Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σχέση μικρότερου με μεγαλύτερη

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Constantinepe, στις 15 Σεπτεμβρίου 2017.

  1. n0mad

    n0mad Dirty Forty

    Και ακόμη δεν την μαζέψανε τη μαντάμ;
     
  2. Patissiotis18

    Patissiotis18 GREEK GOD

    φιλε ουτε καν εγω πριν κατι μηνες με 40 χρονον γυναικα και ηταν οτι χειροτερο μου το επαιζε και δυναμικη...30 πυστευω ειναι πολυ καλα πιο μεγαλες ηλικιες εχουν δειξει τι αξιζουν δεν εχουν την αναγκη να το δειξουν σε σενα
     
  3. espimain

    espimain Contributor

    Αν αυτά που γράφεις εδώ, τα πεις σε γυναίκα πάνω από 35 ετών, θα θεωρήσει ότι ο δονητής της είναι πιο ανδροπρεπείς και πλέον συνετός από εσένα.
     
  4. Meido_

    Meido_ Ιδιοκτησία Του

    Με συγχωρείτε αλλά και πολύ βάλατε..
     
  5. espimain

    espimain Contributor

     
     
  6. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    Το να επιδιώξεις να σεξουλιαστείς με μεγαλύτερες γυναίκες σε μικρή ηλικία έχει αρκετά πλεονεκτήματα. Η εικόνα που έχω βέβαια αφορά τη γενιά μου, έχοντας τις επιφυλάξεις μου για το παρόν.

    •Ξεκινάω με το αυτονόητο, την εμπειρία. Η οποία δεν προσφέρει μόνο καλύτερη τεχνική αλλά και πιο ανοιχτό μυαλό, κατά μ.ο., στη σεξουαλική πράξη.
    •Έχουν, επίσης, λιγότερες απαιτήσεις. Να βγούμε, να πάμε, να κάνουμε κτλ κτλ. Η σχέση είναι ως επί το πλείστον σεξουαλική, κάτι που είναι ζητούμενο αν είσαι πιτσιρικάς.
    •Αντιμετωπίζουν το όλο με ωριμότητα, ακόμα και αυτή την ίδια την ανωριμότητα σου. Οι καυγάδες είναι σαφώς λιγότεροι και μικρής διάρκειας χωρίς ακρότητες.
    •Είναι συνειδητοποιημένες, σε περίπτωση διάλυσης σπάνια έχουμε δράματα. Αυτό που θέλουν είναι να περάσουν καλά και συνήθως γνωρίζουν ότι το "καλά" έχει ημερομηνία λήξης μαζί σου. Μέχρι τον επόμενο.

    Μπόνους, χωρίς να ισχυρίζομαι ότι ισχύει κατά πλειοψηφία, και σαφώς χωρίς να αναφέρομαι σε bdsm, ήταν έξτρα ερεθιστικό να έχεις το πάνω χέρι και τον έλεγχο της σεξουαλικής πράξης με μια μεγαλύτερη και πιο έμπειρη γυναίκα παρά με μια μικρότερη, στην οποία μικρότερη δεν ήταν απλά εύκολο αλλά και απαιτούμενο από εσένα.

    Αν κάπου δεν ήμουν σαφής ή δεν μπόρεσα να περιγράψω επαρκώς την κατάσταση, ζμπαθάτε με. Δεν με βοηθάει η μνήμη μου σε αυτή την ηλικία.
     
  7. Anel

    Anel Regular Member

    Να μη ξεχνάμε ότι εμείς οι σαραντάρες δεν προτιμάμε τους πολύ μικρότερους. Μας αρέσει να ξέρει ο άλλος να μας χειριστεί. Αν είναι εντελώς ανίδεος καλύτερα ο δονητης μας. Επίσης στις υ όπως εγώ χρειαζόμαστε έναν άντρα με πυγμή και αυτοπεποίθηση πράγμα δύσκολο σε πολύ μικρές ηλικίες λόγω απειρίας ή έλλειψης αυτοπεποίθησης. Φυσικά μιλάω γενικά και ξέρω ότι υπάρχουν κ εξαιρέσεις. Καλή συνέχεια.
     
  8. Patissiotis18

    Patissiotis18 GREEK GOD

    μπραβο
     
  9. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Εσείς, γιατί εμείς   .
     
  10. Anel

    Anel Regular Member

     
  11. Anel

    Anel Regular Member

  12. eeny-meeny-miny-moe

    eeny-meeny-miny-moe *don't blink*

    Ίσως, αν είσαι submissive.
    Κατά τ' άλλα, τα μικρά έχουν όρεξη, προσπαθούν να αποδείξουν την αξία τους, ικανοποιούνται με απλά πράγματα, δεν κουβαλάνε 1,000,000 ηλικιακά κόμπλεξ κι ανασφάλειες, μας βλέπουν σαν θεότητες κι έχουν περισσότερη ενέργεια.