Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Στα πρόθυρα της απόγνωσης και του νευρικού κλονισμού

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Humour' που ξεκίνησε από το μέλος Tenebra_Silente, στις 8 Μαϊου 2016.

  1. tithon

    tithon Contributor

    @Tenebra_Silente
    τα τσουρέκια κανουν πάνω απο 12€ το κιλό λιανική, τι παραγωγή έχεις;
     
  2. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Κάθε μέρα μου τα φουσκώνει ίσα με 10 κιλά το ένα...Αντί για να την βγάλω στο κλαρί, έχμ να της επιβάλω whoring ήθελα να πω, λες να της επιτρέψω να συνεχίσει να μου τα πρήζει και να τα πουλάω?
    Όλο και κάτι θα περισσεύει, για να πληρώνω τις επισκέψεις μου στον ψυχίατρο   
     
  3. tithon

    tithon Contributor

    να τη βάλεις να τα πουλάει στις λαϊκές με αμφίεση πετ
    θα χεις έσοδα πολλαπλά, να τη βάλεις να διαχειρίζετε και τις εισπράξεις
    άλλες υπηρεσίες δε μου 'ρχονται πρόχειρες
     
  4. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Ενδιαφέρουσες ιδέες αλλά δεν θα ήταν τόπινγκε φρομ δε μπότομε? Έχω μια υπόληψη κι ένα όνομα να υπερασπίσω στην βουδουσουμοκενωνία. Τι Καππάς θα ήμαν, αν συνέχιζα να της επιτρέπω, να μου τα κάνει αερόστατα?
    Μετά, να διαχειρίζεται και τις εισπράξεις? Που ακούστηκε υ να έχει λεφτά στα χέρια της? Αμφίεση pet? Εδώ είμαι τελείως by the book, το μοναδικό σωστό πράγμα που έκαμα, της έχω κολλήσει άλλα δυο ποδάρια, την πετάλωσα,
    της κάρφωσα στο σβέρκο χαίτη και την εκπαίδευσα να χλιμιντρίζει. Αν την δεις από πίσω, θα την περάσεις γι' άλογο χαχα...   
     
  5. tithon

    tithon Contributor

    @Tenebra_Silente
    όχι βρε, πού έμεινες εσύ; εδώ καταλήξαμε ότι η υ περιγράφει τους όρους της σχέσης.
    αν σε πειραζει που θα χει λεφτά στα χέρια της, ας τα βάζει αλλού, εσύ τα κανονίζεις αυτά.
    τα άλλα τα φιλοζωϊκά δεν τα πολυκαταλαβαίνω, κάποιος/α θα βρεθεί να τα αναπτύξει να διαφωτιστώ.
     
  6. Brigitte

    Brigitte Contributor

    Σου κανουν κακο οι βολτουλες στην παραλια..να τις περιορισεις.. 

    Σχετικα με το πρωτο πρόβλημα..συμφωνω απολυτα με την εντυπωση που σχηματισες..οι βανιλλες κανουν οντως πραγματα (εγω θα προσεθετα και περισσοτερα και πιο προχωρημένα) από τον πιο "σκληροπυρηνικο" βουδουσουμιαρη εδώ μεσα και όχι μονο..και αυτό γιατι δεν μενουν στις ταμπελες, στους κανονες και στους ορισμούς..ελεος..ειλικρινα..γαμηστε και λιγο (όχι εσυ καλε παππου.. ), σας εχει φαει η αγαμια/μαλακια..

    Τι κακο εχουν τα τσουρεκάκια δηλαδή? Δεν καταλαβαινω που είναι το πρόβλημα..νοστιμοτατα είναι..για να σε ευχαριστησει τα κανει..   
     
  7. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Εγώ έχω καταλήξει ότι τελικά το βουδουσουμού το ζουν μονάχα, όσοι/ες βρίσκονται σε κώμα. Αφού πολλά που διαβάζω/έχω ακούσει, μάλλον αρκετοί/ες τα έχουν δει μόνο στον ύπνο τους, τόσο Κ, όσο και υ/σ/perv/κουτουλού κουτουλού.
    Τώρα, θα μου πεις και τι με κόφτει εμένα. Ειλικρινά τίποτε, ποιος/α ζει, τι ζει είναι πρόβλημα/χαρά του/της, αλλά, που και που οι "εξυπνακισμοί" μου τα τσουρεκιάζουν ( και να είχα και 4 πάλι καλά. Αφού έχω ήδη την υ, να μου φουσκώνει εκείνα τα 2 χαχα ).
    Γκάγκαρος βουδουσουμιάρης και φιλόζωος δεν γίνεται, τα ζλάπια για να είναι κάποιος/α βουδουσουμιάρης με τη βούλα πρέπει να τα μαστιγώνει, να τα εξευτελίζει, να τα shibariάζει και να τα τιμωρεί ανελέητα. Για να μην ξεχάσω ότι πρέπει να τους τα δίνει να τα πίνουν.
    Εύχομαι μονάχα, να μην έχει κανείς για κατοικίδιο καμιά ύαινα ή κανένα ιαγουάρο, γιατί αν πάει να τον πιπώσει, μάλλον την πόϋτσισε χαχα...   
     
    Last edited: 16 Μαϊου 2016
  8. tithon

    tithon Contributor

    κι εγώ εκεί καταλήγω, θα απαλλαγούμε απ' όλα τα ψευτοπροβλήματα μόνο με τη μέθοδο
    που περιγράφεις στην τελευταία γραμμή σου.
     
  9. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Εγγονάκι ως προς το δεύτερο πρόβλημα μου, αν ήθελα να κάνω αλλαγή φύλου, πήγαινα και τα έκοβα κατευθείαν, δεν μου χρειαζόταν να μου μαραθούν από "πονοκέφαλο"...
    Λες να θέλει να με γλιτώσει απ' τα έξοδα της νοσηλείας? Τι γλυκιά υ που έχω, να είσαι καλά, δεν το είχα σκεφτεί χαχα...   

    Ως προς το πρώτο πρόβλημα μου, μάλλον είμαι τελείως βουδουσουμιάρης, αφού κάτι φίλοι μου βανίλλιες που είδα σήμερα στην παραλιακή, μου διηγήθηκαν πράγματα που κάνουν στις γκόμενες τους, που εγώ τουλάχιστον ούτε στον ύπνο μου.
    Μιλάμε για τρελή βια ( στα όρια της κλωτσοπατινάδας ), βουρδουλιάσματα με σκοινί γι' άπλωμα και ξεκώλιασμα δίχως καν baby oil. Και που δεν τους λένε Κυρίους, δεν τους καίγεται καρφάκι. Τους κάθονται οι τύπισες σούζα και δεν βγάζουν άχνα, αν δεν τους το επιτρέψουν.
    Ρε κάτι πράγματα που κάνουν κάποιοι/ες βανίλλιες. Μάλλον είναι Kinksters όμως, δεν το έχουν σαν lifestyle, δηλαδή αντί να το συζητούν ασταμάτητα, απλά το κάνουν όποτε τους καϋλώσει...   

    Υ.Γ.

    Οι βολτούλες στην παραλία είναι μια απ' τις ελάχιστες όμορφες ενασχολήσεις μου. Δοκίμασε τες κι εσύ και μετά τα ξαναλέμε. Οξυγονώνεται ο εγκέφαλος χαχα    
     
    Last edited: 16 Μαϊου 2016
  10. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Αύριο κιόλας πάω στο πλησιέστερο pet shop να παραγγείλω ένα κροκόδειλα, για να έχω κατοικίδιο ικανό για πεοθηλασμό. Σ' ευχαριστώ για την ιδέα, μάλλον αυτό μου το πρόβλημα το έλυσα ( κι αν το υ μου βρει μετά αρχ...α να μου τα κάνει τσουρέκια, γράψε με χαχα )   
     
  11. tithon

    tithon Contributor

    @Tenebra_Silente
    μεγαλειώδη σε βρίσκω, λαρτζ που λέμε ελληνιστί.
     
  12. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Είμαι ο κερατάς, έξτρα λάρτζ που λένε και στο χωριό μου φίλτατε @tithon. Τόσο έξτρα που στην γκαρσονιέρα μου αντικατέστησα την πόρτα με την πύλη του Αδριανού ( εκείνη στο κέντρο είναι απομίμηση χαχα ), για να χωράω.