Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Συμβουλές για καλό γλυφομούνι (αγγλικά)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Resources and Tutorials' που ξεκίνησε από το μέλος latexduck, στις 11 Απριλίου 2008.

  1. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Απάντηση: Συμβουλές για καλό γλυφομούνι (αγγλικά)

    Εντάξει... θα ήταν συνετό να μην κατακρίνουμε τις προσωπικές επιλογές σεξουαλικής έκφρασης του καθενός στο σημείο βέβαια που δεν βλάπτει κάποιον.
    Κάποιοι/ες δεν γουστάρουν να κάνουν ή να τους κάνουν στοματικό όπως επίσης και πρωκτικό και δεν ξέρω κι εγώ τί άλλο αφού άλλωστε το "μενού" διαθέτει ποικίλες επιλογές για όλα τα γούστα και για τους πιο απαιτητικούς  
     
  2. Widget

    Widget Regular Member

    Απάντηση: Συμβουλές για καλό γλυφομούνι (αγγλικά)

    Πράγματι είναι γούστα αυτά. Γνωρίζω και άντρες στους οποίους αρέσει πολύ να τους κάνει μια κοπέλα στοματικό, ωστόσο οι ίδιοι δε θέλουν να κάνουν κάτι ανάλογο στην κοπέλα γιατί... σιχαίνονται! Άδικο? Μονόπλευρο? Δεν ξέρω... σημασία έχει, πάντως, ότι δεν υπάρχει λόγος να γίνεται κάτι με το ζόρι.

    Όπως επίσης, συμβαίνει και το εξής... υπάρχουν κοπέλες που τους αρέσει να χρησιμοποιούν δάχτυλο (ή και strapon) σε άνδρα αλλά το ανάποδο δεν τους αρέσει καθόλου.
     
  3. kaviarfun2

    kaviarfun2 Regular Member

    Απάντηση: Συμβουλές για καλό γλυφομούνι (αγγλικά)

    σ ευχαριστω πολυ φιλε μου θα δοκιμασω και θα δω
     
  4. GeoDragonslayer

    GeoDragonslayer New Member

    Απάντηση: Συμβουλές για καλό γλυφομούνι (αγγλικά)

    Το γλειφομούνι για να το πετύχεις χρειάζεται εξάσκηση με την συντροφό σου ή πρέπει να το κατέχεις; Η κάθε γυναίκα έχει διαφορετικό σημείο με το οποίο καυλώνει αλλά πως μπορείς να καταφέρεις την κάθε νέα σου σύντροφο με την πρώτη;
     
  5. heisenberg

    heisenberg New Member

    Απάντηση: Συμβουλές για καλό γλυφομούνι (αγγλικά)

    απο προσωπικη πειρα η καθε γυναικα εχει το δικο της κουμπι / τροπο που ευχαριστιεται το γλυφομουνι. οπως καθε αντρας εχει το δικο του ρυθμο που φτανει σε οργασμο. αλλοι θελουν πιο γρηγορο αλλοι πιο αργο. δυστυχως ή ευτυχως μονο μετά από προσπάθεια και εξάσκηση μπορείς να το πετύχεις. έχω παρατηρήσει επίσης ότι παίζει και πολυ η ψυχολογία το ρόλο της. δηλαδή μου έχει τύχει με κοπέλα που τα είχαμε καιρό να της κάνω με τον ίδιο τρόπο γλειφομούνι και άλλες φορές να τελειώνει σε 1 λεπτό και άλλες φορές να μην τελειώνει με τίποτα. ο συγχρονισμός είναι το παν. και κυρίως να μην είναι σφιγμένη η γυναίκα. να αφήνεται..και ο άντρας να γλείφει ασταμάτητα  
     
  6. teddy boy

    teddy boy Regular Member

    Απάντηση: Συμβουλές για καλό γλυφομούνι (αγγλικά)

    ειναι αναλογα την γυναικα.αλλες στο γλειφομουνι θελουν να ασχολεισαι μονο με την κλειτοριδα,αλλες μονο με την τρυπουλα,αλλες και τα 2 μαζι.συζητησε το με την κοπελα σου η δοκιμασε ολους τους τροπους και απτις αντιδρασεις της θα δεις τι γουσταρει..πανω απ ολα οτι κανεις,μην το κανεις μηχανικα,γλειφε την σαν να κανετε ερωτα και να φιλιεστε με παθος,ευχαριστησε την. 
     
  7. stratis

    stratis New Member

    θα πρότεινα το παρακάτω βιβλίο Οι κυρίες προηγούνται ebooks.gr Ειναι ψιλοεπιστημονικό και λίγο δύσκολο στο διάβασμα αλλά η μελετη του θα σας αποζημιώσει!