Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Συζητηση..περι switch..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Switches' που ξεκίνησε από το μέλος Brigitte, στις 15 Ιανουαρίου 2016.

  1. Dracon

    Dracon Jack of All Trades & Master of Most...

    Καλησπέρα λοιπόν, καφές ανά χείρας και θα αποπειραθώ εν συντομία να αποσυμφωρήσω την ατυχή αυτή κατάσταση. Απαντώ σειριακά λοιπόν.

    "Μάχες" με την έννοια της εχθροπραξίας σαφώς και ΔΕΝ θεωρώ πως υπάρχουν ή πρέπει να υπάρχουν. Αναφέρομαι στο θέμα εδραίωσης της δυναμικής μέσα στην συνθήκη, ειδικά σε περιπτώσεις switch χαρακτήρων. Κάτι σαν την διελκυστίνδα (tag of war), μόνο που η Κυριαρχία της κατάστασης μεταφέρεται από το ένα πρόσωπο στο άλλο ("διαμάχη" - σε εισαγωγικά). Επίσης, μιλούσαμε και για bratting, μια κατάσταση η οποία εκ των πραγμάτων καλεί για "επιβολή" του Κ στο brat. Οπότε νομίζω είναι σαφές πως δεν υπάρχει τίποτα κακοπροαίρετο ως εδώ.

    Τώρα, για το humour - το οποίο λες δεν σε αφορά και σαφώς δικαίωμα σου - δεν θα πω ή κρίνω κατά πόσο ήταν πετυχημένο ή όχι όμως όπως προανέφερα, υπήρχε μια συζήτηση σε εξέλιξη, οι συνομιλητές θα έβλεπαν τι έγραψα οπότε δεν υπήρχε λόγος να είμαι πολύ "οικονομικός" με τις δηλώσεις μου. Άλλωστε, πρόκειται για forum ανταλλαγής απόψεων κι εμπειριών και σίγουρα γνωρίζεις - ως αρχαιότερη εδώ μέσα - πως οι συζητήσεις εκτροχιάζονται: Αλλαγή του θέματος σε άλλο (όπως το φαγητό) αποτελεί συχνό φαινόμενο. Εφόσον λοιπόν δεν γράφουμε κάποιο δοκίμιο, εγχειρίδιο ή δεν επρόκειτο για post το οποίο είχε μείνει αυστηρά σε ακαδημαϊκό επίπεδο, δεν έθιξα πρόσωπο ή συνθήκη.

    Τώρα, μπορεί ο τρόπος μου να φάνηκε, ας πούμε, εριστικός; Υπερφίαλος; Κάφρικος; (πιο λαϊκά). Αυτός είναι. Αν δεν άρεσε σε κάποιον, μπορεί να το εκφράσει και κόσμια, όπως "φίλε, εδώ αυτό που γράφεις δεν είναι λίγο απρεπώς διατυπωμένο;". Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος για flame, εκτός σαφώς κι αν ο οποιοσδήποτε ηδονίζεται μέσω αυτού. Άλλωστε, αυτό είναι ένα forum για BDSM, όχι επίλυσης πολιτικών θεμάτων (η κορωνίδα του flaming). Προσωπικά, είχα πολλές κουραστικές εμπειρίες σε fora επί σειρά ετών από ανθρώπους που απλά αδυνατούσαν να κάνουν δομημένο αντίλογο και δεν έχω καμία όρεξη να ξαναμπώ στην διαδικασία. Θα τονίσω εδώ, αν και δεν θα έπρεπε, πως ΔΕΝ δηλώνω πως κάποιος από τους παρευρισκόμενους στο thread αδυνατεί να κάνει το οτιδήποτε.

    Λίγο αφελές αντιλαμβάνομαι το όλο "για ρίξε μια ματιά εδώ εσύ να μάθεις, αδαή τύπε". Πώς μπορεί κάποιο άτομο να γνωρίζει τι ξέρω ή τι δεν ξέρω εγώ, το στίγμα μου ον σχεδόν ανύπαρκτο εφόσον είμαι νέο μέλος στο forum; Υπάρχει άραγε τόση ανάγκη να δείξουμε "ποιος το έχει μεγαλύτερο;". Δεν θα επεκταθώ. Άσκοπο κι αγενές να το κάνω.

    Μπορώ να είμαι πολύ innuendo - ish στα γραπτά μου - εφόσον υπάρχει λόγος ή απλά διανθίζεται η συζήτηση - μπορεί να γράφω καυστικά όμως ποτέ, ΠΟΤΕ, δεν γράφω για να προσβάλω. Όποιος δεν αρέσκεται σε αυτά, ας μην τα παρακολουθήσει. Πάγια πρακτική.

    Εντύπωση μου κάνει ωστόσο το πόση ειρωνεία τριγυρνάει... υπάρχει παντού ανάγκη για αυτές τις φαιδρότητες προφανώς ε; Κρίμα.

    Αυτά και θα σε παρακαλούσα να το αφήσουμε εδώ. Καλή συνέχεια.
     
  2. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Εγώ το ξαναδιάβασα το νήμα, πραγματικά μυρίζει bdsm-ίλα.
     
    Last edited by a moderator: 27 Μαρτίου 2016
  3. Προσωπικά θα έλεγα ότι είναι κυρίως μια συναισθηματική που μου δημιουργείται
    ανάλογα με το οπτικό ερέθισμα και τη χρήση της γλώσσας του ατόμου με το
    οποίο συνδιαλέγομαι
     
  4. Irresistible

    Irresistible New Member

    Αν η άλλη είναι μεγαλύτερη σου (π.χ. 20 χρόνια) τότε μπορεί να σου μάθει να είσαι τα πάντα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!