Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Στην τουαλέτα του club ... μετά το live fisting show.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος leather_btm_gr, στις 20 Αυγούστου 2014.

  1. leather_btm_gr

    leather_btm_gr New Member

    Ήταν Σάββατο βράδυ, είχα πάει να δω ένα live fisting show. Το show ήταν πολύ καύλα, τρεις πορνοστάρ με δερμάτινα κάναν τα πάντα επί σκηνής, τσιμπούκια, γαμήσια, fisting… είχα καυλώσει πάρα πολύ και πήγα στην τουαλέτα με σκοπό να κάνω τα ίδια! Αφού κατούρησα καθώς έπλενα να χέρια μου μπήκε ένας άνδρας γύρο στα 40, είχε μέτριο σώμα αλλά τα χέρια του ήταν γεμάτα τατού. Ένα από τα φετίχ μου είναι οι άνδρες με πολλά τατού. Mπήκε σε μία από τις τουαλέτες και άρχισε να κατουράει χωρίς να κλείσει την πόρτα. Πήγα από πίσω και κοίταζα και ξαφνικά γυρνάει και με βλέπει. Στην αρχή νόμιζα ότι θα με βρίσει αλλά μου λέει:

    “Έλα να δεις από κοντά!”

    Μπήκα στην τουαλέτα και κοίταξα την πούτσα του πάνω από τον ώμο του να κατουράει. Ήταν ωραία πούτσα μεγάλη με ένα μεγάλο κεφάλι και παρόλο που δεν ήταν καυλωμένος το μέγεθος της ήταν εντυπωσιακό. μου λέει

    “σου αρέσει αυτό που βλέπεις?!”

    του λέω “πολύ … τι πρέπει να κάνουμε για να την δούμε να καυλώνει αυτή την πούτσα?!!“

    Γέλασε και με ρωτάει “πως σε λένε;”

    “Marshel!” του λέω “Άγγελος” μου απάντα! “Χάρηκα πολύ” του λέω,

    “αν την πάρεις στο στόμα σου … θα την δεις να καυλώνει” μου είπε και φίλησε στο στόμα με γλώσσα παθιασμένα μετά από λίγο έπιασε το κεφάλι μου και το έσπρωξε προς την πούτσα του.

    Την πήρα με μανία στο στόμα μου όλη όσο ήταν ακόμα ξεκαύλωτη και μπορούσα! Δεν άργησε πολύ και το εργαλείο του πήρε την κανονική του μορφή! Ήταν μεγάλη πολύ, σκληρή και ίσια σαν κοντάρι. Τα αρχίδια του είχαν φουσκώσει και κρέμονταν από κάτω, τα έπιασα καθώς μου γαμούσε το στόμα μου, κρατώντας με από το κεφάλι. Σε κάποια στιγμή τραβήχτηκε έσκυψε και με έφτυσε στην μούρη και μετά την έχωσε ξανά στο στόμα μου με δύναμη, τώρα ήταν πια καυλωμένη και την ένιωθα να με πνίγει.

    “πως σου φαίνεται τώρα που την είδες καυλωμένη!;”

    “σκέφτομαι πώς θα είναι να σε γαμάει ένας άνδρας σαν εσένα με τέτοια πούτσα!”

    Γέλασε πάλι με σήκωσε όρθιο και αρχίσαμε να φιλιόμαστε παθιασμένα

    “γιατί δεν την δοκιμάζεις … γύρνα από την άλλη να στην χώσω να δεις πως είναι!!”

    γύρισα αμέσως και έβαλε τα χέρια του γύρω μου και άρχισε να ξεκουμπώνει το παντελόνι με μανία και το κατέβασε στα γόνατά μου. Από μέσα φορούσα ένα δερμάτινο εσώρουχο, αυτά που είναι όλος ο κώλος έξω και καλύπτουν μόνο την πούτσα, χούφτωσε την πούτσα μου πάνω από το δερμάτινο εσώρουχο και μου λέει:

    “Χμμμ! βλέπω ήρθες προετοιμασμένος για να φας πούτσο! Μου αρέσει αυτό που πιάνω, θα σε γαμήσω χωρίς να βγάλουμε το δερμάτινο!!”

    Έσκυψε προς τον κώλο μου και άρχισε να παίζει με την τρύπα μου, την έγλυφε με μανία και την έφτυνε και που και που μου έβαζε κωλοδάχτυλο. Μετά σηκώθηκε όρθιος και ένιωσα την πούτσα του ανάμεσα από τα κωλομέρια μου. Έπιασε την πούτσα του και έβαλέ το κεφάλι πάνω στην τρύπα μου και άρχισε να το πιέζει προς τα μέσα. Ένιωθα να μου ανοίγει την τρύπα και να χώνεται η πούτσα του όλο και ποιο βαθιά μέσα μου μέχρι που τον πήρα όλον!

    “αυτό ήταν τώρα την πούτσισες!” μου λέει και άρχισε να μπαινοβγαίνει στον κώλο μου με μανία! Όσο με γαμούσε αυξανόταν η δύναμη και η ταχύτητα που με έσκιζε. Σε κάποια φάση έβγαλα την πούτσα μου από το εσώρουχο και άρχιζα να την παίζω, που και που με καβάλαγε και με έσφιγγε με τα χέρια του και εγώ έβλεπα τα τατού από κοντά και αυτό με καύλωνε ακόμα πιο πολύ. Είχα ένα άντρακλα με μανίκια τατού και μεγάλη πούτσα να γαμάει τον κώλο στα όρθια σε μια τουαλέτα.

    Η ανάσα του ήταν βαριά και καθώς με γαμούσε μου λέει:

    “πες μου… σου άρεσε το show!?”

    “ναι” του λεω

    “σου άρεσε που είχαν το μικρό και το γαμάγαν όπως γαμάω εγώ εσένα τώρα!”

    “ναι!!!” του λέω “αν και εσύ γαμάς καλύτερα καυλαρέ μου”

    “σου άρεσε που το φιστάραν το μικρό … ε; την επόμενη φορά θα σε φιστάρω και εγώ καύλα μου! θα σου ανοίξω την κολάρα με τις γροθιές μου!!”

    Η ιδέα και μόνο να έχω χέρια με τατού μέσα στον κώλο μου με τρέλαινε και έπρεπε να χύσω, ευτυχώς και ο Άγγελος ήταν έτοιμος.

    Έχυσα στην τουαλέτα μπροστά μου και αυτός βαθιά μέσα στον κώλο μου. Ένιωθα τα χύσια του ζεστά να με πλημμυρίζουν!! κάτσαμε έτσι χωρίς να βγει από μέσα μου μέχρι να ξελαχανιάσουμε. Όταν βγήκε κάποια από τα χύσια του τρέξαν στα μπούτια μου! Ανεβάσαμε τα παντελόνια μας και όταν γυρίσαμε να βγούμε παρατηρήσαμε ότι είχαμε κοινό να μας παρακολουθεί που γαμηθήκαμε! μου λέει:

    “σε πειράζει που μας πήραν μάτι;”

    “όχι” του λέω ίσα ίσα μου αρέσει που με είδαν να με γαμάει κάποιος σαν εσένα! Θα σκάσαν από την ζήλια τους!!!”

    Γέλασε δυνατά και μου λέει “τότε έπρεπε να το κάνουμε στην σκηνή να ζηλέψουν όλοι στο club!!”

    “Την άλλη φορά” λέω “που θα με φιστάρεις κιόλας!”

    Κάτσαμε μαζί για ένα ποτό και μετά αλλάξαμε τηλέφωνα. Δυστυχώς δεν μπορούσε να συνεχίσει την νύχτα γιατί την άλλη μέρα θα πήγαινε εξωτερικό αλλά όταν θα γυρνούσε θα συναντιόμασταν πάλι. Είχε υποσχεθεί fisting άλλωστε!

    Βγήκα από το club άναψα ένα τσιγάρο και άρχισα να ψάχνω για ταξί δεν ήξερα αν ήθελα να πάω σπίτι η να συνεχίσω την βραδιά.

    Τελικά βρήκα μπήκα στο ταξί και μια μεγάλη έκπληξη με περίμενε…