Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Στις 12 ακριβώς, ο κυρίαρχος γίνεται κολοκύθα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος alnair, στις 30 Μαρτίου 2007.

Tags:
  1. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Στις 12 ακριβώς, ο κυρίαρχος γίνεται κολοκύθα

    Μηπως ομως φιλε πρεπει εμεις πρωτα να τις εμπνεουμε για κατι τετοιο?
    Για να μπορεσουν και αυτες να αφεθουν γενικα να ειναι υποτακτικες και σαν σταση ζωης, γιατι κατα βαθος αυτο τους αρεσει να καθοδηγουντε και να ειναι υποτακτικες και στη ζωη τους και οχι μονο στο κρεβατι, και μηλαω παντα γι'αυτες που ειναι εκ φυσεως υποτακτικες και οχι για τις δηθεν, οι τις αγαμητες που δηλωνουν υπο μπας και δουν χαρα αναμεσα στα ποδια τους.

    Γιατι αν ενας Κυριαρχος ειναι Κυριαρχος μονο στο υπνοδωματιο με την υπο του, και στην ζωη εξω με τα πρωτα προβληματα οικονομικα εργασιακα κ.λ.π. δεν ξερει να τα κοντρολαρει και να "βελτιωνει"προς το καλήτερο το επιπεδο της ζωης του και γενικα να Κυριαρχει την δικια του ζωη και μετα της υπο του, τοτε για εμενα προσωπικα δεν ειναι Κυριαρχος αλλα ενα κακομοιρο ανθρωπακι που φευγοντας απο τον εργασιακο του χωρο, και επειδη ο προισταμενος του τον εστηλε να του φτιαξει καφε, η να μαζεψει τα χαρτια απο το πατωμα, αυτος κουβαλοντας τα κομπλεξ του παει στην υπο του οχι για να την Κυριαρχησει αυτην, αλλα για να νιωσει ανωτερος απο αυτην και να βγαλει τα αποθημενα του, και μαλλον δεν θελει υποτακτικια, αλλα αφεντρα για να τον κανει να νιωσει πιο ανετα.

    Αν λοιπον της δινει κατι τετοιο ο Κυριαρχος της να καταλαβει, πως η υπο να δοθει ολοκληρωτικα και να ειναι ετσι που την θελει πραγματικα ενας οριτσιναλ Κυριαρχος δηλαδη και στην ζωη της υποτακτικια και οχι μονο στο κρεβατι?

    Για να γινει κατι τετοιο πρεπει να ειναι και ο Κυριαχος στην ζωη του Κυριαρχος, και αυτο να της το εμπνεει για να νιωθει και αυτη σιγουρια διπλα του, και να ειναι κοντα του και να του δινει και την ζωη της γιατι αυτη το θελει,και οχι γιατι αυτος της το επιβαλει η τον φοβατε.

    Ποτε δεν θα ηθελα, και δεν ειχα ποτε σκλαβα διπλα μου παρα την θεληση της, γιατι αυτο δεν το θεωρω Κυριαρχια αλλα καταντια και κακομοιρια.
     
    Last edited: 1 Απριλίου 2007
  2. zinnia

    zinnia Contributor

    πολυ σωστα τα λεει ο Περις (με τον δικο του τροπο)..

    υπαρχουν πολλοι Κυριαρχοι -κολοκυθες.. που ειναι ιδανικοι ομως για μια κολοκυθοπιττα, για τπτ αλλο..

    λενε , λενε, χιλιαδες τσιτατα, κι αν εισπραξουν αρνηση , κανουν μια στροφη θεαματικη που απορω πως δεν ζαλιζονται οι ιδιοι.. Μπορει καλλιστα η οποιαδηποτε να τους παιξει στα δαχτυλα και μεχρι στα τεσσερα να τους στησει, ετσι για την πλακα της..

    Πραγματικα αξιολυπητοι..  
     
  3. sapfw

    sapfw Hard to handle Contributor

    Απάντηση: Στις 12 ακριβώς, ο κυρίαρχος γίνεται κολοκύθα

    χμ χμ χμ...

    "υποτακτική στάση ζωής και έξω από τις ερωτικές σχέσεις"...

    χμ χμ χμ...

    μα τι λέμε; τρελαθήκαμε τελείως; αυτό είναι το ζητούμενο; ή μήπως έτσι θα αποδείξει μια υποτακτική πως είναι καλή υποτακτική; όταν σε κάθε έκφανση της καθημερινότητάς της φέρεται δουλοπρεπώς; όταν σκύβει το κεφάλι σ' αυτόν που της έκλεψε τη θέση parking, όταν δεν παραπονιέται που της παίρνουν τη σειρά στο γκισέ ή όταν λέει "μάλιστα κύριε" στο αφεντικό της που της λέει να κάνει υπερωρίες τις οποίες ουδέποτε θα πληρωθεί;

    αυτό είναι το ζητούμενο;
     
  4. G_E

    G_E Contributor

    χμ χμ χμ...

    "κυριαρχική στάση ζωής και έξω από τις ερωτικές σχέσεις"...

    χμ χμ χμ...

    μα τι λέμε; τρελαθήκαμε τελείως; αυτό είναι το ζητούμενο;  

    ...............

    Δεν έχω καμία αντίρρηση σε όσα γράψαν οι προηγούμενοι για τους Κυρίαρχους που σ’ όλη τους τη ζωή είναι αδύναμοι, βρίσκουν μια ασταθή συνήθως προσωπικότητα και της βγάζουν το λάδι. Άντε αυτοί να «βελτιώσουν» και να στηρίξουν!!!. Είχα ξαναγράψει πως ένα βασικό κριτήριο BDSM «Κυριαρχίας» για μένα, είναι να αναγνωρίζεται η κυριαρχική του φύση γενικότερα – από το vanilla περιβάλλον. Και δεν εννοώ λεφτά, super καριέρα κλπ. αλλά το άτομο πρέπει να «στέκεται».

    Άρα δέχομαι πως “κυρίαρχος” δεν είναι αυτός που εκδηλώνει κυριαρχία μόνο στην ερωτική πράξη ή στην ερωτική του σχέση αλλά έχει μια γενικότερη συγκρότηση και στάση ζωής που του δίνει την δυνατότητα – άνεση – ικανότητα να υποτάξει και να διαχειριστεί. Αυτό άλλωστε, απ’ ότι καταλαβαίνω, αποζητούν και οι σκλάβες εκτός ίσως από μερικές εξαιρετικά μαζοχίστριες που ψάχνουν την καθαρή «κακοποίηση».

    Θεώρησα λοιπόν φυσικό ότι θα υπάρχει κάτι ανάλογο και για στις σκλάβες. Πως δηλαδή η υποτακτική τους φύση φυσιολογικά θα τις συνοδεύει και πέρα από τη σχέση τους με "τον Έναν" (καθ οτι με "τον Εναν" και τσαούσες vanilla καψούρες γίνονται λίωμα). Θα υπάρχουν- δε μπορεί- κάποια χαρακτηριστικά. Και φυσικά δεν εννοούσα πως πρέπει να περιμένουν στο parking μέχρι να αδειάσει θέση + 5 λεπτά ακόμη μήπως και κάποιος έρθει να παρκάρει. Αλλά το να συμπεριφέρεται και να ντύνεται σα νταλικίερης, να είναι επιθετική και αυθάδης, να θελει να εχει όπως δήποτε την τελευταία λέξη..., πράγματα που τα έχουμε δεί κι εδώ.... με κάνει ν' αναρωτιέμαι.

    Ίσως όμως αυτό είναι θέμα ενός άλλου thread. Εδώ ας τα χώσουμε στον Mastrosakis_xeskistras_brahami ….
    Για τη σούμπα ragismeni-optasia, …… άλλη φορά.
     
    Last edited: 1 Απριλίου 2007
  5. crystal angel

    crystal angel Contributor

    Απάντηση: Re: Στις 12 ακριβώς, ο κυρίαρχος γίνεται κολοκύθα

    Η ευγένεια πρέπει να χαρακτηρίζει όλους μας όχι μόνο τους υποτακτικούς.
     
  6. perfect_number

    perfect_number Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Στις 12 ακριβώς, ο κυρίαρχος γίνεται κολοκύθα

    Και διαφωνω και πιστευω οτι φασκεις κι αντιφασκεις,αλλα γαμωτο οι χθεσινες μπυρες δε με αφηνουν να γραψω καθαρα...ισως επανελθω.
     
  7. perfect_number

    perfect_number Regular Member

    Απάντηση: Στις 12 ακριβώς, ο κυρίαρχος γίνεται κολοκύθα

    Δεν εχω καταλαβει αν συζητατε τα "πρεπει" ή το "πώς εχουν τα πραγματα".Αλλά...

    +Δεν ειναι πολυ ομορφο η δυναμικη κατα τ'αλλα συντροφος σου να χαριζει τον εαυτο της σε σενα?(κατι που δε κανει για κανεναν αλλο)

    +Το να εισαι υποτακτικος σε καποιον που βλεπεις οτι δεν εχει δυναμικοτητα στη ζωη του (και ισως γι'αυτο εχει αναγκη να φερεται κυριαρχικα στο κρεβατι του),δεν ειναι ενα δωρο που δινεις απλοχερα αφου ξερεις οτι το εχει αναγκη?Αυτο δε θελει να κανει ενας υποτακτικος ετσι κι αλλιως?Να δινει στον αλλο ο,τι ακριβως πιστευει οτι τον κανει να νιωθει καλυτερα?

    Οι αντιθεσεις μεσα μας δεν ισουνται με διπροσωπεια.
     
  8. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Στις 12 ακριβώς, ο κυρίαρχος γίνεται κολοκύθα

    Και να διαφωνεις, και να πιστευεις οτι θελεις μπορεις ομορφε, αλιμονο αν συμφωνουσαμε ολοι σε ολα τοτε δεν θα καναμε διαλογο αλλα μονολογο.
    Και μια και πινεις συχνα μπυρες θα σου συνιστουσα να πινεις ΜΥΘΟς ενας μυθος υπαρχει παντου λεει η διαφημιση.......ακομα και εδω θα προσεθετα εγω.......     
     
  9. perfect_number

    perfect_number Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Στις 12 ακριβώς, ο κυρίαρχος γίνεται κολοκύθα

    Μπααα.Ειμαι φαν της amstel.Η αναγκη για τοση διαφημιση συνηθως ειναι αντιστροφως αναλογη της γευσης 
     
  10. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Στις 12 ακριβώς, ο κυρίαρχος γίνεται κολοκύθα

    Δεν εννοουμε οσοι λεμε οτι ενας Κυριαρχος θελει την σκλαβα του γενικα και στην ζωη να ειναι υποτακτικη ετσι οπως το εννοεις εση sapfw και μην το πας στα ακρα.
    Ενοουμε οτι οταν ειναι μαζι Του οχι μονο στο κρεβατι αλλα και στην καφετερια π.χ η αλλου, να εχει παντα για Αυτον και μονον την ιδια υποτακτικη συμπεριφορα, με λιγα λογια οχι μονο στο κρεβατι η το πατομα... να εχει συμπεριφορα σκλαβας, και εξω συμπεριφορα και ντυσιμο νταλικιερη οπως σωστα ανεφερε ο φιλος μου KyriosC
     
    Last edited: 1 Απριλίου 2007
  11. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Στις 12 ακριβώς, ο κυρίαρχος γίνεται κολοκύθα

    Εμεις οι δυο τελικα ομορφια (μου) συμφωνουμε διαφωνωντας... παντα με τον δικο σου, και δικο μου τροπο φυσικα......       
     
  12. zinnia

    zinnia Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Στις 12 ακριβώς, ο κυρίαρχος γίνεται κολοκύθα

    (Του) ειπαμε..(Του)...