Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Συμβουλές για σχέση αφέντρας /σκλάβου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Dominica, στις 7 Νοεμβρίου 2017.

  1. Ελπίζω όχι εγώ!!  
     
  2. male1

    male1 Regular Member

    Η τελεια σχεση νομιζω ειναι εκεινη που εκτος απο ερωτικη σχεση ειναι και φιλικη, να ταιριαζετε σε ουσιαστικα πραγματα και ο ενας να μην μπορει χωρις τον αλλο, δεν περιγραφεις κατι τετοιο αλλα καποιον που κατα διαστηματα εμφανιζετε,πιθανων καυλ..μενος και σου λεει τιμωρησε με, μετα μην τον ειδατε τον παναη, μετα ξανα τα ιδια..και εσυ ντε και καλα να τον τιμωρησεις...???Παω πασο μονο αν σου αρεσει αυτος ο ρολος διαφορετικα...???
     
  3. Δε μου αρέσει καθόλου για αυτό θέλω να την αλλάξω με κουράζει!αλλιώς θα φύγω μόνη μου!! Δεν πιστεύω οτι αυτό που περιγράφω εντάσσεται στη σχεση υποταγής!!
     
  4. espimain

    espimain Contributor

    Αυτό που περιγράφεις, είναι ένας φετιχιστής της υποταγής που θέλει πότε πότε να "γαμάει" τζάμπα. (με το συμπάθιο)
     
  5. male1

    male1 Regular Member

    Υποταγη 24/7 η μονο στο σπιτι η κρεβατι..?? Η σχεση νομιζω πρεπει να τα περιλαμβανει ολα, βεβαια ολα ειναι σχετικα και περι ορεξεως κολοκιθοπιτα.
     
  6. Lady Nawashi

    Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

    Εν αρχή είναι ο διάλογος. Μιλήστε, κάντε μια συζήτηση με ουσία.


    Εφόσον εμπειρία δεν έχεις, λογικό είναι να ρωτάς. Αλλά δεν είναι πράγματα που μαθαίνονται ή στα υποδεικνύουν άλλοι, θαρρώ.
    Κανένα συμβόλαιο εάν δεν συνταχθεί με πλήρη συνειδητοποιηση του τι αφορά, πως οδηγηθηκατε σε αυτό κλπ, δεν θα τον δεσμεύσει πραγματικά.
    Οι τρόποι τιμωρίας ποικίλουν ανάλογα με το άτομο που έχεις απέναντι σου. Άλλοι μαθαίνουν καλύτερα με την φυσική /σωματική τιμωρία αλλά με την ψυχολογική (απουσία ή περιορισμός παρουσίας/επικοινωνίας , έλλειψη καθοδήγησης κλπ)
    Δεν υπάρχει πεπατημένη, πρέπει να μάθεις να ψυχολογεις τα άτομα απέναντι σου.
    Ο Κ χαρακτήρας κατεμε καλλιεργειται μεν, δεν χτίζεται εκ του μηδενός. Έχεις πελαγώσει. Κάνε ότι σου έρχεται από φυσικού σου, δεδομένου όμως ότι γνωρίζεις ότι δεν θα προκαλέσεις μόνιμη/σοβαρή "βλάβη" στον άλλο.

    Εγώ κρίνοντας από όσα γράφεις θα σου έλεγα πως μόνο D/s δεν είναι όλο αυτό. Μου θυμίζει απλά φετιχιστη που θέλει να ζήσει τις τσόντες που βλέπει με μια όμορφη νεαρή.

    Ένας υ /σ επιθυμεί την επικοινωνία, δεν χάνεται. Ακόμη και ένας βανιλα ερωτευμένος άνθρωπος δρα κατά αυτόν τον τρόπο. Πόσο δε μάλλον ο σκλάβος που έχει κέντρο αναφοράς του τον Αφέντη του/την Αφεντρα του.
    Επίσης για εμένα, δεν προτείνει ο υ την δέσμευση, σαφώς και επιλέγει σε ποιον θα δοθεί, αλλά εσύ κάνεις το πρώτο βήμα, και έχεις την τελική επιλογή για την δέσμευση αυτή(δεδομενου ότι εκείνος έχει επιλέξει να παραδώσει τον έλεγχο).

    Αυτά τα ολίγα προς το παρόν.
     
  7. Έχετε απόλυτο δίκιο!! Σ αυτό να δούμε αν μπορεί να γινει κανονική κι οχι ιμιτασιόν αυτή κατάσταση!
     
  8. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Τρολία νημα τελειωςςςςς
     
  9. Mistress_Artemis

    Mistress_Artemis New Member

    Οσοι προτεινουν κατι τετοιο δεν σημαινει οτι απαραιτητα το εννουνε κιολας. Ξερεις ποσα φορες εχω ακουσει εγω τετοια και μετα το πρωτο χυσιμο τους φευγει η διαθεση για υποταγη και επανερχονται παλι στην vanila κατασταση τους.
    Στην περιπτωση σου δεν νομιζω οτι ο συγκεκριμενος ανθρωπος το θελει πραγματικα κατα πως δειχνει η σταση του. Λες εξαφανιζεται για εβδομαδες. Ενας ανθρωπος οπου πραγματικα το εχει και το θελει δεν εξαφανιζεται, χαιρεται που το βρηκε διοτι δεν ειναι καθολου ευκολο για εναν υποτακτικο το να βρει μια κοπελα που να δεχεται να τον υποταξει σε προσωπικο επιπεδο και ετσι οχι μονο δεν εξαφανιζεται αλλα ειναι εκει προκειμενου να αναπτυξη την μεταξυ σας σχεση.
    Οποτε εαν πραγματι θελεις να κανεις εναν αντρα σκλαβο σου μηπως θα επρεπε να αναζητησεις καποιον αλλο με ειλικρινη διαθεση και θεληση? Ειμαι σιγουρη οτι υπαρχουν πολλοι που θα το θελαν.