτι έχουμε αρχίσει να ανρωτιόμαστε.... οπότε καλό θα μας κάνει να ακούσουμε την αντρική πλευρα  
     
  8. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    Πάντως τα αλλοδαπά που έχω δει εγώ και δίμετρα είναι και υπάκουα (εστω φαινομενικά) λολ
    Μπορεί στην πορία της ζωής τους να κονταίνουν και να φαρδαίνουν αλλά υπάκουα παραμένουν εν αντιθέσει με το ντόπιο κρέας που ναι μεν φαρδαίνει (γιατί συνήθως είναι κοντό) αλλά πιο υπάκουο σπάνια γίνεται. λολ λολ λολ
     
  9. Guest05

    Guest05 Guest

    Αντιστρέφω την παρατήρηση
    Γιατί όλα τα αγοράκια να τη βρίσκουν ααααααβασάνιστα με αλφαδιασμένα δίμετρα και τα κοριτσάκια να μην έχουν δικαίωμα στην αλλοδαπή ηδονή;

    Αν και έχω κατηγορηθεί από τους αφελείς για φαλλοκράτης η αλήθεια είναι πως έχω υποστηρίξει κάθε προσπάθεια των καταπιεσμένων γυναικών να ξαναβρούν τη χαμένη τους θηλυκότητα.
    Ένοιωσα μια αλληλεγγύη με τις μαντάμες που έπαιρναν περαντζάδα φαντάρους στις γνωστές γκαρσονιέρες της Λάρισας πριν κανα δυο χρόνια .
    Αυτοί οι συμπαθητικοί νεαροί είναι παιδαράδες.
    Πώς να τους συγκρίνεις με αυτό τον « πολύ λάδι και τηγανίτα τίποτα » που ούτε με επανάσταση δεν θα της δώσει ποτέ να καταλάβει «τι διάολο συμβαίνει»;
     
    Last edited by a moderator: 18 Μαϊου 2006
  10. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    χμμμ ναι lol... και δίμετρα..και όμορφα .. και υπάκουα είναι carissa μου!!

    Μονο να θυμήσω ότι το 'σαμπιλικι ή το σκλαβιλικι' δεν είναι μέσο επιβίωσης , ουτε μέσο απόκτησης πράσινης κάρτας...μμμ?? ή μηπως κανω λάθος? ΄Διότι έτσι βρισκω και γω στρατιά σκλαβοσαμπουλιδίων αλλοδαπών ή εν παση περιπτώση "εξαρτημένων"... και τις βγάζω και στο παζάρι... λολ
     
  11. Nick-the-Greek

    Nick-the-Greek New Member

    Μου φαίνεται, το καλύτερο είναι να βρεις σύντοφο vanillia και να τον κόψεις και ράψεις στα μέτρα σου... Τουλάχιστον με αυτόν τον τρόπο έιχα μέχρι τώρα καταπληκτική (και στατιστικά απίστευτη) επιτυχία...

    Νίκος
     
  12. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    Αν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα και καλύπτει τις βασικές ανάγκες γιατί όχι?