Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Στα πόδια Του

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος gaby, στις 19 Απριλίου 2006.

  1. gaby

    gaby Guest

    Μετά από συζήτηση που είχα με μία άλλη femsub, θα θέλαμε να ρωτήσουμε τις αδελφές, τις φίλες και τις γνωστές μας και τις σιωπηλές και όλες τις υποτακτικές στο φόρουμ...

    Τί σημαίνει για σας να είστε γονατιστή στα πόδια του Κυρίου σας; τί συμβολίζουν για σας εκείνη τη στιγμή τα πόδια Του; τί συναισθήματα σας προκαλεί αυτή η κίνηση;

    Κάθε απάντηση σχετική με το θέμα θα γίνει δεκτή με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση <χαμόγελο>
     
  2. zinnia

    zinnia Contributor

    Παράδοση, αφεμα, προσφορά, ανοιγμα (ψυχης) -μην παρερμηνευτω παλι   , αποδοχη, λατρεια..
     
  3. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Παρ' οτι βλέπω ζοφερές φλόγες να ζώνουν το forum...υπαρχει ή όχι κάτο το ... θρησκευτικό (με την ευρεία έννοια) εδώ ; <χ>
     
  4. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    "θρησκευτικό"...!! ναι ! σιγουρα ΜasterJP , (για μένα τουλάχιστον) με την ευρύτερη έννοια της λατρείας, της αφοσίωσης και του ότι ο Master είναι στα ματια της sub Tου , Ενας και Μοναδικός!

    Ο Ενας που για 'χάρη' Του , θα γονάτιζα εμπρός Του, ο Μοναδικός που εμπνέει συναισθήματα όπως αυτο της υποταγής και της απόλυτης παράδοσης του θαυμασμού!! του "απόλυτου".

    Τι συμβολίζει για μένα τώρα? και πως αισθάνομαι?

    μμμ χαμογελώ αναπολόντας τις στιγμές.  

    Συμβολισμός πραγματικός!! Δεν έχει τόσο σημασία αν είναι τα πόδια Του ή το χέρι του που φιλώ και αγγίζω. Είναι οι στιγμές τρυφερότητας (για μενα) , οι πολύτιμες εκείνες στιγμές που νιώθω τόσο κοντά Του και που νομίζω πως και Εκείνος το ίδιο εισπράτει. Που του προσφέρω ότι πιο ζεστό, πιο τρυφερό και πιο αληθινό βγαίνει απο την ψυχούλα μου. Εκεινες τις στιγμες εγώ δεν νιώθω υποταγη, δεν νιώθω παράδοση...

    νιώθω εκεί...δίπλα Του ..στα πόδια Του δική Του, νιώθω σαν να είμαι χαμένη στην αγκαλιά Του, νιώθω το βλέμμα Του να χαιδεύει στοργικά όλη μου την ύπαρξη , νιώθω να ξεχυλίζει η τρυφερότητά μου και η λατρεία μου ...

    Ειλικρινά τα λόγια μου φαινονται φτωχά για να περιγράψω το συναίσθημα...

    Απλά τρελλαίνομαι, και είμαι στα πόδια Του!!!
     
  5. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Αν είμαι στα πόδια Του...
    Θαλπωρή, ηρεμία, ασφάλεια.
    Νιώθω πως είμαι σπίτι μου...

    Αν λατρεύω τα πόδια Του...
    Τρελλή διέγερση...
     
  6. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    Το να βρίσκετε η υποτακτική στα στα πόδια Του, είναι η φυσική της θέση. Σε αυτή την θέση ο συμβολισμός είναι ξεκάθαρος, τα συναισθήματα όμως ποικίλλουν ανάλογα με την περίπτωση.
    Για παράδειγμα, όταν είναι γονατισμένη μπροστά Του λαμβάνοντας εντολές. Σε μια συζήτηση μαζι Του. Όταν απλώς κοιμάτε στο πάτωμα στα πόδια Του κρεβατιού Του. Όταν της επιτρέπει να κοιμηθεί με τα πόδια Του στο πρόσωπο της. Όταν είναι το υποπόδιο Του. Όταν κάνεις foot worship. Όταν περνά κάποια ώρα χαλάρωσης στο πάτωμα ενώ Εκείνος είναι στον υπολογιστή ή βλέπει κάποια ταινία. Κλπ κλπ.

    Η γκάμα των συναισθημάτων περιλαμβάνει, υποταγή και παράδοση, δέος, λατρεία, ερεθισμό, χαλάρωση ή και άνεση αφού εκεί νιώθει πως ανήκει μετά από ένα διάστημα, χωρίς σκέψη και εντελώς φυσικά. Κοινός παρανομαστής σε οποιαδήποτε από τις παραπάνω περιπτώσεις είναι η αίσθηση υποτακτικότητας (όχι υποταγής απαραίτητα), άλλες φορές ήπια και άλλες εντονότερα.

    Σε γενικές γραμμές αισθάνομαι άνετα στην συγκεκριμένη θέση, μου αρέσει. Είναι εκεί που αισθάνομαι ότι ανήκω σε σχέση με την σχέση αλλά και σε σχέση με την ζωή μου.
    Όταν όμως είμαι γονατισμένη μπροστά στα πόδια Του εκείνες τις ιδιαίτερες στιγμές που η αίσθηση της Κυριαρχίας Του γίνεται απτή, όταν θέλει να με χρησιμοποιήσει, όταν διεκδικεί την ουσία μου, τότε γίνομαι μικρή, η διαφορετικότητα μας μεγιστοποιείται, η υποταγή ρέει σαν κάτι πηχτό και ζεστό. Όσο για το θρησκευτικό κομμάτι, η λατρεία και η έκσταση πάνε χέρι χέρι.

    Επειδή το thread αναφέρει «στα πόδια Του», και επειδή είναι το κοντινότερο και πιο οικείο μέρος του σώματος Του, να σημειώσω πως εκεί μπορώ με μεγαλύτερη ελευθερία να εκφράσω την υποταγή και την λατρεία μου. Είναι κατά κάποιο τρόπο η αγία τράπεζα της θρησκείας μου.
     
  7. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    RE: RE: Στα πόδια Του

     
     
  8. sklava_epi8ymiwn

    sklava_epi8ymiwn Regular Member

    Στα πόδια του Κυρίου μου νιώθω να μπορώ να κλείσω τα μάτια μου ήσυχη, ήρεμη, ασφαλής.
    Στα πόδια Του παύει να υπάρχει ο κόσμος έξω. Τίποτα δεν με απασχολεί.....
    Στα πόδια Του όταν το χέρι του ανασηκώνει το κεφάλι μου για να συναντηθούν τα βλέμματά μας, καμία σκέψη δεν μπορεί να με αποσπάσει απο το Θέλω του.
    Στο ερώτημα «τί συμβολίζουν για σας εκείνη τη στιγμή τα πόδια Του» δεν μπορώ να απαντήσω αυτό ή εκείνο. Μα το να βρίσκομαι εκεί με κάνει να νιώθω συναισθήματα όπως τα παραπάνω. Συναισθήματα που πηγάζουν απο την υποτακτικότητα που σε τέτοια θέση έχει έντονη «παρουσία».
    Ελπίζω να έβαλα κι εγώ ένα λιθαράκι tender lilly  
     
  9. sub

    sub Regular Member

    δεν ξέρω αν είναι η φυσική θέση της /του υποτακτικου εκει στα πόδια του Αφέντη ,(διοτι η θέση της/του είναι όπου Εκεινος ορίζειι ανα πάσα στιγμή)

    Ξερω ομως, όπως όλες ειπατε λίγο πολύ, ότι είναι ενα μοναδικό συναίσθημα , αφοσίωσης , λατρείας , υποταγής, τρυφερότητας , ασφάλειας, θαλπωρής!
    Είναι η ωρα και η στιγμή που μοναδικά μπορούν να μοιραστούν ένας Κυρίαρχος με την υποτακτική Του και που δεν θα την αλλαζα για τίποτε στον κόσμο!!!

    (και που είστε κοριτσια? ισως ειναι και το μόνο πράγμα που αν μου απαγόρευε να κάνω ... θα ημουν ανυπάκοη μέχρι.... τελικής πτώσεως!!! lol) 
     
  10. Πριν ανακαλυψω την υπο πλευρα μου θεωρουσα πως μεσα σε μια αγκαλια εδινες η επαιρνες ολα τα συναισθηματα που δε μπορουσαν να βγουν με λεξεις
    Οταν λοιπον ανακαλυψα το χωρο και αρχισα να ψαχνω τι ειναι αυτο που μου συνεβει στα 40 φευγα αρχισα και να ονειρευομαι Αυτον τον Ενα..Δρακο η Λυκο η Τερας η οτι αλλο παρομοιαζει τελος παντων εναν Κ
    Στα ποδια Του η πρωτη εικονα .Αυτη εχει μεινει μεσα μου ηταν απο τις φωτογραφιες -εικονες- που με τραβηξαν ενιωσα πως ολος ο κοσμος ειναι εκει... τοσο χαμηλα αλλα τοσο (ψαχνω τη λεξη κανα 10 λεπτο ..) τελος παντων δε βρισκω τη λεξη και θα το περιγραψω..σαν να βρισκεσαι ετη φωτος ψηλα και να βλεπεις το συμπαν .. τους γαλαξιες τα χρωμματα Αυτο ειναι ..οταν βρεθω στα ποδια Του μου χαριζεται το συμπαν με ταξιδευει με γεμιζει απο τη παρουσια την αγαπη την επιθυμια...Οταν βρεθω στα ποδια Του ειναι ολα μακρινα ασημαντα κυριαρχει ο δικος Του κοσμος η δικη Του αγαπη και αυτο ειναι ενας τροπος για να μπορεσω να ταξιδεψω ακομα πιο μακρια να κανω ονειρα ακομα πιο φωτεινα να περπατησω σε δρομους που ξερω πως μπορει να μην ειναι διπλα μου αλλα ειναι μαζι μου..
     
  11. Lady in Corslet

    Lady in Corslet Mind the gap...

    Ήταν η πρώτη bdsmική εικόνα που γεννήθηκε στο μυαλό μου περίπου στα 7...πριν καταλάβω ότι ενέχει κάτι σεξουαλικό...τονα γονατίζω στα πόδια Του...
    Εκείνος καθισμένος σε μια μπερζέρα στη σκια...μεγαλόσωμος...επιβλητικός...με αυστηρή τρυφερότητα να μου χαϊδευει το κεφάλι που ακούμπησα εκεί στα πόδια του..ναι τοτε...στα 7...
    Είχα την τύχη να έρθει το πλήρωμα του χρόνου να το ζήσω...να Τον βρω...
    Δεν μπορώ να περιγράψω με σαφήνεια το συναίσθημα...ήμουν στην θέση μου...όλο το παζλ ήταν εκει..ενωμένο...
     
  12. Arwen

    Arwen New Member

    Τι να προσθεσω κι εγω στα τοσα υπεροχα γραψατε ολες? Ποσο μαλλον που ειμαι καινουρια κ εδω κ στον χωρο γενικα...
    Λατρεια, απολυτη παραδοση, η φυσικη μου θεση... τοσο φυσικη οσο πουθενα αλλου. Να κοιτας προς τα πανω τον Κυριο σου και να νιωθεις την απολυτη πληροτητα, την απολυτη ασφαλεια. Να γεμιζει η καρδια σου αγαπη, θαυμασμο, και ναι... ειναι σχεδον θρησκευτικο το συναισθημα...
    Τα ποδια του ειναι εκει που θελω να ειμαι παντα... εκει και μονον εκει...