Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Στα χέρια της Α

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος anima0, στις 29 Ιουνίου 2016.

  1. anima0

    anima0 Regular Member

    Επέστρεφα στο σημείο που την είχα αφήσει. Η Α στεκόταν περήφανη έμοιαζε ευτυχής. Η περιπέτεια, που έχασα τη θέση που πάρκαρε φαίνεται να τη διασκέδασε αντί να τη θυμώσει, απολάμβανε την συνδυασμένη επίδραση σύγχυσης που είχε η επιθυμία μου για αυτήν και το ούζο. Την κοίταξα να κάθεται δίπλα με το γαλάζιο, σφιχτό φόρεμα πριν πάρω δρόμο, αν αυτή διασκέδαζε μια εγώ πετούσα. Την ίδια ώρα που οδηγούσα στο ξενοδοχείο όπου θα με ξεμονάχιαζε, δεν έπαυα να σκέφτομαι το "καταγώγι", εκεί που τελικά δεν πήγαμε, αλλά παρέμενε μια υπόσχεση για το μέλλον. Εικόνες λάγνες, σεξ και βδσμ εκτεθειμένου στα μάτια παρατηρητών, ανάμεικτες με τις ήδη γνώριμες από την προηγούμενη - κατ-ιδίαν- συνάντησή μας με πλημμύριζαν.

    Τα βήματα όπως άνοιγα την πόρτα να περάσει, τα επόμενα στη ρεσεψιόν κουβαλόντας το βαλιτσάκι της, ήταν διαδικαστικά κι αέρινα, σα να βημάτιζε άλλος, το δικό μου μυαλό βιαζόταν ήδη για το δωμάτιο. Συνειδητοποιώντας ξαφνικά την "ελαφράδα" μου, σκέφτηκα ανήσυχα τις τελευταίες μου υποχρεώσεις : ανέτρεξα στις κινήσεις μου, τα είχα πάρει όλα απο το αυτοκίνητο, και το καινούργιο δώρο!
     
  2. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    χμμ...ναι.
    την συνέχεια να την περιμένουμε την επόμενη Τετάρτη?  
     
  3. anima0

    anima0 Regular Member

    (Άργησα πολύ να το συνεχίσω αυτό...)

    Της άνοιξα την πόρτα του ασανσέρ, αφού βγήκε μου ζήτησε να προηγηθώ και ευχαριστήθηκα άλλη μια φορά τα μάτια της πάνω μου, όπως με ακολουθούσε. Ξεκλέιδωσα και της κράτησα την πόρτα να περάσει.

    Μόλις ακούμπησα τα πράγματά της, χτύπησε η πόρτα για το ποτό της. Πίνοντας την πρώτη γουλιά της, χωρίς άλλη καθυστέρηση με πρόσταξε "Γδύσου".

    Απολάμβανα τη ανυπομονησία της όπως ακολουθούσα την εντολή της.

    Μια μάσκα μου σφράγισε τα μάτια, στη συνέχεια.
    "Χέρια στον τοίχο πάνω από το κεφάλι σου και πόδια ανοιχτά. Ανάσες δυνατά να σε ακούω"
    Ανάσαινα όπως μου είπε, ώσπου ένιωσα το δέρμα από το καμτσίκι να ακουμπάει στο κωλομάγουλο.
    Πόσο γυμνός ένιωσα. Ανάσα βαθειά, πιο ηχηρή.
    "Μέτρα!" 1
    "Μία" φώναξα καθώς η πρώτη έσκασε στο δέρμα
    "200 σου έχω πει θυμάσαι;"
    "Δύο" είναι δυνατόν; σκεφτόμουν, είναι δυνατόν, ήδη άναβα και κοκκίνιζα

    Ήξερε: πόσες στον κώλο, πόσες στην πλάτη, πόση δύναμη, πόση παύση, ήξερε.
    Το έκανε πιο εύκολο να Της δίνομαι. Ανάσαινα και δινόμουν, παραδινόμουν.
    Μούγκριζα στις πρώτες δεκάδες.
    Ήταν εκατό περίπου όταν σταμάτησε.
     
    Last edited: 22 Αυγούστου 2016
  4. anima0

    anima0 Regular Member

    Μου άνοιξε τα μάτια πριν με στρέψει προς το μέρος της.
    Με έσπρωξε στο κρεβάτι ανάσκελα, το περίμενα και υπάκουσα σηκώνοντας τα πόδια ψηλά, μόλις το ζήτησε.
    Όπως έπιασε την τάπα - το πρώτο μου δώρο - δείχνοντάς την, με κορόιδεψε που ήταν μικρότερη από αυτήν που είχε και με είχε ζορίσει την άλλη φορά. Τη λίπανε γελώντας περπαιχτικά, τόσο που ντράπηκα όπως κάθε φορά που την ακούω έτσι, πριν μου τη χώσει και βεβαιωθεί πως στάθηκε.

    Με έβαλε να μετρήσω μερικές δεκάδες καμτσικές ακόμη.
    Όταν με ανασήκωσε μου φόρεσε κολάρο δερμάτινο και σε αυτό έδεσε σκούρο μωβ, βελούδινο λουλούδι , πριν περάσει λουράκι
     
  5. anima0

    anima0 Regular Member

    Έβγαλε τις καλτσοδέτες και ξεκίνησε να ξεκουμπώνει το γαλάζιo κορμάκι, τα κουμπιά που είχε στο καβάλο. Σταμάτησε στην πρώτη δυσκολία και μου ζήτησε να το κάνω.
    Με λίγο ζόρι, από την αγωνία μη κάνω ζημιά στο ρούχο, από την παρόρμηση να την γυμνώσω, το ξεκούπωσα και χάζεψα το γυμνό της μουνάκι.

    Κάθισε αντίκρυ στο κρεβάτι στην πολυθρόνα και με τράβηξε με το λουρί από το κρεβάτι στα τέσσερα, μπροστά στα ανοιχτά της μπούτια.
    Μου έδωσε ένα λαδάκι αρωματικό να κάνω μασσάζ στα πόδια της, όσο χάιδευε το μουνάκι της.
    Η Α συνέχισε έτσι με αυξανόμενο ερεθισμό. Ανάμεσα στις περιποιήσεις στα πόδια της και τα χάδια στο μουνάκι μια το καμτσίκι, άλλη με τη φτέρνα ένιωθε την τάπα μου.
    Όταν η αναπνοή της βάρυνε, τράβηξε το λουρί κοντά, φέρνοντας το πρόσωπό μου μια ανάσα από το μουνί, με το καμτσίκι απομάκρυνε τα χέρια μου από τα πόδια της πριν το πετάξει στο πάτωμα και με το άλλο να μαλακίζεται διπλά, πιο γρήγορα.

    "Γλώσσα έξω μαλακιστήρι" υπάκουσα
    Σε λίγα δευτερόλεπτα ανάμεσα σε ρίγη, τινάζοντας τη λεκάνη, εκτόξευσε ζουμιά μεσ' τα μούτρα μου, έγινα μάρτυρας του πρώτου squirt!
     
    Last edited: 22 Αυγούστου 2016
  6. anima0

    anima0 Regular Member

    Γευόμουν τους χυμούς της και είδα την Α να συνεχίζει, να συνεχίζει να χτυπόντας τα χειλάκια με την παλάμη της και τρίβοντάς τα με τα δάκτυλά της.
    Πήρα πάλι θέση το πρόσωπο μια ανάσα μακρυά και σε πολύ λίγο με έβρεχε ξανά. Μεγάλη μου έκπληξη όταν αντιλήφθηκα από τη γεύση πως αυτή τη φορά με κατουρούσε, πράγμα που επιβεβαίωσε η ποσότητα και η διάρκεια.
    Ένιωσα αμέσως μεγάλη ντροπή και απομάκρυνα το πρόσωπο. Για να κρύψω την έκπληξη, προέταξα το στήθος να κυλίσουν τα ζεστά υγρά εκεί...
    Πολεμούσα την ενοχλητική γεύση στο στόμα, να μη μου διακόψει την υπερβατική κατάσταση παράδοσης και ηδονής στην οποία βρισκόμουν - όμως είχε ήδη γίνει.
    Περίμενα να γελάσει δυνατά, όπως έκανε η Α όταν με "δυσκόλευε", αλλά όταν σήκωσα το βλέμμα είδα το πρόσωπο της εκστασιασμένο.

    Το μυαλό μου, ως πριν λίγο αδρανές στην παράδοσή του, τώρα το έκαιγα προσπαθώντας να συμβιβάσω νέα και αντικρουόμενα ερεθίσματα και συναισθήματα.
    Η ίδια η αηδία που με απωθούσε, ήταν το πιο πολύτιμο σημάδι του ρόλου μου. Ήθελα να "χωθώ" ξανά στην νιρβάνα της παράδοσης και εμπιστοσύνης.
    Αντ'αυτού όταν ξάπλωσε πίσω να ξαποστάσει κούρνιασα στην αγκαλιά της, και αφού την κοίταξα στα μάτια για την άδειά της βύζαξα επίμονα τα μεγάλα βυζιά της Α.
    Ήταν μια αποκατάσταση δεσμού εμπιστοσύνης άμεση, σωματική, σαν να αντλούσα το γάλα που θα γλύκαινε το στόμα μου - Αυτή καταπράυνε το μυαλό. Για ώρα κοιτούσα το ικανοποιημένο της βλέμμα, καθώς συνέχιζα.
     
  7. anima0

    anima0 Regular Member

    Τελικά γέλασε, με έσπρωξε απαλά να με απομακρύνει, πριν σηκωθεί και ανακτήσει το καμτσίκι της.
    Οι νέες βουρδουλιές βοήθησαν να επανέλθω - διαπίστωνα προς έκπληξη δική μου και δική της πως είμαι γνήσιος pain-slut. Φτάσαν κοντά στις 150 βουρδουλιές πριν μου ζητήσει να ξαπλώσω.

    Ανάσκελα στην άκρη του κρεβατιού με "τα πόδια ανοιστά πλατυά", καθώς απαίτησε.
    Ο ήχος από το λαστιχένιο γάντι ήταν μουσική στα αυτιά μου. Μούγκρισα όταν η Α απομάκρυνε την τάπα και άπλωσε λιπαντικό σπρώχντωντας δάχτυλά της μέσα μου.

    "Μπρούμυτα, το κεφάλι κάτω", υπάκουσα.
    Τα πρώτα σκοινιά φέραν βόλτα τους αστραγάλους και συνέχεια τα ίδια δέσμευσαν τους καρπούς με τα άκρα των ποδιών, ωστέ ήμουν έκθετος και ανοιχτός και ταυτόχρονα αδύνατο να προστατευτώ με τα χέρια μου.
    Οι κύκλοι του σχοινιού συνέχισαν στηρίζοντας τους αγκώνες στη μέση, ενώ πολλαπλά περάσματα, με σχημάτιζαν! Γινόμουν πακέτο, δικό της πακέτο, υποχείριο.
    Θαύμαζα την ταχύτητα, την αποφασιστηκότητα, τη δύναμη Της, όπως με έδενε. Το δέρμα μου επιζητούσε το άγγιγμα του σχοινιού, παντού!

    Δεν μπορούσα να προβάλω αντίσταση, ούτε είχα μέσα αντιστάσεις, όταν μέτρησε τις υπόλοιπες βουρδουλιές με το καμτσίκι ως τις 200. Μόνο μούγκριζα.
     
    Last edited: 22 Αυγούστου 2016
  8. anima0

    anima0 Regular Member

    Έδενε τη ζώνη από το δεύτερο δώρο μου, στη μέση της. Δαρμένος και δεμένος παρακολουθούσα να ζώνεται το κόκκινο λαστιχένιο καβλί - το είχα διαλέξει σε ένα μέγεθος που πίστευα πως μπορώ να αντέξω.
    Ήταν μακρύ αλλά στενότερο από αυτό, το δικό της, που με είχε δυσκολέψει την προηγούμενη φορά - μου είπε εξάλλου "Δεν με νοιάζει: αν πάρεις πιο βολικό για σένα, αν δεν πάρεις θα σε σκίσω με το ίδιο".
    Όταν με έπιασε από τα σκοινιά, κατάλαβα πως πρέπει να είχε διαμορφώσει με αυτά λαβές! με κρατούσε πρώτα με το ένα χέρι και αφού έσταξε λιπαντικό στο καβλί και τη σούφρα μου, με τα δύο.
    Αναπνεα ρυθμικά δυνατά, επιδεικτικά σχεδόν, όπως ακούμπησε το κεφάλι πίσω μου κι έσπρωξε. Πρέπει να άκουσε πως μου έκοψε την ανάσα, γιατί έσφιξε το πιάσιμο με τα δυό χέρια στα χερούλια.
    Άδειασα την ανάσα από τα πνεμόνια καθώς το έσπρωχνε μέσα μου, ώσπου έμεινα ξέπνεος ενώ συνέχιζε να το χώνει.

    Το γαμήσι που ακολούθησε είναι τέτοιο που μου αρμόζει. Ανήκα ολοκληρωτικά στην Α όπως με πηδούσε.
    Σε αναγνώριση της καλής μου πουτανιάς άκουσα την ικανοποίηση στους ήχους που άρθρωνε.
    Έπιασε να με τρομπάρει και άνοιξα σα μουνάκι, τα αρχίδια και ο πούτσος ταράζονταν στο ρυθμό.

    Πακέτο ένιωσα πάλι, έντονα: ξεκαρφώθηκε από μέσα μου και από τις λαβές με γύρισε ανάσκελα.
    Συνέχισε να με σοδομίζει έτσι. Όπως είδα το βαρύ της στήθος να κουνιέται στο ρυθμό, κάβλωσα - κάτι που δεν είναι εύκολο, την ώρα που σε ξεκωλιάζουν - το είδε και μου έλυσε τα χέρια.
    "Παίξε τον"
    Όπως τον χούφτωνα τον έφτυνε από πάνω και γλιστρούσε στην παλάμη. Παρακαλούσα να μου τον φτύνει και σκεφτόμουν να χώνομαι σε μουνάκι την ίδια ώρα που με σοδόμιζε.

    Μου επέτρεψε να χύσω, την ίδια ώρα που έσπρωχνε μέσα μου, σηκώνοντας τη λεκάνη μου από το στρώμα και η ίδια ξεφυσούσε με ευχαρίστηση.
     
    Last edited: 22 Αυγούστου 2016
  9. Galatée

    Galatée Regular Member

    Εξαιρετικό.
     
  10. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

      
     
  11. Galatée

    Galatée Regular Member

    Χαχαχα. Κι εμένα αυτό δεν μου κόλλαγε με τίποτα!